Factor Dominika Solanke Plus Untold Biografi

1
2702
Factor Dominika Solanke Plus Untold Biografi

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "xGoalanke". Kisah Story Dominic Solanke Kita lan Sejatine Ora Bakal nggawa fakta-fakta sing bisa ditemokake saka wektu cilik nganti saiki. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, ketenaran, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti babagan terus-terusan dheweke dadi pemain tim pisanan kanggo klub Liga Premier. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Dominic Solanke sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Dominika Solanke Biografi Anak Untold Biografi Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Dominic Ayodele Solanke-Mitchell lair ing dina 14th September 1997 kanggo wong tuwané, bapakné Nigeria lan ibu Inggris ing Reading, Inggris. Sanajan wis lair ing Britain, Solanke nduweni werna Nigerian liwat bapakné biologis. Dheweke yaiku saka grup etnis Yoruba Nigeria kang populasi nyakup sisih kulon negara iki.

Painful Childhood Experience:

Dominic Solanke ing taun-taun awal nyatakakoni hubungan antarane wong tuwa marang dheweke. Iki minangka wektu wiwit wiwit ambruk. Ora suwé sawisé, bapaké Solanke kanthi terang-terangan metu saka kulawargané. Iki ninggalake Solanke lan ibune (digambarake ing ngisor) sing bisa urip kanthi awake dhewe, kanthi ora duweni dhuwit.

Tanpa mangu-mangu, bocah apa wae kaya Solanke sing urip liwat pawongan parental bakal ngerti mung rasa emosional sing jero bisa nyebabake. Solanke minangka salah sawijining pemain bal-balan liyane sing wis ngalami omah sing rusak.

Minangka wektu terus, ciloko emosi bisa mari. Ibune Dominic Solanke pindhah lan nikah karo bapak-bapak ibune sing nguripake dheweke lan putrane.

Tuwuh Taun:

Tuwuhing seduluran lan saduluré, Solanke mèlu ing Sekolah Komunitas Brighton Hill. Nalika sekolah, dhèwèké nyedhiyakake paningalan ing bal-balan sing dadi sumber dhiri pribadhi saka kasunyatan. Rama biasane si Solanke sing diampuni banjur teka maneh marang putrane. Panjenenganipun nuntun piyambakipun milih jalur kariripun ingkang sapunika sampun mbayar deviden.

Dominika Solanke Biografi Anak Untold Biografi Facts- Karir Awal

Kanthi kekuwatan pungkasan nalika tansah ana bal-balan ing sikilé, semangat enom Solanke kanggo bal-balan nyatakake dheweke ndhaftar lan bisa ngliwati uji coba ing akademi Chelsea ing taun 2004. Salah sawijining kenangan sing paling apik ing titik kasebut yaiku kanthi siji-siji kanthi legenda Chelsea- John Terry.

Dominic Solanke lan John Terry

Iku wektu sing nyenengake kanggo bocah sing nemokake dheweke ing sawijining klub mung diremehake dening pemilike Roman Abramovich. Solanke yaiku salah sawijine pemain akademi sing cetha yaiku; Tammy Abraham lan Ruben Loftus-pipi sing entuk kesempatan kanggo duwe wayahe khusus karo Roman Abramovich.

Dominic Solanke Childhood Story

Dominika Solanke Biografi Anak Untold Biografi Facts- Dalan kanggo Fame

Solanke tetep ing akademi Chelsea sing umuré beda umur lan olèh penghargaan utama ing antarané yaiku pemain akademi kang paling berprestasi taun penghargaan.

Jalan Dominika Solanke kanggo Fame

Menang penghargaan iki entuk promosi kanggo main karo tim senior Chelsea. Ing nggoleki dadi pemain klub senior kanggo Chelsea, Solanke uga nunjukake kerja keras ing komitmen internasional.

Ing Mei 2014, Solanke minangka bagéyan saka tim 17 sing menangaké Kejuaraan Eropa UEFA UEFA 2014 kanthi dhèwèké dadi turnamen paling dhuwur ing turnamen.

Dominic Solanke U20 World Cup Story

Ing Januari 2015, Solanke diarani Pemain Pemuda Putra Inggris Taun kanggo 2014. Solanke ing wektu iki isih ing panemu kanggo dadi striker pertama Chelsea sing mung kari. Iku perlu dheweke entuk pengalaman liyane ing lingkungan liyane.

Solanke sarujuk bakal dikirim menyang Vitesse. Nalika ing Walanda, samubarang sing apik kanggo striker nalika nyetak gol penting kanggo klub bal-balan sing paling tuwa ing Eredivisie.

Dominic Solanke Loan Story

Dominika Solanke Biografi Anak Untold Biografi Facts- The Struggle

Mbalik saka mantra silihan, Solanke wiwit ngupados gelut kanggo posisi ing posisi pertama tim. Dheweke kaget weruh dheweke terus-terusan kurang wektu game lan ditahan minangka striker pilihan nomer telu Chelsea Diego Costa lan Michy Batshuayi.

Tanpa frustasi lan sasampunipun kontrakipun, Solanke damel mandhap dhateng Liverpool. Transfer dheweke minangka drama intensif sing weruh dheweke metu saka latihan. Ing wektu iki, desas-desus saka Solanke mbutuhake dhuwit luwih akeh tinimbang dadi penyerang pertama sing muncul ing media. Gosip iki banjur dibebasake dening Solanke sing ngetrapake Daily Telegraph nggawe koreksi ing publikasi.

Ing tim karo pemain kayata Mohammed Salah lan Sadio Mané, Lan Roberto Firmino, Solanke isih nduweni wektu angel kanggo nglawan peran striker kapisan. Iki gaweyan liyane frustasi karo dheweke lan Klopp.

Dominasi Solanke Liverpool Frustrasi

Ngalih maneh, Solanke mlebu klub Liga Utama AFC Bournemouth ing 4 Januari 2019. Wektu iki, bintang Inggris ngarep-arep supaya tim kelas liga kelas menengah bakal ngimpi dadi pamain tim reguler.

Biografi Solanke

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Dominika Solanke Biografi Anak Untold Biografi Facts- Urip Hubungan

Sapa sing dadi pacar Dominika Solanke?

Dominic Solanke Hubungan Urip

Riwayat Dominika Solanke sing bisa didhelikake minangka salah sijine sing bisa nulungi pengawasan mata umum amarga amarga dheweke tresna banget lan mungkin drama tanpa pacar. Sejatine, Solanke minangka nalika nulis wis mutusake ora nggawe informasi umum babagan urip sesambetan. Kasunyatan iki nyebabake para panulis ngalami kanyatan bab urip katresnan lan sejarah kencan.

Dominika Solanke Biografi Anak Untold Biografi Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Dominic Solanke adoh saka bal-balan sing bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambar lengkap. Panjenenganipun punika tiyang ingkang gesang biasa lan milih ngagem ageman ingkang cekap lan elegan.

Dominika Solanke Personal Life

Solanke nduwe pendekatan metodhet kanggo urip sing njamin ora ana apa-apa sing bisa ditindakake. Iki nerangake akeh babagan kasuksesan pemuda-pemuda (menangake pemain akademi taun lan Piala Dunia U20). Solanke yakin iki antara liya yaiku kredensial kanggo wektu game sing luwih apik

Dominika Solanke Biografi Anak Untold Biografi Facts- Lifestyle

Dom minangka pemain bal-balan sugih sing ora kuwatir dhuwit. Raksasa gedhe kasebut biasane ana gegayutane karo urip ing showoffs sing biasane ditemokake nalika dheweke dadi liburan. Sikap iki nambah sawetara nilai ekstra marang tingkat popularitas.

Dominic Solanke Gaya urip

Mbalik ing gedung omahé, Solanke urip gaya urip mewah lan luwih milih ngedol dhuwit kanggo tuku anggur larang. Dheweke duwe watara £ 10 (kaya nalika nulis) lan urip kaya wong sugih.Dominika Solanke LifeStyle Fact

Dominika Solanke Biografi Anak Untold Biografi Facts- Faktor Untold

Dominic Solanke sapisan ngandika; ... "Aja sampeyan tau menehi wong pitutur marang kowe yen impen sampeyan banget. Yen sampeyan pengin apa-apa, pindhah menyang. "

Dominic Solanke Photo Anak karo John Terry

Iki kedadean sawise dheweke nuduhake foto dhéwé karo legenda Chelsea John Terry nalika umuré 8, wektu dheweke gabung karo akademi Chelsea.

Rumor babagan Relawan Nigeria:

Sawise ngerteni jenenge padha, akeh wong mikir Solanke ana hubungane karo Tomiwa Solanke sing dadi pemain liyane ing Inggris karo werna Nigerian. Sawise diselidiki kanthi ati-ati, diamati loro ora duwe hubungan darah.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Dominic Solanke Childhood lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene