Fakta-fakta Biografi Matthew Kovacic

Fakta-fakta Biografi Matthew Kovacic

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Sepakbola Genius sing paling dikenal kanthi jeneng; "Ing Prof". Kisah Kanak-kanak Mateo Kovacic lan Biografi Tanpa Kasarane Bukti sing ndadékaké sampeyan dadi akun lengkap acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Kisah Kanak-kanak Mateo Kovacic menarik, yen ora aneh - crita saka bocah begja sing lolos dilahirake ing Bosnia-Kroasia lan salah sijine sing dadi diberkati karo bakat sepak bola sing luar biasa. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Kisah Bacolod Matthew Kovacic Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Mateo Kovacic lair ing 6th of May, 1994 marang ibuné, Ružica Kovačić lan bapaké, Stipo Kovačić ing Linz, Austria. Matthew lair saka wong tuwané Bosnia Bosnia sing lolos perang Yugoslavia ing taun 1991 lan pindhah menyang Linz ing Austria.

Wong tuwané Mateo Kovacic; Stipo lan Ruzica (digambarke ing ngisor) nggawe keputusan pinter sajrone nyegah anak-anake sing dilahirake ing zona perang Bosnia-Herzegovina. Matthew Kovacic lair minangka anak lan putrane.

Matthew Kovacic's Parents

Mateo Kovacic diangkat ing latar kulawarga Katolik bebarengan karo rong sadulur wadon kang ayu yaiku; Katarina Kovačić lan Jelena kovačić. Digambar ing ngisor iki yaiku Little Matthew lan sadulur-sadulune kang kinasih.

Story Kabangsaan Mateo Kovacic - Tuwuh bareng karo rong sadulurWong tuwané Mateo Kovacic kayata ibuné yaiku otak sing nemoni karir anaké. Nalika bapakné paling sibuk karo karya, ibuné mbangun yayasan kanggo karir Meteo. Iki minangka kenangan penting ing masa kanak-kanak. Minangka Meteo nempatake;

Aku bisa ngelingi ibuku ngajak aku menyang sesi latihan pisanan. sanalika aku nganakake sawetara skill, saben wong mangerteni aku pemain sing apik.

Ketrampilan Matthew Kovacic sing ngetungake Karir Remaja-The Story Untold

Aku langsung mlebu. Ngimpi aku tansah main kanggo tim gedhe kaya Real Madrid.

Prestasi iki dumadi ing taun 2000 lan sethithik Mateo (umur 6) entuk daftar tugas akademi lan dadi murid lan bocah bal-balan kanggo LASK Linz.

Kisah Bacolod Matthew Kovacic Plus Untold Biography Facts -Steven Gerrard Neglect

Pertemuan Matthew Kovacic karo Steven Gerrard- Memori Awal Sepak Bola

Meh kabeh bocah pengin duwe foto karo olahraga diwiwiti utawa entuk autograf. Meteo Kovacic mung sapisan dadi pemain bal kanggo pihak senior akademi nalika Liverpool ngunjungi klub kasebut. Sasampunipun pertandhingan liga, Kovacic lajeng mandhap Steven Gerrard, kepingin goyangake tangane. Sayange, Gerrard ora tau ditliti kanggo Mateo saéngga ngilangi atine. Mati iki ninggalake Matthew kanthi nangis.

Wiwit dina iku, Little Matthew vows supaya bisa dadi profesional lan mbenerake kesalahane legenda Liverpool. Dheweke duwe kepenak banget kanggo nggawe impen dheweke dadi kenyataan lan ambisi kanggo nguripake pro ora mung nggoleki apik. Minangka Karma duwe, Liverpool ngenali Kovacic minangka potensial Steven Gerrard panggantos ing 2015. Kekirangane kanggo Steven Gerrard nggawe dheweke nolak penawaran klub. Sawetara crita karir awal bal-balan saka Mateo rawuh sawisé urip sesambetan.

Kisah Bacolod Matthew Kovacic Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Kovacic main kemampuan lan potensial, uga gaya urip dheweke ing lapangan, mbangun gambar lengkap saka dheweke. Nalika dheweke sukses bebarengan karo dheweke, ana teka sing jenenge Izabel jatuh cinta karo dheweke.

Matei Kovacic- Izabel Andrijanic

Mateo Kovacic wis dadi hubungan sing stabil karo pacare, Izabel Andrijanic nganti pirang-pirang taun. Hubungane mau njupuk saka status bestie lan dadi cinta sejatine.

Pacar Matthew Kovacic- Izabel Andrijanic

Carane ketemu: Loro-lorone kekasih ketemu sawetara taun kepungkur ing sawijining gereja ing Kroasia nalika Meteo dadi bocah lanang altar lan Izabel nyanyi ing paduan suara. Izabel umur luwih sethithik tinimbang dheweke. Dheweke sinau kanthi gelar Sarjana Ekonomi. Mateo ngurmati dheweke amarga dheweke ayu lan sopan.

Perkawinan: Ing 2017, para penyanyi entuk kawin. Pasangan iki sumpah ing Gereja St Antunas lan nerusake pesta pernikahané ing Hotel Westin ing kutha ibukota Kroasia Zagreb.

Foto Perkawinan Matei Kovacic lan Izabel Andrijanic

The selfies, sing katon sing dijupuk ing mobil pesta, nuduhake Kovačić sing seneng jaket ireng sing pinter lan dasi busana karo pengantin ayu sing ana ing sugih putih mewah.

Sawisé manten, Kovacic ngirim foto ing akun media sosial sing nyatakaké;

"Kula kepungkur, saiki, masa depanku! #myeverything. "

Wiwit hobi, para penyayang seneng numpak prau laut utamane nalika liburan musim panas.

Mateus Kovacic-Izabel Andrijanic

Peran Sisters: Rahasia kanggo Kovacic kanthi nduweni hubungan sing sukses disebabake marang loro sadulur sing dikasihi; Katarina Kovačić lan Jelena kovačić. Minangka katon ing foto ing ngisor iki, kabeh bocah-bocah wadon seneng sesambungan karo siji liyane.

Mateus Kovacic's Mate lan Sisters- The Biography Facts

Kanggo Mateo Kovacic, para sadulur wis mbantu dheweke sinau babagan supaya bisa urip sehat.

Kisah Bacolod Matthew Kovacic Plus Untold Biography Facts -Perkembangan Karir

Wiwit sawise ditindakake Gerrard, Kovacic enom mutusaké kanggo nyelehake kabeh sing wis ana ing kariré. Sakcepete taun sawisé miwiti kariré remaja, dhèwèké wis tau ngalami meteorik kanthi kamulyan saka penggemar, pelatih lan uga wasit kayadéné ing foto ing ngisor iki.

Gambar asil mateo kovacic ing LASK Linz

Minangka bocah cilik, kemampuan kanggo ngatasi ketenaran iku bisa langsung mirip karo kemampuan kanggo nangani bal sing katon sanajan ana ing trials karo klub.

Gambar asil mateo kovacic ing LASK Linz

Kisah Bacolod Matthew Kovacic Plus Untold Biography Facts -Pindhah menyang Kroasia

Ing 2007, nalika Kovačić dadi 13, dheweke kepincut karo pramuka saka sawetara klub Eropah, kalebu Ajax, Inter Milan, Juventus lan Bayern Munich. Ing taun sing padha, bapak Matthew Kovacic éntuk tugas anyar ing Kroasia sing wektu kuwi, sawijining negara sing stabil.

Proyek anyar iki nyebabake kulawarga Kovacic pindah saka Austria menyang ibukutha Zagreb, Zagreb. Akademi klub kutha iki, GNK Dinamo Zagreb ngupayakake kesempatan kasebut lan nyuwun layanan Matthew Kovacic. Kovacic nyingkir akademi klub-klub paling dhuwur ing Éropa lan mutusaké kanggo gabung karo raksasa Kroasia.

Ing klub, telung taun sadurunge karir senior, Mateo ketemu Luka Modric kanggo pisanan. Luka ing wektu iku main kanggo tim senior GNK Dinamo Zagreb.

Nalika jamane Matthew Kovacic ketemu karo Luca Modric- Foto Luwih lan Later

Ing ngrembug babagan rapat Modric, Mateo Kovacic ngendika;

Duwe dhukungan pemain kaya Luka Modric pancen penting banget kanggo aku. Dheweke ana loro utawa telung taun sadurunge aku ketemu karo dheweke. Dheweke bisa ngajar aku akeh.

Ing wektu dheweke ketemu, Luka Modric umuré 21. Ora suwe, dheweke ngerti yen dheweke bakal dadi kanca sepisanan. Nanging, sing ditemtokake, Mateo bakal luwih dhuwur tinimbang model perane amarga Luka nandhang masalah wutah.

Kisah Bacolod Matthew Kovacic Plus Untold Biography Facts -Rise Fame

Telung taun sawisé, Matthew Kovacic ngrampungaké kariré remaja karo GNK Dinamo Zagreb. Dheweké mbuktèkaké bakal dadi hit instan sakwisé karir senior diwiwiti ing Dinamo. Kovacic katon minangka pemain kanthi bakat kabeh-ana.

Meteorik Mateo Kovacic munggah ing Dynamo Zagreb

Nalika piyambakipun terus nguwasani, ora suwé sadurunge Matthew Kovacic dadi aset paling éndahé. Ing 2011 dheweke dijenengi 'Pagawean Sepak Bola Kroasia Taun'. Wiwit sawisé kuwi, ana tekanan sing dhuwur banget, banjur ditangani kanthi bener. Sasampunipun ngadhepi timipun kanggé menang kalih gelar liga domestik lan kalih gelar Piala Kroasia, Mateo Kovacic mutusaken kanggé mlebet ing Inter.

Sasampunipun rawuh, Kovačić dipunparingi kaos 10, ingkang dipuntemtokaken déning Wesley Sneijder. Nalika ing Inter, panjenengané gabung karo kiper Inter, Samir Handanovic sing nganggo basa sing padha karo dheweke. Ing ngisor iki kapacak foto kanca-kanca.

Carane Samir Handanovic mbantu Mateo Kovacic mapan ing Inter

Kisah Bacolod Matthew Kovacic Plus Untold Biography Facts -Real Madrid

Nalika ing Inter, dheweke uga ditindakake kanthi spekulasi transfer sing terus-terusan. Inter nalika iku dipaksa ngedol Kovačić menyang Real Madrid amergo aturan Financial Fair Play. Iki wektu Liverpool teka nelpon sing nggawa bali kenangan lawas Steven Gerrard penolakan. Mula Kovacic mutusake kanggo gabung karo Real Madrid.

Matthew Kovacic seneng banget amarga disambut dening Presiden Real Madrid, Florentino Perez.

Kisah Kaya Madrid Kovacic

Crack Kroasia teka ing Madrid ditemoni dening kulawarga lan pacar spektakuler (ora nikah nalika iku) Izabel Andrijanic, sing nyolong pertunjukan ing pameran pacar dheweke ing Bernabéu.

Kisah Bacolod Matthew Kovacic Plus Untold Biography Facts -Pribadi Pribadi

  • Saliyane seneng, Mateo Kovacic seneng ngolah kebon, roman, sandhangan kualitas dhuwur, nggarap tangane lan sing paling penting, muter snooker kaya sing katon ing ngisor iki.

Matthew Kovacic's Hobbie- Apa dheweke tresna muter snuker

  • Urip pribadi Mateo Kovacic melu mikir cara Afrika. Ing tembung kasebut;

"Aku ora masak lan aku ora bakal. Iku ora tugasku, iku wong wadon. Proyekku kanggo nggawa dhuwit menyang omah lan nggawe urip luwih gampang kanggo kulawarga. "

  • Ing prioritas kasebut, Kovacic wis ngomong. Ing tembung kasebut;

"Pancen bener, bal-balan ora dadi masalah sing paling penting ing uripku. Iku luwih penting kanggo aku dadi wong sing apik lan jujur ​​lan duwe kulawarga saka aku. "

  • Kovačić dijuluki "Il Professore"Profesor). Jeneng iki minangka asil saka peran playmaking sing jero. Mateo katon minangka campuran Clearance Seedorf lan Ricardo Kaka.

TUTUP: Thanks kanggo maca Story of Todo Mateo Kovacic plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene