Fakta-fakta Massimiliano Allegri

Fakta-fakta Massimiliano Allegri

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Manajer Bal-balan sing paling dikenal kanthi julukan "Anchovy". Kisah Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri lan Sejatine Biografi Bukti-bukti kasebut ndadékaké sampeyan dadi akun lengkap saka acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah siji pelatih paling apik ing Serie A. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Massimiliano Allegri sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Awal urip

Miwiti, Massimiliano Allegri lair ing dina 11th Agustus 1967 ing kutha Livorno ing Italia. Piyambakipun minangka anak kaping pisan saking kalih putra ingkang lahir kaliyan ibunipun, Carla Allegri lan bapakipun Augusto Allegri.

Ibu Massimiliano Allegri
Ibu Allegri, Carla. Credits: Twitter.

Allegri muda diunggahake ing distrik Coteto ing Livorno, ing ngendi dheweke tansaya munggah bareng karo adhine Michela. Tuwuh ing distrik, Allegri minangka bocah enom olahraga sing juggled kapentingan olahraga antarane balap jaran lan bal-balan. Nanging, dheweke luwih ditarik menyang balap jaran, olahraga sing ditresnani nalika mbah kakungipun nuli menyang racecourse nalika dheweke mung umur 5.

Massimiliano Allegri Childhood Story
Kapentingan Allegri ing balapan jaran wiwit nalika umur 5. Credits: Theirishworld.

Anak lanang tetep nandhang rasa seneng karo balapan jaran lan kabeh sing dipigunakaké kalebu nglebokake taruhan sing kadhangkala bisa menang utawa ilang. Allegri banjur dadi pemilik jaran kanggo nggawe semangat kanggo olahraga iki. Kaya urip kanggo bocah sing seneng.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Education and Career Buildup

Gegamane Allegri kanggo nandhang kuda nyatakake penurunan tajem sawisé dipeksa sekolah lan ngenanan parenting angel, dheweke nyedhiyakake dalan kanggo mbangun karir ing bal-balan. Remaja ora tau nyenengake sekolah lan dipeksa dening wong tuwa dheweke supaya tetep rawuh kelas tambah bahan bakar kanggo gething.

"Massi, sampeyan ora bisa ngliwati sekolah! Sampeyan kudu njupuk ujian iki! Sampeyan kudu lungguh lan sinau babagan Napoleon! ". Ngeling-eling Allegri tantangane wong tuwa kanggo ngatasi gething marang sekolah.

Nalika Allegri diserahake karo sekolah sing dipeksa, dheweke nemokake dheweke ora dadi mahasiswa sing apik, nanging uga bisa nindakake kanthi apik lan bisa uga dadi administrator sekolah.

"Aku kelingan lungguh ing kelas siji dina, lan guru gething karo aku bab apa, lan aku duwe kesadaran iki. Aku ora ngelingake yen aku dhewe: 'Aku ora dadi mahasiswa sing apik. Nanging aku dadi pokok utama '". Dheweke mikir.

Ing cahya sing padha, game bal-balan sing paling apik dheweke main minangka bocah enom kanggo klub kuthu Livorno, nyatakake kepencut marang kepenginane lan kepemimpinan.

"Malah nalika aku ana ing lapangan bal-balan minangka bocah enom, aku kepéngin dadi guru. Aku duwe sawetara diskusi passion karo pelatih dhewe, nanging ora kanggo wektu muter utawa liyane kaya sing. Iku amarga, sanajan banjur, aku wanted kanggo mbukak tim cara dhewe ". Dheweke ngelingake pemain Tribune.

Massimiliano Allegri Early Career Life
Minangka bocah enom, Allegri (posisi kaping kalih saka posisi tengen) main kanggo klub kutha Livorno lan tim liyane ing liga ing ngisor. Credits: Repubblica.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Karir Awal

Pelatih prodigy nuli metu sekolah nalika umuré 16 kanggo fokus ing bal-balan. Dheweke ngenteni taun 8 kanggo tim klub Italia sing kalebu: Cuoio Pelli Juventus, Livorno, Pisa lan Pavia sadurunge gabung karo Pescara ing 1991.

Nalika ing Pescara, Allegri ndadekake piyambakipun minangka gelandang lan ngembangaken hubungan ingkang erat kaliyan pelatihipun dados mentor, Giovanni Galeone. Iku penting kanggo mangerteni manawa Galeone minangka pelatih sing nyengsemake sing kepengin manajerial nggawe "kontrol-nggoleki" lan Allegri nuwuhake degdegan kanggo taun-taun.

"Aku ngenteni pitung taun karo dheweke, Galeone banget imajinatif lan duwe konsep inovatif" ngakoni Allegri.

Massimiliano Allegri ing Pescara Fc
Pescara main peran penting ing perkembangan Allegri minangka pemain. Credits: Langit Olahraga.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Dalan Kanggo Fame

Sawise 19 taun main bal-balan profesional, Allegri kepéngin pensiun karo Aglianese dadi klub pungkasan sing diputer. Sasampunipun miwiti karir manajerialipun kaliyan tim Serie C2 saking Aglianese lan kagungan mangsa nyengsemaken kaliyan piyambakipun.

Wonten ing tim pangripta, Allegri ngrekam karir manajerial kanthi gagal kaliyan tim Serie C1 Grosseto. Nanging, dheweke nebus dheweke ing Sassuolo, Cagliari lan Milan.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Rise To Fame

2014 yaiku taun sing Allegri dadi pelatih kepala anyar Juventus. Senajan janjian Allegri ora ditampa dening akeh sing nganggep dheweke ora layak njupuk alih Antonio Conte, dheweke wis dadi pelatih kelas siji kanthi ngarahake Juventus menyang 4 gelar Coppa Italia, 2 juara liga final ing antarane prestasi liyane.

Massimiliano Allegri - Rise To Fame
Allegri wis mbungkem kritik dening Juventus menyang akeh kemenangan lan final. Credits: ABC.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Hubungan

Massimiliano Allegri wis nikah sepisan. Kita nggawa sampeyan informasi bab sejarah gendakan, ningkah lan sesambetan.

Kawitane dheweke hubungan karo kaendahan kang disebut Erika ing 1992. Lovebirds tanggal menyang titik sing ditindakake lan ditelpon kanggo njaluk nikah. Nanging, Allegri amal ngakhiri hubungan kasebut lan ngilangake upacara pernikahané 24 ing acara kasebut. Erika sing dadi mahasiswa ing wektu kuwi ndhukung keputusan Allegri lan loro-lorone padha lunga.

Hubungan salajengipun nedahaken Allegri nikah kaliyan Gloria Patrizi ing 1994. Pernikahané diberkahi karo putri Valentina Allegri (lair 1995). Nanging, persatuan kasebut ora suwé sawisé dipérang sawisé nikah taun 4.

Allegri nikah karo Gloria ing 1994
Allegri lan Gloria mung nikah kanggo 4 sakdurunge sadurunge padha turu. Credits: Blitz Quotidiano.

Pindhah ing Allegri wiwit dating Claudia. Kabeh katon apik kanggo duo sing tiba-tiba dipisahake nalika Claudia lagi ngandhut putra kapisan Allegri, Giorgio. Bocah iki diwenehi lair ing sasi 2012 sawisé wong tuwané dhawuh kasebut. Allegri saiki dadi aktris Ambra Angiolini. Wong loro mau urip bebarengan karo laporan sing nyatakake yen dheweke bakal langsung narik pesta rahasia.

Allegri's Current Relationship
Allegri saiki dadi aktris Ambra Angiolini. Credits: News Kesetiaan.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Keluarga

Allegri lair ing kulawarga 4. Kita nggawa sampeyan rincian babagan anggota kulawarga.

Babagan Allegri Rama: Bapak Allegri yaiku Augusto Allegri. Augusto minangka bapak ingkang tanggung jawab kanggé garwa lan anakipun kanthi nyambut damel wonten ing seaport, kenging ngangkat kothak kanthi tanganipun ingkang gundhul. Dheweke ora ragu karo Allegri sing bisa ngomong kanthi apik babagan apa wae.

Babagan Ibu Allegri: Ibune Massimiliano Allegri yaiku Carla Allegri. Dheweke kerep digunakake minangka perawat sadurunge njupuk pekerjaan ing perusahaan cleaning kanggo ngunggahake dhuwit kanggo pangopènan kulawarga. Dheweke sedih liwati ing Mei 2018 nalika umure 74.

Ibu Massimiliano Allegri
Ibu Allegri, Carla tilar donya ing 2018 nalika umur 74. Credits: Twitter.

About Allegri's Sibling: Allegri ora nduweni sadulur tunggal nanging seneng karo kakangné sing asmane Michela. Ora kaya kakange dheweke, Michela nduweni kuwatir kanggo dheweke kredit kalebu kalem lan metu.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Pribadi Pribadi

Akeh sing wis suwe anggone nganggep Allegri dadi individu sing adhem lan adoh. Bocah cilik ngerti yen dheweke milih milih detasemen amarga mbantu dheweke dadi manajer sing luwih apik.

Kaputusan kanggo manggon urip pribadi bisa uga ora ana hubungane karo kritik sing dianggep dadi. Ngomong karo majalah GQ ing 2016 Allegri ngakoni kritik sing populer kanggo nggawe babak kanthi cara ing ngisor iki.

"'Allegri iku wong bodho,' ujare. 'Dheweke main ing kasino, dheweke numpak jaran, dheweke ninggalaken putri ing mesbèh, dheweke mung gila ing sirah.' "

Massimiliano Allegri - Pribadi Pribadi
Allegri dianggep remeh dening akeh. Credits: Pinterest.

Digelar 'anchovy' kanggo pigura sing tipis, Allegri nduweni rasa percaya diri lan terkenal amarga kemampuane kanggo mirsani lan keluwesan ngatasi masalah saka sudut pandang sing beda.

Massimiliano Allegri Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Faktor Karir Untold

Apa sampeyan ngerti?

  • Allegri bebarengan karo enem pemain bal-balan Italia ana ing 2001, nerbitake larangan sepak bola siji taun babagan panyokro bowo. Nanging, dheweke njaga yen dheweke ora nduweni keterlibatan ing mbenerake.
  • Ngomong sak briefing pers ing 5th saka Juni 2012, Allegri (saiki 51-taun-lawas) ngandhakake dheweke bakal pensiun saka kepelatihan ing umur 55, sing ngandut yen Job wis ditandhani karo stres tingkat dhuwur lan kegirangan.
  • Ing taun 2008, Allegri ngalahake kompetisi saka pelatih sing menang Serie A José Mourinho kanggo menang Panchina d'Oro (Golden bench), penghargaan sing dianugerahi manajer bal-balan sing paling apik ing Serie A miturut pamilih manajer liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Masa Massimiliano Allegri lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene