Fakta-fakta Massimiliano Allegri

Fakta-fakta Massimiliano Allegri

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Manajer Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "Anchovy". Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Kita lan Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup awal urip, latar kulawarga, crita urip sadurunge misuwur, crita misuwur, hubungan lan urip pribadi lsp.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sawijining pelatih paling apik ing Serie A. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Massimiliano Allegri sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Awal urip 

Miwiti, Massimiliano Allegri lair ing dina 11th Agustus 1967 ing kutha Livorno ing Italia. Piyambakipun minangka anak kaping pisan saking kalih putra ingkang lahir kaliyan ibunipun, Carla Allegri lan bapakipun Augusto Allegri.

Ibune Allegri Carla. Credits: Twitter.
Ibune Allegri Carla. Credits: Twitter.

Allegri muda diunggahake ing distrik Coteto ing Livorno, ing ngendi dheweke tansaya munggah bareng karo adhine Michela. Tuwuh ing distrik, Allegri minangka bocah enom olahraga sing juggled kapentingan olahraga antarane balap jaran lan bal-balan. Nanging, dheweke luwih ditarik menyang balap jaran, olahraga sing ditresnani nalika mbah kakungipun nuli menyang racecourse nalika dheweke mung umur 5.

Minat Allegri ing balapan jaran diwiwiti nalika umure 5. Kredit: Donyaishish.
Minat Allegri ing balapan jaran diwiwiti nalika umure 5. Kredit: Theirishworld.

Anak lanang tetep nandhang rasa seneng karo balapan jaran lan kabeh sing dipigunakaké kalebu nglebokake taruhan sing kadhangkala bisa menang utawa ilang. Allegri banjur dadi pemilik jaran kanggo nggawe semangat kanggo olahraga iki. Kaya urip kanggo bocah sing seneng.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Education and Career Buildup

Semangat Allegri kanggo olahraga jaran nyathet penurunan sing cepet sawise sekolah sing dipeksa lan dadi wong tuwa sing angel nggawe dheweke bisa nggawe karir ing bal-balan. Remaja kasebut ora nate seneng sekolah lan dipeksa dening wong tuwane supaya rutin mlebu ing kelas nambahake gethinge.

"Massi, sampeyan ora bisa ngliwati sekolah! Sampeyan kudu njupuk ujian iki! Sampeyan kudu lungguh lan sinau babagan Napoleon! ". Kelingan Allegri babagan upaya wong tuwane kanggo ngrampungake rasa sengit marang sekolah.

Nalika Allegri sabar karo sekolah sing dipeksa, dheweke ngerti manawa dheweke ora dimaksudake dadi siswa sing apik, nanging bisa entuk upaya sing apik lan bisa uga dadi administrator sekolah.

"Aku kelingan lungguh ing kelas ing sawijining dina, lan guru nesu karo aku, lan aku sadhar. Aku eling marang aku: 'Aku ora dimaksudake dadi siswa sing apik. Nanging aku bisa dadi kepala sekolah sing apik '”. Dheweke mikir.

Ing cahya sing padha, game bal-balan sing paling apik dheweke main minangka bocah enom kanggo klub kuthu Livorno, nyatakake kepencut marang kepenginane lan kepemimpinan.

"Sanajan isih ana ing lapangan bal-balan nalika isih enom, aku kepengin dadi guru. Aku duwe diskusi sing semangat karo pelatihku dhewe, nanging ora kanggo wektu dolanan utawa liyane. Amarga aku malah pengin mbukak tim kanthi cara aku dhewe ”. Dheweke ngelingake pemain Tribune.

Nalika isih enom, Allegri (nomer loro saka sisih tengen ing posisi jongkok) main kanggo klub kelairane Livorno lan tim liyane ing liga ngisor. Kredit: Repubblica.
Minangka bocah enom, Allegri (posisi kaping kalih saka posisi tengen) main kanggo klub kutha Livorno lan tim liyane ing liga ing ngisor. Credits: Repubblica.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Urip Karir Awal

Pelatih prodigy nuli metu sekolah nalika umuré 16 kanggo fokus ing bal-balan. Dheweke ngenteni taun 8 kanggo tim klub Italia sing kalebu: Cuoio Pelli Juventus, Livorno, Pisa lan Pavia sadurunge gabung karo Pescara ing 1991.

Nalika ing Pescara, Allegri nggawe awake dhewe dadi gelandang lan nggawe hubungan sing cedhak karo pelatih dadi mentor, Giovanni Galeone. Perlu digatekake manawa Galeone minangka pelatih sing nyengsemake lan keahlian manajerial nggawe "golek kontrol" lan Allegri sing wangkal andhap asor nganti pirang-pirang taun.

 

"Aku suwene pitung taun karo dheweke, Galeone imajinatif banget lan duwe konsep inovatif" ngakoni Allegri.

Pescara duwe peran penting ing pangembangan Allegri minangka pemain. Kredit: Sky Sport.
Pescara duwe peran penting ing pangembangan Allegri minangka pemain. Kredit: Sky Sport.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Dalan Kanggo Fame

Sawise 19 taun main bal-balan profesional, Allegri kepéngin pensiun karo Aglianese dadi klub pungkasan sing diputer. Sasampunipun miwiti karir manajerialipun kaliyan tim Serie C2 saking Aglianese lan kagungan mangsa nyengsemaken kaliyan piyambakipun.

Wonten ing tim pangripta, Allegri ngrekam karir manajerial kanthi gagal kaliyan tim Serie C1 Grosseto. Nanging, dheweke nebus dheweke ing Sassuolo, Cagliari lan Milan.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Rise To Fame

2014 minangka taun sing Allegri dadi pelatih kepala Juventus anyar. Sanajan janjian Allegri ora disambut dening akeh sing nganggep dheweke ora layak kanggo njupuk Antonio Conte, dheweke wis dadi pelatih kelas siji kanthi ngarahake Juventus menyang 4 gelar Coppa Italia, 2 juara liga final ing antarane prestasi liyane.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Urip Hubungan

Massimiliano Allegri wis nikah sepisan. Kita nggawa sampeyan informasi bab sejarah gendakan, ningkah lan sesambetan.

Kaping pisanan yaiku hubungane karo kaendahan sing diarani Erika ing taun 1992. Lovebirds kasebut wiwit pacangan lan ditagih kanggo nikah. Nanging, Allegri kanthi apik mungkasi hubungan kasebut lan nolak upacara perkawinan sing direncanakake 24 jam kanggo acara kasebut. Erika sing dadi mahasiswa nalika semana nyengkuyung keputusan Allegri lan dheweke sakloron melu pisah.

Hubungan sabanjure weruh Allegri omah-omah karo Gloria Patrizi ing taun 1994. Perkawinan kasebut dikaruniai anak wadon, Valentina Allegri (lair 1995). Nanging, serikat kerja kasebut ora suwe amarga dheweke pisah sawise 4 taun bebrayan.

Allegri lan Gloria mung omah-omah 4 taun sadurunge pisah. Kredit: Blitz Quotidiano.
Allegri lan Gloria mung omah-omah 4 taun sadurunge pisah. Kredit: Blitz Quotidiano.

Ngalih menyang Allegri wiwit pacaran karo Claudia. Kabeh katon apik kanggo duo sing tiba-tiba pisah nalika Claudia meteng karo putra kaping pisanan Allegri, Giorgio. Bocah lanang kasebut dilahirake ing 2012 wulan sawise wong tuwané ngundang dheweke. Allegri saiki pacaran karo aktris Ambra Angiolini. Kalorone urip bebarengan karo laporan sing nuduhake yen bakal enggal-enggal nggawe pesta rahasia.

Allegri saiki pacaran karo aktris Ambra Angiolini. Kredit: Berita Kasetyan.
Allegri saiki pacaran karo aktris Ambra Angiolini. Kredit: Berita Kasetyan.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Urip Keluarga

Allegri lair ing kulawarga 4. Kita nggawa sampeyan rincian babagan anggota kulawarga.

Babagan Bapake Allegri: Bapake Allegri yaiku Augusto Allegri. Augusto minangka bapak sing tanggung jawab sing ngopeni garwane lan anak-anake kanthi nyambut gawe kanthi murah ing plabuhan kalebu kothak angkat nganggo tangan kosong. Dheweke ora mangu-mangu cedhak karo Allegri sing ngomong apik babagan kesempatan kasebut.

Babagan Ibu Allegri: Ibune Massimiliano Allegri yaiku Carla Allegri. Dheweke tau kerja dadi perawat sadurunge kerja ing perusahaan pembersih kanggo golek dhuwit kanggo perawatan kulawarga. Dheweke seda tilar donya ing wulan Mei 2018 nalika yuswa 74 taun.

Ibune Allegri Carla tilar donya ing 2018 nalika yuswa 74 taun. Credits: Twitter.
Ibune Allegri Carla tilar donya ing 2018 nalika yuswa 74 taun. Credits: Twitter.

Babagan Sedulur Allegri: Allegri ora duwe sadulur tunggal, nanging seneng karo adhine mbakyune sing tresna yaiku Michela. Beda karo kakange, Michela duwe kualitas apik kanggo dheweke kalebu kalem lan grapyak.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Pribadi Pribadi

Akeh sing wis suwe anggone nganggep Allegri dadi individu sing adhem lan adoh. Bocah cilik ngerti yen dheweke milih milih detasemen amarga mbantu dheweke dadi manajer sing luwih apik.

Kaputusan kanggo manggon urip pribadi bisa uga ora ana hubungane karo kritik sing dianggep dadi. Ngomong karo majalah GQ ing 2016 Allegri ngakoni kritik sing populer kanggo nggawe babak kanthi cara ing ngisor iki.

"'Allegri nakal,' jarene. "Dheweke main ing kasino, dheweke muter jaran, dheweke ninggalake penganten wanita ing misbyah, dheweke mung edan."

Allegri dianggep remeh dening akeh. Credits: Pinterest.
Allegri dianggep remeh dening akeh. Credits: Pinterest.

Jeneng 'teri' kanggo kerangka sing lancip, Allegri nduweni persona sing percaya diri lan misuwur amarga kemampuane ngamati lan fleksibilitas kanggo ngatasi masalah saka sudut pandang sing beda.

Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri Plus Kisah Biografi - Faktor Karir Untold

Apa sampeyan ngerti?

  • Allegri bebarengan karo enem pemain bal-balan Italia ana ing 2001, nerbitake larangan sepak bola siji taun babagan panyokro bowo. Nanging, dheweke njaga yen dheweke ora nduweni keterlibatan ing mbenerake.
  • Ngomong sak briefing pers ing 5th saka Juni 2012, Allegri (saiki 51-taun-lawas) ngandhakake dheweke bakal pensiun saka kepelatihan ing umur 55, sing ngandut yen Job wis ditandhani karo stres tingkat dhuwur lan kegirangan.
  • Ing taun 2008, Allegri ngalahake kompetisi saka pelatih sing menang Serie A José Mourinho kanggo menang Panchina d'Oro (bangku Emas), penghargaan sing dianugerahi manajer bal-balan Serie A paling apik miturut swara manajer liyane.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Kisah Kanak-kanak Massimiliano Allegri lan Fakta Biografi sing Ora Biasa. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar