Fakta Kompetensi Anak Vincent Kompany

Fakta Kompetensi Anak Vincent Kompany

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Presiden'. Kisah Kanak-kanak Vincent Kompany Kita plus Fakta Biografi nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis Defender legendaris Belgia nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, urip sesambetan lan akeh kasunyatan sing ora dingerteni OFF-Pitch babagan dheweke.

MACA CERITA PENUH:
Factor Bias Rodrigo Hernandez Plus Untold

Ya, kabeh wong ngerti kabisan pertahanan dheweke, nanging sawetara sing nganggep Bio Bio Vincent Kompany sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Vincent Kompany - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Jeneng lengkap yaiku Vincent Jean Mpoy Kompany. Dheweke lair tanggal 10 April 1986 ing Uccle, sing dadi salah siji saka XNUMX kutha sing ana ing Wilayah Ibu Kota Brussels.

MACA CERITA PENUH:
Crita Kanak-kanak Ferran Torres ditambah Fakta Biografi Untold

Dheweke lair saka ibune Belgian Akhir, Joseline Fraselle (Agen Pakaryan) lan bapakne Kongo, Pierre Kompany (Agen Olahraga).

Wiwit masa kanak-kanak, Young Vincent duwe siji perkara ing pikirane, yaiku "Bal-balan, bal-balan, bal-balan". 

Dheweke gedhe ing Brussels karo mbakyune lan adhine lanang. Kompany miwiti karir bal-balan kanthi nada sedih. Umume, dheweke dilecehke rasis nalika isih enom.

MACA CERITA PENUH:
Factor Kyle Walker Kanak-kanak Kisah Walker Plus Untold

Vincent sing kurang apik dilecehke amarga dheweke bocah imigran. Vincent tau ngandhakake yen pelecehan kasebut ndadekake dheweke dadi pemberontak lan ujar manawa dheweke diusir saka sekolah amarga dheweke gelut lan tanpa belas kasihan ngalahake saben bocah kulit putih sing nglanggar dheweke.

Kasusahane terus sawise wong tuwane pisah. Ing tembung ...

"Wong tuwaku pisah nalika umurku 14. Aku ora ngerti sebabe lan lara. Untunge, aku ngerti bocah liyane karo wong tuwa sing wis pegatan, mula aku ora rumangsa mandheg lan ngungsi bal-balan.

Bapakku ilang kerjaan, aku dibuwang sekolah lan kudu mbaleni setaun lan kelangan papan ing tim pemuda Belgia. Aku duwe masalah karo guru lan pelatih, luwih akeh nongkrong ing dalan lan duwe kanca sing ora sopan. ”

Dheweke isih ora sukses ing karir profesional wiwitan. Kompany nggawe debut profesional ing Anderlecht nanging ujar manawa dheweke wiwitane ninggalake klub amarga frustasi amarga ora bisa mlebu tim pertama.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Para Bocah Gembira Gabriel Yesus Ditambah

Sayange, dheweke nemoni nasib sing padha karo Hamburger SV. Ajaib dheweke pungkasane kedadeyan nalika Syekh Mansour entuk Manchester City.

Billionaire ora mung nggawe dheweke pemain sing luwih apik lan Kapten, dheweke menehi kontrak paling dawa (6 years) ing sajarah Manchester City. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Sapa Carla Higgs? Garwane Vincent Kompany:

Kompany sepisanan nemokake katresnan ing urip sadurunge sadurunge main karo Man City. Dheweke ketemu karo Carla Higgs, nalika gabung karo Hamburg ing Jerman.

Kompany omah-omah karo pacare Mancunian sing apik, Carla Higgs, saklawase urip Manchester City panyengkuyung tanggal 11 Juni 2011. Dheweke ngubungake ing upacara kunci ing Castle Ashby, Northamptonshire.

MACA CERITA PENUH:
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

Pangantenan kasebut ditindakake setaun sawise lair saka putri pasangane Sienna. Dheweke duwe, Sienna, sing lair tanggal 10 Juni 2010, lan anaké Kai, sing lair ing Oktober 2013. Ing ngisor iki ana foto Vincent, Carla, Sienna, Kia lan Pierre kang bapakne.

Ing wulan Mei 2014, garwane Vincent, Carla Higgs nolak alkohol saka toko minuman keras amarga salesmen kasebut negesake yen dheweke isih enom banget.

MACA CERITA PENUH:
Factor Raheem Sterling Kanak-kanak Plus Untold Biografi

Luwih-luwih, ing 2015, ana desas-desus manawa Vincent Kompany selingkuh karo garwane Pablo Zabaleta.

Banjur diungkapake manawa desas-desus ora becik sing diwiwiti ing media sosial iki tujuane ngrusak karakter bal-balan Vincent Kompany ing klub lan negarane.

Vincent Kompany Kulawarga:

Vincent Kompany asale saka kulawarga kanthi latar tengah kelas. Iki sadurunge investasi bal-balan mbayar. Ing kene, sampeyan menehi katrangan bab Vincent Kompany Family.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold

Vincent Kompany Bapak:

Bapake Kompany, Pierre, minangka imigran Kongo ing Belgia lan dadi agen. Kaloro pasangan kasebut duwe kamiripan kaya ing gambar ing ngisor iki.

Kajaba Vince mirip bapake, Loro-lorone dadi kanca sing paling apik. Ing ngisor iki minangka pasangan sing mbuwang sawetara jinis sosialisasi ing kelas. Iki kedadeyan nalika kunjungan amal menyang Kongo, Afrika.

Vincent Kompany Ibu:

Ibune Vincent Kompany, Joseline Fraselle wis kasep. Dheweke tilar donya amarga penyakit sing wis suwe banget. Pungkasan Joseline, sing kerja ing ORBEM ing Brussels, ora seneng ana ing media. Dheweke wis biasa nolak wawancara kanthi sopan.

Ing sawijining wawancara mung ing basa Prancis, ing Sport Foot Magazine, dheweke ujar manawa dheweke ngetutake penampilan putrane liwat televisi. Dheweke luwih seneng ngindhari akeh wong ing sekitar stadion. 

MACA CERITA PENUH:
Fakta Ilustrasi Ilkay Gundogan Anak Untold

Sadurunge tilar donya, Joseline Fraselle urip ing sawijining desa cilik ing Hainaut lan numpak sepur saben akhir minggu menyang Brussels North bali kanggo mbahas putrane. Kompany. Iki minangka periode nalika dheweke cuti sakit lan ora ana maneh karo bojone, Pierre.

Vincent Kompany Brother:

Seduluré, François Kompany saiki main ing Roeselare, sadurunge nate mantra ing Germinal Beerschot lan Macletsfield Town.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold

Francois Kompany luwih umur telung taun tinimbang kakangné sing misuwur, Vincent. Francois minangka bek sing bisa beroperasi ing tengah-tengah utawa kiwa.

Vincent Kompany Sister:

Kompany uga duwe sedulur tuwa sing jenenge Christel Kompany. Iki dheweke - Christel Kompany (+ bapak).

Christel Kompany minangka ibu saka rong anak; Nolan lan Eden Pierre. Loro-lorone bocah kasebut nggunakake jeneng simbah, Pierre minangka jeneng kulawarga.

MACA CERITA PENUH:
Robinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Kepribadian Vincent Kompany:

Vincent Kompany nduwe atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan Vincent Kompany: Dheweke dipercaya, sabar, praktis, pengabdian, tanggung jawab lan stabil.

Kelemahane Vincent Kompany: Dheweke bisa nduweni kepengenan lan ora kompromi.

Apa Vincent Kompany seneng: Dheweke seneng ngolah kebon, masak, musik, asmara, nggarap tangane.

Apa Vincent Kompany ora dislikes: Dheweke ora seneng owah-owahan, komplikasi lan ora aman.

MACA CERITA PENUH:
Fabian Delph Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Ringkesan, Vincent Praktis lan dhasar. Dheweke minangka wong sing ngasilake asil panenane. Dheweke uga sensual lan trampil, ngelingi tutul lan ngrasakake sing paling penting saka kabeh indra.

Investasi Buruk Vincent Kompany:

Ing April 2014, Kompany mbukak rong bar olahraga anyar ing Belgia kanthi jeneng Good Kompany, siji ing Grand Place ing Brussels lan liyane ing Groenplaats ing Antwerp

Nanging, Kompany nutup loro bar kasebut sajrone setaun dibukak. Ing wektu penutupan, Kompany dikutip nalika ujar;

MACA CERITA PENUH:
Fakta Ilustrasi Ilkay Gundogan Anak Untold

"Aku getun karo keputusan iki. Kita wis cukup pelanggan, omset cukup apik, nanging ora cukup kanggo ngopeni biaya. Dadi ing kana pungkasane. Pelajaran 1 ing bisnis: investasi mesthi ana risiko. Sampeyan menang, sawetara bakal kalah. ”

Fakta Biografi Vincent Kompany - Politik lan Pendidikan:

Kompany nduweni akeh hiburan lan kapentingan kang njaga supaya dheweke dikuwasani ing luar bal-balan. Dheweke duwe minat ing politik lan lulus karo MBA ing Manchester Business School ing 2018 sawise pirang-pirang taun sinau.

MACA CERITA PENUH:
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

 Beda karo umume kanca bal-balan, Kompany ditondoi minangka "erudite" lan "fasih"

Kompany, sing ngucapaké limang basa lan kapten klub lan negara, wis olèh reputasi minangka pemain bal sing luwih cerdas lan fasih.

Fakta Vincent Kompany - Ngewangi Tanah kelairan:

Vincent bubar menyang tanah air bapakne, Republik Demokratik Kongo, kanggo kaping pisanan.

MACA CERITA PENUH:
Factor Raheem Sterling Kanak-kanak Plus Untold Biografi

Bocah cilik Kongo sing lara sing ditepungi wis ganti urip. Dheweke uga gumun karo deso sing apik lan alam sing subur ing negara asal bapake. Iki bisa menehi masarakat urip tentrem lan bahagia.

Nanging Vincent Kompany uga nemoni mlarat, kasusahan, penyakit lan ora kentekan. "Ora bisa dipercaya amarga negara kasebut duwe Lake Kivu ing sisih wétan.

MACA CERITA PENUH:
Factor Kyle Walker Kanak-kanak Kisah Walker Plus Untold

Malah luwih ayu tinimbang Danau Jenewa ing Swiss lan iklime unik, nanging desa-desa ing sekitar tlaga kasebut adoh. Nggegirisi banget yen dideleng. ”

Vincent Kompany wis mutusake kanggo nindakake tindakan kanggo nglawan iki. Mulane dheweke wis dadi Duta Besar SOS sing wis kepengin nyedhiyakake pendhidhikan, moral lan financial kanggo wong pribumi.

Cedera Cedera:

Ing paruh kapindho musim 2005-2006 nalika nglamar perdagangan ing Anderlecht Kompany cedera pundhaknya. Dheweke metu saka papan kanggo luwih saka rong sasi nalika dheweke entuk operasi.

MACA CERITA PENUH:
Factor Bias Rodrigo Hernandez Plus Untold

Ing wulan November 2006, sawise pindhah menyang Bundesliga, Vincent mung nemoni game ing musim kasebut nalika ngalami cedera Achilles. Sayange, dheweke metu suwene musim.

CATATAN FAKTA: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Vincent Kompany plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar