Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

0
6491
Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

LB ngetokake Kisah Penuh Manajer Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Fergie'. Kisah Kisah Kanak-kanak Alex Ferguson ditambah fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Saiki tanpa luwih adhi, Monggo Mulai.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Awal urip

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaSir Alexander Chapman Ferguson ana lair ing Glasgow Skotlandia, ing 31st Desember 1941 dening Alexander Beaton Ferguson (bapake) lan Elizabeth Hardie Ferguson (ibu).

Dheweke lair ing rumah neneké ing Shieldhall Road ing Govan nanging tansaya gedhé ing tenis ing 667 Govan Road (sing saiki wis dibongkar). Minangka bocah, dheweke urip bareng karo tuwane lan Martin. Kutha, Govan minangka lingkungan kelas kerja ing Glasgow, Skotlandia. Saben uwong sing manggon ing kutha kalebu bojomu Ferguson duwe kesempatan gedhene menyang bisnis kapal. Ing tengah-tengah, dheweke urip ing komunitas bangunan kapal minangka bocah.

Nalika ngembang, Alex rawuh ing Sekolah Dasar Broomloan lan ing salajengipun Govan High School, lan ndhukung klub bal-balan Rangers. Nanging, ana beda babagan dheweke ora kaya bocah liyane ing umur. Dheweke minangka bocah sing cerdas nanging ora duwe minat kanggo sinau, lan luwih cenderung nyedhaki dolanan.

Dheweke luwih milih nggoleki bola bal-balan karo adhine, Martin, lan kanca-kanca liwat alleyways antarane omah tenement, lan karo sawetara pitulungan saka bapak, dheweke berkembang dadi bakat enom sing janjeni.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Urip Keluarga

Fergie teka saka kulawargane miskin. Dheweke duwe kulawarga miskin nanging seneng urip ing wilayah gapura Galvan ing Glasgow. Bapake ora tau ngukur tingkat sing luwih dhuwur sadurunge ing sektor bangunan kapal. Dheweke kepengin nggawe bal-balan amatir kanggo kaslametan sing menehi dhuwit sethithik banget.

Nanging ana enem taun ing lair Alex Ferguson sing Alexander Beaton Ferguson pensiun saka pemain bal-balan amatur amarga kesempatan sing teka ing bisnis bangunan kapal Glasgow. Panjenenganipun malih dadi plater helper . Wektu iki dheweke yakin lan saiki bisa menehi feed Alex enom (ing ngisor), sadherekipun lan ibu.

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Sayange kanggo Alex Ferguson, loro tuwané tilar donya saka penyakit sing padha (kanker paru-paru) sadurunge umur 67 sing ngisor umur urip Inggris. Nanging, kabeh padha perokok abot. Ayah Alex Ferguson tilar donya amarga kanker paru-paru nalika umur 66 ing taun 1979. Ibu Elizabeth, Ferguson uga tilar donya amarga kanker paru-paru nalika umur 64 ing taun 1986. Dheweke mati nalika dheweke mung telung minggu sawise janjian minangka Manajer Manchester United. Dheweke wegah ninggalake manajer anyar sing sober lan susah banget kanggo sasi. Iku penyebab wiwitane angel kanggo karir managerial Manchester United. Alasan kenapa dheweke meh dipecat. Iku wektu duka lan a "Impact impact" kanggo ngilangi loro wong tuwa marang penyakit sing padha (kanker paru-paru).

Fergie nempuh perang lan mimpin pamrentahan Skotlandia 'Ngenali Kanker Awal' kampanye sing nampa jumlah £ 30million. Alex Ferguson sarujuk kanggo nyedhiyakake kampanye kasebut amarga kasepenane dhewe lan kanggo njaluk pesen yen deteksi awal bisa menehi wong "Wektu ekstra" nyawisake karo kulawarga.

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaPanjenenganipun ngandika: "Aku eling marang wong tuwaku kanker paru-paru. Aku uga ngelingi dina aku diwenehi kabar yen ibuku mung sawetara dina kanggo urip. Aku menyang rumah sakit lan dhokter lungguh mudhun, kandhani yen dheweke duwe kanker paru-paru, banjur ngandika: "Dheweke duwe watara patang dina kanggo urip". Dheweke bener. Dheweke seda kanthi tepat 4 dina sabanjure. Dheweke mati lan wektu iku salah sawijining perkara sing paling angel sing dakalami. Nanging saiki beda-beda. Dina iki, kanker paru-paru ora kudu dadi ukuman pati. Nggoleki dhewek luwih awal bisa nylametake nyawa lan menehi wektu ekstra kanggo nglampahi kulawarga. Aku kepengin melu kampanye iki amarga aku ilang loro wong tuwa kanggo kanker paru-paru. Aku ngerti kanker sing bisa nyebabake kanker bisa nyedhaki kulawarga. Dadi tinimbang ora nglakoni apa-apa, aku nyuwun sapa waé sing kuwatir supaya dicenthang sedina muput. "

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Urip Keluarga lan Hubungan

Alex Ferguson manggon ing South Manchester nalika umur enom. Ana ing kutha iki dheweke ketemu bojone, Cathy. Wong loro padha kawin ing 1966.Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Perkawinan kasebut langsung diberkahi karo anak buah-buahan. Putra kapisan Mark yaiku lair ing 1968. Sing rong taun sawise nikah.

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaPadha nunggu nganti papat taun sadurunge bisa duwe liyane. Ing 9th Februari, 1972, Alex Ferguson lan bojone duwe set kembar sing apik banget jenenge Jason lan Darren.

Alex Ferguson wis diterangake minangka bojo bojo dening bojone Cathy. Dheweke tresna marang dheweke saka dina. Dheweke yaiku wong sing ora weruh yen peran wanita ing omah. Dheweke uga bisa mbantu saben omah ing omah, kalebu pawon.

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Loro-lorone kekasih weruh anak-anake tuwuh kanthi seneng. Kanggo Alex Ferguson, "Keluarga ora penting. Iku kabeh. "

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Perkawinan kasebut diterangake minangka salah sijine sing paling sukses ing UK. Siji akeh sing wis weruh sing pantes emulation. Urip perkawinan sing wis dirawuhi luwih saka 51 taun.Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Anak Mumpangat

Mark Ferguson minangka mantan manajer Peterborough United lan mantan pemain bal-balan profesional.

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Salah sijiné kembar sing dijenengi Daren digambarake ing ngisor iki sawise main ing papa Manchester United saka taun 1990 nganti 1994. Dheweke saiki ngelola Doncaster Rovers kaya ing wektu nulis.Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Liyane kembar, Jason Ferguson nganggo agen bal-balan sing disebut 'Elite Sport'sing tau kerjo bareng karo Manchester United sawisé bapakné ngatur klub kasebut. Dheweke uga nganggo perusahaan manajemen acara.Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Ngetokake karo David Beckham

Cetha yen Ferguson nganggep David Beckham dadi salah sijine penyesalan. Dheweke seneng Beckham; dheweke nganggep dheweke minangka putra lan ora ana apa-apa kajaba kagem ngimpi kanggo ngimpi; kanggo stamina, ketekunan lan kepinginan kanggo mbuktekaken wong sing salah. Nanging Ferguson ngandel yen Beckham lali babagan apa sing nggawe dheweke dadi bintang, lan saya tambah akeh sing ora bisa ngobrol ing lapangan.

Ing 2003, Ferguson melu argumen kamar ganti karo pemain United, David Beckham. Dheweke ngakibatake Beckham gagal ngejang gawang Arsenal ing Old Trafford. Ferguson diduga didadekake stoner bal-balan ing frustasi, kang bisa ngalahake pemain ing pasuryan lan nyebabake cedera kanggo Beckham.

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

David Beckham nuli nindakake apa wae. Dheweke ngijini tatu kasebut supaya foto lan diwawancarai dina sabanjure. Sawise ngati-ati, Ferguson gawe keputusan kanggo ngedol dheweke. Dheweke percaya yen Beckham felt dheweke luwih gedhe tinimbang dheweke lan klub.

Ferguson sapisan nyatakake yen Beckham duwe cedera pasuryane dadi turnamen. Miturut dheweke 'Dheweke nduweni keputusan sadar kanggo nguber ketinggalan saka lapangan sawisé cedera'.

Dheweke uga nulis yen ora ana "Alasan sepakbola" kanggo Beckham pindhah menyang Los Angeles. 'Panjenenganipun nyelametake kasempatan dadi legenda United paling langgeng.' ngandika Ferguson.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Ngetokake karo Roy Keane

Sir Alex Ferguson nglukis gambar Roy Keane, mantan kapten lan jimat, minangka tokoh sing ora erratis lan ngeramake, bisa uga nguwatirake dheweke lan, mesthi, akeh pemain ing kamar ganti. Keane mrentah karo tinju wesi lan ilat galak, kang ditulis Ferguson minangka bagian paling angel saka awak.

Pungkasane dheweke dadi bagian saka folklore Old Trafford lan Ferguson ngetrapake kekuwatane Keane ing lapangan lan frustasi sing dirasakake.

Keane kaget banget babagan apa Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Faktadheweke felt wis dadi fasilitas pra-musim substandard ing latihan Manchester United. Dheweke ngetokake apa sing diarani minangka "wawancara sing aneh kanggo MUTV kang ngritik Ferguson lan uga akeh kanca timnya kayata Kieran Richardson, Darren Fletcher, Alan Smith, Edwin van der Sar lan Rio Ferdinand.

Keane ngusulake menawa skuad nonton wawancara supaya bisa nggawe pikiran dhewe lan apa sing diterusake ana konfrontasi sing nalisir antarane dheweke lan akeh pemain, bebarengan karo Ferguson. Dheweke kudu tumindak lan dheweke langsung nulak kontrak Keane lan mangkat menyang Celtic.

Ferguson nyathet yen Keane pancen pop kanggo ndeleng dheweke njaluk apologise nanging hubungan kasebut wiwit dadi elek maneh sawise komentar publik antarane pasangan.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Ngetokake karo Ruud

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaAlex Ferguson tau duwe masalah karo Ruud sing diklaim teka amarga kekasarane. Bentrokan dadi alasan kenapa Ruud van Nistelrooy ninggali Manchester United ing kahanan sing nyenengake ing 2006. Masalah kasebut diwiwiti nalika Ruud secara terbuka sumpah lan ngutuknya sawisé dikalahake nalika final Piala Carling nglawan Wigan.

Ferguson ngaku ora antisipasi nyedhiyakake kanggo maju Real Madrid nanging prilaku nalika dipeksa tangane. Nanging, Van Nistelrooy ndadekake telpon kanggo Ferguson metu saka biru ing Januari 2010 kanggo njaluk apologize kanggo prilaku.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Recalling Loan Players

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaSasampunipun ngilangaken anak kembaranipun, Darren Ferguson Preston North End, Ferguson kanthi marah banget ngelingi pemain Ritchie De Laet, Joshua King lan Matty James saka Preston ing sistem manajerial. Dheweke mengko nerangake yen pemain kasebut dhewe ora njaluk bali menyang Preston sawise owah-owahan manajer. Manager Stoke City Tony Pulis kanthi cepet sawise ngrampungake rong pemain mantan pemain Manchester United saka Preston uga, nyatakake kebutuhan para pemain kanggo ningkatake jadwal intensif tim.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Sawise Diijini Gareth Bale Slip Away

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaSir Alex Ferguson ora tau khawatir banget babagan pemain sing lunga nanging mantan manajer Manchester United ngankake babagan Gareth Bale, ngakoni yen dheweke ora kejawab ing pamuter.

Laporan saka Pramuka Manchester United nunjukake manawa Bale kepengin njaluk Ferguson kanggo pemain gantine Kiri sing bisa ngganti Ryan Giggs. Ferguson nyuwun panjaluk kanggo pramuka supaya Bale diterusake. Nanging ana sing nggawe transfer bubar. Alex Ferguson sawisé mirsani ngeluh dheweke banget cendhak.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Karir Managerial ing Ringkasan

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaFerguson, umuré 32, miwiti karir manajerial ing East Stirlingshire ing 1974, ngasilaké pengaruh langsung karo alam semangat, bersaing. Panjenengané pindhah menyang St Mirren sawise sawetara sasi, lan senadyan mimpin Saints menyang kejuaraan Divisi Pertama Skotlandia ing 1977, dheweke dipecat taun salajengipun kanggo nglanggar kontrak.

Iku karo Aberdeen sing Ferguson cemented reputasi minangka manager ndhuwur-pesawat. Ngalahake gelar Celtic-Rangers, Ferguson mimpin Aberdeen kanggo telung gelar Liga Utama Skotlandia, papat Piala Skotlandia, Piala Liga, Piala Super lan Piala Pemenang Piala Eropa liwat wolung musim.

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaAlex Ferguson mundhut minangka boss saka klub Manchester United ing 1986 Nopember. Proyek kasebut dikabarke ing garis sawise musim regeng banget nalika musim 1989-90. Dheweke wiwit ngetokake cam minangka akibat saka pati ibune. Panjenengané ngentèkaké wektu suwé nguber biyunge sing tiwas akibat kanker paru sing meh ngewahi tugasé. Begjanipun, dhemit-dhemit Red menyakseni pemulihan lan menang Piala FA nalika awal. Sing njaga dheweke kanthi tugas. A string of successes followed AND the rest they say is history.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Warisanipun

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi FaktaPatung tembaga Ferguson, dirancang dening pemahat Skotlandia Philip Jackson, diresmèkaké ing njaba Old Trafford ing 23 November 2012.

Ing 14 Oktober 2013, Ferguson rawuh ing upacara ing ngendi dalan cedhak Old Trafford diganti jeneng dadi Reach banyu kanggo Sir Alex Ferguson Way.

Moreso, Tembung "Wektu kresak" sing diciptakaké déning Ferguson minangka referensi kanggo tahap pungkasan tantangan saka kompetisi liga sing kalebu ing Kamus Inggris Collins lan Kamus Inggris Oxford.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Manajer Tani

Akeh pemain mantan Ferguson wis dadi manajer bal-balan, kayata Tony Fitzpatrick, Alex McLeish, Gordon Strachan, Mark McGhee, Willie Miller, Neale Cooper, Bryan Gunn, Eric Black, Bryan Robson, Steve Bruce, Mark Hughes, Roy Keane , Paul Ince, Chris Casper, Darren Ferguson, Ole Gunna Solskjær, Henning Berg lan Gary Neville.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Politics

Dheweke dianugerahi Ksatria Inggris ing 1999 kanggo sumbangan marang game bal-balan. Ing 1998, Ferguson dijenengi ing daftar donor finansial swasta paling gedhe ing Amerika Serikat Partai Buruh. Panjenenganipun punika sosialis ingkang dipunandharaken dhumateng piyambakipun lan panyengkuyung para Buruh sabanjure. Ing Januari 2011 Graham Stringer, sawijining MP Buruh ing Manchester lan panyengkuyung Manchester United, nyuwun supaya Ferguson digawe urip peer. Yen iki kedadeyan, Ferguson bakal dadi pemain sing saiki utawa mantan pemain bal-balan utawa manajer bal-balan sing bisa njagong ing House of Lords. Stringer lan fellow Manchester Labor MP Paul Goggins ngulangake telpon kasebut sawise Ferguson ngumumake pensiun ing Mei 2013. Nanging, sumber sing ora disebut jenenge ing Mirror saben dinten koran sing diklaim ing 1 Agustus 2013 sing ditampa dening Ferguson.

sak 2014 referendum independen Skotlandia, Ferguson minangka pendukung vokal lan pendhukung Luwih apik kampanye sing ndhukung Skotlandia isih dadi bagian saka Britania Raya. Dheweke ngritik sing Partai Nasional Scottish, lan pimpinané Alex Salmond, kanggo kaputusan kanggo ngilangi Skotlandia sing manggon ing luar Skotlandia, nanging ing sajagad Inggris, saka pemungutan suara ing referendum kasebut.

Factor Ferguson Anak-anak Plus Untold Biografi: Education

Ing 2009, Ferguson nampa Doctorate Kehormatan ing Business Administration saka Universitas Metropolitan Manchester.

Alex Ferguson Kisah Anak Umur Untold Biografi Fakta

Iku jurusan kapindho sing ditampa saka universitas, sawise nampa gelar kehormatan ing 1998.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene