Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts

LB mènèhi Kisah Lengkap saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan: "La Joya" AKA The Jewel. Kisah Kanak-kanak Paulo Dybala Kita lan Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh OFF lan ON-Pitch sing ora dingerteni babagan bocah emas Argentina. Ayo Mulai.

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Awal Masa Siaga

Paulo Dybala lair minangka Paulo Bruno Exequiel Dybala ing 15th 1993 November ing Laguna Larga, Cordoba, Argentina dening Mr. Adolfo Dybala (bapak) lan Mrs Alicia de Dybala (ibu).

Lairé Dybala saka kulawarga kelas menengah liwat ramalan. Ya dheweke minangka bocah misterius sing ramalan dadi pemain bal-balan sanajan sadurunge lair. Ramalan iki digawe dening bapake, Adolfo Dybala. Ing pangandikane sadurunge lair putra telu, dheweke ujar ..

"Salah sawijining putra lanang bakal lair mengko duwe misi siji. Kanggo main bal-balan ”.

Paulo Dybala lair kanggo memenuhi ramalan kasebut. Dheweke lair minangka anak pungkasan lan bayi ing omah kasebut. Nasib Dybala bentuke nalika nggawe keputusan main bal-balan nalika isih enom. Nalika ndeleng nasibe, Adolfo ora nate nesu. Dheweke bakal nggunakake dhuwit sing paling pungkasan kanggo tuku bensin ing mobil liyane kanggo nggawa dheweke menyang lapangan latihan saben dinane.

Paulo Dybala lan bapak, Adolfo Dybala.
Paulo Dybala lan bapak, Adolfo Dybala.

Dheweke nandur modal banget marang Paulo ora amarga dheweke kepéngin nggenepi kasunyatan, nanging amarga dhèwèké ngerti tekadé kanggo nggayuh.

Miturut Paulo Dybala, Ora ana dina bapakku ora ngancani latihan. Minangka bocah cilik, aku peduli karo wektu main. Aku bakal mulih, ngunci ing jedhing lan nangis yen ora cukup wektu dolanan utawa nalika ora cukup katrampilan. ”

Dybala duwe utang siji marang bapakne. Ngrampungake ramalan lan nggawe dheweke seneng lan ndeleng wohing gaweyane. Sayange, mengko ora kedadeyan amarga bapakne tilar donya nalika dheweke paling mbutuhake dheweke. Dheweke isih sedhih karo bapakne nganti saiki. Rasa sakit nalika ngeculake bapake saiki dadi kanca paling gedhe ing upaya sing ora bisa ditahan kanggo ngrusak tim gedhe lan dadi pemain bal-balan paling gedhe ing donya. Bapake, Aldofo menehi impen sing ora bisa ditindakake. Ing wulan September, 2008 kanker sadurunge dheweke lara. Nalika semana Paulo umur 15 taun.

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Bapake Paulo Dybala, Pungkasan Pak Adolfo Dybala diwiwiti saka desa Krasniow, Polandia.
Saiki, Argentina dadi omah kanggo kulawargane. Kulawargane wiwit saka Polandia wiwit saka Eyange, Boresaw Dybala sing lair cedhak Kielce, Polandia. Dheweke mlayu saka Polandia, negara kelairane Argentina nalika Perang Dunia II. Iki kedadeyan nalika Nazi ngrebut desa Krasniow.

Kulawarga Paulo uga duwe asal usul Italia liwat eyang ibu, jenenge Da Messa. Dheweke asale saka Provinsi Napoli. Paulo kanthi resmi entuk kewarganegaraan Italia tanggal 13 Agustus 2012. Dheweke layak main ing tim sepak bola nasional Polandia, Italia, Argentina. Paulo Dybala lan ibune Bu Alicia de Dybala cedhak banget.

Minangka panutur kasebut, ora tau ana, utawa ora bakal ana, apa-apa sing cukup khusus kaya cinta antarane ibu lan anak. Iki kedadeyan antarane loro.

Paulo Dybala lan Ibu, Alicia de.
Paulo Dybala lan Ibu, Alicia de.

Gustavo Dybala minangka sadulur paling tuwa saka Paulo Dybala. Dheweke tau nyoba bal-balan nanging ora bisa.

Sedulur mbarepe Paulo Dybala, Gustavo Dybala.
Sedulur mbarepe Paulo Dybala, Gustavo Dybala.

Dheweke mandheg game kasebut luwih awal sawise ngerti dudu panggilan telpon. Saiki Gustavo ngatur bisnis ing Buenos Aires, Argentina.

Mariano Dybala (ngisor) yaiku sedulur tuwa Paulo Dybala. Dheweke ora nate kasengsem ing bal-balan lan mula adoh saka unset. Dheweke nemokake katresnan ing senam. Mariano saiki main ing kategori ngisor Senam ing La Plata, Argentina.

Dybala lan sadulur tuwa, Mariano Dybala.
Dybala lan sadulur tuwa, Mariano Dybala.

Iku Paulo, sing sethitik nyuwil.

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Nalika nulis Bio iki, Antonella Cavalieri minangka pacar sing apik karo Paulo Dybala.

Kisah Cinta Paulo Dybala.
Kisah Cinta Paulo Dybala.

Bojone bisa nyolong kabeh nyengsemaken ing lapangan nanging dheweke sing dadi perhatian. Miss Cavalieri sing nemoni 'Anto' kanggo Antonella, banjur dadi fame kanggo hubungane karo bintang sepakbola sing misuwur, wiwit nate ngrambah ing media sosial.

Sadurunge munggah kanggo bintang media sosial kanggo hubungane karo Dybala, dheweke kerja dadi pawai restoran ing partai.

Kaendahan Argentina duwe luwih saka 280K pengikut ing Instagram. Lovebirds wis pacaran pirang-pirang taun. Dheweke dadi bopacarku lan pacar ing pungkasan 2015.

Antonella Cavalieri saiki duwe gelar business administrasi saka Universidad de Palermo ing Buenos Aires. Dheweke diberkahi karo gen sing apik sing uga ndadekake dheweke model dheweke saiki.

Hubungané kaya sing dingerteni wong akeh diarani minangka salah siji sing paling serius. Antonella wis luwih saka telung taun sing kasedhiya banget ndhukung dheweke. Dheweke meh ora ketinggalan salah sawijining game Dybala lan dheweke asring posting lan nuduhake akeh foto nalika nyenengake. Paling anyar iku tampilan dheweke nggawe pamindhahan goal Gladiator.

Crita sing Ora Dibahas babagan Pahargyan Topeng Dybala.
Crita sing Ora Dibahas babagan Pahargyan Topeng Dybala.

Dheweke nguwasani polah perayaan merek dagang, topeng Dybala langsung hubungane diwiwiti. Apa Antonella Cavalieri bakal dadi siji-sijine kanggo Dybala? Mung wektu bakal ngomong.

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Clebrating karo Rihanna

Dybala minangka bintang ing dhasare dhewe, lan dheweke dadi saperangan pagelaran ing panggung gedhé adoh saka jenenge ing jeneng omah. Dheweke tau bola-bali ngegungake supernova Rihanna, lan dheweke katon luwih seneng mung ana ing dheweke.

Paulo Dybala nuduhake Rihanna sawetara rasa tresna ulang taun lan dheweke nampa tanggepan sing semangat. Penyerang Argentina ngirim gambar karo dewi musik Rihanna kanggo ulang taune sing kaping 29, lan dheweke ora bisa ngrasakake luwih seneng nalika ana ing kana.

Rihanna pancen apik lan nyenyet karo Dybala amarga dheweke ngetokake pratandha dhéwé, lan bocah emas Argentina katon kaya dheweke ing swarga dhewe. Delengen pasuryane. Dheweke ngambang ing méga lan kudu ngrasakake rasa tresna.

Ramane, Rorrey dikenal dadi penyokong Juventus, nanging ora ana tembung nyata babagan kesetiaan Ri Ri. Salah siji cara, ora kaya Dybala peduli.

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Gladiator Film Freek

Paulo Dybala seneng karo film Gladiator, nganti dheweke ndeleng dheweke nonton bola-bali (luwih saka 30 kaping).

Loro alasan nerangake yen dheweke seneng film.

Kaping pisanan yaiku tembung saka Maximus nalika dheweke ngetokake identitas sing sejatine marang kabeh. Tembung kasebut nggambar arti sing beda kanggo urip.

..Iki dadi kaya ing ngisor iki; "Kula nakula Maximus Decimus Meridius, komandan Angkatan Bersenjata Utara, Jenderal Legiun Felix, abdi setya kanggo kaisar sejati, Marcus Aurelius. Bapak kanggo putra sing dipateni, bojo kanggo garwane sing dipateni. Lan aku bakal males ukum, ing urip iki utawa mbesuk. "

Paulo Dybala wis mbentuk tegese…."Jenengku Paulo Bruno Exequiel Dybala, La Joya (Anak Emas) Bal-balan Dunia, .. sing mateni FC Barcelona. Bocah lanang sing bapake nubuat dadi pemain bal-balan sing apik. Aku ditakdirake dadi gelandang paling gedhe ing kabeh jaman. ”

Kaping kalih, film kasebut nggawe dheweke ngerti pentinge kerja tim sing terus maju menyang bidang dolanan saiki.

Miturut General Maximus ing film Gladiator, "Apa wae sing metu saka gerbang iki, kita duwe kesempatan sing luwih apik kanggo urip yen kita bisa bebarengan." 

Iki sing diarani Paulo Dybala piyambak lan kanca-kancane nalika main game penting kaya FC Barcelona. Tim Work minangka conto saka film Gladiator nerangake alesan nggabungake Lady Old Lady.

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Alesan kanggo perayaan Mask Dybala

Paulo Dybala pancen wis nggambarake awake dhewe kanthi tumindak sing asli, kalebu nggawe topeng nganggo jempol lan indeks.

Ing jejaring sosial, Dybala ngundang para pengikuté kanggo nemoni makna, nganggo jersey minangka hadiah kanggo tombol kasebut.

Panjenenganipun pungkasanipun ngangkat jilbab ing gerakan iki kanthi dhiri ngabaptis Dybala.
Ing akun Facebook, Paulo Dybala ngirim video sing nerangake makna pahargyan kasebut. Ing video kasebut, jarene mung nuduhake topeng gladiator.

Miturut Dybala,…"Dybalamask pancen gampang: topeng gladiator! Nalika kita berjuang, kadang kita kudu nganggo topeng prajurit supaya luwih kuwat, tanpa esem lan apikan! "

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Idol

Dybala mesthi pengin dheweke main bareng karo Juan Román Riquelme. Dheweke tansaya gedhe nonton lan sinau kombinasi gabungan, sesanti, katrampilan teknis lan kemampuan ngetrapake gelandang Argentina sing nyerang.

Miturut Dybala,

"Riquelme lair minangka anak paling tuwa saka 11 anak ing kulawarga sing mlarat. Wani dheweke ndadekake dheweke dadi hebat. Dheweke tetep milih pilihan kanggo gelandang paling apik ing bal-balan donya. Dheweke menangake Pemain Bal-balan Argentina penghargaan kaping 4 kaping, padha karo legenda Diego Maradona. Dheweke dadi tim Argentina kanggo menang emas olimpiade ing taun 2008. ”

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Dheweke main ing liga-liga cilik ing sekolah lan sekolah sadurunge profesional ing 2010 nalika umure 17 nalika dheweke wiwit main kanggo klub Argentina Primera B Nacional.

Piyambakipun main kanggé klub minangka striker lan damel 17 gald kanggé klub ing musim pertandhinganipun. Pertunjukane mulai narik minat saka pelatih ing saindhenging Argentina lan saka klub ing Eropah uga. Ing 2012 piyambakipun dihubungi klub Italia Palermo.

Dybala ndeleng kesempatan kanggo nambah skill lan mlebu klub kasebut. Piyambakipun miwiti klub 2012 minangka panyengkuyung ing pertandhingan kaping sekawan kangge klub. Taktik main lan set skill kasebut penting banget kanggo klub tetep ing partai liga. Ing wekdal punika, klub-klub Éropah liyané ngupaya panemuné sing kaya mangkéné nalika dheweke dadi pemain sing apik banget kanggo umuré.

Dheweke dianggep minangka Messi anyar amarga dheweke iku saka negara sing padha karo tukang sulap cilik. Dheweke manggon klub kanggo 3 taun lan ing 2015 dheweke mlebu kanggo raksasa Italia Juventus ing tengah-tengah akeh spekulasi transfer sing nyambuangake marang saben klub utama ing donya.

Keputusan kasebut dipengaruhi dening kasunyatane dheweke pengin tetep ing Italia lan Juventus minangka klub paling apik ing Italia sing nggawe pikirane jelas banget. Dheweke uga ana gandhengane karo Real Madrid sing siyap mbayar klub Palermo udakara $ 50 yuta kanggo layanan pemain kasebut, nanging Dybala duwe keputusan tetep ing Italia lan iku sing ditindakake.

Sawise Pogba lunga, dheweke diwenehi kemeja nomer 10 sing sadurunge menang dening Pogba nanging dheweke mutusake supaya nomer jas 21 dadi dhéwé lan mainake. Liyane sing diarani crita ...

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Makna saka Tatoo

Kaputusan kanggo njaluk tato, gambar sing bakal dadi bagéan saka awakmu nganti dina seda sampeyan, iku gedhe sing diajokake Paulo Dybala babagan kanthi teliti.

Tato Arabe sing ana ing sisih kiwa iga, ing jejere ati bisa uga paling penting. Dheweke disebutake jeneng ibune, Alice, kanthi huruf Arab. Tato kasebut digawe tanggal 25 Desember 2013.
Ing sawijining wawancara karo majalah Argentinian, Dybala dijaluk arti tangan tato lengenane ing lengen kiwane. Nanggepi dheweke ana ..
"Aku nindakake amarga aku seneng. Kanca karo tato sing padha lan aku seneng estetis. Mirip karo gelang sing digunakake dening wong Romawi kuno kanggo perang, nanging aku nggawe estetika, tinimbang kanggo maksud apa wae. "
Dheweke nduweni tato saka bal-balan kanthi makutha ing jero kiwa kiwa, digawe ing Kota Cordoba dening artis tato sing jenenge Noel.

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Kenapa dheweke main karo Socks Down

Paulo Dybala nggambarake gaya malas lan kikuk sing dadi akeh pemain bal-balan kanthi kaos kaki sing sithik. Kajaba ditandhani minangka pembunuh FC Barcelona, ​​dheweke uga bocah-bocah poster paling anyar kanggo para pemain kanthi kaos sikil sing ditarik saka generasine.

Pitakonane saiki yaiku; Napa Paulo Dybala nganggo bantalan cilik cilik ?. Wangsulan sing paling populer yaiku entuk kekuwatan super.

Sawetara pemain bal-balan paling apik ing donya wis main sikil. Contone kalebu Rui Costa, Francesco Totti lan Thomas Muller.

Kejaba menehi dheweke adoh, dheweke uga menehi kemampuan kanggo ora umur. Paulo Dybala isih katon kaya bocah cilik taun 17. Dheweke bakal tetep katon ing umur sing padha yen dheweke tetep tetep nganggo kaos kaki kasebut.

Paulo Dybala Storytime Plus Untold Biography Facts -Rankings LifeBogger

Kita wis nyiapake rangking kanggo hitman Argentina. Temokake ing ngisor iki;

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar