Factor Biografi Wayne Rooney

0
8963
Kisah Kanak-kanak Wayne Rooney

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; 'Wazza'. Kisah Kanak-kanak Wayne Rooney lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge Fame, Family Life lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Factor Biografi Wayne Rooney -Awal Masa Siaga

Factor Biografi Wayne Rooney
Wayne Rooney minangka Bayi

Wayne Mark Rooney AKA 'Wazza' lair ing Oktober 24, 1985, dening Thomas Rooney (bapake) lan Ibu Jeanette Marie (Ibu) ing Croxteth Town, Liverpool, Inggris.

Pak tani lan Pak Rooney minangka warga negara Irlandia sing pindhah menyang Liverpool, Inggris. Iki amarga implikasi tegese Wayne Rooney iku wong Irlandia sing sopan. Wayne Mark Rooney minangka putra paling tuwa saka tuwane.

Factor Biografi Wayne Rooney
Pengalaman Wayne Rooney Awal Anak

Minangka bocah lanang lair ing omah katulik sing dituju, Wayne Rooney digawe kanggo sekolah sekolah Our Lady lan St Smithin. Sawise lulus, dheweke pindhah menyang De La Salle Humanities College. Manca karier ing La La Salle College ngukir kariré. Iki ngendi katresnan lan semangat kanggo game kasebut lan ora suwe nganti Rooney katon. Dhèwèké uga mènèhi umpan sing apik kanggo seduluré Graham lan Yohanes sing uga ndhèrèk jejer.

Rooney ora tau kapisah saka bal-balan wiwit cilik. Katresnané sing ora ana tandhingé kanggo bal-balan wis diwiwiti kanthi reaksi nalika bal-balané disita déning panguwasa sekolah. Wayne Rooney dicopot saka sekolah kanggo rong dina kanggo nyepak bolongan ing tembok laboratorium. Dheweke duka amarga bal-balan dheweke wis dirampas. Sawise suspensi, dheweke diijini kanggo nggawene kanthi ngimpi bal-balan, wektu iki ora nyepak ing laboratorium sains, nanging lapangan dolanan.

Factor Biografi Wayne Rooney -Tuwane lan Saperangan

Rama

Factor Biografi Wayne Rooney
Wayne Rooney lan Rama

Wayne Rooney nuduhake ... a resemblance saka karo bapakné thanks to their chappy looks cheeky. Pak Thomas Rooney tansah nate nyedhak marang putrane sing paling tuwa (Wayne Mark Rooney) nalika umuré tuwuh. Iku angel banget kanggo mateni jaminan rama - rama sing ana ing antarane.

Siji kasunyatan populer bab Pak Thomas Wayne Rooney (Snr) gegayutan karo penahanan.

Factor Biografi Wayne Rooney
Thomas Rooney (Snr)

Taun kepungkur, bapak Wayne Rooney ditangkep dening polisi sing nyelidiki penipuan bal-balan.

Para perwira, sing numpuk nalika esuke ing ngarep omah 450,000 Wayne Snr, uga nangkep paman Wayne Rooney, Richie. Pusat investigasi ing kertu abang diwenehake marang Steve Jennings saka Motherwell ing pertandhingan nglawan Hearts. Dheweke lair maneh sawise ngrampungake kahanan jaminan.

MURAH

Factor Biografi Wayne Rooney
Wayne Rooney lan Ibu

Ibuné, saka Liverpool, Merseyside. Ibuné nalika nulis karya minangka pésta nedha bengi ing sekolah putrané (Wayne Mark Rooney) nalika dirawuhi.
Ibuné Irlandia sing lair saka Tony lan Colette McLoughlin sing sepisan dadi tukang tembikar ing Irlandia.

Factor Biografi Wayne Rooney
Jeanette Rooney Transformation

Miturut standar sapa waé, transformasi paling luar biasa. Wanita heavy-set njupuk foto metu saka segara ing 2003.

Mum Wayne Rooney asring dianggep minangka 'Ibu kabeh Makeovers'. Dheweke tau ngalami operasi plastik kanggo ngowahi wujud, pasuryan, lengen lan pasuryane.

Dina iki, ukuran weteng wis suda sing ngidini kurang pangan sing bakal dikonsumsi. Iku penting kanggo dicathet yen dheweke nindakake iki kabeh ing jeneng rawuh manten putra £ 3million minangka wong kurang bobot.

BROTHERS

Iki telu sedulur sing seneng nalika sekolah ing Sekolah Dasar Our Lady lan St Smithin lan dolanan bal-balan kanggo De La Salle Humanities College.

Factor Biografi Wayne Rooney
Wayne Rooney lan Remaja Muda (Pengalaman Anak)

Dina iki, dunyo-dhewé ana ing pole.

Factor Biografi Wayne Rooney
Wayne Rooney (tengen) lan Graham Rooney (Ngiwa)

Graham Rooney digambarake digambar karo garwane Wayne Mark Rooney. Dheweke main kanggo Villa Wétan ing Liga Utama Liverpool minangka wektu nulis.

Graham Rooney sapisan dilarang saka dalan sawise dheweke ndhisike kaping telu saka wates kanggo tuku alkohol kanggo partai. Iki diikuti dening rong taun nyopir ban ing 2012. Paukuman uga nyakup denda nganti $ 650 lan layanan komunitas jam 150. Polisi nyatakake dheweke 'agresif' lan ngancam kanggo nyalahake wong-wong mau kanggo nyelametake omah mewah wong tuwané ing 450,000 ing Liverpool.

Factor Biografi Wayne Rooney
John Rooney

John Richard Rooney iku sedulure Wayne kang paling enom. Kaya marang kakangne ​​Wayne, John tau dadi karir awal ing Everton. Dheweke saiki main kanggo Wrexham minangka maju (kaya ing wektu nulis).

Factor Biografi Wayne Rooney -Love Life.

Factor Biografi Wayne Rooney
Wayne Rooney Love Story

Wayne Rooney, ketemu garwane Coleen Mary McLoughlin ing umur 12 ing pinggiran Croxteth ing Liverpool. Awalipun, dheweke dadi kanca. Dheweke wiwit hubungan ing umur 16, sawise dheweke ninggalake sekolah menengah.

Factor Biografi Wayne Rooney
Foto Perkawinan Wayne Rooney

Sesambetan kasebut tansaya kuwat ing taun-taun kanthi saingan karo cara lan rutin Wayne Rooney. Wayne Rooney ngumumake semangat kanggo terus nulis puisi cinta marang garwane Coleen. Sawise sukses taun kepungkur, loro-lorone mutusake kanggo dasi. Pernikahané dilakoni ing Portofino, Italia ing 12 Juni 2008. Pasangan iki mbayar £ 2.5 dilapurake dening Inggris OK! majalah kanggo informasi wedding lan gambar eksklusif. Sawise nikah, pasangan kasebut pindhah menyang omah 1.3m ing Formby. Minangka nalika nulis, dheweke saiki manggon ing Prestbury, Cheshire, kanthi omah gedhung gedhung 4 juta Neo-Georgia.

Factor Biografi Wayne Rooney
Wayne Rooney lan Keluarga

Minangka wektu writhing, pernikahan Wayne Rooney saiki wis diberkahi karo telung anak sing apik banget.

Ing 2 Nopember 2009, garwané Rooney nglairaké anak pisanan sing dijuluki Kai Wayne Rooney.

Ing 21 Mei 2013, bojo Rooney nglairake putra kapindho Klay Anthony Rooney.
Ing 24 Januari 2016, Rooney nglairake putra katelu Kit Joseph Rooney.

Nglampahi wektu karo kulawarga minangka bagian sing luwih alus lan wedi saka donya Wayne.

Wayne Rooney Biografi Kisah Anak Untold -Transplantasi Rambut

Factor Biografi Wayne Rooney
Transformasi Rambut Wayne Rooney

Wayne Rooney duwe tantangan nalika akeh. Dheweke melu transplantasi rambut nalika umuré 25. Transplantasi rambut rampung ing rumah sakit klinik rambut Harley London ing 2013.

Wayne Rooney Biografi Kisah Anak Untold -Bal-balan Karir Remaja.

Ngimpi Rooney dadi bintang sepakbola diwiwiti ing dina wiwitane ing sekolah menengah nalika dheweke wiwit main dadi bocah sekolah.

Minangka bocah sekolah, dheweke duwe rekaman nyetak gol 72 ing sawijining mangsa, sing dipateni dening bocah sekolah Liverpool liyane, Gerard ing 2010.

Nalika yuswa sanga taun, piyambakipun dipunpirsani dening Bob Pendleton lan taksih nggabung kaliyan "Everton FC". Rooney gabung karo tim pemuda Everton, sing dheweké miwiti debut profesional ing 2002 nalika umur 16.

Ing pitung taun sawisé gabung karo tim pemuda Everton, dhèwèké miwiti debut profesional ing balapan lan nyétak gol ing 2002.

Rooney olih gelar nasional ing 19th Oktober 2002 nalika dadi pencetak gol paling enom ing sajarah Liga Utama ing taun 16 lan dina 360 nalika main kanggo Everton (sanadyan rekor iki wis kaping pindho liwat).

Gesangipun nglawan para juara lajeng Arsenal minangka juara menit terakhir lan ngetokaken lintasan 30 ingkang boten kalah.

Wayne Rooney Biografi Kisah Anak Untold -Conto.

Ing 2006, Rooney ndarbeni kira-kira $ 7 buku saka HarperCollins kanggo nulis otobiografine, Wayne Rooney: Kisah Saya Jauh. Buku kasebut nyatakake Rooney kanthi banyu panas karo mantan manajernya ing Everton, David Moyes, sing ngasorake pamuter kanggo libel. Kaping loro tekan panggonan sing ora ditepungi sadurunge nggoleki ruang sidang. Rooney wis nulis 2 buku liyane minangka bagian saka kontrak karo HarperCollins ..

Wayne Rooney Biografi Kisah Anak Untold -Slapping WWE SuperStar

Wayne Rooney mung menangaken Dad of the Year, lan mbela smack ing bintang WWE ing ngarep puterane Manchester Arena ing wayah wengi.

nonton WWE Raw Wiwit cilik, ana pemain bal-balan kang ana ing cedhake Kai, umur enem taun. Ngadeg bareng karo partner tag timé Seamus,

Wayne Rooney cukup kendel kanggo nggugur pegulat lan nonton dheweke tiba ing lemah - kang, kanthi bener, mbokmenawa kurang exaggeratedly saka sembarang pemain bal-balan Liga Premier bakal tiba sawise tamparan dening Wayne Rooney.

Wayne Rooney Biografi Kisah Anak Untold -Biografi lan Fakta liyane

Minangka salah sawijining pemain sepakbola paling misuwur ing donya, Rooney nduweni dukungan babagan tawaran Nike lan EA Sports.
Coca-Cola mungkasi hubungane karo bintang Manchester sing bisa digepok ing 2011 ing esuke saka skandal sing disebabake karo omongane pelacur lan pelanggaran profanitas sing disengaja nalika dolanan televise.
Garwa garwane Coleen Rooney wis ngatonake urip karo anak lanang Kai lan Klay ing film dokumenter anyar, Wayne Rooney: The Man Behind the Goals.

Loading ...

Ninggalake a Reply

langganan
Menehi saran saka