Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko

0
6280
Sugeng Rawuh Ingkang Bakaroko

LB nyedhiyakake crita Full of a Midfield Engine paling dikenal kanthi sebutan; 'Bakoko'. Kisah Tiemoue Bakayoko Kita Sejatine ditambah fakta Biografi nggawa kabar lengkap marang acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh bukti nyata babagan panjenengane. Saiki tanpa luwih adhi, Monggo Mulai.

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko: Awal urip

Bakayoko lair ing Paris ing 17 Agustus 1994 kanggo wong tuwa sing pindhah saka Pantai Gading menyang ibukutha Prancis kanggo nggawe urip sing luwih apik.

Kaya akeh pasangan ireng, dheweke minangka warisan Prancis-Ivory. Nalika isih enom, dheweke manggon ing tetanggan Barbès sing akeh wong Afrika. Iku sawijining tetanggan ing Paris sing misuwur amarga akeh banget wong ireng saka imigrasi Afrika.

Tiemoue Bakayoko nalika isih bocah weruh wong tuwané nyambut gawe kanthi apik kurang ajar proyek mung kanggo nyelehake panganan ing meja lan ngirim dhuwit kanggo kulawargane ing Pantai Gading. Paling ora bisa ditindakake kanthi wektu sing luwih cepet tinimbang wong Afrika ireng, malah sing paling sinau. Miwiti sekolah ora dadi prioritas kanggo bocah enom.

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko: Inspirasi dening Piala Donya

Kaya Sadio Mane, dheweke entuk inspirasi ing bal-balan liwat Piala Dunia 1998 Perancis. Dheweke kaget amarga ndeleng Senegal, sawijining pepadhamu ing tanah air (Pantai Gading) ngalahake Perancis ing pembukaan lan nonton Prancis arep ngobrol kamulyan ing turnamen kasebut.

Miturut dheweke, "Aku diilhami dening keberanian para pemain Prancis ireng ing tim kasebut. Aku yaiku wong sing tresna banget marang pemain tengah lan pemain tengah pertahanan. Sing seneng Patrick Vieira, Lilian Thuram lan Marcel Desailly minangka favoritku. Pertunjukane padha mbebayani karo karirku. Nanging, aku ora bisa nyalahke Claude Makalele sing ngetokake dhasar aku dadi. "

Kaya akeh anak ireng liyane, pendidikan dilewati kanggo Bakayoko, dheweke dadi kepenginan banget nalika main turnamen Piala Dunia 1998 Prancis. Wong tuwané mangerténi dhawuhé lan nyedhiyani dhukungan sing dibutuhake kanggo miwiti awal. Dheweke ndhaftar marang akademi bal-balan (Le club de football de PARIS 15) ing umur 5.

Bakayoko nampilake tingkat kecemerlangan nalika main ing tingkat akademi pertamane. Dheweke luwih dhuwur tinimbang bocah rata-ratane ing akademi lan ana ing posisi minangka pemain bal-balan sing paling apik. Paris 15 nyegah dheweke nganti patang taun (nganti umur 9) sadurunge ngidini wong tuwane miwiti pindah menyang akademi luwih apik kanthi jeneng -CA Paris Charenton. Dheweke mung main ing taun ing Charenton sadurunge pindah maneh Montrogue FC 92. Ing klub iki, dheweke nemokake masalah sing bisa ditindakake, sawijining banyu.

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Sufferings

Minangka pemain enom (umur 10) nalika main kanggo Montrogue FC 92, Bakayoko nandhang lara ambruk liwat apa sing diarani yaiku 'tantangan ora becik' saka mungsuh. Kekuwatan saka tatu iki nyebabake mangsa rame maneh ing karir enom.

"Ing sawetara wektu aku weruh karierku sing enom teka kanthi cepet". Iku wektu sabar kanggo kasangsaran kanggo kula. Kula Proses pemulihan alon lan katon kula nglampahi taun 3 tanpa muter bal-balan " ngandika Bakayoko.

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:larangan

Ing taun 2008, pamulihan lengkap saka fraktur humerus distal dikonfirmasi. Dheweke mung taun 13. Dheweke ngenteni sawetara minggu kanggo netepake pemulihan lengkap sadurunge njupuk panggonan ing karire. Sayange ora ana klub sing ngangkat dheweke amerga amerga bentuke. Piyambakipun nate nolak laranganipun saking akademi bal-balan saderengipun.

Akademi bola sepak ing Rennes pungkasanipun menehi kesempatan kanggo ngrampungake formulir kasebut sawise sawetara pikiran dening manajemen. Dheweke nganggep kasunyatan bilih piyambakipun sepisan dipuntarik sanget ing klub lawasipun. Iki kedadeyan ing 2009 nalika dheweke mung umur 14.

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Ngikuti jejak Makalele

Sasampunipun kalih musim kapisanan wonten ing Monaco, ing pundi piyambakipun nindakaken pagelaran 31 Ligue 1, Bakayoko mutusaken kangge ngubah tingkahipun kangge nampi potensiipun. Kabeh ucapan terima kasih marang mentor, Claude Makalele sing ditunjuk minangka direktur teknis Monaco ing Januari 2016.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Peran Makalele menyang Bakayoko

Miturut Bakayoko,

"Makélélé mbantu aku. Nalika dheweke teka ing Monaco aku ora dadi pemain sing apik, nanging aku akeh diskusi karo dheweke. Panjenenganipun maringi kula pitutur lan ngajari kula babagan carane muter gaya bal-balan luwih gampang. Dheweke malah ngidini kula nelpon dheweke kanggo tambahan latihan pitulungan. "

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Jembatan cepet

Ora suwé sawisé nonton, dhèwèké bisa ngurus dhèwèké luwih apik. Ing lapangan, dhèwèké dadi starter reguler kanggo Monaco, mbiyantu klub menangaké gelar 1 liga ing musim 2016 / 2017. Ora mung dheweke nyatakake dheweke minangka bagéyan penting saka tim Monaco kanthi pertunjukan sing konsisten, dhèwèké kurang ciloko lan aplikasi nalika latihan ora dikritik.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Bakayoko Maturity Timeline

Dina iki, Bakayoko wis diwasa pungkasan. Dheweke nduwe kombinasi kekuatan lan visi ing tengah lini tengah kanggo nggunakake apik.

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Gaya Play

Bakayoko wis dibandhingake Yaya Touré amergo kuwatitas kabeh-babak sing kuwat, maca cerdas saka game, kemampuan kanggo nyegat pass lan rampung tackling, maringaken lan dribbling. Kualitas sing paling penting yaiku fisik lan atletisme.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Gaya Play Bayoko

Dheweke spesialis ing peran lini tengah. Kemampuan kanggo ngeculake serangan lan nyebabake nyepetake bisa dianggep mung rong pemain (Gabi lan Danny Drinkwater) sing luwih dhuwur ing musim liga 2016 / 2017.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Ratings Bakayoko Midfield

Manajer Bakayoko ing Monaco, Leonardo Jardim, sapisan ngandika: "Panjenenganipun menang kathah bal, ndherek balanipun ing tim. Panjenenganipun ngliwati bal kanthi apik lan menang duel. Punika inggih punika peran Bakayoko. Dheweke dadi gelandang lengkap, ana ing atletik sing penting, dheweke apik ing pemulihan lan nyetak gol sing penting. "

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:The Black Knight

Saka kabeh kuwalitas sing dikarepake, kekuwatan lan ruggedness Bayoko dumunung ana ing kono lan minangka titik jual.

Akeh wong wis takon apa dheweke nganggo topeng? ... Saiki kita menehi sampeyan jawaban.

Bakayoko tau ngalahake irunge ing latihan ing pertandhingan semi final Liga Champions Monaco nglawan Juventus.

Dheweke ora ngalang-alangi supaya dheweke bisa ngalahake wong Italia, lan mutusake supaya nganggo topeng ireng sing ireng khusus sing ngusulake udara saka sawijining superhero Marvel lan judhul 'Kesatrio kepetengan'.

Bakayoko isih nandhang lara nalika dhengkul kiwa. Minangka ditulis ing ndhuwur, dheweke ngatasi mantra dawa sing dipateni nganggo sikil sing rusak minangka bocah cilik.

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Saka Jambon kanggo ireng (Part 2)

Infact, Bakayoko ngalami akeh owah-owahan ing gaya urip. Sawise ketemu karo mantan Prancis Perancis Claude Makalele. Panjenenganipun mandhiri saking nduwe normal tumrap nambani.

Dina iki, dheweke nduwe kesan, loro-lorone ing lapangan. An 1.84m ngetrapake, dheweke ora ana werna ireng nalika nerangake penampilan, nggoleki rambuté jambon sadina, rambut pirang sabanjure.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Bakayoko Hair Styles

Nalika dheweke teka ing Monaco ing 2014, dheweke bisa ditemokake saka nasib vila mewah ing endi roda Porsche Cayenne.

Bakayoko tau ngganti werna mobil kanthi ireng. Kajaba iku, dheweke wiwit tinju lan uga ngowahi diet lan ningkatake kekuwatane.

Nanging sawisé owah-owahan segara ing sikap, sing dipicu déning mantan pelatih muda ing Rennes, dhèwèké ngganti vila kanggo apartemen sing luwih sederhana lan éntuk Cayenne sing ditrima ireng. Panjenenganipun nerangaken: "Wong-wong mau ngomong yen aku tresna marang samubarang sing becik ing urip, yen aku ora dadi tukang pencak, aku bakal teka (kanggo Monako) mung kanggo gaji sing luwih dhuwur, sing ora."

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Apa ing nomere?

Bakayoko nampilake nomer 14 ing jersey ing Monaco. Dheweke milih dadi penghormatan kanggo arrondisement (distrik) 14th ing Paris ngendi dheweke lair saka wong tuwane Ivorian ing 17 Agustus 1994, lan bakal nganggo nomer sing padha kanggo Chelsea.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Deschamps penggemar

Pelatih Prancis Didier Deschamps minangka anggota apresiasi saka masyarakat Bakayoko.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko

Kapten juara Piala Dunia 1998 mangerteni bab utawa bab úa sing dadi pemain sing apik. Dheweke ngundang Bakayoko kanggo gabung karo skuad Prancis seminggu sawise peran utamane kanggo mbuwang Manchester City metu saka Eropa. Deschamps banjur ngandika: "Dheweke kuat, nggawe impact, ngetung gol, nggawe gol lan gedhe banget. "

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Ibukutha sing diremehake

Sembarang manawa Manchester City bakal teka ing Stamford Bridge kanggo ndeleng bakalan Bakayoko, dheweke mung bakal weruh kerusakan sing bisa ngalahake. Thanks kanggo sejarah.

Mbalik ing Maret, balapan mlayu 13 sing paling apik saka wektu kasebut ngecakake Kota Pep Guardiola menyang Liga Champions sing nyenyet pungkasan-16 metu ing gol adoh. Kutha rawuh ing kaprawiran kangge ngontrol dasi nalika menang kaping papat 5-3. Lan kanthi menit 19, 6-5 bakal ana ing ngarep, mung kanggo Bakayoko kanggo ngalahake tendhangan bebas Thomas Lemar kanggo menehi Monaco kemenangan sing kondhang. "Iku kabungahan banget kanggo skor ing Liga Champions. Aku ora nyana iki, " Ngandika.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Apa Chelsea FC Ndandani Dheweke

Bebener bakal diwenehi. Dheweke nyolong dheweke saka rencana Mourinho. Sing khusus tresna marang amarga dheweke ketemu spesifikasi. (Kuwat, Kuat lan Cepet).

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Apa Chelsea mlebu Bakaya

Tiemoue Bakayoko milih Chelsea tinimbang Manchester United amarga Antonio Conte milih Jose Mourinho. Dheweke malah ngeculake panggilan saka Special One kang gawe dheweke nandhang susah.

Bakayoko ngandhakake yen dheweke teka ing Chelsea: "Iku apik banget yen Mourinho nelpon aku, sanajan aku wis dielingake sadurunge carane dheweke bakal ngajokake kula ing cara paling ngiyataken. Aku ngrungokake argumentasi babagan kenapa aku kudu pindhah menyang Amerika. Dheweke ora ngerti apa-apa, aku wis nate nonton Chelsea lan dudu dheweke. Ndaftar kanggo Chelsea yaiku perkara sing paling alami kanggo kula amarga iku klub sing paling aku tresna ing kanak-kanak. "

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Kenapa Mourinho Lost Bakayoko

Mungkin alasan liyane kanggo saingan sing luwih kuat antara Jose Mourinho lan Antonio Conte.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Mourinho Vs Conte

Fakta-fakta biografi Tiemoue Bakayoko:Mlebu Chelsea ing jet pribadi

Tiemoue Bakayoko tak Chelsea fans seneng banget ngetrapake gambar deweke njupuk jet pribadi sing disetel kanggo mabur ing London saka Prancis. Pesawat iki njupuk dheweke ing London kanggo nggabungake Blues. Iki minangka kunjungan dheweke kanggo ngalami medis lan mlebu kontrak karo Chelsea.

Fakta-fakta Biografi Tiemoue Bakayoko
Bakayoko mlebu jet pribadi kanggo Chelsea FC

Panjenenganipun nampi gambar kanthi pesen: "Plane, ayo go ... Aku bakal duwe minggu apik karo Chelsea FC" diiringi pasangan emojis pesawat.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene