Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

0
6901
Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; 'Stevie G'. Steven Gerrard Childhood Story lan Untold Biography Facts ndadekne kowe kabeh akun acara sing nyenengake saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti babagan versatilitas Stevie G nanging sawetara nganggep urip ing njaba lapangan sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Steven George Gerrard lair ing 30th of May, 1980 ing Whiston, Merseyside dening Paul Gerrard (bapak) lan Julie Ann Gerrard (ibu).

Dheweke lair kanthi cacat lahir 'clubfoot' sing digawe sikil bakal bengkong ing (terbalik) lan mudhun. Dheweke dianggep setya wae. Wong tuwane ora pengin dheweke mlaku ing tungkak utawa ing sikilé.

Tuwuh akeh, dheweke duwe akeh masalah cedera nalika dheweke entuk pandhawa amarga proses pemulihan cacat lair. Dheweke uga ngliwati masalah bali minangka bocah cilik. Kabeh kasebut dheweke pulih.

Fakta-fakta Biografi Steven GerrardSteven Gerrard tindak menyang St Michael's Primary (saiki Huyton-with-Roby CE). Dheweke diarani minangka pemalu, bocah pribadi miturut guru-gurune. "Dheweke tansah becik, bocah polite, uga digawa munggah," guru ngelingi. "Nanging nalika dheweke pindhah menyang juniors, ing kira-kira enem, lan wiwit muter bal-balan sing pribadine metu. Sampeyan ora perlu dadi pakar bal-balan kanggo ndeleng dheweke khusus. Dheweke nang endi wae. Dheweke mung tresna. Dheweke urip lan main bola. ' ngandika Gill Morgan sing guru sekolah tim. "Ing dinten-dinten, lan timipun sampun sukses, paling amargi Steven." Gill Morgan terus

Bal-balan kasebut minangka alam kanggo sethithik Steven Gerrard. Minangka bocah cilik saka 5, dheweke ngembangake kepinginan fantastis kanggo fokus ing bal-balan sawise kalah karo olahraga. Dheweke melu bal-balan ing papan sing cedhak karo Everton FC. Adhedhasar kedekatan, tresna Steven kanggo Everton melu. Dheweke bakal tansah nganggo kaos lan ngunjungi Goodison Park kanggo njupuk foto karo piala ing pirang-pirang kesempatan.

Nanging, ana bebaya. Young Steven Gerrard menangis nalika ditolak dening Tolgate, tim lanang lokal, amarga isih enom. Ing minggu kasebut, dheweke uga kesengsem menyang Wembley karo St Michaels (klub-klub kebon) sawise ngethok sikilé ing Coke Can nalika ngupayakake nyepak.

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Luwih kacilakan bocah cilik

Duwe ciloko serius nalika dolanan bal-balan karo kanca-kancane bisa entuk karier Steven muda sadurunge nate mulai. Sajrone kick-about karo kanca-kanca nalika isih muda, Gerrard isih ngalami kecelakaan freak sing nyaritakake karire. Sasampunipun bal ing jurang, piyambakipun lajeng narik bal nanging tinampik kebon garpu.

Iki tindak liwat driji lan menyang jempol sing gedhe. Siji dhokter ngandika yen jempol dheweke kudu ngeculake. Iki nggawe wong tuwanane ngupaya nggoleki opo sing luwih akeh kanggo nyelehake Steve sing ora apik. Sawise pilihan medis luwih lanjut, pangarep-arep ditulisake kanggo wong tuwanane minangka dalane Steve sing enom kanggo pemulihan sing diwiwiti lan rampung kanthi apik.

Sakwise dheweke pulih, Gerrard wiwit main kanggo tim liya, yaiku Whiston Juniors. Ing kana dheweke katon saka Pramuka Liverpool, lan dheweke bakal melu akademi ing umur 9.

Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

Dheweke duwe pengalaman ing tim beda, kalebu Manchester United, sing gagal. (ya sampeyan maca sing tengen).

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Relationship

Sasampunipun tampil fashion wartawan / model Alex Curran kanggé 5 taun, pasangan kasebut pikantuk kelahiran katolik ing 2007.

Curran ngluncurake busana fashion dheweke, nulis kolom fashion kanggo Daily Mail lan pengalaman ing modeling. Pasangan iki duwe putri 3, Lilly-Ella (2003), Lexie (2006) lan Lourdes (2011).

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Penghargaan Kehormatan

Ing wulan 2006, Gerrard nerbitake autobio sing disebut 'Gerrard: Otobiografi Kula'.

Buku iki banjur mundhut penghargaan Buku Olahraga ing Taun ing Inggris Book Awards.

Volume 2 saka autobiografine Gerrard, Pendhaftaran Liverpool Crita ' ditulis nganggo Donald McRae, diterbitake ing September 2015.

Otobiografi rampung kanthi "Aku main kanggo Jon-Paul."

Pepinem Gerrard, Jon-Paul Gilhooley, dipatèni ing bilai 1989 Hillsborough, nalika Gerrard wolung. Jon-Paul, sing umuré 10 nalika tilar donya, iku sing paling enom saka korban 96 tragedi kasebut. Dheweke uga peminat Liverpool paling enom. Kancane Paula Kadiri lan Donna Ridland, sing bakal ngalahake dheweke, nyatakake dheweke minangka "Bocah enom". Iku penting kanggo dicathet yen tMurid sekolah St Columbus yaiku bocah lanang altar lan dijenengi Paus.

Dheweke minangka sepupu saka kapten Liverpool Steven Gerrard lan pasangan kasebut bakal main bareng nalika iku nalika isih bocah. Steven umur setaun luwih enom.

"Iku angel ngerti salah siji saka sepupu saya wis ilang urip", Gerrard ngandika. "Ningali reaksi keluarganya mbantu aku dadi pemain aku saiki."

Ing autobiografinya 2015, Gerrard nyatakake yen pemain papat paling apik sing main bareng dheweke yaiku mantan kanca Liverpool Xabi Alonso, Fernando Torres lan Luis Suárez lan Inggris teammate Wayne Rooney.

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Penghargaan Kehormatan

Panjenenganipun pikantuk gelar kehormatan saking Liverpool Universitas John Moores ing 26 Juli 2008 minangka pangakuan kanggo kontribusi marang olahraga.

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke ngalahake umur 10 karo Bentley ing 2007

Ing 1 Oktober 2007, Gerrard langka banget ing tabrakan kacepetan Langkawi nalika mobil sing dikendhaleni nate nyerbu sepeda motor sepuluh taun, sing ditembak ing dalan lan ora sengaja nyebrang jalur Gerrard. Panjenenganipun salajengipun ngunjungi boy ing rumah sakit lan nedahaken kanthi sepasang sepatu bot ingkang dipuntampi Wayne Rooney, pamuter favorit lanang, lan sawise iku tetep manggoni tandha tandha kanggo pasien enom liyane

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bebanjan Assault

Ing 29 Desember 2008, Gerrard dijupuk ing njaba Lounge Lounge ing Southport kanthi dugaan bagean 20 serangan. Panjenenganipun lan kalih tiyang lajeng dipuntudhuh kanthi ancaman ingkang nyerang lan nyerang. Iki ana gegayutan karo kedadean sing ngilangi DJ bar karo untu sing mateni lan ngethok dahi. Gerrard kedah rawuh ing Pengadilan Mahkota Liverpool lan ngadhepi paukumanipun ingkang dipunanggep boten bersalah.

Pakdhe sing dituduh ngaku bersalah sadurunge sidhang, nanging Gerrard tetep ora bersalah. Gerrard ngaku bisa ngalahake Marcus McGee nanging nyatakake dheweke bisa mbela. Ing 24 Juli, Gerrard ditemokake ora didakwakake dening juri. Sawise putusan, Gerrard kandha yen dheweke kepengin bali menyang bal-balan lan nggawe pengalaman ing dheweke. Dheweke banjur diijini gratis.

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke pemain 3rd kanggo nggawe 500 utawa penampilan Liga liyane kanggo klub 1

Kasetyan ora banget umum ing game modern, nanging Steven Gerrard wis manggon karo Liverpool kabeh kariré lan nikmati karir suwene lan sukses ing kana.

Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

Ing 25th of April, Gerrard mung dadi pemain 3rd kanggo nggawe 500 penampilan Liga Premier luwih kanggo klub 1. Jumlah pemain sing main liyane kanggo klub Liga Utama: Jamie Carragher (508 kanggo Liverpool) lan Ryan Giggs (632 kanggo Man United).

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Hiburan

Ing 2011, Gerrard tampil ing film 'Bakal '.

Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

Film iki babagan penggemar Liverpool muda yatim sing ngunggah-unggahi 2005 UEFA Champions League Final.

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Faktor Penentu Gol

Panjenenganipun minangka pemain bal-balan ingkang saged damel gol wonten ing Final Piala FA, Final Piala Liga, Final Piala UEFA, lan Final Liga Champions. (Inggih punika sebabipun panjenenganipun Kapten Fantastic sampeyan ngerti).

Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

Mung nomer 15 pemain wis ngetung gol luwih saka Premier League tinimbang Gerrard (120). Ora apik kanggo pemain tengah.

Steven Gerrard Childhood Story Plus Untold Biography Facts -UCL Memory

Nalika Liverpool mudhun 3-0 sawisé babak kapisan nalika pertandingan 2005 Champions League, Stevie G dadi pemain sing tanggung jawab nyeret Liverpool menyang pertandhingan kasebut. Dheweke mencetak header pisanan kanggo nyorong lan pungkasane menehi piala Liga Champions.

Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

Dheweke sengaja mutusake kanggo ngalahake penalti pungkasan sajrone final 2005 CL. Sanajan dheweke ora kudu njupuk amarga Shevchenko ora nyana, nanging dheweke kepengin dadi penalti pungkasan amarga dheweke percaya dheweke dadi kapten klub lan dadi tanggung jawab kanggo ngalahake penalti kasebut.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene