Factor Biografi Sergio Ramos

1
8964
Factor Biografi Sergio Ramos

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Cuqui". Kisah Kisah Kanak-kanak Sergio Ramos lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep biografi Sergio Ramos sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Awal urip

Sergio Ramos García lair ing dina 30th Maret 1986 ing Camas, Seville, Spanyol dening wong tuwa; Paqui Ramos (ibu) lan Jose María Ramos (bapak).

Dheweke digawa bebarengan karo rong sadulure Rene lan Miriam. Ramakrif dadi pemain bal-balan ing umur 14 minangka bek.

Wiwit saka masa kanak-kanak, Ramos nduweni kepribadian lan kepengin banget.

Sergio Ramos Childhood Story

Minangka bocah sing gedhé ing kutha Sevilla, Sergio dadi kasengsem dadi penyerang lan ora tau mulang babagan bal-balan. Dheweke bisa nonton banteng kabeh.

Sergio Ramos seneng karo Bull Fighting
Sergio Ramos seneng karo Bull Fighting

Amarga olahraga kasebut minangka olahraga mbebayani, wong tuwané mbantah dheweke kanggo njupuk minangka pilihan karir. Iku kakangne ​​sing nggawe intervensi paling gedhe minangka tanggung jawab marang Sergio Ramos sing kita kenal saiki.

Ing tembe, "Nalika aku isih enom, aku tau duwe karir ngimpi. Aku tansah kepengin dadi peluru sing bekti, nanging ibuku rada wedi banget dadi cowok. Sawise disaranake dening sadulurku, Rene, aku milih kanggo bal-balan kang kurang mbebayani. "

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Karir ing Ringkasan

Kancane Rene (tumindak saiki minangka agen) nyengkuyung Sergio kanggo menehi nyoba kanggo bal-balan. Wong tuwane ngorganisir pelatih pribadi kanggo wong sing mbantu dheweke nemokake bakat sing didhelikake ing game kasebut.

Sergio Ramos latihan pribadi
Sergio Ramos latihan pribadi

Ramos sawise nemokake bakat ing bal-balan gabung karo klub kapisanan, FC Camas. Dheweke unggul banget ing klub pemuda dheweke menangake pirang-pirang penghargaan lan nampilake pirang-pirang wawancara.

Gambar foto sergio ramos

Ing FC Camas, ternyata Sergio ora duwe bakat bal-balan ing dheweke. Iki digawe Sevilla kanggo snap dheweke munggah.

Sergio Ramos Awal Karir DinaSergio Ramos ngrintis kariré saka FC Sevilla. Iki divalidasi déning loro ing FIFA Ballon d'Or Gala. Ing kana dheweke nuduhake potensial gedhe lan 2003 dheweke pungkasane diarani nganti kru pisanan. Sergio terus nglawan, ndadekake dheweke sukses kanthi prestasi, panggonan ing lineup awal minangka pemain bek.

Sawetara klub Éropah nyusul panerusé kanthi apik banget nalika dina Sevilla. Amarga prestasi apik, Sergio nampa akeh tawaran. Iku raksasa bal-balan Spanyol Real Madrid sing pungkasanipun ngagetake dheweke. Liyane, lagi ngomong, sejarah saiki.

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

WULANG: Jose María Ramos (bapak Sergio) main peran ing manajemen kontrak Sergio. Dheweke wis mbiyantu rembugan karo Real Madrid sing wis ngasilake perbaikan kontrak madridista. Dheweke yaiku wong sing ngetokake transfer 27 yuta euro menyang Real Madrid ing 2005. Iku biaya transfer rekaman kanggo putra cedhak dheweke.

Bapak Sergio Ramos nyumurupi putrane liwat Real Madrid
Ramadhan Sergio Ramos, Jose María Ramos weruh putrane liwat Real Madrid

Jose Ramos tetep dumunung ing cedhak anaké nalika isih enom.

Sergio Ramos ramaSergio Ramos ora duwe argumentasi saka kulawarga yen menehi keputusan kanggo ninggalake Real Madrid kanggo Old Trafford kapan wae ing karire - amarga bapakne minangka penggemar Manchester United. Sadurunge ngalahake Liga Champions antarane loro ing 2013, Ramos ngungkapake tresna marang bapakné Inggris.

Dheweke matur marang Sunday Times: 'Bapakku kerep nonton bal-balan lan dheweke bakal ngomong yen nalika aku isih cilik: Mulane saiki main ing United. Anak, sampeyan kudu nonton Eric Cantona lan David Beckham".

MOTHER:Sergio Ramos BasaDheweke ngomong yen para ibu tansah bener, saéngga para pembalap Manchester United wis tau diwiwiti kanthi warta kuciwa sawise ibuné Sergio Ramos ngomong yen putrané bakal tetep ana ing Real Madrid.

Ibu Sergio, Paqui Ramos minangka penggemar Real Madrid. Dheweke, bareng karo garwane Sergio, uga dadi instrumentalitas ing Sergio kang tetep ing Real Madrid sanajan media terus ngumumake keprihatinan Ramos ing Bernabeu kepungkur présidhèn Florentino Perez kanggo menehi janji kanggo menehi ganjaran karo kontrak anyar lan apik ing 2015.

Ana ikatan gedhe antarane Sergio lan Paqui.

Sergio lan Pacqi
Sergio (putra) lan Pacqi (ibu) Cinta

Sadulur: Rene Ramos iku kakang Sergio. Saiki dheweke dadi agen sing ngatur kariré. Dina iki, dheweke luwih milih karir Sergio tinimbang Jose, bapake sing nalika kuwi main peran gedhe.

Sergio Ramos sadulur- Rene Ramos
Sergio Ramos sadulur- Rene Ramos

Minangka kasebut sadurunge, Rene minangka otak sing mbangkang keterlibatan Sergio ing bal-balan.
Sister: Miriam Ramos adhine Sergio Ramos. Dheweke dadi instrumental ing pesta adhine kanggo Pilar Rubio. Miriam minangka pengiring wadon.

Sergio Ramos. Mariam
Sergio Ramos. Mariam minangka pengantin, pembantu

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Sergio Ramos Love StoryRamos gabung karo wartawan / presenter Pilar Rubio ing September 2012, lan iki dikonfirmasi dening loro ing FIFA Ballon d'Or Gala. Pilar Rubio minangka pribadine, aktris lan model televisi. Dheweke dikenal kanthi panutup acara kanggo jaringan televisi La Sexta. Dheweke uga duwe model ing majalah wong lanang lan muncul ing film kayata Isi & Disi, alto voltaje, Carlitos y campo su suenos, Cuestion de quimica lan akeh liyane. Ing 2008 lan 2009 dheweke dipilih minangka wanita paling seksi ing donya kanthi edisi Spanyol majalah FHM.

Sergio Ramos lan Pilar Rubio nate nikah ing 2012 sawise duwe hubungan singkat.

Foto Perkawinan Sergio Ramos
Foto Perkawinan Sergio Ramos

Dheweke duwe putra loro: Sergio (lair Mei 6, 2014) lan Marco (lair November 14, 2015).

Wektu pesta kanggo pesta trofi diarani minangka dhuwur sukacita kanggo Ramos lan kulawargane.

Sadurunge ngaso karo Pilar Rubio, Sergio Ramos wis hubungan karo model lan aktris liyane. Elisabeth Reyes (2006- 2007), Carolina Martinez (2006), Nereida Gllardo (2007), Amaia Salamanca (2009) lan Lara Alvarez (2010- 2012)

Sergio Ramos Riwayat Hubungan- Cerita Untold
Sergio Ramos Riwayat Hubungan- Cerita Untold

Sergio Ramos sasi pungkasan hubungane padha karo Karim Benzema lan Gonzalo Higuain sing tanggal cukup dhuwit saka bocah-bocah wadon sadurunge metu. Iku cukup ngelawan karo Harry Kane, David Silva lan Pedro Rodriguez.

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Tresna kanggo Gitar

Ing Interview karo FourFourTwo, dheweke ngakoni yen dheweke iku romantis ing kulawarga - yen dibandhingake karo sedulure lan kulawargane.

Nalika ditakoni, ngandika, "Aku nganggep aku dadi paling romantis saka kulawargaku. Aku tansah ketemu angel kanggo nyebut menyang donya njaba; Aku nggunakake Guitar kanggo nggawe sing "

Sergio Ramos Love Story
Kepiye Sergio Ramos ngandhakake tresna

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Bull Fighting

Ramos minangka penggemar balfone, sing misuwur ing kutha asalé, lan kanca sejarahe matador Alejandro Talavante. Dheweke ngalahake kamenangan kanggo klub lan negara kanthi dolanan kanthi cape matador.

Sergio Ramos bukti crita
Sergio Ramos isih mikir bantheng

Ramos uga dadi aficionado jaran. Dheweke duwe kebon kandang ing Andalusia native khusus khusus kanggo breeding saka Andalusia jaran.

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Katulik

Ramos punika Katulik, lan nduweni tato kang Mary sing nyakup sisih ndhuwur lengan kiwa.

Sergio Ramos Agama ing Tattoo
Sergio Ramos percaya ing tato

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Bukti tato

Sergio dikenal kanthi sebutan seni rupa. Dheweke duwe nomer simbol tinta ing awak.

Sergio Ramos tato bukti
Sergio Ramos Body Tattoo Facts

Panjenenganipun narik kawigatosan saperangan dhumateng saben tato. Nomer iki cedhak karo atine. Ramos ngagem baju no.32 lan no.35 nalika ing Sevilla, sadurunge gabung karo Real Madrid lan nggawe debut senior kanggo Spanyol umur 19. Iki teges nomer ing tato tangané.

Sergio Ramos tato bukti
Fakta Tattoo Tangan Sergio Ramos

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Pilihan Mobil

Skuad Sergio Ramos karo produsen mobil Jerman Audi kanggo nyedhiyakake mobil-mobil.

Sergio Ramos bukti
Sergio Ramos pilihan mobil

Sergio Ramos Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta -Kekuwatan lan Kekuwatan

Ramos minangka pamain fisik sing kuat banget, kayata ketinggian lan akurasi, nggawe ancaman tumrap tumindake.

Sergio Ramos
Sergio Ramos; Wong sing nduweni kekuatan gedhe

Ramos uga dadi tackler sing kuwat lan agresif. Panjenengane wasis kanthi jangkah, kemampuan teknis sing apik, uga distribusi apik lan kemampuan nyebrang.

Miturut koran olahraga Spanyol Brand, FIFA cathetan resmi dikonfirmasi ing 2015, Ramos wis kacathet kanthi kacepetan kacepetan 30.6 kilometer saben jam, nggawe dheweke salah sijine pemain paling cepet ing donya nalika iku.

Kelemahane tetep disiplin.

Sergio Ramos Facts
Sisih Lemah Sergio Ramos

Dheweke wis dikirim luwih saka kaping 22 wiwit kariré diwiwiti ing Real Madrid. Iki nomer paling dhuwur saka kertu abang ing sajarah klub. Uga, sawijining rekor La Liga sing ora dikepengini kanggo Real Madrid. Sergio Ramos nduweni kartu paling abang ing sejarah La Liga. Katresnan marang kertu abang ora ana telu.

Loading ...

1 komentar

  1. Yen Pak Ramos ngerti apa eling iku ... ..
    Dheweke kudu ngrasa awake dhewe ing dina iki.
    Temenan wong iki duwe crita liyane minangka pemain sing kasar,
    Aku ora bakal bangga yen ing sepatune Zidane ...... rupane Ramos wis misi sabotase pemain lan Zidane kudu ngelingi apa sing ora kaya dheweke minangka pemain, dheweke ngelingake liwat aksi Ramos wingi.
    Sawetara wong mbaka sethithik banget; Ramos minangka salah sawijining pemain lan kudu ngalahake kertu 38th minangka juara liga rekaman ala.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene