Riwayat Barkley Ross Barkley Plus Untold Biografi Fakta

0
9002

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Rossi'. Kita Ross Barkley Childhood Story plus Biography Fact ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, hubungan urip lan akeh fakta-fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kabisan gelut dheweke, nanging akeh sing nganggep Biografi Ross Barkley sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Ross Barkley Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Awal urip

Ross Barkley lair ing dina 5th Desember 1993 ing Liverpool, Inggris.

Panjenenganipun punika Sagitarius kanthi lair. Dheweke lair saka bapak Niger, Peter Effanga, insinyur mobil lan ibu Inggris, Diane Barkley (penjaga rumah).

Ross, tinimbang nandhani Effawe milih njawab jeneng ibune jenenge 'Barkley'amarga hubungan tegang karo bapake Nigeria nalika isih enom.

Ross miwiti main bal-balan amarga gawe bapakne minangka wong migran, mung bisa menehi pandhatase kanggo profesor sing paling nguntungake. Iki uga minangka wong tuwané migran ing Eropah. Tuwane Leroy Sane, Mesut Ozil, Kristen Benteke etc minangka panampa utama.

Liwat pimpinan Peter Effanga, Ross gabung Everton miwiti main bal-balan ing umur 11 taun. Dheweke maju liwat Evertonian sistem pemuda. Aside saka nggawe headline minangka remaja, Ross dikenal duwe hormon pertumbuhan lan gen sing nggawe dheweke luwih gedhe tinimbang kanca-kancane lan malah mungsuh kaya ing ngisor iki.

Kisah Kanak-kanak Ross Barkley
Ross Barkley nganggep GIANT nalika isih cilik

Romelu Lukaku uga nyekseni sindrom pertumbuhan sing padha. Ing kasunyatan, ing 15, Ross wis nyampur karo sisih ngisor-18. Iki amarga awak gedhe banget dibangun. Ing sawetara kesempatan, dhèwèké mimpin tim pemuda ing kamenangan gedhe lan menang turnamen utama kayata Piala Echo sing diwenehi dening mantan manajer Liverpool Rafa Benitez.

Rafa menehi penghargaan piala marang Ross
Rafa menehi penghargaan piala marang Ross

Barkley dijadwalake nggawe debutnya ing tahap wiwitan musim 2010-2011 nanging ditunda sawise ngalami cedera serius. Dheweke ngalah karo Liverpool Andre Wisdom nalika tugas karo Inggris Under-19.

Ing Desember 2011, sakcepete sawise nguripake 18, dheweke ngetokake tawaran jangka panjang anyar ing Everton. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Ross Barkley Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Super beruntung Ross Barkley dikenal duwe paling tentrem, praktis, nyoto, nyata lan paling pacar tanggung jawab, wag lan mesthine bojone dadi. Dheweke ora ana wong liya saka Zoe Riozzi.

Mbok menawa sampeyan wis takon ..., kenapa dheweke wis muji dheweke dadi akeh? .... Alasan kasebut minangka nderek;

Zoe Riozzi iku wong sing mudhun. Rambutipun lumpuh katon nggambar kabeh. Dheweke tresna nganggo jaket Parka sing prasaja liwat seragamane dheweke lan sepatune sepatu sing rata-rata tinimbang tumit pembunuh kaya sawetara garwane pemain bal-balan lan pacar.

Dheweké kondhang amarga gaya urip dheweke nalika dheweké miwiti nalika dheweké wiwit pacaran karo Ross nalika isih remaja.

Dheweke tanggung jawab lan ngajeni amarga tetep sikil Barkley ing lemah. Dheweke nduweni kekuwatan sing kuat marang wong Inggris. Boten kados WAGS sepak bola, Zoe ora kasengsem karo materi kaya dhuwit lan ketenaran. Ing kasunyatan, dheweke minangka guru sekolah dhasar 9 saben jam.

Gaya urip dheweke meh padha karo Wayne Rooneygarwane, Coleen Rooney sing wis dikreditake kanggo tetep maju maju Inggris ing mriksa. Sampeyan Zoe luwih jero tinimbang Coleen nalika mbandhingake pribadine mudhun.

Pasangan sing umuré padha, saka wilayah sing padha ing Liverpool lan kanca-kanca ngandhut hubungané 'arep kuwat'. Ing kasunyatan, hubungane wis ilang saka kekuatan-kanggo-kekuatan.

Senadyan gayane pacar anyar sing sukses lan £ 40,000 upah minggu sing disedhiyakake rauh, Zoe wis milih kanggo nyetir mobil sing paling cetha sing bakal dikendhaleni. Tinimbang Bentleys lan Range Rovers sing paling akeh digunakake kanggo ngubengi, Miss Zoe Riozzi wis milih dadi konco rok saka Fiat 500 modest. Dheweke ndorong tombol kurang Fiat500 sing biaya mung £ 4,000.

Gaya urip mudhun Zoe Riozzi
Gaya urip mudhun Zoe Riozzi

Loro penyayang seneng ngunjungi Buckingham Palace lan Dubai. Siji liburan swara ing profil twitter Zoe nuduhake wong-wong mau dening blumbang ing break Sunshine. Dheweke katon luwih ayu ning kene.

Zoe Riozzi mungkasi liburan karo Ross
Zoe Riozzi mungkasi liburan karo Ross

Ross Barkley Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Kepribadian

Ross minangka Sagittarius nalika lair. Dheweke nduweni atribut ing ngisor iki babagan pribadine Zodiak.

Kekuatan Ross Barkley: Narasi, humoris, lan humor.

Kelemahan Ross Barkley: Janji liyane saka bisa ngirim, banget ora sabar, bakal ngomong apa-apa ora ketompo carane undiplomatic.

Apa kaya Ross Barkley: Merdika, perjalanan, filsafat lan njobo.

Apa Ross Barkley ora seneng: Wong Clingy, sing nguwasani lan ngetung teori.

Ross Barkley Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Punch Agung

Dawane rekaman Horrific sakwise metu nuduhake Ross Barkley sing kalah metu ing perkelahian bar ganas. Dheweke ditekuk ing pinggir sadurunge dheweke tiba ing lantai.

Pengacara Barkley ngendika menawa dheweke ana korban "Serangan sing ora ditindakake dening wong liyo sing nyedhaki dheweke".

Serangan iki kedadeyan ing bar koktail Santa Chupitos ing pusat kutha Liverpool nalika esuk esuk. Iku mung sawetara jam sawise tim menang 4-2 liwat Leicester City ing Goodison Park.

Ross Barkley Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Ya, minangka kaget sampeyan, iki bener. Ross Barkley iku keturunan Niger.
Malah kakekne iku Nigerian.

Kaya Dele Alli, Barkley wis ditolak kanggo main kanggo Nigeria. Dheweke bisa ngalahake Super Eagles sadurunge nggawe debut kompetitif kanggo skuad senior Inggris ing 2013.

Sadurunge debut nglawan Moldova ing kualifikasi Piala Dunia, Ross tau nyatakake yen Nigeria minangka salah sawijining negara sing bisa dituduhake saka Inggris. Bapanipun, Engineer Peter Effanga lan ibunipun, Diane Barkley tetep manggen ing Liverpool.

Ross Barkley Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Korban Racisme

Nalika dadi putih, wis gadhah samubarang tiyang sepuh utawa leluhur saka Afrika sawijining kejahatan? ...

Everton sapisan dilarang tabloid Sun saka pangguna babagan artikel babagan Ross Barkley sing kritikus merek "Rasis".

Kolomis Kelvin MacKenzie dibandhingake Barkley, sing duwe kakek saka Nigeria, menyang "Gorila ing kebon binatang" lan ngandika mung wong liya ing Liverpool karo pendapatan sing dadi pedagang narkoba.

Artikel iki ditulis "Punika sababipun mekaten minggat wonten ing Ross" bebarengan karo gambar Barkley lan gorila.

Nalika ndeleng publikasi iki, Walikutha Liverpool, Joe Anderson, nyatakake marang polisi lan Organisasi Standards Press sing nyebat "Rasis lan nyerang". Penerbit Sun News UK ngandika ing statement sing MacKenzie "Wis ditanggepi kanthi langsung".

Ross Barkley Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Chelsea Snub

Ross tau ngrampungake pindah menyang Stamford Bridge nanging ndadekake turnamen U paling apik ing dina deadline kanggo ngakhiri apa sing dadi jendela transfer frustrasi kanggo Chelsea FC.

Antonio Conte ngalahake keputusan Ross Barkley kanggo mungkasi pindah menyang Chelsea sawise laporan disaranake internasional Inggris wis ditarik metu amarga dheweke ora sanggup Antonio Conte Ing telpon.

Laporan nyariosaken Antonio Conte wis telpon dipindhah utawa ana ing pandhuan kanggo ora bisa guneman karo bocah cilik taun 23.

nalika crita mbantah sing kaya mengkono, dheweke ngarahake dig di Barkley kanggo ora menehi tandha. Ing tembung ...

'Yen pemain nduweni keinginan gedhe kanggo main kanggo klub gedhe, dheweke pratandha. Kadhangkala sing penting kanggo manajer kanggo ngomongake pemain sadurunge pratandha. Liyane wektu iku ora. Aku wis mlebu sawetara pemain tanpa ngandika. "

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Ross Barkley's Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene