Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
6442
Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna;'Micki'. Kisah Kanak-kanak Henrikh Mkhitaryan Kita ditambah Biografi Bukti sing ndadékaké sampeyan ngetrapaké acara sing nyenengake saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti babagan playmaking Henrikh Mkhitaryan lan mbantu kabisan nanging sawetara nganggep urip ing njaba lapangan sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Henrikh Mkhitaryan lair ing 21st Januari 1989 ing Yerevan, ibukutha Armenia kanggo tuwane - mantan pemain sepak bola, Hamlet Mkhitaryan (bapak) lan Marina Taschyan (ibu).

Ing 1989, nalika umuré mung sawetara sasi, kulawargané pindhah menyang Prancis amarga sawetara konflik sing nyerang ing Armenia. Bapakne main limang taun kanggo Valence ing divisi liyane Prancis.

Miturut Henrikh .."Nalika aku ana 4, aku tansah nangis nalika bapake arep metu kanggo latihan klub. Saben esuk aku ngomong, 'Bapak, ngajak aku karo sampeyan. Mangga, mangga sesarengan kaliyan panjenengan!

Ing umur kuwi, aku ora peduli babagan bal-balan, aku mung pengin dadi bapake. Nanging dheweke ora kepencut nalika latihan kanthi nguwatirake babagan aku mlaku-mlaku, mulane dheweke teka karo rencana sing cerdas kanggo mbantah aku. Siji esuk aku takon, 'Bapak, njupuk kula latihan.'

Dheweke ngandika, 'Ora, ora. Ora ana latihan saiki, Henrikh. Aku arep menyang supermarket. Aku bakal bali. Dheweke lolos kanggo latihan, lan aku nenggo ... lan ngenteni. Dheweke bali maneh sawise sawetara jam. Ora ana toko. Aku ilang. Aku wiwit nangis.

'Kowe ngapusi aku! Sampeyan ora menyang supermarket! Sampeyan lunga muter bal-balan! '

Bapakne gaweyan iki kanthi njupuk sethithik Henrikh metu kanggo nonton aktivitas salju sing dikasihi dheweke minangka bocah.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Dusun Mkhitaryan lan putra Henrikh

Wiwit ing dina kuwi, Hemlet mulai njupuk putrane kanggo latihan. Henrikh cepet-cepet ngembangake tresna kanggo bal-balan lan wiwit ngetutake bapakne nalika dheweke nonton dheweke ngeterake. Aku tansah kepengin dadi pemain bal-balan lan aku ngucapake matur nuwun marang tuwane, sing mbantu aku supaya bisa ngimpi iki. "

Sampeyan wong tuwane pengin bal-balan kanggo wong nanging uga meksa pendidikan kudu dadi wajib kanggo anak. Miki sinau cara nggabungake pendidikan lan bal-balan kanthi cara sing paling apik. Dheweke dadi bocah cilik sing enom.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rising to Fame

Dheweke sinau bal-balan saka bapakne Hamlet sing dadi penyerang utama nalika jamane ing 1908s. Sayange, bapake mati bapake banget nyebabake dheweke (Detil pas dheweke dibahas ing artikel sabanjure). Henrikh ngrasa yen bapake isih urip, "Kabeh bakal beda." Ing tembe, "Taun sawise bapakku mati, aku miwiti latihan bal-balan. Dheweke dadi drive kanggo kula, dheweke iku idolku. Aku ngomong dhewe, aku kudu mlaku kaya dheweke. Aku kudu njupuk kaya dheweke. "

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Sampeyan, bapakne menehi saran sing migunani banget saka point of view sadurunge dheweke seda. Dheweke mung bisa seneng karo bapake kanggo taun 7. Bapake seda nalika dheweke mung 7. Wong-wong sing wis mirsani Mkhitaryan lan bapakné, ngendikan menawa gaya-gaya padha karo banget. Miki sapisan ngandika, "Aku pracaya dheweke ndeleng aku lan bangga karo aku ..."

Sasampunipun pindhah dhateng Yerevan saking Perancis, Henrikh sampun mangertos karir ingkang dipun tingali kanggé nguber. Mkhitaryan gabung karo klub paling gedhe ing Yerevan FC Pyunik ing 1995. Dheweke banjur weruh dheweke berkembang dadi salah sijine pemain paling bakat ing negara kasebut.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Kulawargane kabeh duwe landasan ing bal-balan profesional. Nalika piyambakipun lan bapake sukses ing lapangan, wanita ing kulawargane wis nguripake. Saiki ayo ngomongake babagan;

WULANG: Dusun Mkhitaryan, bapak Henrikh tau dadi striker sing kondang lan kondhang FC Ararat Yerevan sajrone 1980s. Panjenenganipun minangka penyerang cilik nanging cepet. Soldier Soviet Majalah sabanjuré ngajeni dheweke "Knight of Attack" penghargaan ing 1984.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Dheweke lan keluargane tau urip ing Kentron kabupaten Yerevan, sing cedhak karo Stadion Hrazdan Amenia. Wong-wong sing nyumurupi dolanan Hamlet lan Henrikh ngandhakake, gaya-gaya padha karo banget. Sayange, Hamlet tilar donya amarga tumor otak nalika umure 33 nalika Henrikh umur pitung taun.

Iki minangka narasi saka Henrikh ing pati bapakne.

"Wektu karo bapakku bakal luwih penting, nanging uga cendhak banget. Nalika yuswa enem taun, tiyang sepuh kula nyariosaken bilih kita wangsul dhumateng Armenia. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan. Bapakku wis mandheg muter bal-balan, lan dheweke ana ing omah kabeh wektu. Aku ora ngerti, nanging bapakku duwe tumor otak. Kabèh kedadeyan banget. Ing setahun, dheweke lunga. Amarga aku isih enom, aku ora ngerti konsep pati. Aku emut weruh yen ibune lan adhine tansah nangis, lan aku bakal takon, "Endi bapakku?" Ora ana sing bisa nerangake apa sing kedadeyan. Saben dina, dheweke wiwit nyritakake apa sing kedadeyan. Aku ngelingi ibuku matur, 'Henrikh, dheweke ora bakal bisa bebarengan karo kita.' Lan aku panginten, Aja? Aja nganti suwe anggone umur pitung taun.

Dheweke terus ...

I wis akeh videotapes saka dheweke muter ing Prancis, lan aku bakal nonton wong-wong mau supaya sering ngelingi dheweke. Loro, kaping telung minggu aku bakal nonton pertandhingan, lan bakal menehi kula rasa seneng banget, utamané nalika kamera nuduhake dheweke nalika dheweke ngrayakake gol utawa ngrangkul teammate. Bocah-bocah ing bapakku isih urip. ngandika Henrikh Mkhitaryan

MOTHER: Ibune Marina Taschyan njupuk peran saka loro bapak lan ibu sawise Henrikh ilang bapakne.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography FactsMiturut dheweke .."Iku angel banget, amarga ibuku kudu dadi ibu lan bapak kanggo aku. Iku banget angel kanggo ibu kanggo nindakake iki ing masyarakat. Dheweke kudu tetep munggah kanggo kula, lan uga kadang dadi susah karo aku kaya bapake. Aku wis dina nalika aku teka saka latihan ngandika, 'Ah, iki angel banget. Aku pengin mandheg. '. Lan ibuku bakal ngomong, 'Sampeyan ora mandheg. Sampeyan kudu tetep kerja, lan bakal luwih apik sesuk.' Sawise bapake mati, ibuku kudu njupuk pekerjaan kanggo ndhukung kulawarga. Dadi dheweke mulai kerja kanggo federasi bal-balan Armenia.

Marina Taschyan dumunung tanggal kepala departemen nasional ing Federasi Sepakbola Armenia. Henrikh Mkhitarvan tau nuduhake foto ibune karo ibune ing Twitter kanggo ngrayakake ulang taun ibune. Ing pos, ngandika "Katresnan ibu kaya ora ana ing donya, seneng ulang tahun, ibu". Akeh pengikut dheweke ora mikir yen dheweke iku ibune. Iki amarga dheweke katon enom banget.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

SISTER: Dheweke kerja ing Kantor Pusat UEFA. Dheweke seneng urip dhéwé. Sampeyan Miki kadhangkala mbantu dheweke kanthi finansial sing paling tepat. Ing sawijining wawancara,

dheweke marang dheweke ing tembung ..."Ora ana barang kaya 'thine lan mine'. We are kulawarga, lan kabeh kita entuk kita ".

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Micki lan Monika bareng bareng kenangan cilik bareng. Loro-lorone padha katon lucu kaya sing katon ing gambar ngisor iki.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Young Henrikh (kiwa) lan Monika (tengen)

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Henrikh Mkhitaryan iku wong wadon sing bakal seneng nikah ... Senajan, bocah-bocah wadon, aja cepet-cepet ndemek marang dheweke - Henrikh ora duwe wektu kanggo dheweke! Ora saiki utawa ing mangsa ngarep. Mkhitaryan fokus ing kariré lan tunggal. Lan dheweke ora duwe niat arep jatuh cinta marang sapa wae nganti dheweke bisa mencapai umur maksimal 30. Sampeyan wis disumurupi karo akeh gendhakan. Kita yakin sampeyan kaget yen dheweke ora duwe bojo

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -A Master Catur

Yen dibandhingake karo pemain bal-balan paling akeh ing planet iki, Mkhitaryan dianggep khas. Dheweke nduweni kemampuan kognitif luwih unggul. Kang Intelligence ing lapangan muter digandhengake karo dheweke catur skill. Ing tembung liya, katresnan Henrikh Mkhitaryan kanggo chess hubungane karo ukurane Intelligence. Sethitik banget, dheweke wis tau mbuktikake pembuangan dheweke karo tendangan kalajengking.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Idol-Nya

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography FactsLuwih kurang tragis kanggo gelandang nyerang sing tansaya gedhé ing Prancis, idola Mkhitaryan dadi mantan pemain Real Madrid CF lan gelandang juara Piala Dunia Perancis Zinedine Zidane.

Miturut Micki ..."Nalika aku umur 10, kabeh uripku ana ing bal-balan. Latihan, maca, nonton, malah muter bal-balan ing PlayStation. Aku fokus banget ing babagan iki. Aku seneng banget para pemain kreatif - maestros. Aku tansah kepengin main kaya Zidane, lan Dusun. Aku banget ngapresiasi gaya Zidane lan apa sing ditindakake ing lapangan. Dheweke kaya tukang sihir kanggo aku. Gaya dolanan playlin luwih penting kanggo Zidane nalika nyerang pendekatan sing luwih penting ngandhut luwih marang bapakku sing pungkasan. "

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Highly educated

Kulawarga Mkhitaryan bali menyang Yerevan, ibukota Armenia saka Prancis ing 1995. Ing taun sing padha, Mkhitaryan diparkir menyang Institut Budaya Fisik ing Armenia. Piyambakipun lulus saking program diploma lan mlebet ing kursus langsung sinau ekonomi ing cabang Yerevan ing Institut St. Petersburg.

Sasampunipun lulus, Miki ugi ngembangaken rencana kanggé nggayuh sarjana hukum. Sayange, iki ora kedadeyan kaya dheweke kudu njupuk bal-balan profesional luwih akeh nelpon. Periode iki ditandhani minangka dorongan gedhe ing impen kariré. Dheweke ninggalake klub bulenipun FC Pyunik (dumunung ing Armenia) lan kesah menyang Ukraina kanggo main kanggo Football Club Metalurh Donetsk sing menehi tawaran apik.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Mbuwang Nights ing Training Ground Club

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography FactsMkhitaryan dikenal amarga ora tansah manggon ing apartemen dhewe nanging mbuwang sawetara bengi ing papan latihan klub. Dheweke wis rampung kanggo kabeh klub dheweke main kanggo.

Ngomongake panorama.am koran Armenia ing Februari 2017, "Awit aku wis dadi idola lan akeh nggoleki aku, aku luwih seneng mung musatake bal-balanku supaya aku bisa ndemek wong-wong mau. Malah sampeyan tegese mbuwang bengi ing omah latihan papan istirahat. Kanggo kabeh klub sing daktindakake, aku ngati-ati karo kanca-kanca tim sing ngganggu aku nalika lagi nliti prilaku iki saka aku. Padha malah dijenengi Presiden [ing wilayah latihan]. "

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Asal Usulipun

Mkhitaryan wis dijuluki 'Heno ' dening pembantune ing Armenia. Panjenenganipun ngrampungake jeneng kasebut kang minangka wujud cendhak jenenge 'Henrikh'. Nanging, dheweke dikenal ing Eropa Micki. Mkhitaryan mratelakake ing sawijining wawancara yen julukan Micki teka saka manajer Borussia Dortmund, Jürgen Klopp. Jurgen mutusake kanggo menehi jeneng kasebut julukan sawise ngisi jenenge 'Mkhitaryan' ana banget dawa kanggo ngucapake. Mkhitaryan nanggapi yen ora bisa nggunakake julukan kasebut. Persetujuan pungkasan saka julukan kasebut nalika julukan kasebut diamati ing kredensial Instagram akun sing jeneng panganggo is micki_taryan.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Sawise main kanggo Sao Paulo

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography FactsIng 2003, Mkhitaryan, yuswa 14 kagungan uji coba kaliyan São Paulo ing Brasil ingkang sukses. Dheweke main kanggo tim junior klub. Tim iki tau kaya Oscar dos Santos Emboaba lan Hernanes. Dheweke main bareng karo dheweke. Dheweke tetep ana ing klub iki. Henrikh Mkhitaryan bali menyang Pyunik, klub lokal Armenia ing 2004. Dheweke dadi manajer banjur Mihai Stoichiţă sing mulang nalika bali menyang Armenia.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -A Polyglot

Mkhitaryan minangka polyglot sing dikonfirmasi, dheweke nduweni kemampuan kanggo ngucapake pitung basa. Basa iki kalebu basa Armenia, Prancis, Portugis, Rusia, Ukrainia, Inggris, lan Jerman. Miki nyathet kawruh babagan basa Rusia marang nenekane, yaiku russian etnisitas.

Dheweke sinau basa telu (Armenian, French, and Portuguese) nalika cilik, nalika papat terakhir dheweke main kanggo Shakhtar Donetsk ing Ukraina, Borussia Dortmund ing Jerman, lan Manchester United ing Inggris.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Penghargaan lan Charity

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography FactsIng 2012, kanthi kaputusan Dewan Kota Yerevan, lan gegayutan karo pengetan kutha 2794th, Mkhitaryan dianugrahi "Warga Kehormatan Yerevan" gelar, amarga sukses gedhe ing bal-balan lan prestasi apik ing olahraga. Cathetan: Yerevan minangka ibukutha Armenia.

Mkhitaryan uga dikenal ing tanah air kanggo dadi wong amal. Sajrone liburan bal-balan, dheweke nemokake wektu kanggo ngunjungi wilayah sing diprentah saka mantan Solviet Union kanggo nyumbang hadiah marang kulawargane prajurit sing tiba. Amal-amal dheweke wis menehi dheweke penghargaan saka 'NKR Medal'.

NKR means (Nagorno-Karabakh Republic). Iki minangka medali nasional sing diwenehake dening Perdana Menteri NKR. Iki diwenehake marang wong sing dianggep minangka pahlawan nasional.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Mimpin Tim Nasional Armenia

Mkhitaryan minangka pemain paling cepet Armenia, nyétak gol 22 ing pertandhingan internasional 64 wiwit debutnya ing Januari 2007.

Mkhitaryan wis dipilih Pemain Pemain Armenia Taun kaping pitu (saben taun wiwit 2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, lan 2016). Dheweke wis mimpin tim kasebut ing taun kasebut minangka kapten.

Ing 2012, dheweke dipilih minangka pemain Shakhtar paling apik ing musim 2011-12 dening para penggemar. Ing taun sing padha, dheweke uga dijuluki Pemain Sepakbola Liga Premier Ukraina. Uga ing 2012, Mkhitaryan dijenengi ing pemain UEFA Top 100 dening UEFA European Football Yearbook 2012-13. Dheweké dipilih minangka Persemakmuran Pemain Independen Nasional Taun kanggo 2012, nggawe dheweke pemain sepak bola Armenia pisanan dadi pemain paling apik saka negara pasca-Uni Soviet. Dheweke nampa penghargaan maneh kanggo 2013.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rencana Future Nya

Dheweke isih enom, nanging Mkhitaryan nuntut supaya dheweke ora duwe rencana kanggo terus mlaku ing bal-balan yen dheweke wis pensiun. "Aku ora weruh dadi pelatih, sing ora teh tuwungku. Aku ora pengin rambutku ngowahi abu-abu sing cepet! " Nanging, urip sawise bal-balan bakal mlaku-mlaku bisnis kanggo Mkhitaryan, sing duwe diploma saka Institut Budaya Fisik ing Armenia lan uga gelar Ekonomi ing Institut St Petersburg.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke meh nggabung karo Liverpool ing 2013

Ing musim panas 2013, manajer Liverpool Brendan Rodgers tau nggawe Mkhitaryan minangka target transfer paling dhuwur.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography FactsSakdurunge, dheweke dadi gol panyedhiya gol ing ndhuwur penerbangan Ukraina musim sadurunge, kanthi gol 25 ing game-game liga 29 kanggo Shakhtar Donetsk. Kanthi persetujuan meh rampung lan laporan dheweke mabur menyang Anfield kanggo nggawe headline medhia, sing disusul malang. Penggemar Liverpool seneng banget. Kesepakatan kanggo mlebu prospek tengah sing bakal ngetokake Anfield dikalahake dening manajer Borussia Dortmund, Jurgen Klopp. Jurgen nggawe tawaran sing ora bisa ditolak lan dheweke milih Park Signal Iduna minangka omah ngarep dheweke tinimbang Anfield.

Kowé Mkhitaryan mratélakaké yèn dhèwèké ora dhuwit, nanging merek bal-balan Dortmund diputer sing nggawé dhèwèké nampi tawaran Klopp.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sawise manggon ing Hotel karo Jose Mourinho

Mkhitaryan, nalika rawuh ing Manchester United manggon ing Lowry Hotel sing paling berprestasi taun kepungkur. Dheweke tetep ana motivasi Jose Mourinho sing manggon ing kono bareng karo kulawarga ing wektu sing padha. Ing wektu kuwi, loro-lorone padha anyar sing manggon ing kutha. Ide supaya tetep ana ing hotel sadurunge tuku utawa nyewakake omah ing Manchester minangka pilihan normal kanggo wong sugih sing teka ing kutha gedhe kanggo nggarap. Miturut Micky, "Jose ngandika ora ngerti akeh kutha bab sadurunge dheweke teka kene. Dheweke menehi saran supaya tetep manggon ing hotel kono ngaso "

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Loro-lorone Mourinho lan Mkhitaryan saiki wis dadi panggonan permanen ing sisih lor kulon Manchester.

Henrikh Mkhitaryan Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Q lan As

- Apa wae sing kepengin weruh karo sampeyan wiwit pindah menyang Manchester United? Mungkin sawetara panggilan lan barang sing ora biasa?
- 'Ya, aku nampa akeh panggilan ... saka wong manca.'

- Lan apa padha arep?
- Kabeh padha butuh dhuwit!

- Apa sampeyan ngomong?
- Aku nolak. Carane aku bisa menehi dhuwit marang wong manca utawa mung utang? Aku ora bakal bisa bali maneh.

- Apa sampeyan fatalist, sampeyan pracaya ing nasib?
- 'Ya mesthi. Tanggal lair nemtokake nasibku. Kaya wong liya, bener. Urip iku buku, lan kita dadi aktor sing muter miturut apa sing ditulis. Aku uga pracaya marang pratandha zodiak. Aku dadi Aquarius '

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene