Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
6002
Michael Owen Childhood Story

LB nyedhiyakake crita Full saka Genius Ngiwa Lengen sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Wong Wonder'. Kisah Kisah Kanak-kanak Michael Owen ditambah Biografi Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nglibatake crita urip sadurunge ketenaran, urip kulawarga, urip sesambetan, lan liya-liyane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan Legendaris urip nanging sawetara nganggep Biografi Michael Owen sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Michael James Owen lair ing dina 14th Desember 1979 ing Chester, Britania Raya.

Michael Owen Childhood Story Sagittarius lair Owen minangka anak kaping papat saka wong tuwané. Dheweke lair saka Jeanette Owen (ibu) lan Terry Owen (bapak). Dheweke urip saklawasé kabeh bocah cilik ing Hawarden, Wales.

Owen dikenalaké ing bal-balan nalika umur pitung taun dening bapakné sing nyumurupi dheweké minangka atlet sing paling jembar ing kulawarga. Minangka penggemar boyband Everton, Owen rawuh ing Rector Drew Primary School ing Hawarden, Flintshire, Wales lor. Nalika umur sepuluh taun, sawetara pamrentah pambuka ngetokake prosese.

Michael Owen (diiringi ireng)
Michael Owen (diiringi ireng)

Owen minangka pemain paling populer ing tim Deeside Primary School's Under-11.

Young Michael Owen, diwenehi penghargaan

Iki minangka wektu dheweke mbobol rekor Ian Rush taun 20 kanggo tim sing padha kanthi mencetak gol 97 sing ngilangi rekor ing musim siji, ningkatake rekor Rush dening gol 25. Dheweke dianugerahi prestasi kanggo bocah cilik.

Ing umur 12, nalika Owen mulai sekolah menengah. Iki minangka wektu dheweke dadi layak kanggo mlebu kontrak sekolah karo klub. Wektu iki, pemain bal-balan wis pindhah. Klub utama pisanan kanggo nyedhiyakake dheweke main kanggo Deeside yaiku Liverpool.

Nyatane, iku Steve Heighway, perwira pemuda Liverpool sing nulis marang Owen. Manajemen klub iki ora tau nyedhaki bocah karo katresnan iki.

Young Michael Owen, dina-dina sekolah menengah

Terry Owen bapakne nyatakake: "[Heavyway] nyerat serat smashing lan tresna ing Michael. Surat sing apik saka minat Liverpool nunjukake carane dheweke tresna marang Owen saka sawijining dina. "

Nanging, sadurunge Owen maringi tandha tangan, dheweke kudu ngrampungake ujian GCSE kang uga metu saka kelas. Senadyan sukses akademik, Owen nyatakake mangsa iku minangka karir bal-balan profesional karo Liverpool.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Owen ketemu Louise Bonsall ing Rector Drew Primary School, ing Hawarden, Clwyd, Wales Lor. Iki ana ing taun 1984 nalika Owen umuré 5. Loro-loroné dadi kanca lan tansaya seneng dadi pacar lan pacar.

Louise Bonsall asring diarani minangka WAG sing bakal seneng jaran kanggo tas tangan. Dheweke penunggang kuda profesional. Mangkene uga, nalika Michael dadi pemain bal-balan sing enom, narik kawigaten para pamriks prajurit wiwit umur sepuluh taun, Louise jebul banget.

Sanajan omah-omah karo salah sijine pemain paling misuwur ing negara iki, Louise Owen ora minangka WAG stereotypical. Sampeyan ora bakal weruh dheweke mudhun saka klub-klub, lan dheweke ora ngleksanakake operasi belanja lan kosmetik minangka olahraga kompetitif.

Dheweke dadi prioritas dheweke minangka kulawarga pisanan lan dheweke jaran liyane. Dheweke lan bojone ngajaga privasi sing banget - saancara Louise durung tau diwenehi wawancara.

Dheweke melu 14 Februari 2004, lan nikah ing 24 Juni 2005, ing Carden Park Hotel ing Chester, Cheshire. Pasangan iki awalé ngrancang supaya omah-omah ing omah, nanging ngowahi rencana nalika diwenehake menawa lisensi diwenehake kanggo upacara nikah, papan kasebut kudu disedhiyakake kanggo pernikahan liyane sajrone telung taun.

Wong-wong mau banjur milih omah-omah ing kantor reguler ing sandhangan informal lan duwe resepsi sing apik banget ing esuke ing papan ing omah. Ing ngisor iki foto wedding.

Foto wedding Michael Owen
Foto wedding Michael Owen

Pasangan iki tuku Lower Soughton Manor ing Flintshire, Wales Utara, ing ngendi dheweke nyimpen mobil-mobil kasebut. Louise Bonsall tresna jaran.

Anak wadon, Gemma Rose, lair ing 1 May 2003. Minangka sinau sadurunge, Gemma ditampilake ing foto wedding. Owen ngedumake kabeh bab marang putri Gemma ing otobiografine, "Michael Owen: Mati Rekam, Otobiografi Kula."

Ing 6 Februari 2006, dheweke duwe anak lanang jenenge James Michael. Anak kaping telu, putri, Emily May, lair ing 29 Oktober 2007. Anak kaping papat Jessica lair ing 26 Februari 2010. Ing ngisor iki foto Owen lan kulawarga apik.

Foto kulawarga Michael Owen
Foto kulawarga Michael Owen

Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Michael Owen asalé saka kulawarga Welsh seneng kelas menengah sadurungé pamain bal-balan mbayar. Ing ngisor iki ana foto 1998 saka Owen ing omah karo kulawargane (bapake, adhine lan Andrew, kakangnane) ing Wales Lor.

Secara total, dheweke duwe loro sadulur yaiku. Dheweke yaiku Andrew Owen, Terry Junior, Karen Owen lan Lesley Partridge. Owen tansah katon minangka putra paling favorit saka bapakné sing dhèwèké dadi mantan pemain bal profesional lan main kanggo klub kayata Chester City lan Everton (minangka saingan utama kanggo Liverpool putra).

Young Michael lan bapakipun
Young Michael lan bapakipun

Ing ngisor iki foto Jeanette Owen sing ibu bangga Michael Owen.

Jeanette Owen (kiwa tengen)
Jeanette Owen (kiwa tengen)

Owen tau tuku dalan kanggo kulawargane ing Ewloe, sing dumunung ing panggonan sing dipanggoni.

Mangkene, Ing 2004, adhine Owen Karen diserang dening rong bocah, sing nyoba nyulik dheweke. Nalika dheweke ngandhakake yen dheweke lagi ngandhut, dheweke mlayu. Pungkasan, Owen minangka ipar saudagar pensiunan Richie Partridge.

Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Post Madrid Pilot Training

Sawise Owen bali menyang Inggris saka Real Madrid kanggo main kanggo Newcastle, dheweke kesengsem menyang fasilitas BAE toko saben dina supaya bisa mabur, kanthi helikopter, kanggo olahraga karo klub. Iki nuduhake yen dheweke sugih.

Landing helikopter Michael Owen di lapangan latihan
Landing helikopter Michael Owen di lapangan latihan

A helipad sing disetel dipasang ing papan omah Owen lan klub dheweke kanggo nampung helikopter sing apik banget sing uga digoleki lan uga digunakake kanggo nglatih dadi pilot.

Michael Owen, nunggang Helikopter
Michael Owen, nunggang Helikopter

Owen akhire dicekal saka latihan kanggo dadi pilot dening manajemen sepakbola Newcastle United amarga premi asuransi gedhe.

Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kepribadian

Michael Owen minangka atribut ing ngisor iki kanggo kepribadian kacak.

Kekuwatan: Tanpa mangu-mangu, dheweke tampan, loman, idealis lan duwe rasa humor sing gedhe.

Kelemahane: Dheweke bisa janji luwih saka bisa ngirim, banget ora sabar lan bakal ngomong apa-apa ora ketompo carane undiplomatic.

Sagittarius seneng: Owen tresna Kebebasan, lelungan, filsafat lan njobo.

Ora disenengi: Owen ora seneng karo wong klawan, amarga dibandhingke.

Ndhuwur kabeh, dheweke nduweni kemampuan kanggo ngubah pikirane dadi tindakan nyata lan bakal nindakake apa wae kanggo entuk gol.

Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Mobilitas lan Kuda Manungsa

Ing April 2013, Owen, bebarengan karo mantan pembalap Formula Siji, Mark Webber, nuku saham minoritas ing jaringan media sosial Sportlobster. Owen gadhah sapérangan mobil. Katresnan marang mobil olahraga sepisan dituduhake nalika dheweke lan dheweke Wayne Rooney sante maneh ing sasi.

Owen uga seneng racing kuda sing nglairake pribadine gambling. Dheweke nduweni akeh pacuan kuda, dilatih dening Tom Dascombe. Dheweke nyuda jaran Brown Panther sing menang balapan utama ing Royal Ascot ing 2011.

Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Televisi Personel

Owen uga main ing pameran drama televisi anak-anak Pahlawan kanggo Zero. Ing program kasebut, Owen bakal metu saka pengisi ukurane dhewe ing kamar Charlie Brice kanggo menehi saran nalika krisis.

TUTUP: Thanks for reading Our Michael Owen Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene