Facts about Mauricio Pochettino

0
7070
Facts about Mauricio Pochettino

LB nyedhiyakake Full Story a Football Manager paling dikenal kanthi jeneng Panggonan; 'Poch'. Kisah Kisah Kanak-kanak Mauricio Pochettino lan Untold Biography ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Saiki tanpa luwih adhi, Monggo Mulai.

Factor: Mauricio Pochettino Awal urip

Maurice Roberto Pochettino Trossero lair ing 2nd Maret 1972 ing Murphy, Santa Fe, Argentina dening Hector Pochettino (bapake) lan Amalia Pochetino (ibu) sing padha dadi petani. Manajer Tottenham tansaya tuwuh ing kampung halaman pribadhi sing jenenge Murphy. Sawijining kutha babagan wong 3,000 sing dumunung ing tlatah tlatah ing tlatah Argentina, ing ngendi tetanèn minangka industri utama.

Pochettino lair dadi kulawarga tani sing makarya ing tanah telung generasi. Dheweke miwiti studine ing sekolah pertanian khusus sadurunge karier bal-balan njupuk alih.

Pochettino seneng banget karo bal-balan wiwit cilik. Panjenenganipun lan sedhèrèk-sadhèrèkipun badhé nembangaken bapakipun saben dinten nalika ibunipun nyiapaken nedha bengi, lan tansah angel misahaken putra kasebut saking bal.

"Aku lagi main bal-balan ing lemah - ing sawah," ujare ...

"Sepatu aku duwe bolongan gedhe ing driji sikil, lan aku tansah ngelingi siji gambar sing aku tresna. Aku umur rong taun, kanthi werni ing tanganku, lan aku nyekel dadi kaya karunanku. Iku foto emosional kanggo kula amarga iku apa nggambar gesang kawula. Kabeh sing kedadeyan ing uripku iki amarga bal iki. "

Empu taun salajengipun, tim Pochettino, (Tottenham) ngetung bal kanthi kegenapan pamburu harta karun. Panjenenganipun tresna milih wong enom lan wis mulang marang wong-wong mau babagan carane nyetop dhuwur ing lapangan lan menang bal ing wilayah mbebayani.

Factor: Mauricio Pochettino Urip Keluarga

Loro-lorone wong tuwane Pochetino iku buruh keras. Bapakne Hector marang Bleacher Report. "Kita tansah kerja. Malah nalika anakku lagi dolanan bal-balan, dheweke isih bakal bali ing wektu bebas kanggo mbiyantu negarane. "

Ibune Amalia ditambahake: "Kadhangkala, nalika bocah-bocah saya luwih enom, yen Mauricio lan [kakak] Javier padha duwe match ing dina sing padha, salah sijine sing main lan sing liyane kudu tetep konco lan nggarap mesin kasebut."

Hector, bapakné ora kaget putrané dadi pelatih.

"Minangka pemain, dheweke bakal tansah ngomong karo pelatih. Dheweke tansah duwe gagasan, "ujare. "Dheweke main ing akeh pelatih terkenal, kabeh sing menehi saran apik. Dheweke nduweni rejeki apik kanggo main ing wong apik sing bener ngerti sepakbola. "

Tenaga kerja fisik mbantu Pochettino ngembangake bangunan sing kuwat lan kuwat banget. Lan uga menehi sarana fisik lan mental sing diperlokake kanggo ngleksanakake dhuwit kanggo pelatih kepala.

Factor: Mauricio Pochettino Carane Bola Journey Started

Iki diwiwiti nalika dadi pelatih Argentina sing populèr Marcelo AKA 'El Loco 'Bielsa digulung menyang Murphy ing wayah wengi. Iki kedadeyan ing pertengahan 1980s nalika Pochetino mung 13.

Tujuan utamané yaiku kanggo njupuk pemain bal-balan minangka bagian saka pembangunan pemuda ing negara kasebut. Pilihane kanggo ngunjungi kutha Pochetino iku misterius. Bielsa ora seneng karo terbang, nanging dianggep ana sawijining kutha ing njero omah Argentina sing jenenge Murphy sing bakal kepengin nglangi.

Iku 2am nalika dina Senen nalika Bielsa kalah ing lawang omah Pochettino karo rombongan. Masa depan manajer Spurs yaiku 13, lan cepet turu. Bielsa duweni reputasi minangka tokoh sing eksentrik, lan crita kasebut banjur ndangu marang wong tuwane Pochettino yen dheweke bisa ndeleng sikil putrane sing turu. "Dheweke katon kaya pemain bal-balan, sing dadi kaki pemain bal," Bielsa ngendika lan ngumumaké, lan dheweke mlebu ing panggonan kasebut.

Pochettino nyenengake. "Ya, iki realita. Aku tangi ing wayah esuk lan mbok nyatakake crita. Aku ngomong: 'Ya, ayo padha ngimpi. Apa sing kok ngombe sadurunge sampeyan turu? '"

Iki minangka cara para pemain muda Argentina miwiti karire ing Old Boys Oldell - klub Rosario padha sing menehi donya Lionel Messi.

Factor: Mauricio Pochettino Kemajuan lan Pelajaran Diteksplorasi

Pengaruh Bielsa terus mbentuk karir Pochettino - dheweke pindhah menyang Rosario ing 14 kanggo melatih Newell, lan dadi tim pisanan nalika Bielsa dadi manajer ing 1990, sadurunge pindah menyang Eropa kanggo main kanggo Espanyol, Paris Saint-Germain lan Bordeaux. Kabeh 20 saka kapital internasional - kalebu Piala Dunia 2002 teka ing Bielsa. Wonten ing worldcup ingkang sami, piyambakipun ngasoraken pidana kanggé damel Michael Owen.

"Kadhangkala sampeyan kudu wani," piyambakipun ngandika, nggambaraken babagan episode, ingkang dipuncakaken dening bielsa tip-off sampun tampi saking pramuka lokal. "Kadhangkala sampeyan kudu njupuk risiko. Ing wayahe, padha dipercaya wong sing manggon ing wilayah kasebut. Padha percaya, lan padha njupuk risiko, lan padha lelungan menyang kutha. Lan padha banget wani, amarga ing jam 2 ing wayah esuk kanggo ngetok lawang omah ing tengah-tengah ora ono, sampeyan nemtokake dhewe - sawetara asu bisa teka lan nyegat sampeyan - padha banget wani lan iku crita khusus . "

Ana barang gedhe ing toko kanggo manajer talenta, Spurs. Pochettino nyuwun marang para pemain supaya dadi wani lan njupuk risiko, kayata Bielsa ngetok lawang wong liyo - lan muter karo semangat lan ati, kaya bocah lanang kasebut ing foto dheweke nuduhake menyang bolongan ing sepatune lan bal ing tangane.

Factor: Mauricio Pochettino Karir ing Ringkasan

Mauricio Pochettino wiwit minangka pemain bal-balan gedhe, mbanting, kuwat, bek lan bakat nalika miwiti karire nalika umur 13.

Dhèwèké miwiti kariré main karo Old Boys, Newell, banjur pindhah menyang tim Catalan Espanyol ing 1994-1995 ing ngendi dheweke manggon ana ing 7 taun, ing ngendi dheweke éntuk gelar Copa Del Ray ing 2000.

Pochettino Dipindhah ing Januari 2001 dhateng PSG ing pundi piyambakipun dumunung wonten ing ngandhap punika dumugi 2003-2004 kanggé pindhah ing negara ingkang sami kaliyan Girondis de Bordeaux, lan piyambakipun manggen wonten kalih musim lan setengah. Dheweke tansah diarani minangka 'Kapten Smooth' nalika klub main dina karo PSG. Awake bekune dikenal kanggo menehi pertahanan apik marang oposisi sing dimainake.

Dheweke nggawe penampilan 20 karo tim nasional Argentina, ing ngendi dheweke melu ing Piala Dunia FIFA 2002.

Tujuan Internasional: Gol Pochettino damel gol nalika November wonten ing ngajeng Spanyol wonten ing pertandhingan kanthi pertandhingan kanthi game 2-0. Dheweke mencetak gol ing kualifikasi Piala Dunia 2002 ing ngarepe Paraguay lan game rampung 2-2. Dheweke dikenal amarga rambut dawa nalika mainane. Akeh rambute katon wis diganti dina iki.

Facts about Mauricio PochettinoDheweke nduwe Gabriel Batistuta maneh nalika dolanan internasional. Padha paling apik kanca lan dikenal amarga rambut sing dawa. Gambar punika nalika Gabriel Batistuta damel gol nglawan Nigeria ing babak grup Piala Dunia 2002.

Facts about Mauricio Pochettino

Factor: Mauricio Pochettino Karir Managerial ing Ringkasan

Pochettino ditandatangani karo Espanyol nalika Januari 2009, saéngga dheweke mimpin tim kanggo ngrampungake La Liga ing 10th. Lan Pochettino rampung kontrak karo Espanyol ing Juni 30, 2012 kanthi sarujuk.

Dheweke banjur mlebu kanggo Southampton ing Januari 18, 2013. Dheweke mimpin tim anyar kanggo menang akeh tim kaya Man City 3-1, Liverpool 3-1, lan Chelsea 2-1. Dheweke dadi pelatih Tottenham kaya nalika nulis.

Factor: Mauricio Pochettino Latihan Latihan

Etika kerja Pochettino wis suwe wiwit cilik. Dheweke wis ngembangake reputasi kanggo latihan latihan ganda. Ing sasi kepungkur, dhèwèké wis nglakokaké pemainé ngloro-ngloro lan ngeculaké panah ing saben tenggorokan.

"Dheweke nggawe sampeyan nandhang sangsara kaya asu, lan ing wektu sampeyan sengit marang iku," ngandika striker Harry Kane, sing wis dadi Liga Premier sing paling mbebayani. Terusake kanggo rong musim ing peran (isih ngetang). "Nanging dina Minggu, sampeyan ngucapke matur nuwun, amarga kerjane."

Jack Cork, sing uga main ing Pochettino ing Southampton, ngandika "Rasanya kaya sampeyan butuh rong ati kanggo main kanggo Pochettino. Kita mikir ing babagan ngempalaken oksigen liyane menyang otot kanggo bahan bakar kanggo sing ora bisa ditemtokake. "

Nanging Pochettino nerangake rada beda: "Iku metafora apik. Sampeyan ngerti, kita tansah ngomong bal-balan babagan emosi - kula lan staf kita aran kaya emosi. Yen sampeyan muter tanpa passion, iku angel kanggo entuk masalah gedhe. Ya, aku setuju yen kita njaluk akeh, nanging ora mung nuntut supaya pemain kudu mbukak, mbukak, mbukak lan mbukak. Iku angel amarga kita push wong kanggo nambah, kanggo mikir, kanggo menehi paling apik ing saben wayahe kita nglampahi bebarengan, lan sing angel kanggo pemain. "

Senadyan Pochettino seneng lan tenang ing wawancara, ana laporan saka bledosan kamar klambi sesasi - kaya sawise kalah 2016 2 Champions League 1 kanggo Monaco. Kang Jose Mourinho- Gaya teka metu anjog menyang jeneng 'Sing salah.'

"Aku emosional banget, aku bisa ngendhakake emosi ing kahanan sing banget negatif" ngakoni Pochettino, sing umur sembilan taun dadi juwara Mourinho. "Dina sepak bola, sampeyan ngerti bisnis - bal-balan lan bisnis angel dipérang. Kadhangkala kita lali yen kita ora wong normal sing makarya ing perusahaan. We need to keep the emotion and the feeling we had when we were boys. Yen sampeyan lali, sampeyan bisa ngowahi passion dadi proyek, lan sing paling awon kanggo pemain. "

Factor: Mauricio Pochettino Pujian kanggo Erikson

Wakil Tottenham Hotspur Mauricio Pochettino wis ngidungake pujian marang pemain playmaker Denmark, Christian Eriksen, ngumumake asma lapangan latihan 25 taun-lawas 'Golazo' amerga kemampuane sing ora ditemtokake ing nyetak saka jangkah.

"Eriksen Kristen iku khusus kita", ngandika Tottenham kang Mauricio Pochettino.

"Dheweke tenang banget, dadi tenang, dheweke seneng banget, nanging seneng karo bal-balan. Dheweke pemain sing ora butuh umpan balik saka fans, media, wong njaba. Dheweke tansah duwe eseman, dheweke seneng banget lan aku seneng banget amarga dheweke ora perlu dikenali. Dheweke mung butuh rasa tresna saka ing klub kasebut. Aku seneng banget. "

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene