Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka "Leon". Sugeng rawuh Leonet Goretzka lan Sejatine Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, munggah crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sawijining bakat sing paling cerah Sepak bola Jerman. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Leon Goretzka sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Latar mburi kulawarga

Leon Christoph Goretzka lair ing dina 6th Februari 1995 kanggo tuwane, Pak lan Mrs Konrad Goretzka ing Bochum, Jerman. Ndeleng jeneng Goretzka, sampeyan uga kepingin ngerti asal usule. Miturut Quora, jenenge "Goretzka" iku Germanized nduweni ROOT saka jeneng Polandia "Górecki".

Iki kanthi pratandha makna kulawarga Leon Goretzka minangka keturunane Polandia. Leluhuré saklawasé migran sing ninggalaké Polandia menyang pawiyatan industri Ruhr Jerman ing abad 19. Salah sawijining pusat imigrasi iki yaiku Bochum, kutha lair Leon.

Migran Leon Goretzka - Migrasi Polandia menyang Jerman

Ngerti pora?… Kira-kira rong-kaping kasebut migran Polandia wis pindhah maneh utawa bali menyang Polandia ing 1918 nalika Polandia pikantuk kamardikan. Kulawarga Leon Goretzka mbokmenawa ana ing antarane wong telu sing isih tetep ana ing Jerman. Saliyane tetep Jerman, akeh kulawarga mutusake kanggo ngganti jenenge utawa ejaane. Leon asal Polandia uga nduweni bukti saka klub FC Schalke. Ngerti pora?… Nalika klub bal-balan Jerman dadi juara kanggo pisanan ing 1934, telung klasemen tim kasebut Polandia. Iki uga nyathet migrasi Polandia ing wektu kuwi.

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Leon Goretzka lair dadi kulawarga kelas menengah. Bapakne Konrad Goretzka minangka salah sawijining panampa modern saka revolusi industri Jerman. Konrad Goretzka nyambut damel minangka insinyur otomotif lan insinyur listrik kangge Opel. Leon sinau saka bapake sajrone mangsa kanak-kanak. Dheweke isih menehi kridit kanggo bapake kanggo kepemimpinan.

Leon Goretzka Early Life

"Bapakku biasane nggawa aku menyang pantai lan ngomong yen penting kanggo menang lan isih dadi wong apik, "Ujare Goretzka. "Aku wis bisa nransfer menyang bal-balan sing wis nyuda skillsku."

Senadyan duwe pengaruh gedhe, ibune Leon dadi peran utama kanggo ningkatake putrane minangka cara Katulik. Loro-lorone kanca, Leon nganti saiki isih nduweni ibu minangka kanca paling apik.

Leon Goretzka- Basa

Tuwuh, ora ana dolanan utawa game. Kabeh hadiah lan dolanan diwenehake ing bal-balan. Iku minangka pitunjuk kanggo perjalanan luar biasa kariré.

Leon Goretzka Childhood Story- Early Years

Miturut Leon, "Aku tau main bal kain ing nursery saiki dadi stadion paling gedhe ing donya"

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Awal, Leon duweni kepengenan kanggo dadi pemain bal profesional. Motivasi kasebut teka amarga omahé mung limang menit adoh saka Ruhrstadion sing misuwur, omah klub boyband lokal VfL Bochum. Rawuh menyang stadion bal-balan kanthi karcis mangsa dheweke menehi penghargaan marang olah raga lan iki mimpin keputusane kanggo miwiti karir.

Leon njupuk kaluwihan jarak kanthi gabung klub lokal Werner SV 06 Bochum ing taun 1999 nalika umur 4. Ing wektu iki, ambisi dadi pro ora dadi fantasi liwat.

Leon tetep ngarahake dhuwur lan sawise rong taun, (ing umur 6 ing taun 2001), dheweke gabung karo klub bule, VfL Bochum. Climbing up kelompok umur, Leon terus unggul. Ing umur 17, dhèwèké menangaké Medali Fritz Walter ing emas yaiku penghargaan paling dhuwur ing sistem bal-balan junior Jerman.

Leon Goretzka U17 Award

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Leon Goretzka's Road to Fame Story

Sanalika sawise dheweke Fritz Walter Medal, Leon tetep narik kawigaten para penggemar kanthi kinerja sing ora ditemtokake. Iki narik kawigaten nasional lan internasional saka Eropa dadi disambung karo pirang klub gedhé ing saindhenging Eropah. Bayern Munich, Man United, Arsenal lan Real Madrid.

Tangi kanggo tandatangane, Matthias Sammer, banjur Direktur Olahpesan ing Bayern Munich ing musim panas 2013 dilapurake ketemu karo kulawarga Leon Goretzka lan nyoba kanggo ngyakinake dheweke supaya ngijini putrane gabung karo Bayern. Ora kaya pemain bal-balan, Leon ora gelem nggabungake klub-klub iki. Dheweke mutusake kanggo gabung karo Schalke 04, sawijining klub kanthi rekor jejer kanggo mromosikake pemain bal-balan. Iku pantes diwenehi tandha yen seneng Ozil, Kolasinac, Neuer, Draxler kabeh duwe karir muda sing bisa disedhiyakake liwat sistem Schalke 04.

Pendidikan lan Bal-balan:

Nalika ing Schalke 04, Leon tetep sibuk karo pasinaon utamané nalika taun kapisan karo klub. Dheweke ngrampungake Abitur (ujian persiapan universitas Jerman) lan lulus saka Alice-Salomon-Berufskolleg (sing Sekolah Kejuruan) ing Bochum, Jerman kulon.

Nalika Going Gets Angel:

Sasampunipun nyinaoni studhio, wekdal punika Leon saged fokus ing bal-balan. Nanging, perkara kasebut ora kaya sing direncanakake kanggo dheweke. Ing sawetara titik ing karir awal, Leon ngalami kemunduran. Dheweke diaknosis karo inflammation usus kronis. Iki duweni pangaruh sing negatif babagan kemampuan kanggo bisa pulih saka game.

Cerita Inflamasi Kanker Usus Besar Leon Goretzka

Ngomong majalah olahraga Jerman 11 Freunde nalika pemulihan, Leon sapisan ngandika ...

"Aku pancen ngganti apa sing dakkarepake. Aku mandheg mangan gluten, susu sapi, daging babi, lan kacang. Akibaté, aku luwih sithik masalah karo kaséhatan lan bisa olih saka game luwih cepet. "

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Pemenang Piala Konfederasi:

Goretzka damel debutipun ing Jerman kanthi umur 19, sasampunipun Piala Dunia 2014. Sanajan, dheweke ora dijenengi Joachim Löw ing final 23-man skuad amarga cedera otot. Nanging, minangka partai kemenangan ing Jerman ing skuad Piala Konfederasi 2017, dheweke menehi kabar gedhe banget marang dheweke.

Leon Goretzka- Rise to Fame Story

Goretzka ngrampungake pencetak gol paling apik bebarengan karo Timo Werner lan Lars Stindl, kabeh wis telung gol ing kompetisi. Kesuksesan karir kasebut menehi tandha marang dheweke ing wektu sing tepat kanggo pindhah menyang klub filer ndhuwur. Ing 1 Juli, Leon Goretzka resmi gabung karo Bayern. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Leon Gorekzka minangka salah sawijining pemain bal-balan sing romantik nyingkirake pengawasan mata umum mung amarga urip katresnan iku bebas drama.

Leon Goretzka lan Mathea Fischer- Untold Relationship Fact

Pacar cantik Leon, Mathea Fischer lair ing 1992 ing Gelsenkirchen, sawijining kutha ing Jerman kulon. Loro-lorone wiwit ono ing 2016 lan wis terus hubungan pribadi. Senadyan aktif ing media sosial, Leon Gortezka durung nyetak foto siji karo ibune, Fischer.

Nyumurupi foto saka dheweke lan wanita, sampeyan bakal yakin yen Leon pancen nduweni definisi sing sampurna kanggo maksud apa urip sesambungan profil sing kurang.

Leon Goretzka Hubungan Urip

Sampeyan bakal meh ora weruh pemain bal-balan sing entuk 10 yuta euro saben taun nyopir skuter.

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni pribadi pribadine Leon Goretzka mesthi bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambar lengkap. Leon minangka wong sing paling kerep seneng dadi piyambake lan adoh saka kabeh supaya bisa ngolehake daya kanggo pikiran.

Personal Life Leon Goretzka

Dheweke dadi wong sing mikir jero lan sing cerdas banget sing seneng ngewangi wong liya tanpa mikir apa maneh. Leon menehi bali marang kanca-kancane bocah cilik lan pracaya marang konsep "Blind Trust".

Leon Goretzka LifeStyle

Miturut Leon .."Wuta kepercayaan minangka perkara sing paling terkenal sing bisa dakwenehi kanggo wong amarga nilai diukur kanthi frekuensi! "

Apa Leon nduweni minat ing Education senadyan ngerti dheweke bakal dadi sugih? ...

Miturut laporan, Leon ora pengin dadi wedhus ireng ing kulawargane wiwit sedhèrèk-sadhèrèk sedaya sinau liwat kuliah. Dheweke uga duwe rencana nggolekake studine sawise dheweke nggarap boots.

Agama:

Sanajan, Soccer (bal-balan) kaya agama kanggo Leon. Nanging, dheweke tetep ngandut iman Katolik sajrone nggoleki kamulyan. Leon tau nyebutake kunjungan neng Paus Francis minangka "wayahe khusus lan banget nyengsemake ora bakal dilalekake"

Leon Goretzka Agama- Iman Katulik

Leon Goretzka Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Karir Untold

Sampeyan bakal meh ora ndeleng pemain bal-balan Jerman ing klub tengah, kanthi basis penggemar Afrika sing ageng. Leon Goretzka minangka dheweke wis akeh penggemar enom ing Afrika. Sawetara laporan ngandhakake yen Leon ngirim bantuan menyang Afrika.

Leon Goretzka Untold Career Fact- Huge African Base

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Life Leon Goretzka lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene