Laurent Koscielny kanak-kanak Story Plus Facts Untold Biography

0
5021
Laurent Koscielny Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh Genius Bertahan sing dikenal kanthi jeneng; "Bosscielny". Kita Crita Laurent Koscielny Childhood plus Untold Biography Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip ing kulawarga lan akeh fakta-fakta KETIKA lan Pitch (kurang dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan agresif sing mbela agresif nanging sawetara nganggep Biografi Laurent Koscielny sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Laurent Koscielny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Laurent Koscielny lair ing dina 10th September 1985 ing Tulle, kutha paling gedhé nomer telu ing wilayah Limousin Prancis lan salah sawijining panggonan kanggo main bal-balan. Laurent Koscielny dilairake karo Pak lan Bernard Koscielny sing bebarengan karo putrane sing nduweni bangsa Polandia.

Laurent tansaya tambah ing kulawarga pertambangan ing Tulle, sawijining commune ing tengah Prancis, panggonan ngendi kekosongan ends nalika ana bal-balan ing sikil siji. Crita cilik dheweke menarik, yen ora umum - sing saka bocah lanang cilik karo klambi karo cerita sugih sing dadi berkah karo bakat sing luar biasa. Laurent sajrone wektu cilik dheweke nduweni tekad sing kuat kanggo nggawe impen dheweke dadi kenyataan. Ambisi dheweke ora mung marem. Mirip Laurent kanggo bal-balan teka, thanks kanggo sadulur kang sepuh sing diikat nanging ora tau nggawe ing game.

Ing tembung ..."Ing gagasan kanggo main minangka pemain bal profesional, mung dadi impen, semedi fantasi saben bocah umurku bisa ngarep-arep. Ing wektu iku, mung sing aku pikirake yaiku dolanan bal-balan, muter lan muter maneh. Seneng aku, karo kanca-kanca lan mbagi wektu karo kanca-kanca. Muter bal-balan iku kabeh aku prihatin, kaya bocah-bocah ing umurku.

Laurent Koscielny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Laurent miwiti kariré ing 2004 karo Guingamp, tim sing mrodhuksi bakat kasebut minangka didier Drogba lan Florent Malouda. Dheweke miwiti karire profesional minangka tangan tengen maneh lan njupuk mung telung taun sadurunge dheweke dadi kekuatan kanggo ngira. Laurent migunakaké sapérangan karya, kurban, lan kekiyatan sing nyebabake dheweke bisa dipromosikake kanggo skuad senior Guingamp. Sanalika Laurent umuré 18, dheweke wiwit nyimpen dhuwit kanggo nyedhiyakake dhéwé lan kulawarga. Dheweké nerusaké pindah ing jajaran Liga Prancis nalika main kanggo Tours lan Lorient, mbantu nerusake promosi menyang sepakbola Prancis.

Iku gaya defensif agresif Laurent sing narik kawigaten Arsenal sing nyatakake penandatanganan dheweke ing 7 Juli 2010. Papan Arsenal nutup kontrak kasebut nanging Arsene Wenger ora bisa menehi persetujuan final amarga ana ing Afrika Kidul lan ninggalake ponsel ing omah. Wektu iki Koscielny nyebabake kacilakan minangka koran Perancis nglapurake yen dheweke banjur melatih kanca-kancané Arsenal tanpa pangiriman transfer lan kesepakatan sing di finalake dening Wenger. Dheweke banjur gawe final lan ngetokake klambi nomer 6, sadurungé dipateni dening Philippe Senderos, sing pindhah menyang Fulham.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Laurent Koscielny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ana pitutur sing saben karya becik perlu wong sing bener ing panggonan sing tepat lan ing wektu sing tepat. Mesthine, wong ing Laurent Koscielny duwe urip sing ora bisa ditemtokake sing wis dilakoni kanthi ayu lan kekasih pungkasan Claire Beaudouin.

Laurent Koscielny lan Lovely Claire

Loro-lorone penyihir nikah ing taun 2015 kanthi sapérangan tim sing dipimpin Arsenal lan Prancis.

Foto wedding Laurent Koscielny

Senajan pers Prancis katon luwih kepéngin Raphael Varane wedding sing kedadeyan ing dina sing padha. Koscielny ora ngidini pers Prancis kanggo njupuk gambar upacara manten. Kita mung bisa ngira yen Koscielny wis ngrancang kanggo ngedol gambar minangka salah siji saka sawetara sing dikirim online teka saka garwane Bacary Sagna Ludivine.

Laurent lan Claire duwe loro bocah apik banget ing jeneng; Maina lan Noah Koscielny digambarake ing ngisor iki karo bapakne. "Anakku mbantu aku maju maju ing urip". ngandika, Laurent.

Laurent Koscielny lan bocah-bocah

Sasampunipun latihan, Laurent tresna mundhut putra-putranipun ing sekolah lan nderek sawatawis wekdal semanten, nalika garwanipun wangsul malih.

Laurent Koscielny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Katrangan kulawarga

Wiwit saka kulawargane, kakekane Koscielny yaiku Polandia. Dheweke pindhah menyang Prancis Lor kanggo dadi penambang Polandia. Saliyané iku, ing wektu kasebut wong loro lan anggota kulawarga liya ilang basa lan werna Polandia.

Bapake Laurent main ing divisi kaping papat bal-balan Perancis kanggo akeh klub sadurunge dadi manajer. Koscielny wis nguripake marang bapakne, Bernard kanggo njaga dheweke mudhun ing bumi lan mbantu dheweke tansah elinga saka ngendi dheweke teka lan kepiye dheweke kudu tetep sejati. Bapakne minangka aset gedhe kanggo wong. Sapa sing bisa mangerteni donya sing sepisanan. Minangka Koscielny nempatake, ..."Dheweke ngerti apa sing bisa kedadeyan yen aku ora tetep sikilku. Begjanipun, piyambakipun tansah njaga kula lan tetep tansah nedahaken kula babagan pilihan kula pengin. Aku wis banget sugih. Aku nampa pendidikan sing apik banget, saka wong tuwa lan sedulurku. Kabeh padha ngajari kula nilai penting. Lan dina iki, saiki aku arep ngirim anak-anakku. "

Ibu Laurent Koscielny wis mesthi nyedhiyakake dheweke kanggo nyedhiyakake dhukungan ibu. Lan saiki dina iki, dheweke saiki ana ing uripe. Minangka nempatake: "Dheweke lan tansah dadi tokoh penting ing karir lan uripku: malaikat penjaga". Dheweke duwe adhine bal-balan sing umuré luwih saka 10 lan tau main ing liga amatir.

Laurent Koscielny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Laurent Koscielny nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Laurent Koscielny Personal Life

Kekuatan Laurent: Panjenenganipun Loyal (loro klub lan bojoné), dilindhungi, analitis, kerja keras lan banget praktis.

Kelemahan Laurent: Malu-malu, bisa dadi kuwatir, luwih seneng krasa saka awak lan liya-liyané lan minangka kabeh karya lan ora ana sing main.

Apa Laurent seneng: Dheweke seneng kewan, panganan sehat, buku, alam lan kebersihan umum.

Apa ora disenengi Laurent: Rudeness, njaluk bantuan lan njupuk panggung tengah.

Laurent yaiku wong sing tansah nyenengake rincian sing paling cilik lan pangertene manungsa sing manawa nggawe dheweke dadi wong sing ati-ati banget. Pendekatan methodikal kanggo urip njamin ora ana apa-apa sing bisa ditindakake. Laurent minangka wong sing kerep misunderstood, ora amarga dheweke ora nduweni kemampuan kanggo ngandhakake, nanging amarga dheweke ora bakal nampa perasaane minangka bener, bener, utawa uga relevan nalika ditentang alesan.

Laurent Koscielny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Persahabatan

Awal karire Arsenal ora mulus. Nanging, ora suwe sadurunge Arsene Wenger ambruk ing katresnan kanthi fisik lan wiwit iku, Laurent wis mbiyantu dheweke dadi manajer legendaris.

Persahabatan Laurent Koscielny karo Arsene Wenger

Laurent Koscielny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sesi Q & A

Laurent wis paring pitakonan babagan pitakonan QA. Ing ngisor iki pitakonan lan tanggepan.

sing yaiku pemain paling angel sing kudu diduweni ing game?

Drogba, tanpa hesitation.

Ngendi / sing game sampeyan ngalami pengulangan paling gedhe?

Final saka Euro ing Prancis. Iku wektu angel kanggo kita. Amarga ana acara sing dianggep saben wong ing Prancis. Aku mikir kabeh iku sukses, nanging akhire kekalahan banget. Ana tansah rasa pahit saka nggoleki petualangan kaya iki ing cara sing.

Kapan sampeyan arep metu ing lapangan, apa sampeyan mikir babagan?

Nalika aku metu ing lapangan, aku ora mikir babagan, yen kita wis rampung karo upacara tangan, aku nyoba kanggo konsentrasi ing game lan mung ing game, kanggo ngelingake aku bab sing kudu aku sajrone pertandhingan, aku nyoba kanggo menehi tim paling apik, kanggo ngasilake asil paling apik.

TUTUP: Thanks kanggo maca Laurent Koscielny Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene