Fakta-fakta Biografi Ashley Young

0
5543
Kisah Kanak-kanak Ashley Young

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Youngy". Crita Usia Ashley Young lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita awal urip sadurunge kasunyatan, urip sesambetan, urip kulawarga, kanyatan pribadi, urip sesambetan lan, urip keluarga lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kabisan sing luwih apik, nanging sawetara sing nimbang biografi Ashley Young sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Keras Ashley Young Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Ashley Simon Young lair ing dina 9th Juli 1985 ing Stevenage, Britania Raya. Dheweke lair minangka Cancer kanggo wong tuwa Jamaika, Bapak lan Ibu Luther Young.

Young ngrawuhi Sekolah John Henry Newman ing Stevenage. Iki ngendi dheweke mulai main bal-balan. Ing kasunyatan, Young main bal-balan sekolah bebarengan pembalap Formula Siji Lewis Hamilton, sing ing taun sing padha.

Kisah Kanak-kanak Ashley YoungDheweke ora adoh saka bal-balan wiwit cilik. Dheweke lair lan diunggahake ing Hertfordshire lan miwiti karir remaja ing umur 10 ing Watford. Dheweke dadi regu tim pisanan ing 2004-05 lan minangka salah sawijining pemain kunci Watford ing musim 2005-06 sing menang promosi.

Young terus main kanthi apik kanggo Watford ing Liga Premier, lan ing Januari 2007 dheweke ditransfer menyang Aston Villa. Dheweke ndhirekake dheweke ing tim sepisanan ing Villa Park lan menangake penghargaan PFA Young Player of the Year ing 2009. Ing 23 Juni 2011, Young mlebu kanggo Manchester United kanggo biaya sing ora ditepungi. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Keras Ashley Young Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Hubungan urip Ashley Young dipusatake ing antarane wanita siji. Ora ana wong liya saka kekasih bocah cilik, Nicky Pike. Loro-lorone wiwit pacaran nalika isih sekolah.

Two Love Birds- Ashley Young lan Nicky Pike
Two Love Birds- Ashley Young lan Nicky Pike

Ashley Young tau nyoba kanggo ngrayakake musim cedhak karo Manchester United kanthi pungkasan nalika ngasorake Nicky Pike. Nanging, sing mbebayani.

Pemain sayap Inggris ninggalake kanca lan kulawargane kanthi cetha nalika dhèwèké ngilangaké upacara manten £ 200,000 saka biru mung jam 48 sadurunge dina gedhe ing 2011. Alasan kanggo nelpon wedding dheweke isih ora dingerteni. Nanging, keputusan akhir menit dheweke ninggalake kulawargane sing wis suwe banget.

Ashley bubar sawise patang taun sawisé kuwi. Panjenenganipun mbatalake pesta ulang taun lan isih terus nikah karo Nicky Pike.

Ashley Young pungkasanipun nikahi Nicky Pike
Ashley Young pungkasanipun nikahi Nicky Pike

Pasangan loro kasebut duwe anak loro, Tyler putra sing umur sembilan taun lan Elumatna sing luwih enom.

Kulawarga ayu Ashley Young
Kulawarga ayu Ashley Young

Fakta Keras Ashley Young Plus Untold Biography Facts -Kontroversi

Ing pungkasan 2017, Young lan Alli dheweke tau main ing menit kaping 30th nalika menang Manchester United liwat Tottenham sawise Young nyatakake dheweke ditangkap kanthi pasuryan dening Spurs tengen Serge Aurier. Alli entuk gelar lan mimpin karo Young sadurunge pemain saka loro-lorone campur tangan nalika babak pisanan.

Ukara antarane Young lan Alli terus sawise wasit Jon Moss nyoba kanggo defuse kahanan. Penonton mangertos Alli informed babagan umur 32 taun kepungkur 'pensiun karo pigura zimmer'. Young, sing wis menangaké Liga Premier, Piala FA, Piala Liga lan Liga Europa bareng karo United, diyakini wis nanggapi kanthi menehi saran Alli ora kanggo guneman karo wong supaya ora ngormati nganti dheweke menang.

Young ngakhiri perjuangan kanthi nyatakake Alli: "Ayo kula ngerti yen sampeyan menang Prem." Tembung verbal uga dimangerteni kanggo terus ing trowongan kasebut sawise pertandhingan kang mlebu ing Young.

Young mocked Alli's lip sawise game karo tweet sing maca: "Tim Spiritualitas. Apik banget. Dhiskusi murah. "

Kisah Kanak-kanak Ashley Young

Fakta Keras Ashley Young Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

WULANG: Ayahé Jamaika, Luther Young ndhukung Tottenham Hotspur. Luther wis nyithak kulawarga sing dhuwur banget-ing saben aspek Game Cantik.

MOTHER: Ashley Young's Jamaika ibu Sharon ora ana liyane kanggo ngirim kothak Ayam jerk ing ngarep sing dimasak favorit lan Jamaika pedhes pedhes munggah. Ing tembung Young ... "Makanan ngeling-eling karo bocah cilik. Iku seneng duwe ibu lan bapakku warisan teka saka Jamaika. Nalika kita padha munggah akeh sing cantik akeh aku iki mangan. Iku ngelingake kula babagan sejarah ".

Sharon Young lan bojone isih urip ing kidul nalika Young dheweke munggah ing sisih lor ing Manchester.

KELUARAN: Dheweke duwe sadulur lanang (Martin Young) sing ndhukung Arsenal. Dheweke minangka tokoh pahlawan lan peran ing bidang kasebut yaiku Ian Wright. Maneh, Ashley uga duweni rong pemain bal-balan, Lewis Young, sing miwiti debut kanggo Watford ing 2008, lan Kyle Young, sing ing April 2009 latihan ing Akademi Arsenal.

Kisah Untold saka Ashley Young BrothersYa, MUNGKIN sing jenenge Muda, nanging pengalaman kulawarga iki ing bal-balan ora ana. Martin Young umuré luwih saka 6 saka Ashley. Ashley minangka 4 taun luwih tuwa tinimbang Lewis lan Lewis yaiku 7 taun luwih tuwa tinimbang Kyle.

Lewis mlebu karier kanthi jeneng Burton, Northampton lan saiki Crawley. Loro-lorone Martin lan Kyle wis weruh impen-impen profesional sing dicopot kanggo alasan sing beda-beda. Kuartet terus didhelikake saben dina liwat chatting Whatsapp grup, karo Lewis lan Ashley utamané nyenyet amarga kepatenane ing umur lan posisi pos anyar kasebut saka winger nganti lengkap.

Pancen, wiwit main kanggo Inggris lan entuk gelar Liga Premier, kanggo ngilangi liga ing ngisor, kanggo ngilangi kirak cedera susah ngancurake karir sadurunge wis diwiwiti - sing enom wis ndeleng kabeh.

Fakta Keras Ashley Young Plus Untold Biography Facts -Kepribadian

Ashley minangka kanker lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo pribadine zodiak;

Kekuatan Ashley Young: Tenacious, highly imaginative, loyalty, emotional, simpatik and being persuasive.

Kelemahane Ashley Young: Moody, pesimis, curiga, manipulatif lan ora aman.

Apa Ashley Young seneng: Seni, hobi omah, santai utawa ing banyu, ngewangi para tamu sing tresna, mangan apik karo kanca

Apa ora disenengi Ashley Young: Orang asing, apa wae kritik saka Ibu, ngetoke urip pribadi.

Fakta Keras Ashley Young Plus Untold Biography Facts -Nyebut Dugaan

Ashley Young wis dicap minangka master nyilem ing liga utama. Dheweke wis dituding nyelamake kanthi pers. Muga-muga, Young wis tau diakui mantan manajer Sir Alex Ferguson lan David Moyes babagan nyilem kanggo ngolehake kauntungan sing ora adil.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Ashley Young Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene