Fakta Sejati Juan Foyth Plus Untold Biografi

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Juan". Cerita Dewasa Juan Foyth Kita lan Sejatine Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi bek sing lengkap. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Juan Foyth sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Juan Foyth Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal Life & Family Background

Juan Marcos Foyth dilairake dina 12th Januari 1998 marang tuwane Pak lan Ariel Foyth ing La Plata, Argentina. Juan Sebastian Veron.

Ngerti pora?… Kulawarga Juan Foyth yaiku Polin Polish sing tegese warga negara Argentina polish leluhur.

Kulawarga Foyth gabung karo kulawargané Polandia sing mbentuk minoritas sing signifikan ing Argentina. Loro-lorone ibune lan bapak kabeh terus paspor Polandia lan dilapurake yen generasi kepungkur dheweke teka ing Argentina antarane 1919 lan 1976.

Juan umuré gedhé banget karo keluargane. Iku mung dheweke, ibu, bapak lan sedulur. Dheweke ora tau ngerti apa sing nduweni sadulur. Minangka cah lanang cilik, Juan entuk katresnan lan perhatian sing kabagi saka tuwanane, utamane ibuné.

Ora kaya bocah sing tunggal, tOra ana dolanan nalika dolanan Juan. Kabeh sing dikarepake mung minangka bal-balan minangka hadiah saka wong tuwa. Iki mbantu nyetel pesawat kanggo lelungan bal-balan sing luar biasa.

Juan Foyth Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Awal BuildUp

Juan Foyth tansaya ora mung pengin main ing Liga Premier nanging ngapusi Rio Ferdinand sing katon minangka idola sepisanan sepisanan. Cinta kanggo Rio Ferdinand uga ditransfer menyang "Play Station"Sing wis ditresnani nganti saiki. Ngomong babagan Rio Ferdinand lan PlayStation. Juan sapisan ngandika;

"Aku kepengin main Playstation lan nalika aku kepengin main karo kanca-kanca aku bakal ngomong 'aku Rio Ferdinand'

Juan Foyth Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Katresnan Juan Foyth nyebabake dheweke entuk daftar tim pemuda lokal sing jenenge Estudiantes sing nduweni pahlawan lokal lan mantan bintang Manchester United, Juan Sebastián Verón minangka presiden klub.

Nalika ing klub, dheweke nduweni malaikat wali, pelatih pemuda lawas sing ngupaya dheweke minangka putrane.

Awal, Juan Foyth main minangka gelandang nyerang. Iki wektu dheweke ganti model peran kanthi njupuk Ricardo Kaka minangka idola. Nanging, rasa tresna kanggo Rio Ferdinand nggawe dheweke pindhah menyang posisi pertahanan tengah sadurunge dheweke nguripake 16. Ing taun 2017 weruh Juan diijini kanggo main bal-balan tim senior.

Juan Foyth Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Bab-bab kasebut wiwit ngupaya kanggo tim senior Estudiantes sanalika Juan Foyth nglewati skuad. Wonten ing pitu, piyambakipun main kangge tim senior ingkang dipecat tim kasebut dados papan Copa Libertadores. Ing musim sing padha, Juan Foyth dipasrahake marang skuad pemuda lan mbantu trofi tim kasebut.

Kinerja Foyth kanthi tim senior Estudiantes mimpin para penggemar ngenali dheweke minangka bintang rontog. Dheweke yaiku wong sing seneng ing bal kanthi apik lan bisa ngalahake.

Gambar asil kanggo juan foyth ing Estudiantes

Malah pamimpin bal-balan padha gumun apa sing katon ing Juan. Warta babagan bocah cilik sing apik banget kanthi werni ing sikilé, banget kalem lan anteng, kuwat, apik banget lan agresif ing Eropa.

Ora suwe sadurunge Argentina wiwit ngewangi para pramuka ngunjungi omah kanggo ngrewangi dhiskusi karo wong tuwa lan anggota keluarga lan paling penting, Veron.

Iku Sebastian Veron sing pungkasané nyambut gawe kanthi nyerahake Juan Foyth dadi "Aman Tangan"Sing diomongake karo negarane lan mantan anggota tim nasional, Mauricio Pochettino.

Young Juan Foyth pungkasanipun gabung karo generasi muda pemain yaiku; Frenkie de Jong, Kasper Dolgerg, Kristen Pulis lan Ruben Neves sing bisa ngalahake game ing wektu ora. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Juan Foyth Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Saben pemain bal-balan WAG kepengin katon kaya dewi Yunani sing kaendahan bisa nindakake pesona lan ngrampungake pacar lan bojomu. Nanging, iki ora kaya Ariana Alonso sing nduweni karakter apik kanggo menehi kekarepan.

Juan Foyth beda lan ora kaya C Ronaldo or Gerard Pique. Pembuka awal wis buktiaken marang donya yen dheweke minangka wong abad 21st sing khas sing ora tau katon dening cah wadon.

Ariane sing jenenge Juan Foyth minangka "Simple Girl" yaiku pacangan basket lan penggemar ageng kanggo dheweke pacar.

Sawise ningali impen bal-balan profesional dheweke wis kasunyatan, Juan Foyth mutusake kanggo nggawe keputusan kandel babagan kekarepane bocah cilik.

Senadyan dheweke bisa nampa £ 18,000 saben minggu, Nanging, gaya urip Juan Foyth ing London wis mbuktekake yèn dhuwit bisa nggawe katon apik lan ngganti.

Juan Foyth Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine Juan Foyth bakal mbantu sampeyan ndeleng gambaran lengkap babagan panjenengane.

Juan Foyth yaiku wong sing seneng ngatur waktu lan tanggung jawab banget. Wiwit saka bal-balan menyang pribadine, Juan iku wong sing ora tau lali saka ngendi dheweke teka lan wis mbayar pitungan marang kanca-kancane.

Juan ngerti carane ngimbangi urip pribadhi lan profesional. Kadhangkala, dheweke milih nglampahi wektu karo kontroler PlayStation ing tangane ora ana game liyane tinimbang FIFA.

Ngomong pemain bal-balan sing uga kaya controller, sampeyan bisa mikir Hector Bellerin bakal muter akeh FIFA. Sampeyan wis mbokmenawa salah. Spaniard uga tresna marang Call of Duty.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Child Future kang Fierth. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

0 0 vote
Rating Artikel
Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar