Fakta Sejati Juan Foyth Plus Untold Biografi

Fakta Sejati Juan Foyth Plus Untold Biografi

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Juan". Cerita Dewasa Juan Foyth Kita lan Sejatine Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadine.

READ
Factor Biografi Kristen Eriksen Plus

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi pemain pertahanan lengkap. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Juan Foyth sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Juan Foyth - Latar Belakang Awal & Kulawarga:

Juan Marcos Foyth lair tanggal 12 Januari 1998 saka wong tuwane Pak lan Ibu Ariel Foyth ing La Plata, Argentina - papan kelairan Juan Sebastian Veron. 

READ
Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta

Apa sampeyan ngerti?… Kulawarga Juan Foyth minangka wong Polandia Argentina sing tegese warga Argentina sebagean polish leluhur.

Kulawarga Foyth gabung karo kulawarga Polandia liyane sing dadi minoritas sing signifikan ing Argentina. Ibune lan bapakne kabeh duwe paspor Polandia lan dilaporake yen generasi kepungkur teka ing Argentina antara 1919 lan 1976.

READ
Facto Feri Fernando Llorente Ngomong Untold

Juan umuré gedhé banget karo keluargane. Iku mung dheweke, ibu, bapak lan sedulur. Dheweke ora tau ngerti apa sing nduweni sadulur. Minangka cah lanang cilik, Juan entuk katresnan lan perhatian sing kabagi saka tuwanane, utamane ibuné.

READ
Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold

Ora kaya bocah sing tunggal, ting kene ora ana dolanan utawa dolanan nalika Juan isih enom. Kabeh sing dikarepake mung bal-balan minangka hadiah saka wong tuwane. Iki mbantu nyetel pesawat kanggo lelungan bal-balan sing luar biasa.

Kisah Kanak-kanak Juan Foyth - Mbangun Karir Awal:

Juan Foyth tansaya ora mung pengin main ing Liga Premier nanging ngapusi Rio Ferdinand sing dheweke weruh minangka idola bal-balan pertama. Katresnan kanggo Rio Ferdinand uga ditransfer menyang "Play Station”Sing disenengi nganti saiki. Ngomong babagan Rio Ferdinand lan PlayStation. Juan sapisan ngandika;

"Aku bakal main Playstation lan nalika main karo kanca-kanca, aku bakal ngomong 'Aku Rio Ferdinand'

Fakta Biografi Kanak-kanak Juan Foyth - Urip Karir Awal:

Katresnan Juan Foyth kanggo game kasebut ngidini dheweke mlebu ing dhaptar tim pemuda lokal sing jenenge Estudiantes sing duwe pahlawan lokal lan mantan Manchester United Star, Juan Sebastián Verón minangka presiden klub.

READ
Fakta Cerita Hugo Lloris Plus Untold Biografi

Nalika ing klub, dheweke nduweni malaikat wali, pelatih pemuda lawas sing ngupaya dheweke minangka putrane.

Awal, Juan Foyth main minangka gelandang nyerang. Iki wektu dheweke ganti model peran kanthi njupuk Ricardo Kaka minangka idola. Nanging, rasa tresna kanggo Rio Ferdinand nggawe dheweke pindhah menyang posisi pertahanan tengah sadurunge dheweke nguripake 16. Ing taun 2017 weruh Juan diijini kanggo main bal-balan tim senior.

READ
Factor Paul Gascoigne Nyata Anak Untold

Biografi Juan Foyth - Bangkit:

Segera diwiwiti kanggo tim senior Estudiantes sanalika Juan Foyth sukses ing tim kasebut. Pitu pertandingan sing dimainake kanggo tim senior nggawa dheweke menyang papan Copa Libertadores. Ing musim sing padha, Juan Foyth dikerahkan menyang skuad pemuda sing nuli mbantu njupuk piala kanggo tim kasebut.

READ
Kisah Danny Rose Anak Cerita Untold Biografi

Kinerja apik Foyth karo tim senior Estudiantes nyebabake para penggemar ngakoni dheweke minangka bintang sing lagi munggah. Dheweke minangka wong sing kepenak ing bal kanthi cara sing apik lan bisa nyebabake agawe.

Malah pamimpin bal-balan padha gumun apa sing katon ing Juan. Warta babagan bocah cilik sing apik banget kanthi werni ing sikilé, banget kalem lan anteng, kuwat, apik banget lan agresif ing Eropa.

READ
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

Ora suwe sadurunge Argentina wiwit ngewangi para pramuka ngunjungi omah kanggo ngrewangi dhiskusi karo wong tuwa lan anggota keluarga lan paling penting, Veron.

Iku Sebastian Veron sing pungkasane nggarap transfer kanthi masrahake Juan Foyth menyang sing diarani "Aman Tangan"Yaiku kanggo negarawan lan mantan rekan nasional, Mauricio Pochettino.

READ
Kisah Kanak-kanak Ryan Mason Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Young Juan Foyth pungkasanipun gabung karo generasi muda pemain yaiku; Frenkie de Jong, Kasper Dolgerg, Kristen Pulis lan Ruben Neves sing bisa ngalahake game ing wektu ora. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Juan Foyth, Ariana Alonso seneng urip:

WAG pemain bal-balan kabeh pengin katon kaya dewi-dewi Yunani sing kaendahane bisa nyenengake lan ngladeni pacar lan bojo bal-balane. Nanging, iki dudu kedadeyan Ariana Alonso sing watake apik menehi ganti rugi saka penampilan sing kurang.

READ
Kisah Danny Rose Anak Cerita Untold Biografi

Juan Foyth beda lan ora seneng C Ronaldo or Gerard Pique. Bloomer awal wis mbuktekake marang kabeh wong manawa dheweke minangka pria khas abad 21 sing ora nate katon apik karo prawan.

Ariana sing diterangake Juan Foyth minangka "Prawan Prawan" iku seneng basket lan penggemar pacare.

READ
Factor Biografi Kristen Eriksen Plus

Sawise ndeleng impen bal-balan sing profesional wis nyata, Juan Foyth mutusake nggawe keputusan wani nglamar kekasih nalika isih cilik.

Sanajan dheweke nampa dhuwit £ 18,000 saben minggu, nanging gaya urip Juan Foyth ing London wis mbuktekake manawa dhuwit bisa nggawe tampilan apik lan ngowahi perkara.

READ
Beneran Gareth Bale Anak Untold Biografi Facts

Juan Foyth Pribadi Pribadi:

Ngerteni urip pribadi Juan Foyth bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Juan Foyth yaiku wong sing seneng ngatur waktu lan tanggung jawab banget. Wiwit saka bal-balan menyang pribadine, Juan iku wong sing ora tau lali saka ngendi dheweke teka lan wis mbayar pitungan marang kanca-kancane.

READ
Erik Lamela Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta

Juan ngerti carane ngimbangi urip pribadhi lan profesional. Kadhangkala, dheweke milih nglampahi wektu karo kontroler PlayStation ing tangane ora ana game liyane tinimbang FIFA.

Ngomong pemain bal-balan sing uga kaya controller, sampeyan bisa mikir Hector Bellerin bakal main akeh FIFA. Sampeyan bisa uga wis salah. Spanyol uga seneng karo Call Of Duty.

READ
Fakta Cerita Hugo Lloris Plus Untold Biografi

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Juan Foyth lan Fakta Biografi sing Ora Biasa. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

READ
Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar