Jonjo Shelvey

0
5104
Jonjo Shelvey Childhood Story

LB ngetokake Kisah Penuh saka Pemain Sepakbola Sepakbola Paling Dikenal; 'JJ'. Kisah Story Jonjo Shelvey Kita ditambah Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kasunyatan sing wis ana "Alopecia Totalis" (sawijining kondhisi sing nulungi dheweke kanthi bener) nanging sawetara nyinaoni biografi Jonjo Shelvey sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Jonjo Shelvey Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Jonjo Shelvey lair ing dina 27th Februari 1992 ing Romford, Britania Raya. Dheweke lair saka ibune, Donna Shelvey lan bapane, Ricky Shelvey. Jonjo duwe bagian saka Roots saka Skotlandia.

Dheweke tansaya gedhe ing papan dhuwit ing Harold Hill sing atos lan isih saiki. Banjur, wong tuwa dheweke manggon ing papan dhuwit sethithik, jejere toko-toko ing pinggir dalan, lan ana uga alangan, wong-wong padha ditusuk. Minangka Jonjo nempatake, ..."Siji Natal aku ana ing pub karo bapakku lan aku katon tengen lan ana bolongan ing televisi. Aku takon: 'Apa kita bisa lunga, bapak? Muga-muga aku arep ninggalake tetanggan iki

Titik liyane kanggo dicathet ing umur Shelvey yaiku sababe kebak bothan lan carane dheweke teka. Bebener iku, balhoness Shelvey durung teka kanthi alami. Muncul minangka akibat saka kacilakan sawetara sasi sawise lair. Shelvey ditinggalake minangka bocah sing mimpin dheweke ngubengi tangga. Iki nyebabake trauma bocah lan fraktur tengkorak sing nyebabake alopecia lan rambut rontog. Sawise perawatan, Doctors diwenehi krim kanggo wong tuwa sing ditindakake ing sirahe. Wong tuwané uga dielingake supaya dheweke turu ing topi sing wulune kanggo sasi kanggo nambani botak. Sayange, wektu liwati lan perawatan ora terus. Wong tuwané ngidini Shelvey sithik nulungi perawatan amarga ora nyenengake. Iki kanthi implikasi ngakibatake kebotakan permanen.

Jonjo Shelvey's Baldness- The Untold Story

Ing tembung Jonjo... "Aku ambruk mudhun ing dhingklik nalika aku bayi lan fractured tengkorak lan aku mikir sing digawe dadi luwih elek. Aku tansah ngedegake awak minangka bocah, lan alopecia ora bisa ngobati alam nalika ana stres. Aku nyoba ngobati yen nalika isih enom nanging ora ana sing kerja. Aku nyoba iki ointment sing digunakake kanggo samubarang kang angel menyang sirahe lan aku kudu turu ing topi woolly telung sasi. Aku nganti kira-kira dina papat lan dheweke mung ngobong. Aku njupuk kupluk lan mikir: 'Yen sampeyan ora kaya bothan, banjur aja ngomong karo kula. '

FEAR: "Nalika aku ana ing Arsenal [minangka umur sangang taun], aku kerep pindhah menyang latihan nganggo topi baseball, amarga aku dadi wedi banget marang wong-wong nalika aku isih urip. Aku elinga mlaku liwat Romford karo adhine lan aku duwe kepala botak lan wong bakal mlayu. Adhiku bakal nesu lan takon marang wong-wong sing padha ndeleng. Saiki, aku wis entuk tahapan sing aku malah ora gelem nggarap dina sawetara dina. Iki mung cara aku, aku kira. "

Shelvey tau wiwit mlebu ing bal-balan pesawat paling dhuwur sing tansah ndhukung bocah enom sing nuduhake kondisie.

Jonjo Shelvey Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Sawise ndhelikake adhine tiba ing karier amarga urip kasar, Jonjo dadi motivasi kanggo miwiti karir remaja. Dheweke wiwit ing 2001 / 2002 karo Arsenal. Iki taun sing padha Steven Gerrard dirampas menyang pemandangan. Young Jonjo cepet-cepet nggawe idola anake lan wong sing gaya mainane bakal katon.

Shelvey katon minangka bocah sing wis pengalaman ngluwihi taun. Dheweke mlebu ing adegan nalika umur 16 taun lan dina 59 nalika dadi pemain paling enom ing sejarah Charlton Athletic.

Jonjo Shelvey's Youth Career

Playmaker kelahiran Romford uga dadi pencetak gol paling enom saka klub, ngetokake gol kapisanané 54 sadurungé ulang taun 17th. Iki nyebabake Liverpool nelpon layanane. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Jonjo Shelvey Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Sepak bola elang bermata elang Jonjo Shelvey dikombinasi karo wanita ayu lan apik. Ora ana sing liya saka penyanyi Inggris, Daisy Evans sing umuré luwih saka 3 (lair ing 30th November 1989).

Jonjo Shelvey's Relationship Life

Ing wulan Juni 2015, Shelvey nikah karo pacaré, Daisy Evans Daisy misuwur Bintang S 8.

Foto Jonjo Shelvey lan Evans Daisy

Komedian Jimmy Carr, pelawak Inggris, presenter, penulis, lan aktor sing nduweni kewarganegaraan Inggris lan Irlandia ing acara pernikahane. Mesthine, dheweke ora nguciwani.

Komedian Jimmy Carr pernah dilaksanakake ing pesta Jonjo

Iku penting kanggo dicathet yen pasangan mau duwe putri (digambar ngisor) sing lair setaun sadurunge nikah.

Jonjo Shelvey lan Putri

Jonjo Shelvey Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Posting Mariage Hire

Sawisé nikah, playmaker midfielder ngangkat alis nalika ngirim iklan online nggolek juru masak pribadi kanggo ngurus dheweke, garwane lan putri menehi gaji taunan £ 65,000. Ngisor iki foto iklan.

Jonjo Shelvey's Posting Marital Hire

Dheweke nyatakake yen tanggung jawab kulawarga lan diet anyar bakal nambah perilaku profesional. Nanging, pelamar sukses mesthi kudu entuk gaji, masak kanggo Shelvey, bojoné Daisy lan putriné putri Lola Fluer lan fleksibel ing jadwal pertandingan Swans.

Iklan kasebut: "Nggarap rota kanthi pitung dina, sampeyan uga kudu nulis gedhe saka macem-macem masakan. Minangka koki pribadi, sampeyan uga kudu pengalaman lan kawruh nutrisi olah raga, panganan sehat, panganan dhuwur, nutrisi olah rogo lan panganan sing imbang kanggo nyedhiyani diet bervariasi. Sampeyan uga kudu duwe pengalaman chef pribadi sadurunge. Pemohon sing sukses bakal kudu nggarap dhuwit, sanajan, karo pelamar sing dijaluk tugas ing dina Senin kanggo Minggu lan dadi fleksibel karo JonJadwal latihan jo karo Swansea. "

Jonjo Shelvey's Personal Fitness Trainer

Shelvey mbenerake alasan kanggo njupuk chef kanggo mbantu bintang Liga lan kulawarga. Ing tembung ...'Aku wis nggarap pelatih pribadi kabeh musim panas supaya bisa nyukupi kanggo musim iki, ngandika gelandang Swansea lawas. 'Aku tansah nggawa sethithik bobot ekstra dibandhingake pemain liyane, nanging aku wis nggarap banget ing musim panas iki. 'Aku uga wis duwe koki teka bareng karo kulawargane kanggo masak kanggo kita, supaya aku nyawang kabeh dhasar.'

Jonjo Shelvey Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Jonjo tau teka saka latar tengah kulawarga kelas sing dioperasikake dening bapakne, Ricky sadurunge investasi bal-balan mlayu. Bapakku, digambarake ing ngisor iki, isih urip ing lingkungan sing padha mbebayani sing dheweke ngenteni putrane lanang lan wadon.

Ricky Shelvey

Basa lan Sister: Ibu Jonjo lan adhine tinggal ing Brentwood. Ora kaya bojone Ricky, lan kanthi bantuan putrané sing sepisanan (Jonjo), Donny njupuk putriné saka Harold Hill sawisé ngidini dheweke duwe kehamilan sing ora dikarepake. Kaya Jonjo Shelvey; "Kula mbedhek lan mboten kepengin nate ngladeni bayi ing wilayah ingkang sami ingkang saya tuwuh, dados kula mbetahaken bapak lan ibunipun wonten ing papan sanes." Ing ngisor iki foto Donna Shelvey karo putu wadon.

Jonjo Shelvey's Mother- Donney Shelvey

Punika kedah dipun mangertosi bilih Jonjo Shelvey kagungan nenek Skotlandia.

Sadulur: Jonjo nduweni sadulur tuwa jenenge George Shelvey, karier bal-balan sing ditumpes dening ngombé lan pesta.

Jonjo Shelvey's Brother- George Shelvey

Jonjo Shelvey sinau saka kesalahane sadulur kang gedhe, George sing dadi adhine sing duwe bakat siji-wektu. Dheweke dadi kurban kanggo mbantu karier bal-balan. "George luwih asik tinimbang aku, nanging dheweke melu dalan bocah-bocah wadon, klub lan ngombe," Shelvey ngandika. "Iku gampang kanggo kula kanggo njupuk rute sing nanging aku tansah kagungan kepinginan kanggo darmabakti. Pasanganku bakal metu lan aku lagi lungguh ing njero DVDf Steven Gerrard. Aku knyen aku terus kepengin mudhun yen aku duwe kemampuan kanggo nggawe soko uripku sing pungkasane kelakon ".

Jonjo Shelvey Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sir Alex Ferguson mikirake dheweke duwe bal

Shelvey terkenal ing mantan manajer Manchester United, Sir Alex Ferguson sawisé diwenehi dhawuhe marching ing pertandingan antarane Liverpool lan Red Devils.

Ferguson Sir Alex Ferguson karo Jonjo Shelvey

Ing wektu iku, dheweke nyalahake pimpinan United pensiun 'grassing' dheweke munggah. Nolak apologise Shelvey, manajer Inggris sing paling sukses ing kabeh wektu ngandika: "Ora, aku seneng. Iku nuduhake sampeyan wis entuk sawetara bal bab sampeyan. "

Jonjo Shelvey Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pribadi Pribadi

Pribadi Pribadi Jonjo Shelvey

Kekuatan Jonjo: Dheweke tresna, seni, intuisi, alus, wicaksana lan musikal.

Kelemahane Jonjo: Dheweke bisa dadi wedi, kepengin banget, sedih lan kepengin nylametake realita.

Apa kaya Jonjo: Panjenenganipun tresna piyambak, turu, musik, roman, media visual, nglangi, tema rohani.

Apa Jonjo dislikes: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, kepungkur bali maneh kanggo ngganggu dheweke lan kekejeman saka kabeh jenis.

TUTUP: Thanks kanggo maca cerita Jonjo Shelvey Childhood lan Untold Biography facts. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene