Fakta-fakta Biografi Joel Campbell

0
4609
Kisah Kanak-kanak Joel Campbell

LB ngetokake Kisah Sepakbola Sepakbola Genius paling dikenal kanthi jeneng celukan; "Black Panther". Kisah Kanak-kanak Joel Campbell lan Sejatine Biografi Bukti sing nyedhiyani sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, nyenengake urip, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kecerdasan taktis ing lapangan ing Piala Dunia 2014. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Joel Campbell Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Cerita Joel Campbell Anak Untold Biografi Facts -Awal urip

Joel Nathaniel Campbell Samuels lair ing dina 26th Juni 1992, marang ibune, Roxana Samuels lan bapake, Humberto Campbell ing San José, Kosta Rika.

Loro-lorone wong tuwa kaya digambarke ing ngisor iki yaiku mantan pemain sepak bola sing saling tepung lan tresna marang game sepak bola sing apik.

Joel Campbell Facts-Mother, Roxana Samuels and Father, Humberto Campbell

Nalika Humberto Campbell lan Roxana Samuels ngasilake katelu saka papat keturunan (Joel), gen bal-balan ngelangkungi endhog Doña Roxana, amarga siji alasan sing sederhana. Anak sing dikasihi, Joel Campbell dilairake minangka pemain bal-balan generasi kaping lima kanggo kulawarga Roxana Samuels sing njuluki komitmen bal-balan kulawarga 4th. Roxana Samuels (ibu Joel Campbell) yaiku alesan utamane babagan bal-balan ing DNA putrane. Mbalik ing dina, dheweke diarani Pelela, ing allusion, mesthi, menyang Brasil legendaris Edson Arantes Do Nascimento, Pelé. Dheweke ngetung akeh gol kaya Pele sajrone wektu dheweke.

Roxana, sapisan nandheske bilih Joel putranipun dididik ing bal-balan saka rahimane, sing banjur ditendhang. Dheweke luwih ngendika yen nalika lair, sanajan dheweke ora bisa ngandhakake tembung kasebut, Joel wis ngerti carane nggawe eseman lan nyelehake bal-balan. Kemampuan kanggo tetep mesem iku penting yaiku Joel lan sedulure, Junior Humberto, Katherine lan Nekisha, diwenehi warisan saka Don Humberto, bapake. Loro-lorone wong tuwa iku wong-wong Kristen sing saleh, lan bocah-bocah padha dadi kaya wong-wong mau. Campbell tansaya munggah karo telung sedhèrèk (jeneng kasebut ing ndhuwur).

Fakta Cerita Joel Campbell Anak Untold Biografi Facts -Ringkesan karir

Minangka putra saka kulawarga bal-balan, bal kasebut tansah minangka bagéan dhasar DNA. Iku kaya demam sing saka umur enom Joel duwe rong bal. Ana wahana sing dipigunakaké mung ing kasus sing liyane miber menyang langit-langit utawa menyang Taman saka sawetara tetanggan ora adil sing bakal nolak kanggo ngasilake werni marang. Ing wektu iki, Joel Campbell umur patang taun.

Gene bal-balan Campbell wis diciptakake awal nalika dheweke isih bocah. Humberto, bapakne dadi penting kanggo Campbell nalika isih enom kanggo sinau babagan nilai-nilai sepakbola kayata disiplin lan pengabdian. Aside saka pengaruh parental, sekolah arep mbiyantu Campbell kanthi nduweni dhasar sing apik ing karire. Mbalik banjur, nya Sekolah dheweke menehi kesempatan kanggo main bola kompetitif sajrone olahraga. Iki wis nggawe maneh tekad 'bal-balan' akeh sing katon ing foto piala ing ngisor iki.

Kisah Kanak-kanak Joel Campbell

Joel kepengin nggawe tekad kanggo nggawe impen dheweke dadi kenyataan lan ambisi dheweke ora mung marem. Campbell diwiwiti ing Saprissa, klub domestik Costa Rica sing jenenge "Carajillos saka Valencia"Ing San Rafael Abajo de Desamparados. Wiwit nalika iku, para pelatih sing nalika semana isih muda, nemtokake dheweke minangka penyerang cepet kanthi kapasitas gedhe kanggo njupuk lawane. Dheweke uga duwe skill dribbling sing apik banget lan finisher apik. Joel Campbell ngrampungake bal-balan mudha minangka bocah enom.

Karir Remaja Joel Campbell ing Ringkesan

Sasampunipun nampi kariripun, Joel namung damel kalih penampilan utawi nyatanipun sawatawis pramuka Arsenal ngubengi negari ingkang ningali piyambakipun. Dheweke dituduh ngalahake Sevilla lan Fiorentina kanggo mlebu karo Gunners.

Senadyan pindhah menyang Gunners saka Saprissa ing 2011, striker kudu ngenteni limang taun sadurunge dadi reguler tim pisanan thanks kanggo kinerja Piala Dunia 2014. Dheweke isih nemokake kabungahan kanggo seri klub sanajan ninggalake Arsenal maneh kanthi utang. Bal-balan dadi wit emas kanggo Campbell, sawijining olahraga sing ditemokake. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Cerita Joel Campbell Anak Untold Biografi Facts -Urip Hubungan

Righ saka kanak-kanak, Joel wis dadi selebritis Costarican biasa thanks kanggo layar sing apik banget. Kemampuan lan potensimu, uga gaya urip dheweke ing lapangan, mbangun gambar lengkap dheweke. Bebener iku, Joel Campbell seneng kaendahan lan dheweke pancen njupuk wektu kanggo njupuk sing paling apik kanggo atine.

Joel nemokake katresnan ing Maria Fernanda Cascante sing tau dadi bestie. Hubungane tuwuh saka status bestie kanggo katresnan sejati.

Katresnan Joel Campbell ambruk ing Cinta karo FernandaSakcepete sawise ketemu Fernanda sing ayu, Ora suwe sadurunge Joel Campbell ketemu dheweke marang wong tuwa sing menehi berkah, sokongan lan saran hubungane.

Joel Campbell Facts- Nalika wong tuwane pungkasane nyetujoni hubungane

Joel Campbell tanggal Fernanda kanggo taun-taun 8 lan katresnan dipandu dening kemampuan kanggo nggabungake ing wektu sing apik lan angel.

Alesan sebab Joel Campbell nikah karo Fernanda

Sawise ngrayakake taun 8th hubungane, proposal perkawinan teka. Pernikahané dianakaké ing Iglesia de Pozos, Santa Ana ing Kosta Rika nalika Juni 2017.

Joel Campbell lan Asma Maria Fernanda Cascante- Upacara Perkawinan

Pesta iki dirawuhi dening kanca-kancane Kosta Rika kaya Yeltsin Tejeda, Bryan Ruiz, Lan Keylor Navas. Joel Campbell nikmati urip sing apik banget nalika ditemtokake nalika dheweke ngenalake bojone ing gambar ing ngisor iki.

Joel Campbell ngurmati garwane lan anak sing durung lahir karo gaya Perayaan GoalFernanda nglairake bayi wadon ayu sing pasangan pasangan Brianna Campbell. Dheweke isih tetep anak pisanan lan mung minangka titik nulis. Joel minangka digambarke ing ngisor iki banget melu ing Brianna Campbell, putri apik banget.

Hubungan Joel Campbell karo putriné

  • Joel Campbell emosional lan sensitif, lan peduli banget babagan urusan kulawarga lan omah.

Hasil foto kanggo bojo campbell

  • Loro-lorone Joel Campbell, bojoné lan anak wadon sing ayu seneng golek vacation menyang tujuan alam sing béda banget.

Joel Campbell Family Life- The Untold Story

Nduwe bojo ayu lan bocah enom mesthi ndadekake Campbell diganti luwih apik, saengga dadi cedhak karo Gusti Allah. Joel weruh bojoné, ibuné lan putri minangka pilar sing nomer loro ing uripé, sing pisanan yaiku Gusti Allah.

Roxana Samuels, ibu Joel, ngandhakake sadurunge saben pertandhingan, putrane maca kitab Mazmur 27. Idea, praktik iki wiwit minangka rekomendasi saka bojone lan ibune. Iku cara Campbell nemu kapercayan marang pagelarane.

Pemain bal-balan sing nindakake ritual sadurunge game- Joel Campbell Biografi FaktaJabur 27 ngandika; The Gusti punika pepadhang saha kawilujengan kawula; Sinten ingkang badhe kula ajrih? Sang Yehuwah iku kakuwataning gesang kawula, Sapa ta panunggalanmu?

2 Nalika wong duraka, para mungsuh lan para kawula, nuli padha nyedhaki aku supaya mangan daginge, banjur padha kesandhung lan tiba.

"Sinau Kitab Suci kanggo Njaluk Liyane!"

Fakta Cerita Joel Campbell Anak Untold Biografi Facts -Urip Keluarga

Kang Tuwa: "Keluarga Humberto seneng", ngandika Doña Roxana, ibu saka omah. Iku penting kanggo ngerti yen Humberto sing sadurungé minangka kiper bal-balan saiki dadi Seaman nalika bojoné (ibu Joel Campbell) minangka pemain bal-balan pensiun.

Joel Campbell's Parents- Knowing More about his Mum and Dad

Keluarga Campbell nduweni teori sing ora perlu duka marang sapa bae utawa apa-apa. "Kabeh karo kahanan sing padha, padha," pangandikane bapake sing digambarake ing ngisor iki nate ngelingake panuwane bal-balan marang putrane.

Apa Joel Campbell tresna marang Joel ing Wingking Wektu

Liyane babagan Ibu Joel Campbell: Ibu Joel Campbell, mantan pemain bal-balan main kariré ing Red Stars of the Atlantic sing uga tim wadon sing diarani bojone sadurunge ketemu lan jatuh cinta. Roxana lan putrane Campbell uga banget. Bukti kasebut digawe ing statement kasebut ing ngisor iki.

Dona Roxana sapisan ngaku: "Aku nyusu Joel tansah nganggo bantal nalika bayi. Nganti tanggal, Joel isih duwe bantal sing cedhak karo dheweke. Dheweke njupuk maneka warna, kaya obyek endah. Dhewe padha! "

Sandhangan: "Dheweke pemain sing dikenal ora mung kanggo prestasi atletik nanging uga kemampuan kanggo berinteraksi lan tetep cedhak karo adhine," ngandika Michel, seduluré. Joel Campbell cepet mbiyantu wong liya, kaya dheweke uga cepet nyedhaki konflik karo sanak-sedulur lan kanca-kanca sing iri marang dheweke.

Fakta Cerita Joel Campbell Anak Untold Biografi Facts -Pribadi Pribadi

  • Joel Campbell tresna jaran nanging wedi numpak.

Joel Campbell Pribadi Pribadi-Nya Katresnan Kanggo Jaran Dijlentrehake

  • Campbell urip banget mewah sing bisa kita ngerti liwat Instagram resmi. Dheweke duwe perusahaan headphone dhewe.

Joel Campbell duwe Perusahaan Head Phone dhewe

  • Aside numpak mobil beda-beda, Joel Campbell minangka kanca sing cedhak karo asu pet.Joel Campbell Fakta Pribadi
  • Minangka regards kang Kekuwatan, Campbell punika Tenacious, highly imaginative, loyal, emotional and very simpatik.
  • Minangka regards kang Hobi, Campbell tresna Seni, hobi omah, santai utawa ing banyu, ngewangi bocah-bocah sing tresna (utamane wong tuwa lan sedulur), lan nyedakake wektu luang karo desktop ing omah. Laporan media nyatakake dheweke dadi mahasiswa ing program online Universitas.

Latar Belakang Pendidikan Joel Campbell

Apa Joel Campbell ora seneng: Strangers, kritik saka Ibu lan ngetokake informasi babagan urip pribadine.

Fakta Cerita Joel Campbell Anak Untold Biografi Facts -Wierd Facts

  • Campbell minangka asale saka karakter. Dheweke tau mbelani paket 100 stiker bal-balan kanggo nggoleki dheweke. Sayange, dheweke ora.

Joel Campbell Facts Aneh- Katresnan sing ora ana prelu kanggo stiker Dijlentrehake

  • Panjenengané ngerayakaké tujuané kanthi upeti minangka cara kanggo nglaporaké marang sepupu. Iki kadhangkala diterusake dening perayaan wierd kaya digambarke ing ngisor iki.

Facts You Do not Know about Joel Campbell

TUTUP: Thanks kanggo maca Joel Campbell Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene