Fakta-fakta Biografi Iago Asagi

Fakta-fakta Biografi Iago Asagi

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "El Turco". Kisah Kita Iago Asago lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi. Kajaba iku, sethitik off-pitch liyane ora pati ngerti babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan gol-gol. Nanging, mung sawetara sing nyinau babagan Biografi Iago Aspas sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal lan Keluarga

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Iago Aspas Juncal. Iago Aspas lair ing dina 1st Agustus 1987 marang ibune, María Juncal González lan bapaké, Urbe Aspas Martínez. Panjenengané lair ing kotamadya Moaña, Spanyol sing dikenal minangka pesisir lan pantai.

Iago Aspas's Birth Place

Babagan Asalipun: Kang menehi tandha saka paningalan rai, siji bakal nemtokake manawa Iago duwe sawetara campuran campuran Spanyol lan Arab. Saka perspektif Spanyol, dheweke katon banget kaya Andrés Iniesta.

Iago Aspas Asal

Miturut laporan sing bisa dipercaya, kulawarga Iago Aspas asal saka keturunan Arab asal Lebanon. Iki nuduhake alasane para pembalap bal-balan biasane nyebat dheweke "El Turco".

Crita Asma Iago Asago - Asale

Ibune Iago Aspas Urbe Martínez teka bebarengan karo wong tuwa marang Spanyol minangka bocah cilik. Dina iki saben anggota kulawargane kalebu Iago wis dadi pribumi murni saka Moaña ing Spanyol.

Ibune Iago Asago, Martinez lan María bangga karo anak-ane sing papat, utamane Iago sing bebarengan karo sedulur-seduluré kabeh setuju kanggo ngadhepi tandhing wiwit jamane.

Iago Aspas Family Life

Ngandika babagan kasebut, Iago Aspas tansaya maju karo sedulure telu yaiku saka sisih kiwa; Yonatan, piyambakipun, Pablo lan Urbe ingkang paling tuwa saking sedherek-sadherekipun. Kabeh sedulur diwiwiti sepakbola ing bocah cilik karo klub asli CD Moana.

Jonathan banjur main bal-balan ing Liga Siprus. Urbe dadi goalkeeper kanggo Alondras, tim bal-balan sing adhedhasar ing Cangas ing komunitas otonomi Galicia, Spanyol. Urbe pensiun lan saiki dadi teknisi laboratorium lan asisten klinis. Pablo sing paling enom nyoba fokus ing bal-balan nanging ora bisa dadi profesional.

Iago uga tansaya tambah karo sepupu, Aitor sing diwakili tim cilik ing wilayah pribumi. Malah pamane Cristobal Juncal main ing kategori ngisor Celta. Senajan kabeh, wong sing nduweni karakter sing paling apik yaiku Iago Aspas dhewe.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Kisah dongeng Iago Asago- Biografi Untold

"Wong cilik Moaña" minangka dheweke diarani kanthi bener sajrone mangsa mudha karo akademi Moaña entuk kesempatan kanggo nekani uji coba ing akademi Celta, klub bal-balan Spanyol paling gedhe sing adhedhasar ing Vigo, Galicia.

Iago kudu lelungan watara limalas kilometer kabeh saka omahé menyang Vigo kanggo rawuh ing sidang bal-balan. Iki minangka periode akademi Celta de Vigo sing banget fokus babagan narik anak-anak saka klompok umur.

Iago Aspas nalika rawuh ing Vigo ketemu karo kekuwatan nalika dheweke bebarengan karo wong tuwané lan pamane sing ngiringi dheweke diandhani yen tes bal-balan mung kanggo bocah-bocah lair ing taun 1986.

Ing tembung kasebut;

"Aku ora bisa mandheg nangis. Aku yakin yen aku kudu bali. Nanging, pamanku, Cristobal Juncal ngaku aku ngapusi wong-wong mau. Dheweke ngomong yen dheweke iku 86.

Teknisi akademi Celta de Vigo mung bisa ndeleng pasuryane Iago lan bisa yakin yen dheweke duwe kabeh bukti sing dibutuhake kanggo ngidini bocah cilik kasebut kanggo nyoba. Iago Aspas nyumurupi taun luwih gedhe tinimbang fisiké. Uga, kemampuan sikil kirone ora dilalekake.

Kisah dongeng Iago Asago- Biografi Untold

Akhire, Iago Aspas ngadhepi ujian sing angel nanging asil ora diwenehake langsung. Ora bisa nyedhiyakake, dheweke kepengin main bal-balan ing lapangan sintetik utawa gawe artifisial. Tinimbang teka karo boots sing disenengi, Iago Aspas ngagem sepatu alus sing digawe dheweke ambruk ing lemah terus. Dheweke balik omah ora yakin yen dheweke bakal melu sidhang.

Aneh, sawise setengah jam sawise dheweke tekan omah karo wong tuwane lan pamane, telpon bali. Iku pejabat akademi Celta lan nyritakake marang tuwane yen putrane wis direkrut dadi tim pemuda. Iki ninggalake kulawarga Iago Aspas sing kebak kabungahan.

Nanging, dheweke ora tau mikir apa-apa. Kasunyatane yen dheweke kudu nuduhake bukti-bukti kertas babagan umur nalika dheweke njupuk dheweke kanggo dhaptar resmi. Iki minangka wiwitan rasa wedi anyar marang kulawarga Aspas.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Age Fears and Triumph

Nalika Iago Aspas takon, dheweke ditolak

Ibune Iago Asago, Martínez lan María isih kaget amarga anake putrane arep nyambut gawe kanggo akademi. Wedi iki teka saka wayahe pekan Aspas Cristobar sing ngajokaké putrané kanggo ngapusi umuré sajrone sidhang Celta. Nanging, keputusane digawe. Kabeh padha setuju kanggo ngakoni umur putrane lan nggawe panjaluk marang teknisi akademi supaya ora nolak bocah cilik.

Apamaneh, teknisi akademi Celta ora peduli babagan piwulang Iago Aspas sing kudu diwiwiti. Iki amarga dheweke yakin yen dheweke wis nemokake jenius sethitik ing Iago. Miturut hasil uji coba, Aspas metu saka bocah-bocah liyane sing kompetisi ing papan sing padha karo umur sing setya

Iago Aspas bergabung karo akademi Celta de Vigo ing 1995 nalika umur wolung taun. Ing akademi, urip dheweke ditandhani karo bal-balan, sing diiringi dheweke nang endi wae.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Sukses kanggo Aspas

Crita Iago Celta nyebabake revolusi sepak bola cilik ing omahé. Saben anggota rumah tangga Asepu kepengin nyoba lan nyoba kanggo gabung karo Iago ing Celta. Ing antarane kabeh sedulur, mung Jonathan ketemu syarat sing weruh dheweke arep nyoba. Muga-muga, Celta uga nampi dheweke lan loro lanang dadi anggota akademi Celta.

Iago Aspas lan Jonathan - Awal dinten ing Celta

Amarga wong tuwané Aspas ora duwé mobil, ana alternatif sing kudu dilakoni ing sandhuwuré kanggo nyedhaki lan seduluré kanggo latihan. Dheweke kudu ngetokake biaya bahan bakar kanthi ngetokake pasangan kanca kang bapakne duwe mobil.

Ing akademi, loro sedulur sing dipandhegani dening Gusti Allah sing ngirim teknisi akademisi sing asale uga ngapusi babagan umur.

Awal Karir Dina Iago Aspas lan sadulur, Jonathan

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dadi Pro

Iago Aspas bisa nerusake liwat kategori Celta ngisor. Dheweke entuk promosi liwat pirang-pirang kelompok umur ing akademi. Game, gerak-gerik, improvisasi lan gampang ngobrol nggawe Aspas dadi janji sing kuat kanggo masa depan.

Ing musim 2004-2005, Celta kedah ngirimaken piyambakipun dipinjam dhateng Rápido Bouzas, ing pundi piyambakipun kasebat minangka striker ingkang siap dados profesional.
Iago Aspas- On Loan to Rápido Bouzas

Iago pungkasanipun damel debut kangge tim cadangan Celta B ing 2006. Dheweke pindah ing sisih senior Celta sawise rong musim dheweke tetep manggon nganti 2013 sadurunge Liverpool teka nelpon.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Liverpool Misadventures

Aspas teka ing Inggris kanthi pangarep-arep supaya bisa adaptasi marang owah-owahan lingkungan. Jebule masalah sing paling gedhe sing dialami dheweke yaiku sinau basa Inggris. Kaping kapindho yaiku kasunyatan bilih piyambakipun dipunmainaken minangka kaloro kaloro kangge Philippe Coutinho, Sterling, Sturridge lan Luis Suárez. Aspas uga madhep komplek inferiority dening pasangan lan kapten Steven Gerrard.

Steven Gerrard Autobiography- Kira-kira sepindah ing Iago Aspas

Steven Gerrard tau wrote ing otobiografine dheweke ora yakin yen Aspas lan kesesuaiane menyang Liga Premier. Pikiran iki teka nalika dheweke nliti dheweke ing kamar ganti klambi Liverpool. Gerrard mbandhingake fisike marang "bocah cilik". Sethitik dheweke ngerti yen piyambakipun lan Aspas badhe main wonten ing mahkota liga utamanipun amargi tanganipun Manchester City amargi Chelsea.

Iago Aspas nggawé 14 gol kanggo Liverpool kanthi gol nol. Ing kasunyatan, dhèwèké dieling-eling ing pojok sing ora bisa lolos marang Chelsea sing mimpin menyang Willian balapan kanggo mbandhingaké.

Kesalahane ngrusak impen gelar Liverpool. Kesalahan iki digawe Iago Aspas kanggo dijenengi antarane pemain paling awon sing makili Liverpool nalika jaman Liga Premier.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Masalah ing Sevilla

Iago Sevilla Story

Sevilla menehi dhuwit silihan bali menyang Spanyol nanging bali menyang negarané mbuktikake ora luwih seneng ing lapangan kanggo wong Spanyol.

Ing 12 Juni 2015, Sevilla nandatangani Aspas saka Liverpool minangka bagian saka persetujuan antarane klub loro kasebut, banjur ngedol dheweke bali menyang Celta ing dina sing padha karo biaya sing disusut.

Iago Aspas Sevilla ditolak lan didol marang Celta sawise dheweke ditangkep ing kamera kanthi spasi pahit karo Unai Emery ing salah sawijining game.

Iago Aspas diombe karo Unai Emery

Saking titik kasebut, sapisan bab kasebut kanggo Iago. Dheweke kudu bali marang kekarepane Celta Vigo, ing ngendi dheweke bisa miwiti bal-balan.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Mbalikake omah

Iago teka, bali menyang negarané Galicia lan Celta sing ditresnani ing pundi dheweke disambut déning para penggemar Celta ing presentasi. Yen dheweke kepengin nggawe hak kasebut, ora ana wektu liyane nanging saiki.

Iago Aspas disambut karo Celta dening fans

Sadurunge dadi pertandhingan pisanan, Iago ndedonga marang dewa bal-balan sing njawab dungane kanthi mangkono nggawe dheweke dadi boomer pungkasan.

Iago Aspas Story- Nalika dewa Sepakbola njawab boomer pungkasan

Wiwit wekdal samenika, piyambakipun wungu ing kasempatan kangge dados tiyang ingkang paling alit ing Spanyol.

Iago Aspas- Rise to Fame Story

Iago Aspas dadi gol mabuk lan gol sing bakal digoleki, dheweke bakal terus ngrayakake karo apa wae, malah kamera media sing didhelikake ora ditinggalake. Dheweke diadili kanthi sukses.

Iago Aspas- Dikalahake kanggo Sukses

Iago melu main kanggo pemain La Liga ing sasi Oktober 2016 saka mata banget Lionel Messi lan Christiano Ronaldo sing paling apik ing donya. Prestasi kasebut nyatakake dheweke dipanggil dening tim nasional Spanyol.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Nempel Liverpool Scars

Iago nyathet debutnya kanggo Spanyol kanthi penyamaan sensasi nglawan Inggris ing Wembley. Nonton video ing ngisor iki;

Miturut laporan, dheweke mbuktikake yen dheweke ora duwe bekas cedak saka taun sing ora bahagia ing Liverpool.

ora ana perasaan keras

Penyamaan marang Inggris katon pamriks sepak bola teka ngubengi dheweke kaya hiu lan nggoleki layanan liyane ing panggon liya. Senadyan kasebut, Aspas nyatakake yen dheweke ora duwe niat nggawe kesalahan sing padha kanthi ninggalake Celta maneh. Iki teka ing wektu kang banget ditampa dening loro Celtan lan Spanyol penggemar.

Iago Aspas Hubungan karo pembalap Celta

Ing tembung kasebut;

"Aku seneng banget kene karo wong-wongku. Dadi ing Celta, aku karo anakku, bojoku, tuwanaku, lan sing ora bisa tuku. Aku tansah ngimpi muter kanggo Celta, lan sing ngendi aku arep pensiun. "

Wiwit wektu iki, Iago Aspas wis katon minangka pahlawan bal-balan.

Iago Aspas Ningkatake Kisah Fame

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Tanpa mangu, Iago Aspas minangka legenda Celta Vigo. Kemampuan dolanane uga gaya urip dheweke ing lapangan bakal mbantu ngembangake gambar lengkap dheweke. Sakdurunge ngalami kasangsaran ing Liverpool lan Sevilla, Aspas wis pacangan karo pacar lan model Jennifer Rueda.

Iago Aspas Love Story

Minangka cara kanggo ngucapake "matur nuwun"Kanggo tetep karo dheweke liwat taun sing ora dikepengini, Iago ing 2017 ngajokaké pacangan sing ayu. Keterlibatan kasebut diumumake liwat halaman Instagram Jennifer. Sakcepete sabanjure, rencana pernikahane diwiwiti.

Iago Aspas ngusulake kanggo Jennifer Rueda

Sadurunge nikah, Jennifer Rueda wis ngandhut kanggo putrane. Upacara kasebut kudu ditunggu nganti dikirime putrane sing jenenge Thiago. Iki minangka upacara pernikahan pribadi sing dumadi ing Moaña, ibukutha Iago.

Foto wedding Iago Aspas lan Jennifer Rueda

Iago lan Jennifer saiki seneng urip sing kepenak nalika nemu rasa bungah saka pasangan. Duwe Thiago lan nuwuhake anak liyane minangka sumber rasa seneng lan bangga kanggo pasangan. Iago Aspas, bojo lan putra

Rama lan Putra Hubungan: Yen bapa ora dadi model kanggo putrane, sapa? Yen ngurus perkembangan moral lan etika putrane, Iago kepengin putrane dadi pemain bal-balan luwih sukses tinimbang dheweke.

Iago Aspas lan PutraSapa wae bisa dadi bapak. Iku njupuk wong khusus kaya Iago Aspas dadi bapak sing bakal nglampahi wektu paling pribadi dheweke njupuk putrane metu. Thiago wis tangan lan bapakné loro.

Iago Aspas lan Son- The Bond

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Iago ngandika "Urip bisa apik" amarga dheweke nuduhaké porseline lan Lamborghini ing akun media sosial. Dheweke nduweni salah sijine lomba paling larang kang dimupangatake dening sawetara jeneng paling gedhe ing bal-balan donya.

Iago Aspas Lifestyle

Iago weruh pantai Moaña minangka papan dolanane. Kutha kembar Spanyol iki pancen nggawa luck kanggo dheweke. Iago Aspas Lifestyle- Beach Life

Panganan: Ngomong babagan pangan, Iago wis tresna marang Pizza wiwit saka dina-dina ing Liverpool.

Iago Aspas Pizza Commercial

Dheweke uga seneng karo teater, njupuk liburan, dikagumi lan seneng karo kanca

Iago Aspas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and SUBSCRIBE kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Sugeng rawuh ing babagan crita Iago Asago lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene