Fakta Gylfi Sigurdsson Anak Untold Untold

2
4481
Gylfi Sigurdsson Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Ice Man". Kisah Kisah Kanak-kanak Kita Gylfi Sigurdsson ditambah Biografi Bener sing nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kabisan midhangetane, nanging sawetara mikirake Gylfi Sigurdsson Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Gylfi Sigurdsson lair ing dina 8th September 1989 ing Reykjavik, Islandia. Dheweke lair saka bapane, Sigurdur Adalsteinsson, Fisherman Iceland.

Gylfi Sigurdsson Childhood StorySigurdsson nampi bal-balan sasampunipun saged mlaku. Dheweke dicetak dadi pemain bal-balan dening bapake lan kakangne, Olafur. Bapake malah nyewa gudang kanggo mangsa supaya rezim latihan putrane ora bisa disusupi. Kakangné, Olafur kudu mulang marang awake dhewe lan uga menyang sekolah pelatih sadurunge bisa dadi pelatih Gylfi. "Aku nyoba nggolek kabeh tape VHS sing aku bisa nemokake lan nyoba kanggo mangerteni carane melatih bocah enom,"

Loro-lorone bapake lan kakange mboyong dheweke ing umur 13 lan dipindhah menyang Breiðablik saka FH Hafnarfjörður (jeneng Islandia) minangka syarat kanggo main bal-balan luwih apik ana. Dheweke ditawan ana ing kono kanggo berkembang.

Fífan, sawijining balai njero ruangan kanthi ukuran buatan lengkap, wis bubar dibangun lan minangka faktor kunci ing tandha-tandhingan kanggo umur nalika 13. Sigurðsson tansah dadi pemain potensial sajrone taun sing luwih enom lan kemampuan maringake lan nyapu asring banget, ngandika Magnus Jónsson, pelatih Sigurðsson antarané umur 11 lan 14.

Awal Tahun Gylfi Sigurdsson"Dheweke nduweni kemampuan teknis dhuwur nalika aku ketemu dheweke ing umur 14, utamane nalika teka menyang bal-balan. Akeh bocah lanang liyane padha apik nanging teknik maringake lan tembakan sing ana ing ngarep, " ngandika Jonsson.

"Nanging, kaya bocah-bocah ing pirang-pirang liyane nalika umuré karo mentalitas basa Icelandik sing kuat, kepengin ningkatake, latihan jam suwene, lan karsané kanggo menang ageng, apa wae kahanan " nambah Jónsson.

"Dheweke tansah dilatih banget lan pengin menang kabeh kompetisi ing latihan, apa sing ana pidana penalti utawa golf sepak bola. On kanggop saka sing, hDheweke tansah nindakake bab-bab ekstra, dheweke tansah njupuk bagéyan ing sekolah-sekolah bal-balan lan tetep mandheg sawise saben latihan kanggo nglakokaké tindakan ekstra, " ngandika Jónsson.

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rising to Fame

Gylfi miwiti karir pribadhi kanthi Reading in the Championship, lan ing 2010 didol menyang Hoffenheim kang minangka penjualan paling gedhe ing Reading.

Carane Gylfi Sigurdsson tambah kondhangPiyambakipun kapilih Player of the Season kanggé kalih musim berturut-turut - kangge Reading in 2009-10 lan Hoffenheim ing 2010-11. Sawise musim bali ing bal-balan Inggris karo Swansea City dheweke gabung karo Tottenham Hotspur kanggo £ 8.8 yuta, lan ing 2014 dipindhah maneh menyang Swansea minangka bagéan saka pertukaran kanggo Ben Davies. Iku sawise dhèwèké mèlu ing Euro 2016 sing Gylfi éntuk pengenalan internasional sing wiyar, saéngga dadi versi Icelandic saka Tiger Woods.

Sawisé Euro 2016, Gylfi, putra pamrentah, dadi pemain bal-balan paling kondhang ing negara kasebut. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Dheweke wanita sing ngunci tombol kanggo jantung Gylfi. Alexandra menangaké kontes Miss World Sporty ing kontes Miss World ing Afrika Kidul ing 2008. Dheweke uga menangake Miss Iceland taun sing padha.

Gylfi Sigurdsson lan kekasih- Alex- Full Love StoryNalika Alex mlaku ing landasan pacu ing Afrika Selatan 9 taun kepungkur saka tanggal kasebut, Alexandra minangka mahasiswa psikologi, sing nyathetake dheweke seneng njobo lan lelungan, uga ngumumake panganan favorit dheweke yaiku steak reindeer lan salad pitik. Dina iki, dheweke dadi pengusaha lan blogger fashion sing blog dheweke ing saindhenging donya.

Minangka ing wektu nulis, loro penyayang urip kanthi tenang ing Merseyside kanthi asu, sing sadurunge manggon ing Swansea lan London.

Gylfi Sigurdsson Relationship Life

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Minangka kasebut sadurunge, bapake Gylfi Sigurdsson minangka nelayan sing dadi peringkat paling apik ing negarane. Ing ngisor iki yaiku Sigurdur Adalsteinsson lan putra kesayangane, Gylfi.

Gylfi Sigurdsson lan bapa, Sigurdur Adalsteinsson

Sigurðson uga wis diberkahi kanthi dhukungan saka kulawargané, sing uga mbantu dheweke ing saindhenging kariré. Dheweke ninggalake Islandia kanggo nggabungake Reading nalika dheweke isih mung 15, nanging ditegakake kanthi financial dening kulawargane. Dina iki, investasi bal-balan wis mbayar kanggo kulawarga kelas menengah siji wae.

"Aku ndeleng iki kanthi cetha minangka salah sawijining perkara sing penting kanggo wong-wong sing nyedhaki dheweke. Kakange sing paling enom banget nalika nggarap dheweke on fohal-hal sing terkait karo otol. Aku uga ngerti yen ibune lan mbakyu wis mbiyantu dheweke karo sisih mental. Iku alesan gedhe carane mudhun kanggo bumi iku, " ngandika Jónsson.

Sasampunipun Olafur, kakangipun ngertos sedhèrèkipun mboten sae, piyambakipun mundhut karir ing golf.

Gylfi Sigurdsson - Olafur

Panjenenganipun minangka pemain golf ingkang sae, ananging kualifikasi kanggé Tour Eropa boten naté dipundamel kanggé piyambakipun.

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Gylfi Sigurdsson nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Gylfi iku setya, analitis, apik, lan kerja keras banget praktis.

Kelemahane: Kadhangkala, Gylfi bisa nyebut rasa isin, kuwatir kanggo awake dhewe utawa wong liya sing tresna. Dheweke minangka jinis sing seneng ngajak bal-balan ing sadina-dina tanpa duwe wektu kanggo nyepetake, dene liwat intervensi Alexandra.

Apa dheweke seneng: Gylfi seneng kewan, panganan sehat, buku, alam, lan kebersihan.

Apa ora disenengi: Gylfi dislikes Rudeness of any kind.

Ing ringkesan, Gylfi yaiku wong sing seneng ngrungokake rincian sing paling cilik nalika nampa instruksi latihan utawa komunikasi.

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -arep Back

Kakangné internasional Iceland sapisan bareng karo snap throwback saka 2001 sing nuduhaké wektu ing taun 12 ing luar Goodison.

Bukti sing Gylfi Sigurdsson tau teka ing Everton nalika isih enomSigurdsson mapan ing patung sing misuwur ing Dixie Dean sing nganggo jumper siji-kanggo-siji Blue sing luwih gedhe tinimbang dheweke. Cathetan kang diwaca; "Latihan kanggo minggu karo Everton, dadi bocah bal ing Goodison lan banjur menyang Everton menyang Jerman kanggo turnamen."

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Floki

Floki, karakter sing diputer dening aktor Swedia Gustaf Skarsgard ing seri televisi Viking sing populer, diarani dadi pangadeg negara Iceland Gylfi Sigurdsson.

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke meh dadi tukang nyerang

Truth be told !. Sadurunge nggabung karo Reading, Sigurdsson ditangani ing Arsenal - klub bal-balan saiki. Sapa sing ngerti, Sigurdsson wis bisa muter kanggo setengah Red London Lor sing wis diuji. Senadyan sing kelangan, dheweke isih nduweni titik tipis kanggo Klub London Lor.

Facts - Gylfi Sigurdsson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pnglawan Swansea

Bapakne ngerti sing paling apik. Ing wayah wengi sadurunge dheweke ngalami reuning rumit karo para pengusaha lawas, Gylfi Sigurdsson mutusake kanggo nelpon. Pitutur sing ditampa kasebut penting banget.

'Aku ngobrol karo bapaku, Sigurd,' midfielder Everton sapisan diterangake. 'Panjenenganipun ngandika, "Apa wae sampeyan, aja ngalembana". Aku wis ngentekake telung setengah taun ing Swansea, main ana ing game Premier League ana ing kana. Aku wis banget ngormati. Nalika dheweke ngomong ora ngrayakake aku ngomong, "Aku ngerti". Aku ora bakal nglakoni. '

Sigurdsson mungkasi damel gol kanthi cetha, minangka tendhangan tengen sing dipilih kanggo gol ing sasi. Sawise nyetak, dheweke entuk manfaat ing njero hak supaya kabeh emosi metu.

TUTUP: Thanks kanggo maca kisah Gylfi Sigurdsson Childhood lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

KOMUNITAS 2

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene