Fakta Cerita Florian Thauvin Plus Untold Biografi

0
3959
Fakta Cerita Florian Thauvin Plus Untold Biografi

LB mènèhi Kisah Penuh saka Genius bal-balan sing paling dikenal kanthi jeneng "Kasar Diamond ". Kisah Kisah Kanak-kanak Florian Thauvin lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip / latar mburi kulawarga lan akeh-akeh lan ON-Screen sing kurang dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke ana bagean saka 23 mèlu pemain Prancis sing menangaké piala dunia 2018 ing Rusia. Nanging, mung sawetara nganggep Florian Thauvin's Bio sing cukup menarik. Saiki, tanpa luwih, ayo miwiti.

Factor Fébruari Florian Thauvin Plus Untold Biografi -Awal urip

Miwiti, jenenge lengkap Florian Tristan Mariano Thauvin. Panjenengané lair ing dina 26th Januari 1993 ing Orléans Prancis kanggo wong tuwa Prancis sing dipisah ing taun-taun formatifé.

Akibaté, Young Florian duwé anak cilik sing cacat, sawijining pangembangan sing nyatakaké yèn dhèwèké ora ngeling-eling kenangan awal amarga kasunyatané kudu ganti 'kesetiaan omah' antarané wong tuwa sing urip adoh. Taun-taun sabanjuré, Thauvin sing diadegaké bakal ngakoni yèn:

"Aku ora nggawe umurku paling enom, aku ngarepake saiki"

Siji-sijine sing nyatakake dheweke kabeh sajrone masa kanak-kanak yaiku cintanya kanggo bal-balan, cinta sing didegake sadurunge dheweke njupuk langkah pertama minangka bayi lan digawe bukti dening foto sing wis ana ing omah nenekane.

"Ana foto ing omah nenek nalika aku nang endi wae antarane enem sasi lan taun lawas lan aku wis entuk bal-balan ing tanganku,"

Cukup kanggo ngandhani yen Thauvin urip kanthi sepak bola-sentris lan kenangan sing dikarepake nalika dheweke entuk pendhapat ing Akademi sepakbola ing Châteauroux.

Factor Fébruari Florian Thauvin Plus Untold Biografi -Karir Bangun

Ora kaya para jenius bal-balan sing miwiti karir bal-balan ing klub pemuda kuwi, Young Thauvian kudu pindhah saka Orléans (kancané) menyang Akademi Châteauroux kanggo latihan, mbuwang dina saka apa sing ditinggalake saka kulawargane. Taun kepungkur, dheweke nganggep pengorbanan sing diprodhuksi dening siji-sijine kanggo semangat minangka sesambungan.

"Aku lunga saka kampung halamanku, Orléans, lan pindhah menyang Châteauroux. Aku mung mulih menyang akhir minggu. Mung saiki aku bisa ndeleng kurban sing aku gawe banjur wis ngaktifake aku menyang ngendi aku saiki "

Factor Fébruari Florian Thauvin Plus Untold Biografi -Rise To Fame

[1] Florian Thauvin ngembangake dadi pelatih biasa ing Châteauroux dadi aset utama kanggo klub-klub remaja kayata FC ML Ingre (2000-2005), Saint-Jean-de-la-Ruelle (2005 -2007), US Orléans (2007-2008), Grenoble Foot (2008-2010).

Florian Thauvin Youth Club Records

Dheweke nduwe penandatanganan pisanan ing LOSC Lille ing Januari 2013 kanggo jumlah remeh £ 3.15m. Para panatia bal-balan saksampune kepengin weruh dheweke duwe kuta SC Bastia lan juggling antara Marseille lan Newcastle ing ngendi dheweke nyakseni munggah lan mudhun. Nanging, piyambakipun ngembangaken piyambakipun kanthi pengalaman sanès lan damel semangat ingkang positif.

Carane Florian Thauvin dadi Newcastle Flop

Fame teka ing lawang nalika dheweke mutusake kanggo menehi tandha permanen karo Marseille ing mangsa panas 2016, nemokake 30 net ing 78 penampilan uga menehi bantuan 26. Kanggo nylametake kabeh, dheweke kasil ana ing antarane pemain internasional 23 Perancis Squad sing menang Piala Dunia FIFA 2018 Rusia. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Florian Thauvin Rise To Fame

Factor Fébruari Florian Thauvin Plus Untold Biografi -Urip Hubungan

Konco kabeh saben Footballgeniuss Perancis iku wag lan Florian ora ana sing kajaba. Kekasihé sawetara sasi iku modhèl jenengé Charlotte Pirroni.

Florian Thauvin Wag Charlotte Pirroni

Saka kabeh indikasi, duo sing paling cocok lan seneng bareng.

Florian Thauvin Seneng Karo Pacar Charlotte Pirroni

Charlotte uga nduweni dhukungan gedhe kanggo karir Florian, kalebu cheering tim nasional Prancis nalika pameran Piala Dunia 2018 Rusia.

Florian Thauvin Wag Charlotte Pirroni Cheering Tim Nasional Prancis

Senadyan sesambungan kasebut ing tahap awal, Fans ora bisa ngenteni kanggo ndeleng apa sing dadi ing jangka panjang.

Factor Fébruari Florian Thauvin Plus Untold Biografi -Setbacks Karir Awal

Kaya sing kasebut ing ngisor iki, Thauvin ngadhepi karier karir sadurunge dheweke entuk status Football Genius. Sing pantes diarani yaiku sing gegayutan karo usaha anak-anake.

Thauvin sapisan bola-bali ditepungi dening para dokter menawa muter bal-balan bisa angel kanggo dheweke amarga masalah bali sing dikembangake nalika latihan bal-balan ekstrim

Kajaba iku, Grenoble mlebu Bankrupt lan Thauvin ana ing klub kasebut. Perkembangan iki nyebabake akeh sing kudu ninggalake aspirasi bal-balane kajaba Thauvin sing tetep sabar nganti bisa ngamanake transfer menyang SC Bastia.

Factor Fébruari Florian Thauvin Plus Untold Biografi -Tuxedo Row

Kejadian lucu sing ngetokake metu saka Thauvin saka Newcastle yaiku pilihan kanggo nggarap pertandingan pra-musim. Thauvin kaget nuduhake munggah nganggo Tuxedo !.

Sandhingan dheweke ora bisa ngalahake kritik sing paling keras lan siji-sijine Newcastle nerusake Alan Shearer sing ngetokake wektu kanggo ngalahake Thauvin:

"Dheweke dadi tux! Iki minangka bisnis serius kita ing kene. Iku ora lucu maneh. "

Thauvin ora ngidini Alan Shearer duwe dina liyane nalika dheweke nanggapi:

"Alan Shearer banget ngritik aku kanthi ngandika yen aku nggawe aku dadi wong sing aku ora, sanadyan aku ora mung siji sing nganggo bowtie. Kenapa aku tansah? Aku kepingin ditinggal dhewe. "

Factor Fébruari Florian Thauvin Plus Untold Biografi -Alesan Kenal Balik

Nama Panggonan Florian Thauvin; Kasar Diamond bener sing diminutif kanggo Diamond ing Rough. Istilah iki dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké taun-taun bakat Prancis sing enom sadurungé kondhang amarga akèh wong sing pracaya marang pagelaran ing lapangan ora nganti bakat alam sing dimupangatake amarga faktor-faktor penahanan sing kuduné ora cukup, akeh pinjaman menyang klub antarane faktor restraining liyane.

Factor Fébruari Florian Thauvin Plus Untold Biografi -Bukti pribadi

Florian minangka pemain enom sing ngomongake kanthi tenang lan wicaksana. Nalika kepercayaane sing ora bisa diandelake ing lan metu saka lapangan bisa ngalahake arrogance, Akeh para penggemar ngerteni dheweke minangka pengaruh menyang titik modhasan gaya rambut dheweke sawise dheweke. Dheweke uga nduweni rasa humor sing apik kaya sing dipilih dening selebritis ing foto ing ngisor iki.

Fakta Kepribadian Florian Thauvin

Kegiatan past-wektu dheweke kalebu nongkrong karo kanca-kanca lan muter video game. Kajaba iku, dheweke ngrungokake musik kanggo mbusak sirahe lan narik semangat.

TUTUP: Thanks kanggo maca kita Florian Thauvin Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene