Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Intan Bosnia". Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Kita ditambah Bukti Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan sing apik banget, nanging sawetara sing nganggep Edin Dzeko's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Plus Kisah Biografi -Awal urip

Edin Dzeko lair tanggal 17 Maret 1986 ing Sarajevo, Bosnia lan Herzegovina. Dheweke lair saka ibune, Belma Džeko lan bapakne, Midhat Džeko.

Crita masa kanak-kanak Edin Džeko minangka karya wani lan kuwat banget. Crita saka bocah lanang sing munggah saka bolongan peluru kanggo mlebu ing ndhuwur jagad bal-balan. Yen dudu ibune Belma, sing nolak bayi lanang cilik supaya ora main bal-balan ing lapangan sing dibom sawetara menit mengko, kita ora bakal nate nyekseni Edin Džeko njupuk lapangan kasebut utawa nyakseni nganyari transfer Chelsea FC . Kedadeyan kasebut kedadeyan nalika jaman perang Balkan.

Bali menyang taun 1992, Perang Kamardikan Bosnia sing wiwit telung taun nganti 1995. Iki minangka salah sawijining wektu paling nggegirisi ing sejarah Balkan nalika Serbia Bosnia lan Kroasia gelut babagan etnis. Sarajevo, ibukutha Bosnia lan Herzegovina lan kelairane Edin Džeko minangka salah sawijining papan sing rusak paling parah saka perang kasebut. Dheweke berjuang sajrone urip dadi bocah lan dadi jeneng sing paling misuwur ing persaudaraan bal-balan.

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Plus Kisah Biografi -Urip Hubungan

Tanggal 31 Maret 2014 Džeko krama karo pacare Amra Silajdžić sing dadi model lan aktris Bosnia. Dheweke umure luwih tuwa rong taun tinimbang sing lanang.

Amra nate nikah karo pengusaha Serbia sing isih enom banget, Vladimir Vičijentijević, lan dheweke duwe anak wadon umur patbelas taun, Sofia. Kalorone ngerti manawa pegatan sing apik luwih becik tinimbang perkawinan sing ala lan kabeh wong terus maju.

Selingkuh cinta Amre Silajdžić lan Edina Džeke diwiwiti ing 2012 nalika dheweke ana ing Manchester City. Sajrone setaun, dheweke ngramal hubungane, dheweke meneng, lan hubungan kasebut diumumake kanthi nuduhake foto ing Twitter.

Ing wulan Februari 2016, dheweke dadi bapak saka bocah wadon jenenge Una. Anak kapindho, anak lanang jenenge Dani, lair ing September 2017.

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Plus Kisah Biografi -Urip Keluarga

Edin Dzeko ngandhakake yen keluargana tansah ndhukung ing saindhenging karir, utamane bapakne, sing njupuk dheweke kanggo latihan nalika dheweke ana ing Željezničar.

Bapakne uga main profesional ing Bosnia-Herzegovina. Džeko Snr dianggep dadi bintang ing Sarajevo.

SISTER: Merima Džeko yaiku adhine saka Edin Dzeko. Dheweke ora mung sedulure nanging uga kanca paling cilik nalika padha ngginakaken akeh wektu bareng nalika tuwuh.

Ing ngisor iki minangka manifestation saka kanyatan sing Edin lan Merima wis paling apik pals.

Foto ing ndhuwur dijupuk ing Bosnia.

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Plus Kisah Biografi -Kepribadian

Kita wis nemokake Edin Dzeko duwe atribut kaya ing ngisor iki.

Kekuwatan Edin Dzeko: Dheweke tresna, seni, intuisi, alus, wicaksana lan musik banget.

Kelemahane Edin Dzeko: Edin bisa dadi Fearful, kepengin banget kepengin, dheweke kadang-kadang bakal sedih amargi alasan cilik lan duwe kepinginan kanggo nylametake realita.

Apa Edin Dzeko seneng: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual lan tema rohani

Apa Edin Dzeko ora seneng: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, kepungkur bali maneh kanggo ngguyu lan kekejeman saka apa wae kaya kang wus katon ing perang Bosnia.

Ing tengah-tengah, Edin Dzeko seneng banget lan kerep tampil ing perusahaan wong sing beda banget. Dheweke uga tanpa pamrih, tansah gelem nulung marang wong liya, tanpa duwe pangarep-arep maneh. Kapinterane emosine sumebar kanthi total.

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Plus Kisah Biografi -Narik Shorts

Edin Dzeko nate duwe pipi gundul kanggo narik kathok cendhak pemain sing nentang mungsuh kanthi corak aneh kanggo pertandingan negarane karo Yunani sing kedadeyan ing taun 2016. Kapten Bosnia-Herzegovina pungkasane katon abang nalika dheweke banjur dikirim.

Kejadian kasebut kedadeyan ing 10 menit pungkasan kualifikasi Piala Dunia nalika tim Dzeko unggul 1-0. Iki diwiwiti nalika mantan pemain Manchester City, saiki ing Roma, nantang tantangan saka Sokratis Papastathopoulos ing njaba area penalti lawan. Celana pendek Yunani kasebut ditarik nalika dheweke nyoba nggayuh bal kasebut saka genggeman Dzeko, nyebabake perselisihan sing nglibatake sebagian besar pemain saka loro-lorone uga staf teknis loro tim kasebut.

Dzeko, sing wis nganggo kertu kuning, dikirim dening wasit, Jonas Eriksson, dene Kyriakos Papadopoulos diwenehi warna abang abang amarga meksa nindakake perkara pertempuran sawise kedadeyan awal. Yunani banjur entuk gol sing padha ing wektu cedera karo loro tim dikurangi dadi 10 wong.

"Aku kertu abang tanpa alasan, aku ora ksaiki kok," Dzeko ngandika sawise. "Wasit ngandika aku miwiti kabeh babagan, nanging aku mung siji pungkasan ing lantai, supaya carane aku bisa diwiwiti?

Panjenenganipun nambah: "Aku rumangsa seneng kalah karo 3-0. Yunani ora pantes. Padha ora entuk kélangan 1-0, padha pantes kanggo ilang 4-0. "

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Plus Kisah Biografi -Sugeng Rawuh

Iki nggawe akeh penggemar nggawe aplikasi pelacakan penerbangan lan telusuran informasi bandara sing dingerteni yen Edin Dzeko katon bakal pindhah menyang London. Kira-kira tujuane, tujuane arep menyang ing wilayah Surrey, papan sing bisa kita kenal kanthi jeneng Cobham, ing endi kedadeyan medis lan penandatanganan biasane kanggo Klub Sepakbola Chelsea. Saluran Mediaset Premium Italia sing pisanan nerbitake tulisan iki. Laporan kasebut nambahake manawa Dzeko dikancani karo mbakyune, uga agen kasebut Silvano Martina.

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Plus Kisah Biografi -Karir ing Ringkasan

Džeko miwiti karir ing Željezničar, main dadi gelandang antara 2003 lan 2005, nanging ora sukses main ing posisi kasebut. Dheweke dianggep akeh banget, lan ora duwe kemampuan teknis. Pelatih Džeko nalika semana, Jiří Plíšek, ndeleng potensine lan nalika Plíšek mulih, dheweke menehi saran marang klub liyane, Teplice supaya tuku bocah sing mlarat kasebut.

Željezničar nampa bid mung € 25,000 kanggo Džeko, salah sawijining sutradara Željezničar sing ujar pirang-pirang taun mengko, "[Kita] mikir bakal menang lotre". Dheweke duwe mantra utang karo Ústí nad Labem ing taun 2005, sajrone dheweke mencetak enem gol ing 15 game. Ing pungkasan taun kasebut, dheweke bali menyang Teplice, tetep ana ing kana nganti taun 2007. Kanthi 13 gol ing 30 pertandingan, dheweke dadi pencetak gol paling dhuwur nomer loro kanggo Liga Ceko ing musim 2006-07. Amarga pagelarane, manajer VfL Wolfsburg, Felix Magath, mlebu kanthi rega 4 yuta yuta. Dheweke nyetak akeh gol ing klub kasebut. Iki nggawe jenenge dadi dhaptar pramuka belanja pisanan.

Sawise spekulasi sing abot, Roberto Mancini, manajer Manchester City, negesake tanggal 3 Januari 2011 manawa ragad £ 27 yuta (€ 32 yuta) wis disepakati karo Wolfsburg kanggo Džeko, sing dadi nomer transfer nomer loro nomer loro ing Kota, Robinho£ 32.5 yuta (€ 42.5 yuta) pindhah saka Real Madrid ing taun 2008. Sisa, kaya sing jarene, saiki wis dadi sejarah.

TUTUP: Thanks kanggo maca Edin Dzeko Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar