Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Intan Bosnia".

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Plus Kisah Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis mantan Man City lan AS Roma Legend kalebu crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch babagan dheweke.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Josip Ilicic ditambah Fakta Biografi Untold

Ya, kabeh wong ngerti kabisan sing apik banget, nanging sawetara sing nganggep Edin Dzeko's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Edin Dzeko lair tanggal 17 Maret 1986 ing Sarajevo, Bosnia lan Herzegovina. Dheweke lair saka ibune, Belma Džeko lan bapake, Midhat Džeko.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold

Crita masa kanak-kanak Edin Džeko minangka karya wani lan kuwat banget. Crita saka bocah lanang sing munggah saka bolongan peluru kanggo mlebu ing ndhuwur jagad bal-balan.

Yen dudu ibune Belma, sing nolak bayi lanang cilik supaya ora main bal-balan ing lapangan sing dibom sawetara menit mengko, kita bakal kenal dheweke dina iki. Kedadeyan kasebut kedadeyan nalika jaman perang Balkan.

Deleng uga
Fakta-fakta Biografi Alexander Isak

Bali menyang taun 1992, Perang Kamardikan Bosnia sing wiwit telung taun nganti 1995. Iki minangka salah sawijining wektu paling nggegirisi ing sejarah Balkan nalika Serbia lan Kroasia Bosnia gelut babagan kesukuan.

Sarajevo, ibukutha Bosnia lan Herzegovina lan kelairane Edin Džeko minangka salah sawijining papan sing rusak paling parah saka perang kasebut. Dheweke berjuang sajrone urip dadi bocah lan dadi jeneng sing paling misuwur ing persaudaraan bal-balan.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Dejan Kulusevski Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Sapa Amra Silajdžić? Kekasih Edin Dzeko:

Tanggal 31 Maret 2014 Džeko krama karo pacare Amra Silajdžić sing dadi model lan aktris Bosnia. Dheweke umure luwih tuwa rong taun tinimbang sing lanang.

Amra nate nikah karo pengusaha Serbia sing isih enom banget, Vladimir Vičijentijević, lan dheweke duwe anak wadon umur patbelas taun, Sofia. 

Kalorone ngerti manawa pegatan sing apik luwih becik tinimbang perkawinan sing ala lan kabeh wong mlaku-mlaku.

Deleng uga
Fakta-fakta Biografi Aleksandar Mitrovic

Selingkuh cinta Amre Silajdžić lan Edina Džeke diwiwiti ing 2012 nalika dheweke ana ing Manchester City. Sajrone setaun, dheweke ngramal hubungane, dheweke meneng, lan hubungan kasebut diumumake kanthi nuduhake foto ing Twitter.

Ing wulan Februari 2016, dheweke dadi bapak saka bocah wadon jenenge Una. Anak kapindho, anak lanang jenenge Dani, lair ing September 2017.

Edin Dzeko Kulawarga:

Edin Dzeko ngandhakake yen keluargana tansah ndhukung ing saindhenging karir, utamane bapakne, sing njupuk dheweke kanggo latihan nalika dheweke ana ing Željezničar.

Deleng uga
Victor Lindelof Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Bapakne uga main profesional ing Bosnia-Herzegovina. Džeko Snr dianggep dadi bintang ing Sarajevo.

SISTER: Merima Džeko yaiku adhine saka Edin Dzeko. Dheweke ora mung sedulure nanging uga kanca paling cilik nalika padha ngginakaken akeh wektu bareng nalika tuwuh.

Ing ngisor iki minangka manifestation saka kanyatan sing Edin lan Merima wis paling apik pals.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Skriniar Milan ditambah Fakta Biografi Untold

Foto ing ndhuwur dijupuk ing Bosnia.

Edin Dzeko Urip Pribadi:

Kita wis nemokake Edin Dzeko duwe atribut kaya ing ngisor iki.

Kekuwatan Edin Dzeko: Dheweke tresna, seni, intuisi, alus, wicaksana lan musik banget.

Kelemahane Edin Dzeko: Edin bisa dadi Fearful, kepengin banget kepengin, dheweke kadang-kadang bakal sedih amargi alasan cilik lan duwe kepinginan kanggo nylametake realita.

Apa Edin Dzeko seneng: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual lan tema rohani

Deleng uga
Fakta-fakta Biografi Jonny Evans

Apa Edin Dzeko ora seneng: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, kepungkur bali maneh kanggo ngguyu lan kekejeman saka apa wae kaya kang wus katon ing perang Bosnia.

Intine, Edin Dzeko grapyak banget lan asring dadi perusahaan sing beda banget.

Dheweke uga ora mandhiri, mesthi gelem nulungi wong liya, tanpa ngarep-arep bisa njaluk apa-apa. Kapasitas emosional minangka jumlah total.

Deleng uga
Factor Anak Dusan Tadic Plus Untold Biografi Fakta

Edin Dzeko Biografi - Narik Celana Pendek:

Edin Dzeko nate duwe pipi telanjang kanggo narik kathok cendhak pemain sing nentang mungsuh kanthi corak aneh kanggo pertandingan negarane karo Yunani sing kedadeyan ing taun 2016.

Kapten Bosnia-Herzegovina pungkasane katon abang nalika dheweke banjur dikirim.

Kejadian kasebut kedadeyan sajrone 10 menit pungkasan kualifikasi Piala Dunia nalika tim Dzeko unggul 1-0.

Iki diwiwiti nalika mantan pemain Manchester City, saiki ing Roma, nantang tantangan Sokratis Papastathopoulos ing sanjabane area penalti lawan.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Dejan Kulusevski Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Celana pendek Yunani ditarik mudhun nalika dheweke nyoba nggayuh bal kasebut saka genggeman Dzeko, nyebabake pasulayan nglibatake sebagian besar pemain saka loro-lorone uga staf teknis loro tim.

Dzeko, sing wis nganggo kertu kuning, dikirim dening wasit, Jonas Eriksson, dene Kyriakos Papadopoulos diwenehi warna abang kanggo meksa gelut sawise kedadeyan awal. 

Deleng uga
Victor Lindelof Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Yunani terus entuk gol sing padha ing wektu cedera karo loro tim dikurangi dadi 10 wong.

"Aku kertu abang tanpa alasan, aku ora ksaiki kok," Dzeko ngandika sawise. "Wasit ngandika aku miwiti kabeh babagan, nanging aku mung siji pungkasan ing lantai, supaya carane aku bisa diwiwiti?

Panjenenganipun nambah: "Aku rumangsa seneng kalah karo 3-0. Yunani ora pantes. Padha ora entuk kélangan 1-0, padha pantes kanggo ilang 4-0. "

Fakta Biografi Edin Dzeko - Crita Koper:

Iki nggawe akeh penggemar kanggo nggawe aplikasi pelacakan penerbangan lan telusuran informasi bandara sing ngerti yen Edin Dzeko katon bakal pindhah menyang London. 

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold

Kira-kira tujuane, tujuane arep menyang ing wilayah Surrey, papan sing bisa kita kenal kanthi jeneng Cobham, ing endi kedadeyan medis lan penandatanganan biasane kanggo Klub Sepakbola Chelsea.

Saluran Mediaset Premium Italia sing pisanan nerbitake tulisan iki. Laporan kasebut nambahake manawa Dzeko dikancani karo mbakyune, uga agen kasebut Silvano Martina.

Edin Dzeko Bio - Karir ing Ringkesan:

Džeko miwiti karir ing Željezničar, main dadi gelandang antara 2003 lan 2005, nanging ora sukses main ing posisi kasebut. Dheweke dianggep akeh banget, lan ora duwe kemampuan teknis. 

Deleng uga
Factor Biografi Luka Jovic

Pelatih Džeko nalika semana, Jiří Plíšek, ndeleng potensine lan nalika Plíšek mulih, dheweke menehi saran marang klub liyane, Teplice supaya tuku bocah sing mlarat kasebut.

Željezničar nampa bid mung € 25,000 kanggo Džeko, salah sawijining sutradara Željezničar sing ujar pirang-pirang taun mengko, "[Kita] mikir bakal menang lotre". Dheweke duwe mantra utang karo Ústí nad Labem ing taun 2005, sajrone dheweke mencetak enem gol ing 15 game.

Deleng uga
Fakta-fakta Biografi Alexander Isak

Ing pungkasan taun kasebut, dheweke bali menyang Teplice, tetep ana ing kana nganti taun 2007. Kanthi 13 gol ing 30 pertandingan, dheweke dadi pencetak gol paling dhuwur nomer loro kanggo Liga Ceko ing musim 2006-07.

Amarga pagelarane, manajer VfL Wolfsburg, Felix Magath, mlebu kanthi rega 4 yuta yuta. Dheweke nyetak akeh gol ing klub kasebut. Iki nggawe jenenge dadi dhaptar pramuka belanja pisanan.

Sawise spekulasi sing abot, Roberto Mancini, manajer Manchester City, negesake tanggal 3 Januari 2011 manawa ragad £ 27 yuta (€ 32 yuta) wis disepakati karo Wolfsburg kanggo Džeko.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Josip Ilicic ditambah Fakta Biografi Untold

Iki minangka nomer transfer nomer loro nomer loro kanggo City Robinho£ 32.5 yuta (€ 42.5 yuta) pindhah saka Real Madrid ing taun 2008. Sisa, kaya sing jarene, saiki wis dadi sejarah.

TUTUP: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar