Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

0
4958
Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Diamond Bosnia". Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Kita ditambah Bukti Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan sing nyolong, nanging sawetara sing ngandhut Bio Edin Dzeko Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Edin Dzeko lair ing dina 17th Maret 1986 ing Sarajevo, Bosnia-Herzegovina. Dheweke lair saka ibune, Belma Džeko lan bapake, Midhat Džeko.

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Early LifeCrita zaman kanak-kanak Edin Džeko minangka karya sing wicaksana lan wicaksana. Iku crita saka bocah lanang sing surged saka bolongan kanggo nyetel munggah ing ndhuwur donya bal-balan. Yen ora dadi ibune Belma, sing ngendhegake bocah cilik dheweke supaya ora main bal-balan ing lapangan sing diwenehi bom sawetara menit mengko, kita ora bakal tau weruh Edin Džeko nggarap lapangan utawa nyatakake manawa transfer transfer Chelsea FC . Kejadian iki kedadean nalika dina Perang Balkan.

Dadi bali menyang 1992, Perang Bosnia Kemerdekaan sing mbentang saka telung taun nganti 1995. Iku minangka salah sawijining papan sing paling nggegirisi ing sajarah Balkan minangka Serbia lan Kroat Bosnia nentang etnisitas. Sarajevo, ibukutha Bosnia lan Herzegovina lan kampung halaman kanggo Edin Džeko minangka salah sawijining panggonan paling rusak saka perang. Dheweke berjuang kanggo urip minangka bocah lan nggawe jeneng paling misuwur ing fraternity bal-balan.

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

31 Maret 2014 Džeko nikah karo pacare Amra Silajdžić sing dadi model lan aktris Bosnia. Dheweke umur rong taun luwih tuwa tinimbang dheweke.

Amra tau nikah karo pengusaha Serbia sing isih enom, Vladimir Vičijentijević, karo dheweke duwe putri patbelas taun, Sofia. Bocah loro iki nyadari yen divorce sing apik luwih becik tinimbang karo perkawinan sing ala lan kabeh wong padha lunga.

Hubungan cinta Amre Silajdžić lan Edina Džeke wiwit ing 2012 nalika dheweke ana ing Manchester City. Saklawas taun, dheweke ngandhakake yen ana hubungane karo kanca-kancane, dheweke bisu, lan hubungan kasebut diumumake kanthi nuduhake foto Twitter.

Ing wulan Februari 2016, dheweke dadi bapak saka bocah wadon jenenge Una. Anak kapindho, anak lanang jenenge Dani, lair ing September 2017.

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Edin Dzeko ngandhakake yen keluargana tansah ndhukung ing saindhenging karir, utamane bapakne, sing njupuk dheweke kanggo latihan nalika dheweke ana ing Željezničar.

Edin Dzeko lan bapakné; Midhat Džeko

Bapakne uga main profesional ing Bosnia-Herzegovina. Džeko Snr dianggep dadi bintang ing Sarajevo.

Edin Dzeko lan ibune; Belma Džeko

SISTER: Merima Džeko yaiku adhine saka Edin Dzeko. Dheweke ora mung sedulure nanging uga kanca paling cilik nalika padha ngginakaken akeh wektu bareng nalika tuwuh. Merima Džeko lan big bro- Edin Dzeko

Ing ngisor iki minangka manifestation saka kanyatan sing Edin lan Merima wis paling apik pals.

Merima Džeko lan Edin

Foto ing ndhuwur dijupuk ing Bosnia.

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Kepribadian

Kita wis ketemu Edin Dzeko nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Edin Dzeko: Dheweke tresna, seni, intuisi, alus, wicaksana lan musik banget.

Kelemahan Edin Dzeko: Edin bisa dadi Fearful, kepengin banget kepengin, dheweke kadang-kadang bakal sedih amargi alasan cilik lan duwe kepinginan kanggo nylametake realita.

Apa Edin Dzeko seneng: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual lan tema rohani

Apa Edin Dzeko ora seneng: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, kepungkur bali maneh kanggo ngguyu lan kekejeman saka apa wae kaya kang wus katon ing perang Bosnia.

Ing tengah-tengah, Edin Dzeko seneng banget lan kerep tampil ing perusahaan wong sing beda banget. Dheweke uga tanpa pamrih, tansah gelem nulung marang wong liya, tanpa duwe pangarep-arep maneh. Kapinterane emosine sumebar kanthi total.

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Narik Shorts

Edin Dzeko tau ngeculake pipi pemain sing nentang ing corak aneh kanggo pertandhingan negara kasebut karo Yunani sing kedadeyan ing taun 2016. Kaptèn Bosnia-Herzegovina pungkasané ditemokake abang sasampunipun dipunkirim.

Kejadian iki kedadean ing menit 10 pungkasan kualifikasi Piala Donya nalika tim Dzeko mimpin 1-0. Wiwit nalika pemain mantan pemain Manchester City, saiki ing Roma, tandhing kanthi tantangan saka Sokratis Papastathopoulos ing sacedhake area penalti lawan. Sabuk Yunani ditarik nalika piyambakipun ngupados nyepeng werni saking genggeman Dzeko, amargi wonten altercation nglibataken pemain utawi pemain tim.

Dzeko, sing wis ana ing kertu kuning, dikirim dening wasit, Jonas Eriksson, nalika Kyriakos Papadopoulos diwenehi abang lurus kanggo ngetokake pertikaian sawise kedadean awal. Yunani banjur entuk equaliser ing wektu cedera karo tim loro sing dikurangi dadi pemain 10.

"Aku kertu abang tanpa alasan, aku ora ksaiki kok," Dzeko ngandika sawise. "Wasit ngandika aku miwiti kabeh babagan, nanging aku mung siji pungkasan ing lantai, supaya carane aku bisa diwiwiti?

Panjenenganipun nambah: "Aku rumangsa seneng kalah karo 3-0. Yunani ora pantes. Padha ora entuk kélangan 1-0, padha pantes kanggo ilang 4-0. "

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Sugeng Rawuh

Iki nggawe akeh pembuangan nguripake aplikasi nelusur pesawat lan nelusur informasi bandara sing mung bisa dingerteni menawa Edin Dzeko katon ing pindah menyang London. Minangka tujuane, panggonan ing ngendi wae ing wilayah Surrey, panggonan sing bisa ditemokake minangka Cobham, ing ngendi medicals lan penandatanganan biasane kanggo klub bal-balan Chelsea. Iku saluran Premium Mediaset Italia sing pisanan diterbitake iki. Laporan kasebut nambah yen Dzeko diiringi kakangnane, uga agennya Silvano Martina.

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Karir ing Ringkasan

Džeko miwiti karir ing Željezničar, main minangka gelandang antara 2003 lan 2005, nanging ora bisa main ing posisi kasebut. Dheweke dianggep banget banget, lan ora duwe kemampuan teknis. Pelatih Džeko nalika kuwi, Jiří Plíšek, nyathet potensial lan nalika Plíšek bali, dheweke menehi saran klub liyane, Teplice kanggo tuku bocah cilik kasebut.

Željezničar nampa tawaran mung € 25,000 kanggo Džeko, salah siji saka direktur Željezničar ngandhani taun mengko, "[We] panginten kita menang lotre". Dheweke entuk pinjaman nganggo Ústí nad Labem ing 2005, sajrone nyiptakake enem gol ing game 15. Mengko taun kuwi, dheweke pindhah menyang Teplice, tetep ana nganti 2007. Kanthi gol 13 ing game 30, piyambakipun dados pencetak gol paling cepet nomer kalih Liga Ceko nalika musim 2006-07. Amarga pagelarane, manajer VfL Wolfsburg Felix Magath mlebu dheweke kanggo € 4 yuta. Panjenenganipun damel kathah gol wonten ing klub punika. Iki nggawe jenenge ing dhaptar pamrampilan pramuka pisanan.

Sawisé spekulasi rumit, Roberto Mancini, manajer Manchester City, dikonfirmasi ing 3 Januari 2011 yen ragad £ 27 yuta (€ 32 yuta) wis disepakati karo Wolfsburg kanggo Džeko, sing nomer transfer nomer loro, sawise Robinho£ 32.5 (€ 42.5 juta) pindah saka Real Madrid ing 2008. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

TUTUP: Thanks kanggo maca Edin Dzeko Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene