Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Edin Dzeko Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

LifeBogger nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Intan Bosnia".

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko Kita Ditambah Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis mantan Man City lan AS Roma Legend kalebu crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch babagan dheweke.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Mikel Arteta ditambah Fakta Biografi Untold

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan sing apik, nanging sawetara sing nganggep Bio Edin Dzeko sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Kanggo wiwitan Biografi, Legenda Sepak Bola Bosnia, Edin Dzeko, lair tanggal 17 Maret 1986 ing Sarajevo, Bosnia lan Herzegovina. Dheweke lair saka ibune, Belma Džeko, lan bapake, Midhat Džeko.

Iki Edin Dzeko nalika isih cilik.
Iki Edin Dzeko nalika isih cilik.

Crita masa kanak-kanak Edin Džeko minangka karya wani lan kuwat banget. Crita saka bocah lanang sing munggah saka bolongan peluru kanggo mlebu ing ndhuwur jagad bal-balan.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Samir Nasri

Yen dudu ibune Belma, sing ngendhegake bayi lanange ora main bal-balan ing lapangan, sing dibom sawetara menit mengko, kita bakal ngerti dheweke saiki. Kedadeyan kasebut kedadeyan nalika jaman perang Balkan.

Iku bali menyang 1992, Perang Kamardikan Bosnia, kang digawe dowo saka telung taun kanggo 1995. Iku salah siji junctures paling nggegirisi ing sajarah Balkan minangka Bosnia Serbia lan Kroasia perang liwat etnis.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi John Stones

Sarajevo, ibukutha Bosnia lan Herzegovina lan kutha asalé Edin Džeko minangka salah sawijining papan sing paling rusak amarga perang.

Dheweke berjuang kanggo urip nalika isih cilik lan dadi jeneng paling misuwur ing persaudaraan bal-balan.

Sapa Amra Silajdžić? Kekasih Edin Dzeko:

Tanggal 31 Maret 2014, Džeko nikah karo pacare Amra Silajdžić, sing dadi model lan aktris Bosnia. Dheweke luwih tuwa rong taun tinimbang wong lanang.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

Amra nate nikah karo pengusaha Serbia sing isih enom banget, Vladimir Vičijentijević, lan dheweke duwe anak wadon umur patbelas taun, Sofia. 

Kalorone ngerti manawa pegatan sing apik luwih becik tinimbang perkawinan sing ala lan kabeh wong mlaku-mlaku.

Selingkuh cinta Amre Silajdžić lan Edina Džeke diwiwiti ing 2012 nalika dheweke ana ing Manchester City. Sajrone setaun, dheweke ngramal hubungane, dheweke meneng, lan hubungan kasebut diumumake kanthi nuduhake foto ing Twitter.

Ing wulan Februari 2016, dheweke dadi bapak saka bocah wadon jenenge Una. Anak kapindho, anak lanang jenenge Dani, lair ing September 2017.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Francesco Totti

Edin Dzeko Kulawarga:

Edin Dzeko ngandhakake yen keluargana tansah ndhukung ing saindhenging karir, utamane bapakne, sing njupuk dheweke kanggo latihan nalika dheweke ana ing Željezničar.

Bapakne uga main profesional ing Bosnia-Herzegovina. Džeko Snr dianggep dadi bintang ing Sarajevo.

Babagan Adhine Edin Dzeko: 

Merima Džeko yaiku adhine saka Edin Dzeko. Dheweke ora mung sedulure nanging uga kanca paling cilik nalika padha ngginakaken akeh wektu bareng nalika tuwuh.

MACA CERITA PENUH:
Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Ketemu Merima Džeko. Dheweke adhine sing mirip karo Edin Dzeko.
Ketemu Merima Džeko. Dheweke adhine sing mirip karo Edin Dzeko.

Ing ngisor iki minangka manifestasi saka kasunyatan manawa Edin lan Merima dadi kanca sing paling apik.

Foto ing ndhuwur dijupuk ing Bosnia.

Urip pribadi adoh saka Soccer:

Kita wis nemokake Edin Dzeko duwe atribut kaya ing ngisor iki.

Kekuwatan Edin Dzeko: Dheweke tresna, seni, intuisi, alus, wicaksana lan musik banget.

Kelemahane Edin Dzeko: Edin bisa dadi Wedi, percaya banget, kadang sedhih amarga alasan cilik lan duwe kepinginan kanggo uwal saka kasunyatan.

MACA CERITA PENUH:
Andy Cole Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Apa Edin Dzeko seneng: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual lan tema rohani

Apa Edin Dzeko ora seneng: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, kepungkur bali maneh kanggo ngguyu lan kekejeman saka apa wae kaya kang wus katon ing perang Bosnia.

Intine, Edin Dzeko ramah banget lan asring ketemu karo wong sing beda banget.

Dheweke uga ora mandhiri, mesthi gelem nulungi wong liya, tanpa ngarep-arep bisa njaluk apa-apa. Kapasitas emosional minangka jumlah total.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta

Edin Dzeko Biografi - Narik Celana Pendek:

Edin Dzeko tau duwe pipi telanjang kanggo narik kathok cendhak pemain lawan kanthi cara aneh ing pertandhingan negarane karo Yunani, sing kedadeyan ing taun 2016.

Kapten Bosnia-Herzegovina pungkasane katon abang nalika dheweke banjur dikirim.

Kejadian kasebut kedadeyan sajrone 10 menit pungkasan kualifikasi Piala Dunia nalika tim Dzeko unggul 1-0.

MACA CERITA PENUH:
Andy Cole Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Iki diwiwiti nalika mantan pemain Manchester City, saiki ing Roma, nantang tantangan Sokratis Papastathopoulos ing sanjabane area penalti lawan.

Celana pendek Yunani ditarik mudhun nalika dheweke nyoba nggayuh bal kasebut saka genggeman Dzeko, nyebabake pasulayan nglibatake sebagian besar pemain saka loro-lorone uga staf teknis loro tim.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

Dzeko, sing wis nganggo kertu kuning, dikirim dening wasit, Jonas Eriksson, dene Kyriakos Papadopoulos diwenehi warna abang kanggo meksa gelut sawise kedadeyan awal. 

Yunani terus entuk gol sing padha ing wektu cedera karo loro tim dikurangi dadi 10 wong.

"Aku kertu abang tanpa alasan, aku ora ksaiki kok," Dzeko ngandika sawise. "Wasit ngandika aku miwiti kabeh babagan, nanging aku mung siji pungkasan ing lantai, supaya carane aku bisa diwiwiti?

Panjenenganipun nambah: "Aku rumangsa seneng kalah karo 3-0. Yunani ora pantes. Padha ora entuk kélangan 1-0, padha pantes kanggo ilang 4-0. "

Fakta Biografi Edin Dzeko - Crita Koper:

Iki nggawe akeh penggemar mbukak aplikasi pelacak penerbangan lan telusuran informasi bandara mung kanggo ngerti yen Edin Dzeko katon pindhah menyang London. 

MACA CERITA PENUH:
Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Kira-kira tujuane, tujuane arep menyang ing wilayah Surrey, papan sing bisa kita kenal kanthi jeneng Cobham, ing endi kedadeyan medis lan penandatanganan biasane kanggo Klub Sepakbola Chelsea.

Saluran Mediaset Premium Italia sing pisanan nerbitake artikel iki. Laporan kasebut nambahake manawa Dzeko diiringi adhine, uga agen, Silvano Martina.

Edin Dzeko Bio - Karir ing Ringkesan:

Džeko miwiti karir ing Željezničar, main dadi gelandang antara 2003 lan 2005, nanging ora sukses main ing posisi kasebut. Dheweke dianggep akeh banget, lan ora duwe kemampuan teknis. 

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi John Stones

Pelatih Džeko nalika iku, Jiří Plíšek, weruh potensial lan nalika Plíšek bali menyang omah, dheweke menehi saran marang klub liya, Teplice, supaya tuku bocah miskin kasebut.

Željezničar nampa bid mung € 25,000 kanggo Džeko, salah sawijining sutradara Željezničar sing ujar pirang-pirang taun mengko, "[Kita] mikir bakal menang lotre". Dheweke duwe mantra utang karo Ústí nad Labem ing taun 2005, sajrone dheweke mencetak enem gol ing 15 game.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Francesco Totti

Ing pungkasan taun kasebut, dheweke bali menyang Teplice, tetep ana ing kana nganti taun 2007. Kanthi 13 gol ing 30 pertandingan, dheweke dadi pencetak gol paling dhuwur nomer loro kanggo Liga Ceko ing musim 2006-07.

Amarga pagelarane, manajer VfL Wolfsburg, Felix Magath, mlebu kanthi rega 4 yuta yuta. Dheweke nyetak akeh gol ing klub kasebut. Iki nggawe jenenge dadi dhaptar pramuka belanja pisanan.

Sawise spekulasi sing abot, Roberto Mancini, manajer Manchester City, negesake tanggal 3 Januari 2011 manawa ragad £ 27 yuta (€ 32 yuta) wis disepakati karo Wolfsburg kanggo Džeko.

Iki minangka nomer transfer nomer loro nomer loro kanggo City Robinho£ 32.5 yuta (€ 42.5 yuta) pindhah saka Real Madrid ing taun 2008. Sisa, kaya sing jarene, saiki wis dadi sejarah.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Samir Nasri

TUTUP: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Edin Dzeko lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar