Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
7740
Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB presents Kisah Penuh saka Dewa Sepakbola paling dikenal dening Nama Pangguna; 'Kosmik Kite'. Kisah Kisah Kanak-kanak Diego Maradona ditambah Biografi Biografi sing ndadékaké sampeyan ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Tanpa luwih adi, ayo mulai.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal Anak

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography FactsDiego Armando Maradona lair ing Oktober 30, 1960, ing Villa Fiorito, provinsi Buenos Aires, Argentina kanggo wong tuwa, Don Diego (Rama) lan Dalma Salvadora Franco (Ibu).

Dheweke lair minangka kelima saka wolung anak menyang kulawarga Katolik Roma. Jeneng pisanan Maradona nduweni asal-usule basa Yunani lan Ibrani. Iki tegese salah sijine wong sing pengin ditindakake (kanggo njupuk Panggonan liya) utawa guru. Jeneng tengahé yaiku Armando - tegesé "Wong ing tentara."

Maradona tansaya gedhé ing tetanggan kulawargané sing miskin lan ora nyenengake saka Villa Fiorito. Kulawargane ana ing antarane kutha paling miskin ing kutha iki sing duwe nomer luwih akeh. Bapak Don Diego minangka tukang tukang pabrik lan tukang pabrik, sing berjuang kanggo nyedhiyakake telung lanang sing tugas berat, limang bocah wadon, lan garwane kang manggon ing omah, Dalma.

Nanging, kemiskinan ora bisa dadi sukses. Maradona nyedhaki sepisanan nalika bal-balan teka nalika diwenehi hadiah sepak bola bal-balan saka sepupu, Beto Zarate. Iki kedadeyan ing ulang tahun kaping telune. Diego enom turu karo bal ing jero celana kanggo saklawasé 6 supaya ora dicolong. Bola iki kadhangkala dirampas dening ibune sing pengin dheweke ngonsentrasi sinau ing liyane kanggo dadi akuntan profesional. Ora suwe sawuse dheweke pungkasane nyadari bal-balan, dheweke bisa nelpon.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Diego Maradona Childhood Story

Dheweke seneng karo bal-balan nalika umure isih enom. Nalika umur sangang taun, dheweke wis sinau babagan dolanan. Pertandhingan pisanane karo main bal-balan sing kebak nalika dheweke diundang kanggo gabung karo tim desa kasebut "Bawang Sombong". Nalika isih cilik, dheweke ngetokake tim kanggo menang game straight 140.

Tumindak dribbling banget, bantuan kuat, pas akurat lan mlaku-mlaku jejere Diego Mardona munggah ing pangkat ing wektu cendhak sajrone kanak-kanak.

Keterampilan dheweke diapresiasi dening pamirsa sing kaget nalika ningali bocah cilik iki ngliwati bocah sing luwih dhuwur kanthi gampang banget. Ora suwé sawisé sawijining warta berita bal-balan nerbitaké sawijining artikel sing ngomong; "Ana bocah karo sikap lan bakat bintang", sanajan dheweke misuwur kanthi jeneng "Caradona".

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

WULANG: Diego Sr. dilahirake ing Esquina, Corrientes lan suwe-suwe digayuh dening penumpang sing numpak prau ing prau Argentina.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Diego Maradona lan Rama

Akeh sing nganggep dheweke minangka wong sing nggawe impen Diego. Dheweke gawe kurban finansial ing awal karier anaké. Dheweke kerja jam kerja ing pabrik kanggo ndeleng putrane liwat. Dheweke ngerti pentinge putrane kanggo bal-balan Argentina iku penting. Iki sebabe Panjenengane lan bojone ora tau ngetokake salah sijine game putra.

"Wong sing paling kepengin entuk kemenangan iku aku. Aku mencorong boots dheweke lan aku panginten sing bisa ngalahake Pele utawa yen dheweke luwih apik. Minangka wektu tindak ing Pele kiwa pikiranku, " Ngandika.

Bapake uga saiki ing dina paling penting urip Maradona, nalika dheweke ngonversi loro gol ing kamenangan 2-1 ing Inggris ing babak final Piala Dunia ing 1986. "Ora ana sing nyumurupi gol kanthi tangane, ora. Aku kaya bal tangan cilik sing nalika lagi muter maneh lan dheweke nuli metu maneh."

Dheweke uga kudu nandhang liwat masalah anak karo masalah kecanduan lan masalah kesehatan, nanging tetep dikarepake Diego "Putra banget, khusus".

"Dheweke menehi kula bangga ora bisa dipecah, amarga bocah sing metu saka lendhut ana, kanggo kabeh donya kanggo ngelingi marang, iku paling penting."

Dheweke dadi kanca apik kanggo kabeh wong Lionel Messi.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Don Diego, bapak saka legenda bal-balan Diego Maradona, wis tilar donya sasampunipun lulus. Laporan kasebut nyatakaké menawa dhèwèké berjuang nglawan masalah pernapasan lan jantung. Tokoh kasebut ana ing taun 87 nalika dheweke mati.

Dheweke nikah karo Dalma Salvadora Franco, lan nduweni anak wolung yaiku; Ana, Rita (Kitti), Elsa (Lili), María Rosa (Maria), Raúl (Lalo), Hugo (Turco) lan Claudia (Cali), uga Diego Armando, Pelusa.

MOTHER:

Bebener diwenehi; Ora ana individu utawa acara liyane sing nduweni pengaruh sing luwih gedhe tinimbang Dalma Salvadora Franco, luwih dikenal minangka 'Dona Tota', ing karir lan urip putrane.

Reverence iki minangka upeti sing pas kanggo wong wadon sing luwih saka wong liya perang kanggo njaga putrane ing dalan sing bener, sanadyan ing kaping iku katon minangka tugas mokal.

Iku angel kanggo ngetrepake impact ibu 'El Diego' kanggo nggawe wong wong iku dina iki, sanajan ing taun 35 kepungkur Maradona piyambak wis kerep nyoba kanggo nerangake kurban lan efforts digawe dening ibune kanggo nglindhungi wong lan limang siblings ing pinggir kutha Buenos Aires, Villa Fiorito. Punika salah satunggiling ukumipun kangge ibunipun.

"Ing taun 13 aku nyadari yen ibuku ora tau nandhang sakit perut," Diego bakal miwiti, ngelingi salah sawijining anekdot sing disenengi babagan naluri protèktif ibuné. "Dheweke ora tau nyeri weteng, dheweke mung pengin mangan. Saben panganan bakal metu, dheweke bakal ngomong 'weteng saya nyengsarakke'. Apa goroh! Iku amarga ora ana cukup kanggo pindhah. Mulane aku tresna marang tuwa wadon. "

Ibuné ana ing kana saben karier. Dheweke bakal ninggalake anak-anake sing isih tinggal bareng karo Diego. Nalika tetep bersamanya, dheweke perang amarga dheweke ngontrol gaya urip pecandu narkoba kanggo minimal 0. Dheweke dadi alasan kenapa Maradona ora pensiun amarga obatan. Maradona nganggep kebiasaan merokok nalika dheweke. Dheweke mung bisa ngatur uap rokok.

Maradona tresna banget marang ibune supaya dheweke bisa mencium dheweke sanajan ing mripate umum supaya bisa ngrasakake tresna marang ibune. Iki, akeh wong sing ora seneng.

Dheweke karo dheweke sanajan dheweke amben dying. Ibune Maradona ing pamrentahane ngentekake nganti pirang-pirang kali ngunjungi rumah sakit amarga masalah ginjel.

Ibu legenda Argentina lumpuh ing dina Sabtu 19th November, 2011, dina sawise dijupuk menyang rumah sakit kanggo gagal ginjel.

SIBLINGS:

Raul Maradona: Dheweke adhine langsung saka Maradona. Dheweke main ing Argentina kanggo Boca Juniors, ing Spanyol kanggo Granada, lan ing Peru kanggo Deportivo Municipal; dheweke uga main ing Jepang, Kanada lan Venezuela.

Hugo Hernán Maradona: Liyane adhine sing lair ing 9th May 1969. Dheweke uga dikenal minangka El Turco. Panjenenganipun punika ingkang mirip kaliyan kakangipun, Diego.

Dheweke tau iku sawijining Argentina Pelatih bal-balan persatuan lan mantan pemain. Dheweke main minangka gelandang kanggo klub ing Amérika Kidul, Eropah, Jepang, lan Kanada, lan minangka anggota timnas Argentina U-16.

SISTERS: Diego Maradona duwe sadulur wadon 5 sing bisa dideleng ing ngisor iki.

Dheweke duwe telu sepuh lan sadulur lanang loro.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Diego Maradona nglampahi lorong kanthi kekasihipun Claudia Villafane ing Nopember 7, 1984.

Loro-lorone padha urip bebarengan ing katresnan lan keharmonisan. Dheweke manggon karo dheweke lan weruh dheweke liwat taun nyoba.

Pasangan iki diberkahi karo anak wadon loro, Dalma Nerea lan Giannina Dinorah.

Dalma Maradona yaiku aktris lan penyanyi Argentina. Dheweke lair ing 2nd April, 1987 ing Barrio Norte, Argentina. Dheweke miwiti karir akting ing sekolah teater Hugo Midón. Dheweke banjur entuk pangkat ing pagelaran saka Instituto Universitario de Arte. Dheweke terkenal amarga nggawa Sofia ing seri bocah Cebollitas.

Putranipun ingkang kaping kalih, Giannina Maradona lair ing 16th of May, 1989. Dheweke dikenalaké Sergio Aguero ing 2008 dening Diego Maradona, lan kedadeyan kedadeyan kanthi cepet. Giannina nikah Sergio Aguero ing 2008, lan anaké Benyamin lair ing 2009. Pasangan kasebut pegatan ing 2013.

Diego Maradona lan garwane Claudia Villafane dikenal kanthi suwe kanggo 15 taun lan pegatan maneh ing 2004. Sajrone proses cerai, dheweke ngaku duwe putra haram, Diego Sinagra, sing main bal-balan ing Italia (kaya nalika nulis).

Dheweke uga diberkahi karo putra liyane, Diego Fernando, ing 2013 saka pasangan ex-long termine Veronica Ojeda.

Saka 1980 nganti 2004, dheweke tetep dadi pecandu narkoba, sing kena pengaruh kesehatan lan kinerja sing ngaruh. Sanadyan dheweke pindhah menyang Kuba lan nyoba ngrampungake rencana rehabilitasi narkoba, ora ana sing luwih apik nalika dheweke ngalami infarksi miokardial sawise ngalami overdosis kokain ing 2004.

Maradona duwé anak loro - sah. Ing sikap rada ambivalen nyedhaki bapake, dheweke tau ngomong: "Anakku sing sah yaiku Dalma lan Giannina. Liyane iku produk dhuwit lan kesalahan. "

Iki murka marang anak ora sah, Diego Sinagra sajrone diskusi konferensi pers.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Akeh sing wis owah sawise main karo Little Bawang. Ing umur 12, dheweke dipilih kanggo main kanggo Los Cebollitas. Keterampilan dheweke terus dihargai dening penonton. Ing umur 15, dhèwèké entuk kesempatan kanggo miwiti debut profesionalé karo Argentinos Juniors. Dheweke ndadekake Los Cebollitas dadi gelandhang 136 sing ora kalah, nampilake kemampuan lan talentane.

Pemain tengah sing cendhak nanging ora bisa dipercaya amarga kamampuan kanggo nyiptakake peluang kanggo dheweke lan liya-liyane, Maradona mimpin tim klub kanggo akeh juara ing Argentina.

Maradona ora nglungani kesempatan iki kanggo ngeterake keluargane saka kemiskinan. Iki ngimpi lan dheweke weruh dheweke ngrampungake.

Puncak kariré dadi anggota tim nasional Argentina sing menangaké Piala Dunia 1986. Diego minangka target konsisten kanggo trik kotor ing karir internasional. Sajrone Piala Donya 1986 ing Meksiko piyambak ana 53 fouls marang dheweke. Pertunjukan dheweke ana loro gol sing bisa ditemoake ing kamenangan sepuh final ing Inggris: Pisanan dicetak secara ilegal karo tangan kiwa, sing diklaim Maradona minangka karya "Tangane Gusti Allah".

kang Gol kapindho mbutuhake ora ana bantuan adikodrati, kajaba kemampuan sanes sing bisa ngobrol kepergian pembela kanggo nggoleki pandhita. Sadèrèngipun, Maradona main wonten ing sekawan Piala Donya, lan damel gol 34 ing 91 internasional kanggé Argentina.

Sawisé Piala Donya, Maradona ditransfer menyang Spanyol FC FC kanggo biaya rekor donya $ 7.6 yuta. Ing 1983, Maradona bisa netepake fokus lan mimpin tim kanggo menangake Copa del Rey lan Piala Super Spanyol. Dhèwèké sukses rong taun kanthi gol nyithak gol 38 ing total game 58. Nanging masalah lapangan karo staf lan pemain kudu dipindhah menyang Napoli Italia kanggo biaya rekor World World $ 10.5 yuta.

Senadyan kecerahan sing ora ditliti ing lapangan, Maradona dadi emosi sing kondhang minangka tokoh sing kontroversial banget. Dheweke dadi ketagihan kanggo kokain nalika main ing Spanyol ing 1980s lan nampa penundaan 15-month sawise nguji positif kanggo inti ing 1991. Maradona ngasuh penundaan profil liyane telung taun sabanjure, wektu iki kanggo tes positif kanggo ephedrine sajrone Piala Donya.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -leren

Maradona nginep ing karir main ing negarane, keterampilan fisiknya ambruk dening cedera lan taun-taun suda. Panjenenganipun ngumumaken pensiun nalika dinten ulang tahunipun wonten ing 1997.

Dheweke dicathet minangka pencetak gol paling dhuwur nomer telu kanggo Argentina, yaiku Gabriel Batistuta lan Hernan Crespo.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Post Playing Life

Masalah sing ngrusak Maradona sajrone karire main terus sawise pensiun. Ing sasi Juli, 1998, Maradona nampi rong taun dudutan lan 10 sasi kanggo njupuk wartawan kanthi bedhil udara ing 1994.

Intake obat bacame paling awon sawise pensiun. Maradona dirawat ing sakit jantung ing 2000 lan 2004. Taun kasebut 2004 nalika dirawat ing rumah sakit, dheweke kudu nggunakake respirator kanggo ambegan kanthi bener.

Ngakoni menyang klinik swasta ing Uruguay sawise nandhang serangan jantung. Diundang kanggo ngobati ing Kuba dening Fidel Castro, lan mbuwang luwih saka patang taun sabanjure ing negara kasebut.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Masalah kelemon

Sasampunipun pensiun, gaya hidup obat-obatan lan alkoholipun boten saged dipunkontrol. Prilaku iki nggawa dheweke menyang bobot 267 kilogram. Iki jelas masalah obesitas. Akeh sing weruh banjur diarani weteng minangka "Belly of Buddha".

Kanthi bantuan saka ahli bedah ing Cartagena, Kolombia, operasi lambung lambung rampung. Operasi iki mbiyantu mbuwang 50kg saka bintang 121kg. Iki kedadeyan ing 2005.

Sasampunipun operasi, sawetara kritik dipunwiwiti wonten ing komunitas medis babagan resiko ageng ingkang nembe dipuntindakaken. Risiko ora mung kanggo pasien, nanging uga kanggo prestise rumah sakit. Diego Maradona bisa uga seda ing proses kasebut.

Kejabi ana resiko, sawetara sing nyatakake operasi kasebut mati amarga sifat mbrontak Diego, dheweke ora bakal bisa ditinggal sedhih ing proses kasebut.

Kepribadian impulsif Diego Armando ora bisa njaga diet lan perawatan pasca surgery, saengga dheweke entuk sebagean bobot sing ilang.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pemain lan Goal saka Penghargaan Century

Milenium anyar teka, FIFA ing kawicaksanane mutusake kanggo menehi pemain judhul abad.

Jajak pendapat internet sing dianakake dening Maradona yaiku pemain paling dhuwur ing abad 20. Kontroversi sing gedhe iki ngetokake pengumuman iki.

Miturut Maradona, "Wong-wong milih kanggo kula. Saiki dheweke pengin aku entuk hadiah karo Pele. Aku ora bakal entuk hadiah karo sapa wae. "

Iki ing ngendi dheweke ndhuk daging sapi karo Pele.

Mangkono uga, gol kapindho Maradona nglawan Inggris dipilih minangka "Tujuan saka Abad" ing jajak pendapat online 2002 conducted dening FIFA. Piyambakipun nampi bal ing paraga piyambak lan nyalip nglampahi limang pemain Inggris kanthi sentuhan 11, ingkang nglangkungi langkung saking setengah lapangan kangge mencetak gol.

Minangka penghormatan marang keterampilan lan kecemerlangan, panguwasa ing Stadion iki mbangun patung saka dheweke nyelehake "Tujuan saka Abad" lan disimpen ing lawang stadion.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pelatih Argentina

Ing 2008, Maradona dipasarke kanggo nglatih tim nasional Argentina.

Senadyan pemain Argentina mbela skuat bakat sing dipimpin déning Lionel Messi, mbok menawa dadi pemain paling apik ing donya, dheweke bakal mumbul saka Piala Donya 2010 kanthi 4-0 nyerang Jerman ing babak perempat final, lan kontrak Maradona ora diperbaharui.

Senadyan kekecewaan umum, Maradona tetep disenengi ing Argentina minangka putra asli sing munggah saka dhisike sing sedhiloni kanggo nggayuh puncak bintang ing panggung internasional.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tatoo

Diego Maradona saiki wis limang tato, kalebu jeneng loro wadon "Gianinna lan Dalma" ing saben lengen. Diego uga nduweni tato naga ing sikil kirike, kayadene ing gambar ngisor.

Diego Maradona uga nduwe tato saka Marxist Argentina sing misuwur revolusioner, Che Guevara, ing lengen ndhuwur. Diego wis dikutip "Aku nggawa dheweke ing lengen lan ing atiku. Aku sinau crita, aku sinau tresna marang dheweke. Aku ngerti kebenaran babagan dheweke. "

Luwih maneh, ing kaki kiwa iku tato potret saka mantan perdhana Mentri Kuba, Fidel Castro. Diego ngandika "Mangkene karo dheweke kaya tangane tangan. Apa sing ditindakake kanggo kula iku ora bisa ditutake. Bebarengan karo Gusti Allah, iku alasan aku urip. "

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Jeneng asline

Diego Maradona dihiasi julukan nalika kariré, nanging sing paling asli "Barrilete Cósmico" ing basa Inggris, "Kites Cosmic ". Jeneng kasebut diwenehake dening komentator radio legendaris Uruguay, Victor Hugo Morales lan pisanan ditrungu dening publik Argentina ing 1986, mung sawisé nyetak gol kasebut nglawan Inggris. "Kucing Cosmic. Apa planet sampeyan teka saka? " Dheweke nguwuh. Bertahun-tahun sawisé komentator ngandhakake, dheweke wis pracaya marang dribbling Maradona supaya ora bisa ditebak amarga mungsuh mesthine kaya ngubengi layangan ing angin.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Cinta lan Gething kanggo Napoli

Diego Maradona paling misuwur amarga wektu ing Napoli. Panjenengané rawuh ing Napoli sawisé dikalahaké déning presidhèn FC Bercelona Jose P. Liuis Nunez. Dheweke ditransfer kanggo rekor $ 10.48 yuta. Maradona mung pemain ing sajarah bal-balan sing wis nampa transfer biaya rekaman donya kaping pindho.

Sasampunipun rawuh, Maradona dipun tampi dening fans 75,000 nalika dipresentasari ing 5 Juli, 1984 minangka Pemain Napoli. Dheweke kepengin ngunggahake pangarep-arep marang para penggemar lan dheweke yakin yen Juruwilujeng wis teka.
Panjenengané ngangkat klub kasebut kanthi dhuwur ing jaman anyar lan Napoli menangaké Juara Liga Serie A Italia ing 1986-87. Penggemar maragakake Maradona lan prayaan kasebut ngubengi jam seminggu.

Panjenenganipun mbiyantu Napoli kanggé menangaken Copa Italia wonten ing 1987, Piala UEFA ing 1989 lan Supercup Italia ing 1990 kejawi juara Serie A. Akeh bocah-bocah anyar sing diwenehi jeneng 'Maradona'kanggo pakurmatan ing Italia.

Masalah dheweke ing Napoli diwiwiti nalika dheweke mulai ilang game lan njupuk obat-obatan. Pisanan, dhèwèké didenda $ 70,000 dening klub amarga ilang game lan praktik amarga stres. Penggunaan kokain terus lan uga disambung karo Camorra, organisasi pidana.

Dheweke melu ban ban 15 amarga gagal uji obat kanggo kokain lan dibebasake dening Napoli ing 1992. Ing pakurmatan lan kanggo prestasi dheweke jersey No. 10 pensiun saka Napoli.

Maradona ing 1996: "Aku, aku lan aku bakal terus dadi pecandu narkoba. Wong sing nambani obatan kudu nglawan saben dina. "

Dheweke ninggalake utang Napoli karo wong tax Italia. Pejabat ngandika ing 2009 yen Maradona duwe utang € 37 yuta. Nanging, luwih saka separo iki kapentingan ing utang asli.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Idol Sepak Bola Nya

Dheweke diilhami dening Rivelino saka Brazil lan George Best saka Irlandia Lor nalika dheweke munggah.

Diego Maradona kaget amarga wani, prestasi sing luar biasa lan kuwalitas luhur.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tangane Gusti Allah Wasit

Ali Bin Nasser minangka wasit sing nyetujoni game lan nyebarke kacilakan nalika Maradona ngetung "Tangan saka Gusti Allah". Maradona sawise 29 taun dibukak Ali Bin Nasser.

Kunjungan menarik iki kedadean ing 17 Agustus, 2015. Maradona mlayu menyang Tunisa lan mbayar upeti marang pahlawan was-was lan ngatonake julukan Argentina.

Iku Ali Bin Nasser sing ngadeg bola ing gambar ngisor iki.

Manggoni 'kanca langgeng' lan menehi klambi sing ditandatangani Argentina kuwi akeh kanggo dheweke.

Diego Maradona ngambong lan ngrangkul wong sakwise atine.Wong loro kasebut mesem sawise taun 29. Iki wis nggawa kritik abot antarane pamikir lan panyengkuyung Inggris. Gething sing disenengi kanggo ngresiki tangan kanggo loro pasangan tiba-tiba mlumpat.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Tangan God Referee- Untold Story of Ali Bin Nasser

Pengganti Tunisian Ali Bin Nasser nalika ditakoni ngapa dheweke sing ngaku keputusan kanggo menehi gol kasebut dipengaruhi dening Dochev, juru pidato.

"Aku wis ngenteni Dochev kanggo menehi pitakon babagan apa sing kedadeyan nanging dheweke ora menehi sinyal kanggo bal tangan," Bin Nasser ngandika. Senadyan ngupayakake ngirimake gething marang dheweke, loro-lorone mau nyatakake.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Gusti Allah Linesman

Pisanan, sing Linesman, sing ora bisa nyatakake gol tangan Tangan Diego saka Diego Maradona wis tilar donya. Dheweke tilar donya nalika umure 80. Bogdan Dochev ngginakaken saben wekdal gesangipun kanthi tenang amargi kenapa piyambakipun boten saged ningali tangan Maradona saking gawang Gusti wonten ing Piala Dunia 1986.

Bogdan Dotchev ngendika bab kedadeyan kasebut: "Senadyan aku felt langsung ana bab sing ora resmi, nalika Fifa ora ngidini para asisten mbahas keputusan karo wasit. Yen FIFA wis nglakokake wasit saka Eropah kanggo ngetrapake pertandhingan kasebut, gol kapisanan saka Maradona mesthi ditolak. "

Ngandika sadurunge: "Diego Maradona ngrusak uripku. Dheweke pemain bal-balan sing apik nanging wong cilik lan bodho. Dheweke kurang ing dhuwur lan kawicaksanan lan minangka wong. Instruksi FIFA marang kita sadurunge game wis jelas - yen sesami ana ing posisi sing luwih apik tinimbang mine, aku kudu ngurmati tampilan. "

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Tangan Gusti Allah Linesman- The Untold Story of Bogdan Dotchev

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Link karo Gadaffi

Ing 2003, Maradona ditunjuk minangka konsultan teknis dening Al-Saadi, putra kaping tiga Muammer Gaddafi. Al-Saadi nalika main ing Serie A kanggo Perugia Calcio.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Link Maradona karo Keluarga Gadaffi- Cerita Untold

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Gereja Maradona

Ing masyarakat saiki kita bisa ndeleng para atlit minangka brahala lan nyelehake dhuwit supaya bisa ndeleng kabeh. Nanging apa padha pantes status dewane? Padha mesthi ana ing ndhuwur apa sing dilakoni, nanging kanggo nyembah dheweke? sing ana ing tingkat sing anyar.

Apa sampeyan ngerti? Peminat Argentina wiwit sing "Gereja Maradona" ing Buenos Aires ing 1998.

Gréja Maradona njupuk dhukungan iki kanthi tingkat sing anyar. Para pamrentah saka panyade iki kanthi harfiah nyembah wong iki "Godly" sikil kiwa sing ditampilake nalika dheweke ngukur ing lapangan. Kanthi liwat para pengikut 120,000, Gereja Maradona nyembah Diego Maradona, legenda bal-balan Argentina pensiun, minangka déwa. Para pandherek iki malah nggawe Sepuluh Perintah, Doa Tuhan, lan uga nduweni teks agama dhewe.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gereja Maradona Ngganti

Para pandhereke uga duwe Dhawuhe Pangeran piyambak!
"Diego kita, sing seni ing bumi, suci dadi kaki kiwa, sihirmu teka, tujuane bakal eling."

Para pengikut pasamuwan manggon lumantar God Diego. Urip iku duweke dhewe. Wektu sing peteng karo ngadhepi kecanduan narkoba nyebabake kabeh kelompok pengikut. Padha uga ngganti taun saiki kanggo ketemu karo lair Diego sing dikasihi. Contone, taun 2016 ing Gereja Maradona bakal dadi 56 AD (Sawise Diego). Padha ngrayakake ulangtahuné Gusti Allah Diego minangka prayaan Natal.

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Kamar tamu saka Gereja Maradona

Padha dekorasi wit lan kamar turu karo tema Maradona lan warna warna bendera Argentina. Gréja uga nduweni sepuluh kodhe hukum sing kudu dilakoni saben anggota kanggo nglindhungi warisan panyiapan.

Ing ngisor iki ana Sepuluh Perintah Maradona;

  1. Sampeyan kudu duwe Gréja Maradona Ngubah ing omah sampeyan
    Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
    Gréja Maradona ngowahi
  2. Sepakbola seneng ndhuwur kabeh
  3. Nyatake katresnan tanpa syarat kanggo Diego lan kaendahan bal-balan
  4. Defend shirt Argentina
  5. Nyebar warta babagan keajaiban Diego
  6. Memuji kuil-kuil sing diputer lan kaos suci
  7. Aja ngumumake Diego minangka anggota tim tunggal
  8. Miwiti lan nyebar prinsip-prinsip pasamuwan
  9. Nggawe Diego jeneng tengahmu
  10. Nami putra kapisan Diego

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Perang saka Words Against Pele

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Maradona Vs Pele

Ing perang tembung sing wis ana wis ana antara Maradona lan Pele wiwit saka pemain Maradona sing menang. Ing ngisor iki ana tembung perang sing wis ana ing antarane.

Pele ngandika nalika pemerintahan Maradona minangka bos tim nasional: "Nanging iki ora kesalahan Maradona. Punika salah sethithik sing nyulik dheweke. "..Pemain Argentina mbanting maneh, ngendikan: "Pele kudu bali menyang museum. Lan tetep ana ing kono. "

Diego Maradona Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kritik nyerang

  • Sawise nancepake kamera fotografer amarga diganggu, Diego ngandika "Aku nindakake kanthi alesan."
  • Maradona wis mbela Lionel Messi nalika ana kritik sing ditujokake marang dheweke. Ing Juli 2, 2010, nalika ngandika: "Sapa ngomong dheweke ora duwe Piala Donya sing gedhe."
  • 2010 World Cup- Sanajan ngalahake tim kasebut, bisa ngalahake turnamen kasebut. Kanggo kritikus, Maradona mangsuli. "Twong-wong sing ora pracaya: saiki s ** k d ** k - aku ngapusi wanita kanggo tembungku - lan terus nyedhot ** g. Aku salah siji putih utawa ireng. FIFA ora seneng banget babagan mecah iki. Padha nyandak larangan rong sasi ing dheweke.
  • FIFA Attack- Maradona entuk dendam marang FIFA nalika dhèwèké ngrekam babagan bal sing anyar kanggo digunakake ing turnamen Piala Dunia 2010 ing Afrika Kidul. Panjenenganipun ngandika- "Aku takon kabeh direktur FIFA kanggo mungkasi ngomong babagan aku lan mulai nggarap bal-balan sing bener. Bola iki ora ana guna. Sampeyan ora bisa ngontrol. "
  • 1998 World Cup- Mbalik maneh ing 1998, babagan Piala Donya taun kuwi. "Pemain kabeh kudu mlebu kothak. Padha kaya Robocops, padha duwe luwih akeh pelumas tinimbang pijet. Aku ora ngandel yen turnamen bisa luwih elek. "

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene