Cerita Diego Godin Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

0
2684
Cerita Diego Godin Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal minangka "Capitan". Kisah Kita Diego Godin Kanak-kanak plus Biografi Biak Untold Ngirim sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti ketrampilan apik banget nanging mung sawetara ngerteni Bio Godin's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal lan Keluarga

Diego Roberto Godin Leal lair ing 16th of February, 1986 ing Rosario, Uruguay. Dheweke lair saka ibune, Iris Lial lan bapake Julio Godin.

Diego Godin's parents Julio and Iris

Tuwuh ing Rosario ing Hongaria, Godin enom, nalika umur patang taun suwene wis mati amarga ora sengaja ambruk. Kedadeyan sing nandhani salah sawijine pertelingkahan Godin kanggo urip bisa ditindakake nalika keluargane mburu ing alas Rosario. Nalika kulawarga nyiapake manuk panggang sing dijupuk, Godin lan adhine, Lucia tindak muring-muring lan ing proses kasebut dumunung ing pinggir kali (cedhak karo tebing) sing duwe iwak nglangi ing permukaan.Foto Diego Godin

Naluri dolanan bocah cilik kasebut ditindhes nalika ana ing watu kanggo nyekel salah sijine iwak. Ing sawetara detik, dheweke nemokake awake dhewe ing jero gulu lan wis disapu kanthi cepet. Lucia mlayu kanggo ngandhani wong tuwane sing tanpa ragu-ragu mlayu ing wayah esuk kanggo ndeleng Godin njupuk puterane mburi sing apik kanggo safety.

Diego Godin Survival Instincts

Ngeling-eling taun kedadeyan kasebut, Godin ngandhakake yen;

"Iki minangka mukjizat, aku ora duwe pengalaman nglangi ing umur patang taun lan kasunyatane aku nganggo boots lan musim salju. Nanging, ngguyu sandi tangan ing cara aku ora bisa nyimpen uripku "

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Kedadeyan kasebut bakal dadi salah sawijine kesempatan sing Godin mbrontak marang kahanan sing arep ditarik. Sawise kedadeyan kasebut, dheweke dadi aktif ing olahraga kalebu basket bal-balan lan nglangi sing ngancamake urip.

Ora suwé, Godin mutusaké kanggo main bal-balan, keputusan sing ditindakake nalika umuré 15 lan salawasé urip kanggo ngumbah path sing ana ing persimpangan saka prospek;

"Sanadyan iku angel milih olahraga sing saya gedhe, aku menyang suket lan saiki duwe kabeh kanggo ngucapke matur nuwun kanggo nggawe pilihan"

Ora kaya akeh jenius bal-balan sing entuk daftar ing klub-klub pemuda sadurunge umur 10, godin enom, ing umur 15 wiwit ngupaya profesionalisme ing Defensor Sporting, sawijining klub sing ngeculake layanan dheweke kanthi alasan dheweke ora cukup becik .

Cara Diego Godin Ditolak ing Defensor Sporting Club

Perkembangan ninggalaké Godin kepencut lan ndadekake dheweke ngupayakake ngupaya mlayu ngupayakake main bal-balan sing profesional amarga dheweke seneng banget karo kurban sawetara, kalebu ninggalake kota asalé Rosario menyang ibukutha Uruguay Montevideo lan nyerah olahraga liya mung kanggo main kanggo Defensor Sporting.

Prajurit kaslametané ora ana sing nyerah kanthi gampang, sawise njupuk cendhelan sing diwenehake, dheweke menehi bal-balan pamain liyane kanthi ngupaya enrollment ing Club Atletico Cerro sing menehi kesempatan uji coba. Godin dipamerake sing paling apik nalika nyoba lan narik perhatian direktur pemuda, William Lemus, sing menehi kontrak pertama marang Godin.

Diego Godin ing Atletico Cerro

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rise To Fame

Diego Godin wiwit maju ing Atletico Cerro. Dheweke seneng main ing posisi kasebut sadurunge digawe kanggo dadi gelandang lan pungkasane minangka bek. Senajan Godin tau ngeyel peranan anyar, dheweke ngadopsi lan nggawe dheweke minangka salah sawijining pemain pertahanan paling apik sadurungé pindhah menyang Club Nacional de Football.

Diego Godin ing Club Nacional de Football

Godin break gedhe teka ing 2007 nalika nyekel kapentingan klub Spanyol, Villarreal, sawise mbuwang mangsa ing Club Nacional. Iku ana ing Villarreal sing Godin digawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi ngempetake rock defensif sing kuat karo Gonzalo Rodriguez ing jantung pertahanan Villarreal.

Diego Godin ing Villarreal

Klub kasebut ndadekake dheweke pindhah menyang Atletico Madrid, ing pundi piyambakipun damel debut wonten ing pertandhingan Piala Super UEFA nglawan Inter Milan lan dados salah satunggaling pemain klub. Pagawéyané ing Atletico Madrid nyatakaké tim menangaké loro klasemen Liga Europa, salah siji piala La Liga lan Final Liga Champions ing ngendi loro kalah ing saingan kutha Real Madrid. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Diego Godin Rise To Fame

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Sakbubare kabeh pemain bal-balan sing sukses, ana wag sing apik banget. Diego Godin wis hubungan karo pacare, Sofia Herrera watara patang taun wiwit wektu nulis.

Diego Godin With Girlfriend utawa Wag Sofia Herrera

Duo ketemu sajrone pertandingan bal-balan antarane Barcelona lan Atletico Madrid nalika Sofia nyoba njaluk tiket kanggo pertandhingan kasebut lan hubungane wis wiwit lumaku.

Kadospundi Diego Godin Met kaliyan Got Engaged dhateng Sofia Herrera

Sofia Herrera lulusan Scuola Italiana di Montevideo. Dheweke uga putri mantan bintang sepak bola Jose Herrera, sing main kanggo Penarol ing Uruguay. Pasangan iki mung ditawan bubar lan pembuangan ora bisa ngenteni kanggo ngrungokake lonceng pesta kawin kanggo duo.

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Pribadi Pribadi

Diego Godin tansaya mbangun kepribadian wong sing dadi pejuang lan slamet. Ngerti donya dadi papan atos, dheweke ngembangake keterampilan urip ing prinsip-prinsip ketenaran lan tansah ngadeg kanggo awake dhewe. A pribadine sing wis njupuk dheweke adoh ing karir.

Diego Godin Pribadi Bukti

Godin sedherhana, nanging sing paling penting, dheweke dadi pemain tim. Salah sawijining detail penting sing ora kudu dilirwakake bab Diego Godin yaiku dheweke iku sawijining godfather, lan nalika kita ngomong godfather, kita ateges dheweke minangka godfather Antoine Griezmann putri, Mia. (digambar ngisor karo dheweke bapak). Ora ana sing tukang mburu tau ngomong;

"Aku tansah nyoba lan menehi tuladha apik kanggo bocah-bocah sing ngetutake aku".

Facts About Diego Godin goddaughter

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Loss of Several Teeth

Kejadian liyane sing kurang ngancam urip nanging ninggalake Diego Godin kanthi bekas cetha kanggo urip iku nyebabake sawetara untu nalika pertandingan Athletico Madrid karo Valencia ing Februari 2018. Kejadian iki nalika Godin melu tantangan aerobik kasar karo kiper oposisi, Neto.

Kadospundi Diego Godin Ngilangi Saperangan Gigi

Sasampuning kedadean punika, Godin dipunkubur nalika klub kasebut ngedalaken pernyataan sasampunipun ngandharaken bilih pemain pertahanan kedah ngalami operasi rekonstruktif. Ing statement maca;

"Diego Godin nandhang tatu nalika dheweke nglawan Valencia. Pemain pertahanan kita ngalami fraktur dentoalveolar karo telung maxilla kang ana ing rahang ndhuwur. Dheweke bakal ngalami operasi maxillofacial ing dina teka. "

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Kapten Godin

Yen boasa iku apa wae sing bakal ditindakake kanggo Godin, iku bakal dadi gegayuhan ing kasunyatan yen dheweke menang
'kapten' nalika musim katelu ing klub Uruguay Atletico Cerro nalika umuré 19. Sasuwene, Diego Godin ditransfer menyang klub Powerhouse Divisi Primera Nacional de Football ing ngendi dheweke dijenengi kapten tim kasebut nalika rawuh ing taun 2006. Kajaba iku, dheweke wis nggawe akeh penampilan kanggo Athletico Madrid nganggo cap tangan kapten.

Kapten Diego Godin ing Athletico Madrid

Kapten dheweke ngluwihi upaya klub minangka mantan kapten Timnas Uruguay Diego Lugano, nalika pensiun saka bal-balan internasional nyerah marang kapten kapten Diego Diego kanggo mimpin tim pertahanan Copa America Title.

Diego Godin Kapten tim nasional

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Fitness

Diego Godin minangka pemain pas. Sanadyan ora ana siji-sijine muscular abot lan sikap Macho, Godin nyoba supaya bisa urip sing prasaja. Latihane ngecakake angkat bobot nanging kalebu latihan cardiorespiratory kaya sprinting.

Diego Godin Fitness Facts
Diego Godin uga melu latihan pasir dunes lan jogging ketahanan sing nyatakake stamina ing lapangan dolanan.

Diego Godin Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Promotor

Prestasi Diego Godin akeh ing lapangan. Nanging, dheweke nduweni sawetara sing terkenal ing lapangan. Dadi pemain pertandhingan sing cerdik, dikarepake bakal dadi match gedhe kanggo promosi merek lan perusahaan. Dua tawaran sponsor utama sing dikalahake dening Diego Godin sing pantes di sebutake yaiku sing nganggo merek Tech, merek Apple lan olah raga produser, Puma.

Diego Godin ngendikaake Puma lan Apple

Bebungah sakabèhé saka klub kasebut kacathet dadi 14.543 yuta dolar. Rega nilai pasar anyaré yaiku 22.8 yuta dolar. Mesthine, julukane apik banget. Dheweke entuk gaji tahunan 4.576 yuta lan duwe net worth kira-kira 4.5 yuta dolar saka 2017.

Mriksa: Thanks kanggo maca Diego Godin Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene