Daniel Sturridge Kanak-kanak Story Plus Untold Biografi Fakta

0
5785

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Studger". Kisah Storyy Daniel Sturridge lan Biografi Untold sing ndadekke fakta sing ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane nanging sawetara nganggep Biografi Daniel Sturridge sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Daniel Sturridge Childhood StoryDaniel Sturridge lair ing dina 1st September 1989 ing Birmingham, Britania Raya dening Grace Sturridge (ibu) lan Michael Sturridge (bapak), loro asal saka Jamician.

Dheweke tuwuh ing Hockley, Birmingham. Iku lingkungan sing ora bakal dilalekake manawa muter bal-balan ing lapangan lokal, nyepak bal ing taman ngarep kulawarga lan kabeh omah.

Saben bocah ing lingkungan kasebut seneng banget.

Daniel Sturridge Childhood Story
Little Daniel Sturridge: Anak lanang ing ati kabeh

Daniel seneng Hockley amarga iku panggonan sing positif kanggo urip lan nang endi wae sing menehi pituduh sing bener kanggo ngendi dheweke saiki.

Young Daniel SturridgeWonten ing tuwuhipun, Young Daniel gadhah tiyang sepuh ingkang sanget protektif saking piyambakipun. Ing tembung kasebut; ...."Hockley nglakoni tindak pidana supaya ibu mboten ngersakaken kula, lan bapak kula sami. Aku kudu ing wektu tartamtu minangka ana akeh panganiaya ing wilayah kita. Pendhaftaran sadulur, Leon, ora nglibatake kekerasan, lan dheweke njamin aku tetep adoh saka gaya hidup kabeh. Iku penting kanggo mangerteni yen sampeyan bisa dadi apa ing wilayah sing dilarang tindak kejahatan. Aku ngucapke matur nuwun marang Gusti Allah sing aku bisa metu saka lingkungan lan nggawe soko dhewe. "

Duwe saka latar bal-balan kulawarga, Daniel ngerti bapake lan paman bakal pengin tetep warisan. Dadi, dheweke duwe prajurit awal lan wali saka dheweke. Bapakipun, Michael ngembangaken kesenenganipun kanggé nampilaken video anakipun Pele. Iku iki sing pertama entuk Daniel kasengsem ing bal-balan.

Ing tembung Daniel dhewe ..."Kula bapak ngladosi kula kathah wonten ing taman, kula badhé nyelehake kerucut lan asu tansah ngoyak kita. Dheweke nuduhake kula akeh video Pele. Dheweke bakal nuduhake kula skills lan aku bakal pindhah ing taman ngarep nyoba kanggo nindakake. "

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Sturridge miwiti karire nalika umur enem ing klub lokal Cadbury Athletic. Dheweke dibimbing lan dibimbing dening bapak lan kakange. Iki menehi wong wiwitan Gamelan kanggo bal-balan.

Daniel Sturridge Childhood Story
Daniel Sturridge Childhood Story: Awal Karir Dina

Dheweke nglampahi kabeh musim 1995 / 1996 ing klub kasebut sadurunge ditemokake nalika umur 7 taun dening akademi muda Aston Villa. Panjenengané ninggalaké Villa patang taun sawisé pindhah menyang Coventry City, saka ngendi dheweke gabung karo Akademi Manchester City ing 2003, yuswa 13.

Taun iki, dheweke dadi pencetak gol paling gedhé lan dadi pemain pamuter musim iki (siji-sijine pemain liya kanggo ngalahake iki yaiku pemain bal-balan Argentina Carlos Tevez) nalika City menangake Piala Nike, turnamen paling apik ing donya ing 15.

Wiwit wiwitan musim 2006-07, Sturridge wiwit latihan karo tim pisanan City.

Wonten ing musim 2007-08, Sturridge dados pemain ingkang namung saged nyétak ing Piala FA Youth, Piala FA lan Liga Premier wonten ing musim ingkang sami. Iki minangka rekaman sing durung dicocogake nganti saiki.

Ing pungkasan mangsa 2008-09, penyerang Manchester City milih Sturridge minangka Pemain Muda Manchester City ing Musim, ing pundi piyambakipun nyerahaken penghargaan dhateng kulawarganipun lan pamanipun Dean.

Kanthi kontrak Sturridge ing Manchester City kadaluwarsa, dhèwèké mlebu kontrak karo Chelsea ing kontrak papat taun 3 2009 Juli. Ing 31 Januari 2011, Sturridge sarujuk kanggo gabung marang Bolton Wanderers ing kesepakatan silihan nganti pungkasan musim. Dheweke nduwe pengaruh ing Bolton.

Ing 2 Januari 2013, Sturridge ngrampungake pamindhahan saka Chelsea menyang Liverpool, mlebu kontrak jangka panjang kanggo ragad sing ora ditepungi ing wilayah £ 12. Liyane kaya sing saiki wis disebutake sejarah.

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Daniel Sturridge saka latar kulawarga sing sugih. Panjenenganipun keturunan Jamaika, sedaya kakungipun inggih menika Jamaika Raheem Sterling.

DAD: Bapakipun, Michael Sturridge minangka pemain bal-balan profesional saderengipun lair.

Daniel Sturridge - Bapa Michael Sturridge

Ing tembung Daniel, ... "Nalika aku isih urip, dheweke dadi wong sing nglatih lan ngabdi marang aku lan mbantu aku dadi aku saiki. Tanpa bimbingan lan tanpa wawasan lan dina lan jam dheweke sijine karo kula, aku ora dadi pemain sing aku saiki. Bebarengan karo sadulurku, dheweke ngajari aku kabeh.

Michael Sturridge's sadulur iku Simon, Dekan, David lan Derek lan Carl Sturridge. Adhine yaiku Ava Sturridge-Packer CBE.

MURAH: Mumunane Daniel banget fokus marang pendidikan. Dheweke pengin dheweke fokus ing sekolah amarga dheweke kerja ing sekolah. Sing gedhe banget kanggo dheweke.

Ibu Daniel Sturridge- Grace Sturridge
Daniel Sturridge lan Ibu- Grace Sturridge

Ora mung Daniel sing bisa nyiyapake badai ing lapangan, nanging ing pitch, dheweke uga rada tangan ing pawon uga, saengga kulawarga Sturridge wis mbukak restoran Karibia dhewe ing Birmingham, ing pundi piyambakipun lair lan papanipun tiyang sepuhipun tilar donya.

Lan bakal dadi ibu Sturridge, sing ngandika sing dipengaruhi dening tresna dhewe kanggo pangan lan masak sing apik.

Ibu Daniel Sturridge- Grace Sturridge

KALUBÈRAN: Sturridge minangka keponakan pemain mantan pemain bal Dean lan Simon Sturridge.

Paman Daniel Sturridge - Dean lan Simon Sturridge

Paman Daniel, Dean main ing ngarep dasawarsa kanthi Derby County, limang taun kang digarap ing Liga Premier. Paman Simon mlebu ing Stoke City, déné papa Daniel sing diputer ing Finlandia. Loro-liyan Dean, Simon lan Michael Sturridge (bapak Daniel) kabeh nduweni kualifikasi profesional ing wektu sing padha.

Miturut Daniel ..."Wong-wong mau wis nyawisake dalan kanggo aku lan aku nyawang dheweke nalika isih enom. Aku seneng ndeleng pak paklikku kanggo Derby lan paklikku liyane kanggo Stoke. Aku mirsani bapakku muter rekaman Betamax ing ngarep lan dheweke nampilake game lawas nalika main ing Finlandia. Panjenenganipun damel gol ingkang sae. "

BROTHER: Daniel nduweni sadulur tuwa jenenge Leon Sturridge. Dheweke ora kasengsem ing bal-balan saka dina. Dheweke yaiku anak pisanan lan anak saka Michael lan Grace Sturridge.

Lair adhine Daniel Sturridge - Leon SturridgeDaniel tau ngomong yen ora tau ana saingan karo dheweke lan Leon. Ing tembung ..." Leon tansah dadi dukungan 100. Ora ana cemburu. Lan kuwi kabeh, ora mung bal-balan. Ora ana cemburu ing kulawargane, lan iki minangka salah sawijining prakara sing tansah diajarke dening wong tuwa marang aku. Kita tansah diajarke kanggo nggedhekake lan nggawa pujian lan nyoba kanggo saling membantu supaya sukses; tau dadi cemburu saben liyane "

SISTER: Daniel Sturridge duwe adhine jenenge Cherelle Sturridge. Dheweke umur luwih saka 4. Ing ngisor iki gambar Cherelle Sturridge lan John Terry.

Lair adhine Daniel Sturridge - Cherelle Sturridge
Piyambakipun ingkang sepuh Daniel Sturridge, Cherelle Sturridge kaliyan John Terry

KURSUS: Daniel nduweni sepupu 3 kanthi jeneng Warren, Jordan lan Elisa Sturridge.

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ing wiwitan, Daniel ora tau migunakaké sesambungan serius. Dheweke kerep ngobati penggemar menyang foto lan video ing Instagram, nanging dheweke ora tau digambar karo wanita ing sisihane. Romo Off-Pitch ora banget intensif kaya sing Sergio Ramos lan Gonzalo Higuane.

Iki carane dheweke wis ndeleng urip sesambetan dadi ... .."Aku seneng mulangke kulawargane dhewe. Aku ora yakin apa bapakku, nanging muga-muga aku bakal kelangan. Lan muga-muga anakku bisa ngomong apa-apa marang aku. Iku jenis wong aku, lan iku jenis hubungan sing aku ngarep-arep karo anakku.

Mengko, iki apa sing kedadeyan !!

Peminat ing ngendi kaget nalika Daniel Sturridge njupuk marang Twitter kanggo ngandhani kebutuhane kanggo wanita ing uripe. Sturridge sing dikenal kanthi akeh urip ing media sosial, lan interaksi kerep karo fans marang para pengikuté:

Sawetara jam sawise tweeting, sawetara toko media ngumumake ciri-ciri sosiale marang wanita potensial sing kepengin dadi hubungan serius karo dheweke. Sawetara iku bisa diwaca;

-He kanthi fisik banget pas - Muga-muga dheweke bisa ngalahake sampeyan, nggawe dheweke kaya duwe trainer pribadi!

-He bisa njaluk sampeyan diskon ing Subway, sawise dheweke dadi duta nomor siji.

-Dheweke mbuktikake dheweke duwe rasa humor sing apik sawise main ing kompetisi rapping karo pemain Liverpool FC, Jordon Ibe.

-Dheweke urip ing pesta bintang antarane Tinie Tempah, Pharrell Williams lan Drake supaya sampeyan bakal dadi dhaptar tamu minangka plus!

Iku supermodel Jourdan Dunn sing pungkasanipun menang jantung. Jourdan yaiku model lan aktris fashion Inggris. Dheweke ditemokake ing Hammersmith Primark ing 2006 lan mlebu menyang Manajemen Model Badai ing London sakcepete sawise iku. Dheweke wiwit metu ing landasan internasional ing awal 2007.

Jourdan Dunn lan Daniel Sturridge wis wiwit tampil kanthi cepet amarga wiwit janjian. Padha tetep hubungan sing sepi banget kajaba kanggo wektu kaya ing ngisor iki.

Daniel Sturridge Gendhakan
Daniel Sturridge Gendhakan

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Asal Usul Tujuan

Wong wis ngandika Daniel Sturridge wis entuk gerakan kaya Jagger.

Maneh, kabeh sing dikarepake wong sing kepengin ngerti babagan striker, mesthine minangka asal usul utawa makna laguning gol Jagger. Sturridge seneng nggawe rutinitas tari Mesir ing ngarep penggemar.

Internasional Inggris sapisan diterangake ing wawancara karo majalah GQ: "Iki nalika aku lan sedulurku lan sedulurku padha ana ing apartemenku. Kita padha krasa bungah lan muter musik lan akhire nglakokake tarian kasebut. Maneh aku rampung nglakoni ing klub malam lan wong kaya: 'sampeyan kudu nindakake minangka perayaan,' lan banjur jenis mung macet. "

Sawetara penggemar wis nyenengake. Conto katon ing ngisor iki.

Bab iki digunakake pisanan, tari Sturridge Jagger pisanan digunakake ing 2004 nalika dheweke duwe game U15s nglawan Barcelona ing Nike Premier Cup. Taun lawas 14 nemokake punggung jaring, lan ngetutake karo tari kenangan sing ditindakake kanggo pisanan ing lapangan. Sanadyan iku katon sethitik mentah lan bodho ing wektu iku. Daniel wis nambah.

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Black Dress Sense

Ngalih ing lapangan, Sturridge duwe macem-macem kapentingan kanggo tetep sibuk. Dheweke duwe passion banget kanggo fashion ireng. Dheweke nggawe manawa dheweke kitted metu ing peralatan desainer ireng paling apik ing kabeh wektu.

Lan tartamtu, tegese nganggo kabeh pelatih paling anyar.

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sawise County Derby lan Arsenal Fan

Sturridge digunakake kanggo ndhukung Derby County nalika dheweke isih enom amarga pamane, Dean, main kanggo dheweke. Nanging nalika ditinggal Dean, Sturridge pindhahake kesetiaan marang Arsenal.

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Agama

Sturridge minangka Kristen. Sasampunipun nampi penghargaan Premier League of the Month, Sturridge ngandika, "Aku nglakoni kabeh kanthi liwat Kristus sing nguatake aku."

Agama uga nduweni bagian sing kuwat ing umur 24, karo Sturridge minangka wong Kristen taqwa, kaya sing ditemokake dening sikil tumuju langit menehi syukur marang Gusti Allah yen ahli nenek mlayu saben wektu dheweke nemokake julukan saka Reds.

"Aku mung mikir yen aku duwe iman marang Gusti Allah, wis ndedonga akeh, wis kerja keras ing lapangan latihan, lan ngandhakake aku, muter game alami lan muter posisi alami," Sturridge marang CNN World Sport nalika nyoba kanggo njlentrehake wangun red-panas anyar ing ngarep gol.

Daniel Sturridge Childhood Story Plus Untold Biography Facts -A Giver Charity

Sturridge uga aktif ing karya amal, asring ngrewangi pemain muda bisa main ing bal-balan. Ing 2012, nalika main kanggo Chelsea, dheweke ngetokake cek 50,000 menyang Street League, sawijining amal sing didhukung kanggo nulung pemain sing disadvantaged ing Eropah menyang bal-balan.

Ing musim panas 2013, Sturridge mbikak yayasan amalé dijenengaké ing Portmore, Jamaika, kanthi tujuan kanggo mbantu bocah-bocah sing teka ing olahraga lan hiburan.

Dheweke uga nduweni perusahaan rekaman Sturr Class Entertainment.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene