Fakta Cerita Charlie Austin Plus Untold

Kisah Dongeng Charlie Austin

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Chazza". Kisah Kisah Kanak-kanak Charlie Austin lan Fakta Biografi nyedhiyakake sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge ketenaran, urip sesambetan, tuduhan, urip kulawarga lan liya-liyane.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Biografi Charlie Austin sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Cerita Charlie Austin Untold Biografi -Awal urip

Charles Austin lair ing dina 5th Juli 1989 ing Hungerford, Britania Raya.

Dheweke teka ing donya iki liwat ibune, Karen Austin lan bapake, Fred Austin.

Charlie ora perlu ngenalaken bal-balan. Ing kasunyatane, dheweke wiwit nendhang bola nalika dheweke ana 4.

Nalika dhèwèké pitu, dhèwèké wiwit main kanggo Wickham Wanderers sajrone 8, banjur pindhah menyang Hungerford Juniors ing 9 lan saka ing kono ditarik Reading.

Nalika main ing sirkuit non-liga, Austin nambah bal-balan kanthi kerja minangka tukang tembak. Aside wong tuwane sing miskin, dheweke kepengin duwe urip merdika. Dheweke ngelepake sok-sok antarane bricklaying ing situs bangunan lan muter bal-balan.

Saka 1999 nganti 2004, Charlie minangka trainee saka akademi Reading, ing ngendi dheweke ngembangake ketrampilan lan mbuktekaken dadi pemain bal-balan sing bisa mumpuni. Saliyane pangowahan manajer Pembangunan Pemuda, dheweke nyatakake yen, ana pasuryan sing ora pas lan dibebasake. Nanging, manajemen klub ora menehi Austin kontrak senior. Dheweke kanca cilik Jamie Vardy uga nandhang nasib sing padha. VardyAlasan kanggo release dheweke amarga dheweke cilik banget.

Fakta Cerita Charlie Austin Untold Biografi -Urip Hubungan

Charlie Austin ketemu karo bocah cilik, Bianca Parker nalika dheweke kerja minangka tukang tembak di Swindon. Saenipun, dheweke ngerti nalika dheweke ora ana apa-apa. Iki sebabe Charlie nggawe urip tresna dheweke.

Austin lan partner jangka panjang Bianca Parker duwe putri, lair ing 2012 Agustus.

Foto Keluarga Charlie Austin
Foto Keluarga Charlie Austin

Charlie Austin sawisé bali menyang kancané kanggo nikah karo pianoné ing Istana Highclere sing kondhang.

Wong Inggris mbuktikake yen ibune anak duwe pesta apik banget.

Iku mesthi lunga kanthi becik karo Bianca, sing duwe putri Ava Bella karo bintang footy, minangka dheweke diterangake dina pernikahan minangka "Dina paling apik urip".

Sanalika sawise nikahane, Charlie lan Bianca saiki wis mlayu menyang bulan madu menyang Maladewa, negara tropis ing Samudra Hindia, Asia Kidul. Ing ngisor iki foto sing apik banget saka pasangan nalika padha seneng bulan madu.

Charlie Austin lan garwane seneng bulan madu
Charlie Austin lan Wife nalika ngalami madune ing Asia

Fakta Cerita Charlie Austin Untold Biografi -Ngetokke Allegation

Charlie Austin sakdurunge ngobong rambut karo tukang cukur. Bojone, Bianca tau nyatakake dheweke gawe tingkah tweet ing ngisor iki.

Nanging banjur ngendika yen game Monopoli. Bebener banjur metu.

Sawise iku, dheweke ngandharake yen Austin duwe hubungan karo penggemar rambut fanatik fitness Rissy Gannon. Dheweke uga dadi juru senam. mbokmenawa kok Austin ambruk kanggo dheweke.

Austin wiwit rembugan rong sasi karo Rissy sawise ngrampungake dheweke ing sawijining pub ing Newbury, Berks, ing ngendi wong Inggris nyebarake dhuwit 5000 ing omben-omben saka minuman vodka, cider lan koktail sing dheweke ngombe kabeh wengi.

Wong sing weruh padha ngambung. Sanajan ngerti dheweke wis nikah, Charlie ora keganggu ndeleng. Sampeyan ora menehi jeneng lan identitas kanggo miwiti nganti ana wong sing njupuk potret. Banjur ana sing teka menyang Rissy lan kandha yen dheweke dadi pemain bal-balan lan dheweke nikah.

Iki minangka narasi kanca Rissy: "Charlie takon dheweke mulih karo dheweke, nanging Rissy ora kaya bocah wadon. Dheweke mulih karo aku sing wengi. Dheweke kandha karo Austin, 'Ora aku ora bali'. Austin mangsuli kanthi matur, 'Aku bisa njaluk bocah wadon apa aku pengin' lan Rissy kandha, 'Lungaa dhisik' ...

Nanging nalika iku, dheweke wis duwe nomer dheweke. Austin nyoba ngetokake Rissy terus-terusan ing wayah wengi. Lan minangka dheweke messaged dheweke, ngandika kaya, 'Ayo lan delengen aku sesuk - aku pancene seneng ndeleng sampeyan'. Charlie malah ngandhani Rissy, dheweke wis arep ninggalake garwane 26 taun-taun mung kanggo dheweke.

Kanca Rissy nerusake: "Panjenenganipun nimbali maneh dina esuk, nanging dheweke wis duwe rencana. Dheweke duwe setengah rolas pesen Tampilan Whatsapp lan sepuluh telpon ora kejawab saka dheweke. Dheweke ora pengin ndeleng maneh. Mengko, aku kaget nalika Rissy kandha yen dheweke ketemu Charlie Austin sing apik banget. Dina sabanjure Rissy sarujuk, sawise pesen persisten, kanggo ndeleng Austin ing pub toko. Asisten ex-QPR nyusun taksi kanggo njupuk dheweke menyang Hungerford Arms ing ngendi dheweke nunggu. Pasangan kasebut ana ing palang kanggo kira-kira telung jam lan katon mirsani kabeh hal romantis. Iki nalika hubungane pancene diwiwiti.

Bojone Charlie, Bianca nalika krungu desas-desus ora mung nglilani. Dheweke kesandhung sawise nemokake dheweke ana ing Rissy. Dheweke tau nyuwek Rissy saingan karo dheweke "Review pelanggan" ing Facebook, sing diarani dheweke a "Slag kotor sing ora bisa ninggal wong nikah karo garwane".

Rissy's pal nambah: "Bubar, dheweke ana ing Newcastle lan entuk tulisan saka kanca sing paling apik karo seduluré Charlie. Charlie entuk kontak karo seduluré kanggo nyoba lan nyekel dheweke kanggo ngomong dheweke obsessed lan pengin ndeleng dheweke maneh lan wis ora bisa njaluk dheweke metu saka ing sirah. Dheweke cukup pinter ora langsung kontak dheweke.

"Banjur Rissy entuk telpon telung minggu mengko takon dheweke menyang Cheltenham. Austin rang saka telpon wong liya. Dheweke lunga karo adhine. Iku pisanan dheweke wis ndeleng dheweke ing minggu. Loro-lorone Charley Austin lan Rissy milih ngendi dheweke ngiwa - dheweke kabeh liwat dheweke maneh lan maneh. "

Fakta Cerita Charlie Austin Untold Biografi -Urip Keluarga

Charlie tau teka saka latar mburi kelas menengah ngisor nganti investasi bal-balan mbayar. Dheweke diwenehake ing saindhenging karir dening kakekne Alistair lan bapake Fred Austin. Ing ngisor iki ana foto Charlie lan bapakne (kanca apik).

Charlie Austin lan Fred Austin
Charlie Austin lan Fred Austin

Kakeknane tau dadi gol-gol biasa kanggo klub kasebut ing puterane. Minangka Austin nempatake; "Aku pengin ngetutake Alistair bapakku sing biasane main maneh ing Center Back for Great Shefford ing dina iku, supaya aku ngetutake jejak dheweke lan mainake Great Shefford minangka bocah lan dadi pemain tengah, lan aku banjur adaptasi karo peran striker kabeh thanks kanggo pelajaran bal-balan ekstra.

UNCLE: Charlie tindak menyang Kintbury sawise Paklik (mantan profesor Portsmouth) Darren Angel sing ngatur cadangan lan main taun ing cadangan sadurunge pindah menyang tim pisanan ing 2006.

Fakta Cerita Charlie Austin Untold Biografi -Kontroversi

Austin ketemu guilty saka serangan ing 2013 sawise dheweke punched wong sing wis dipuntudhuh marang njupuk obatan ing klub wengi swindon klub kamar. Dheweke didenda 1,800 lan diwajibake mbayar biaya 1,320.

Fakta Cerita Charlie Austin Untold Biografi -Deleng karo Terry

Ningali gambar ing ngisor iki, pamikiran pisanan sing bakal teka ing pikiran sampeyan; Carane wektu mabur ... lan sing ngerti esuk!

Ibu Charlie Austin, Karen Austin tau dikirimake gambar Twitter marang putrane minangka bocah enom karo mantan kapten Inggris John Terry ing lapangan latihan Harlington lawas - sing saiki dadi basis QPR.

Charlie jebul nganggo klambi lan topi Chelsea lan kepengin bisa ditampani bebarengan karo legenda Liga lan Blues.

Lan mbok randha sing ngirim pesen kasebut: 'Sapa sing bakal ngira yen sampeyan bakal muter John Terry Singgih ... @chazaustin9 #livingthedream "

Fakta Cerita Charlie Austin Untold Biografi -Sifat Zodiak

Charlie Austin iku Kanker lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo pribadine;

Kekuatan Charlie Austin: Tenacious, highly imaginative, loyal, emotional, simpatik, persuasive

Kekurangan Charlie Austine: Moody, pesimis, curiga, manipulatif, ora aman.

Apa sing paling disenengi Charlie: Seni, hobi omah, santai utawa ing banyu, ngewangi para tamu sing tresna, mangan apik karo kanca

Apa Charlie Austine mbok menawa dislikes: Orang asing, apa wae kritik saka Ibu, ngetoke urip pribadi.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Charlie Austin Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene