Fakta-fakta Biografi Bernd Leno

0
2089
Bernd Leno

LB ngetokake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng julukan "Penalti Killer". Kita Bernd Leno Story Story lan Biography Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, karir awal, dalan kanggo ketenaran, munggah crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke ana ing antarane goalkeepers sing paling cerah ing donya. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Bernd Leno sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Bernd Leno Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal Life & Family Background

Bernd Leno lair ing 4 Maret 1992 kanggo wong tuwané; ibune, Rosa Leno lan bapake, Viktor Leno ing Bietigheim-Bissingen, Saksa. Kulawarga Bernd Leno kuwi asal saka Jerman-Rusia thanks kanggo bapakne sing setengah Jerman, setengah Rusia.

Leno tansaya tambah karo adhine ing kutha cilik Bietigheim-Bissingen ing Jerman kidul sing cedhak karo Stuttgart. Wong sing ngerti Leno nalika bocah kuwi weruh bocah lanang sing enom banget. Energi kasebut disalurake menyang olahraga. Ngomong olahraga, saben anggota kulawarga Bernd Leno tresna bal-balan. Minangka Leno sapisan kasebut;

"Sepakbola penting banget kanggo kulawargane, kanggo sedulurku lan kanggo aku urip iki. Kita tansah kepengin main bal-balan, nduwe bal ing jejere kita. Mbalik wae, saben dolanan dolanan bal-balan. "

Awal ing sajrone liburan, Leno bakal main ing game lokal utamane ing "pitches ala" sing ora penting amarga dheweke karo kanca-kanca. Ing umur 6, dhèwèké mutusaké kanggo njupuk sepak bola kanthi milih karir.

Bernd Leno Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Leno main dadi pemain tim muda SV Germania Bietigheim kang menehi panggung kanggo ngedegake yayasan kariré. Dhèwèké wiwit ngrancang minangka gelandang nalika dheweké gabung karo klub. Leno tekad dadi profesional ora mung fantasi lewat. Tekad kuwi ndadekake dheweke nyoba nyoba ing akademi luwih gedhe.

Nalika umure 11, Leno diterapake kanggo gabung karo tim pemuda VfB Stuttgart lan dipilih kanggo nekani uji coba. Panjenenganipun gabung babagan pemain muda 200 ingkang dipunpilih minangka presenter wonten ing kelompok.

Leno Bernd Early Career Life

Untunge, Leno ana ing antarane para pemain 6 sing dipilih dening VfB Stuttgart sawisé yakin karo pelatih. Leno isih terus dadi gelandang.

Bernd Leno Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Kepiye dheweke dadi Kiper: Minangka gelandang muda, Leno akeh sing mlaku maneh kanggo nglindhungi backline lan malah dadi gawang paling akeh. Dheweke nindakake nganti dheweke ana umur 10 sadurunge ana sing nyebabake dheweke dadi goalkeeper. Ing wawancara karo Arsenal FC, Leno tau diriwayatake. Ing tembung kasebut;

"Siji dina, kiper saka klub bal-balanku ora teka ing salah siji game, dadi pelatih takon sing pengin dadi kiper.

Banjur, Bernd Leno dadi kiper

Aku kandha, 'Aku pengin nyoba'. Aku nyoba lan kabeh weruh aku apik banget. Banjur wong tuwa saya tuku sawetara sarung tangan lan aku ora kepengin ninggalake postingan sawise iku. "

Apa sing nggawe Leno luwih seneng tumindak goalkeeping iku idolane, ora ana wong liya saka mantan kiper Arsenal, Jens Lehmann.

Leno Bernd's Idol- Jens Lehmann

Senadyan minangka bocah cilik, Leno banjur mimpin tim saka Spanyol lan mantan pemain Real Madrid Iker Casillas. Iku ing Stuttgart Leno pisanan ketemu karo Jens Lehmann sing njupuk akeh goalkeeping pawulangan saka. Ngomong babagan iki, dheweke tau ngomong Arsenal Press;

Aku nonton dheweke dadi akeh sesi latihan lan malah ana sawetara latihan karo dheweke nalika aku ana bab 16 utawa 17 taun. Dheweke dadi konsentrasi, supaya profesional. Iku minangka mentality sing kudu dadi kiper profesional.

Mantan kiper Arsenal, Lehmann isih tetep ing VfB Stuttgart nalika Leno ngubengi karir remaja karo klub kasebut. Leno nyimak piyambak minangka penerus Lehmann nalika dipromosikake ing klub senior. Sayange kanggo para penggemar, Leno mutusaké kanggo nampi pastur sing luwih gedhe sasuwene rong taun sawisé klub kasebut minangka sing banjur diputer ing divisi kaping tiga ing Jerman. Kinerja Leno entuk tiket Bundesliga karo Bayer Leverkusen.

Bernd Leno Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Pindhah saka divisi kaping tiga ing Jerman nganti kabeh divisi pisanan tantangan lan ing wektu sing padha nyenengake kanggo Bernd Leno sing mung 19 nalika iku. Iku tantangan amarga nyatane dheweke nggawe debut liga kanggo Chelsea sawise telung minggu gabung karo klub kasebut. Sajrone pertandhingan kasebut, Leno nampilake pertunjukan sing apik babagan striker Chelsea, didier Drogba.

Leno Bernd lan Didier Drogba- UEFA

Wonten ing wawancara, Leno sepisan medal;

Sawise game, Petr ngandika yen dheweke seneng lan bungah kanggo kula. Dheweke ora perlu ngomong apa-apa, nanging aku banget ngapresiasi. Iku pitung taun kepungkur lan saiki kita bebarengan ing Arsenal - iku gila!

Sawise pertandingan Liga Champions, dadi jelas Bayer Leverkusen wis nemokake pahlawan anyar ing gawang. Ngerti pora?… Sing pertandhingan Liga Champions menehi Leno penghargaan Eropa kanggo sing paling enom sing tau main ing Liga Champions UEFA. Dheweke mung 19 taun lan 193 dina.

Sasampunipun minggahaken Jens Lehmann, Leno dados reguler ing tim kapisan sawetawis pertunjukan ingkang nyengsemaken. Dheweke lunga karo Bayer Leverkusen saka 2011 kanggo 2018 nggawe penampilan 233. Pranala njaba BAD DAY !!

Tekanan Njupuk marang Panjenengane: Saben uwong ngerti Leno duwe wani gedhe - tumpukan. Nanging ora ana sing mangerténi apa sing kedadeyan ing dina kasebut nalika Oktober 2015 nalika dhèwèké nyithak gol paling cendhek Bundesliga ing musim kasebut. Ing game Bundesliga karo Augsburg, Leno nyithak nylewengake punggung balik sing mbebayani Jonathan Tah menyang punggung netane dhewe. Nonton video ing ngisor iki;

https://www.facebook.com/lifebogger/videos/2102906156468335/

Ngomong alon-alon sawise diserang dening tembung pembuangan, Leno ngendika;

"Minangka Goalkeeper, sampeyan a lone fighter. Sepur sampeyan dhewe, sampeyan bakal dadi panas. Sampeyan gelut mung siji titik lan yen sampeyan nggawe salah siji kesalahan gedhe, sampeyan cepet bodho. "

Ing wektu iki, ana final dina Leno karo klub Jerman sing ditresnani. Kabeh sing didhawuhi kanggo ngenteni kesempatan kanggo lunga. Begjanipun, ing 19th saking Juni, 2018, klub Inggris Arsenal angsal layanan. Iki menehi Leno kesempatan kanggo ketemu kanca lawas dheweke Petr Čech.

Kisah Luar biasa Petr Cech lan Bernd Leno

Minangka takdir mesthi, Leno dadi kiper sing bakal sukses minangka kiper utama Arsenal. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Bernd Leno Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Bernd Leno wis karo Sophie Christin wiwit Agustus 15 2015, sing kedadeyan dadi tanggal sing dirayakake ulang taun.

Leno Bernd Hubungan Urip

Sophie sing keturunan Jerman lan Ceko dilahirake dina dina 17th Februari 1997 (5 Taun luwih enom tinimbang dheweke) ing Dusseldorf, Jerman. Dheweke dadi mahasiswa marketing sing uga melu modeling wektu. Loro-lorone penyayang wis ditemokake ing pirang-pirang lokasi eksotis nglangen.

Leno Bernd Love Story

Senadyan wis bebarengan kanggo wektu sing suwe, loro penyanyi ora ngarahake rencana kanggo pesta. Nanging, mung soal wektu sadurunge lonceng pesta cincin kasebut.

Bernd Leno Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine Bernd Leno minangka goalkeeping bakal mbantu supaya sampeyan bisa ngisi gambaran lengkap babagan dheweke.

Miwiti, piyambakipun minangka Katulik Roma kanthi iman. Leno tau gawe upaya ngunjungi Basilika Santo Petrus, Vatikan ing Roma kanggo duwe apa sing diarani "wayahe khusus" karo Paus Francis.

Keagamaan Bernd Leno

Gamer FIFA Nyata: Nalika tim Arsenal minangka teammate Hector Bellerin lan Rob Holding bakal muter game penembake; Call of Duty, Bernd Leno kaya Juan Foyth luwih becik tinimbang FIFA.

Bernd Leno - Crita saka Gamer

Kaurmatan Leno kanggo Casillas dipirsani ing pilihan tim kasebut ing seri game FIFA. Ngomong babagan iki, dheweke tau ngomong ...

"Aku tansah main kanggo Real Madrid ing PlayStation" ngandika. "Casillas minangka alesan gedhe".

Bernd Leno Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Karir Untold

Carane Dheweke Tancepake Nickname- "Penalti Pembunuh ": Senajan Leno sinau akeh saka Jens Lehmann lan Iker Casillas, nanging dheweke uga bisa ngajarake kiper loro kasebut. Iku minangka tumindak "nylametake denda" sing menehi jeneng julukan dheweke.

The Story of Bernd Leno Saving 4 Penalties at a row

Ngerti pora?… T mSarung tangan sarung tangan Leverkusen sepisan mandheg wong sing nolak ngalahake limang denda saka wolung ing titik Bundesliga-nyepak ing 2013 / 14. Dheweke bener disimpen papat ing saben baris. Minangka nalika nulis, ora ana kiper sing urip (aktif lan pensiun) wis ngalahake rekor donya kasebut.

Endurance: Leno nduwe daya tahan, ora kaya kiper paling modern. Dheweke tau nyimpen posisi sing aman kanthi irung sing ora bisa ditemtokake lan ora wedi kanggo ngetokake dhuwit marang para lawan kanggo ngisi bal kasebut.

Leno-Goalkeeper kanthi akeh Ketahanan

Iki kedadeyan ing Liga Champions pungkasan 16 game nglawan Diego SimeoneAtletico Madrid.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Bernd Leno ditambah Fact Biography Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene