Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Penuh saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan; 'El Niño Maravilla' Kita Alexis Sanchez Story Story lan Untold Biography Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Dheweke wis ngalami mangsa cilik lan ora tau gampang urip ing kutha pertambangan ing Chili sing dikenal minangka Corner Sétan. Monggo Mulai crita cekak;

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi -Awal Masa Siaga

Alexis Alejandro Sánchez Sánchez lair ing 19 December 1988 dening Pak Gullermo Soto, wong sing ora duwe proyek lan Martina Sanchez, wanita hortikultur lan cilik. Amarga ora nduweni kemampuan kanggo ngadhepi tanggung jawab ngurus putrane sawetara sasi sawise lair, Pak Gullermo (bapakne Alexis Sanchez) ninggalake kulawargane nalika bocah cilik dheweke durung sawetara sasi.

Iku ibuné sing kerja keras kanggo nyengkuyung panjenengané lan sedulur-seduluré kanthi jeneng Tamara lan Marjorie (sadulur) uga sadulur jenengé Humberto. Ibune, Martina, nyambut gawe kanthi akeh dhuwit kanggo ngetokake dhuwit, kalebu ngumbah iwak lan ngedol kembang ing jenenge ngurus anak-anake.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Alexis Sanchez lan Ibu

Dheweke njupuk care saka Alexis sethitik lan nonton dheweke tuwuh saka dadi bocah cilik menyang bocah cilik kacandhingan. Ibu katresnan kang diwenehake marang dheweke ora bisa nyebabake kepercayaan lan intimasi emosine ing antarane loro. Dheweke nonton dheweke tuwuh lan berkembang, lan mbantu dheweke ing dalan. Pendapatan Martina mung mung suwe.

Ya, dheweke nindakake dheweke paling apik kanggo ngurus bocah-bocah liyane lan uga nonton dheweke tuwuh. Durung tau, titik kasebut ora bisa ditanggung amarga kena biaya urip.

Senadyan usaha ekstra, ujung-ujung sing perlu ora bisa ketemu. Ing sawetara titik, ana angel Feed. Iku paman Alexis Sanchez sing ngintervensi lan nylametake kahanan kasebut.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi -Adoption

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold BiografiPak José Delaigue ngusulake Martina supaya salah siji anak-anake teka marang dheweke supaya bisa ngurangi tekanan sing ditindakake kanthi nambahake dhewe. Iku telpon keras kanggo Martina minangka dheweke disaranake dening kanca cedhak supaya Alexis cilik lunga. Pak José Delaigue sing isih miskin iku kasengsem ing ngadopsi Alexis sethitik. Paling ora, dheweke duwe cukup pangan kanggo ngombe cangkeme sing luwih gedhe.

Pungkasane, Pakdhe iku cukup apik kanggo njupuk Alexis Sanchez ing swiwi. José Delaigue ngrampungake karya tulis sing dibutuhake lan dadi bapak adopsi Alexis Sánchez.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi -Panrima

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Young Alexis Sanchez

Duwe ngembangake angel yaiku apa sing inspirasi Alexis bisa ditemtokake nalika isih cilik. Kowe Saman José Delaigue sugih, nanging Bu Martina maringi Alexis marang dheweke amarga dheweke dipercaya lan percaya dheweke bisa ngumbah tangan ekstra. José Delaigue gawé Martina ngerti dheweke mung bisa nyedhiyani pangan ekstra, nanging ora pendidikan sing ora sugih. Moreso, dheweke nyatakake yen kabeh gumantung marang kekarepane kekuwatane kanggo kerja. Alexis Sanchez nampi rasa seneng lan tetep karo pakdhe sing ditresnani iku salah sawijining alesan kenapa saben pengaturan bisa lancar.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi -Survival

Malah sampeyan ana dhuwur pangarepan saka wiwitan proses adopsi, ora kabeh apik. Sawisé sawetara taun, ana titik sing nggayuh kang ndeleng pamané José Delaigue ora bisa nglakoni pangopènan Alexis Sanchez. Saiki wis samesthine yen Alexis sethithik asring metu, ngrangsang lan nggawa dhuwit liwat apa wae sing perlu.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Liwat Alexis Sanchez

Sawise ningali tingkat kesulitan nalika iku, Paman José Delaigue mutusake kanggo nandur modal ing Alexis sethitik. Panjenenganipun migunakaken tabungan gesangipun kanggé nyathetaken piyambakipun wonten ing akademi bal-balan muda (sekolah remaja lokal Club Arauco) ing pundi piyambakipun namung saged main bal-balan sadhèrèk. Sanadyan Alexis ing wektu kuwi ora tau duwe pengalaman bal-balan. Dheweke seneng olahraga lan ngerti dheweke kudu sinau kanthi cara apa wae. Kanggo Alexis, menehi bal-balan part-wektu kesempatan ora ateges ora ana penyesalan kanggo dheweke ing tahap awal. Iki ing tahap iki dheweke nemokake bakat, weruh kemungkinan lan luwih ditemtokake kanggo nggarap luwih angel kanggo njaluk menyang ngendi dheweke tumuju. Piyambakipun menangaken pamilihan tim kapisanan ingkang saged nggambaraken tim ing kompetisi lokal.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Alexis Sanchez Football Academy Days

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi -Kredibilitas Street

Salah sawijining kasalahan utama sing diduweni Alexis yaiku mbayar biaya bal-balan sing dikarepake bisa mbebayani impen bal-balan. Iki nggawe dheweke nemokake kabeh cara sing perlu kanggo urip ing lurung-lurung. Laporan nuduhake yen Alexis Sanchez nyuwun panganan kanggo panganan lan bakal nggawe akrobatik (somersaults) kanggo dhuwit dhuwit saka penonton. Wong sing mbutuhake hiburan tansah nggoleki dheweke kanggo nyenengake.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Alexis Sanchez; Ngempet akrobatik lan somersaults kanggo urip.

Alexis uga ngumbah mobil, nglakokake tinju (dheweke dibayar kanggo perang bocah liyane) lan makarya ing kuburan. Alexis entuk sawetara dhuwit saku ing fashion novel. Akeh sing ngerti dheweke banjur percaya dheweke luwih cerdas tinimbang pinter. Wong-wong mau ngomong yen dheweke kaya senam sing sethithik.

Ing Interview anyar dening Sun, kakangipun, Humberto ngandika ing ngisor iki;

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi -Bener tembung saka Humberto

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi

Iki crita Humberto babagan sedulur- Ekstrak saka Sun (April, 2014). - He miwiti ...

"Alexis ora duwe apa-apa nalika akeh. Dheweke kudu nglawan kabeh sing duwe. Kita padha miskin saka miskin supaya Alexis kudu entuk dhuwit apa cara bisa saka umur enom banget. , Humberto nyritakaké. Kadhangkala dheweke keluwen bakal ngetuk lawang-lawang tanggané lan nyuwun roti. Dheweke mesthi menehi apa sing wis ditampa. Wong-wong ing lingkungan kita ngerti kepenak.

Ing acara Alexis bakal kothak ing dalan kanggo hiburan. Panjenenganipun tresna tinju. Ana wong sing duwe sarung tangan lawas lan dheweke bakal nyerang lan nglawan bocah enom liyane. Banjur para tetanggan bakal menehi dheweke sethitik kanggo kangelan.

Iku urip sing abot. Dheweke ora seneng karo pemain sawetara sing kepengin ngerti. Latar mburi miskin sing nggawe dheweke dadi luwe kanggo sukses ing lapangan. Dheweke tetep setya marang royo lan ngunjungi omah sing lawas kaping pindho saben taun, menehi dolanan lan bola-bali kanggo bocah sing paling miskin ing Natal.

Yen Alexis ora dadi pemain bal-balan, dheweke bakal nggarap tambang kaya wong lanang ing Chili. Alexis nduweni telung pilihan - pertambangan, nelayan utawa bal-balan. "Luwih apik, dheweke cukup apik kanggo nggawe ing lapangan. Dheweke seneng mulih, dheweke seneng banget lan sedhih.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi -The Big Change

Wong Chili sing isih enom banget, dheweke ora duwe boots dhewe lan kudu ngetokake pasangan kanggo main turnamen. Titik pamisahané diwiwiti nalika dhèwèké nyétak gol 8 sajrone pertandhingan siji lan banjur diwenehi sepatu sepatu dhewe dening Walikota Tocopila.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Alexis Sanchez's Helper

Ora suwe banjur ana penolong teka sawise Walikota diwenehake lan hadiah.

Pak Luis Astorga, pawongan bal-balan lan wong apik menehi Alexis kabeh sing dibutuhake ing plat emas. Dheweke kalebu salah sawijining wong Chile sugih sing menehi pitulungan kemanusiaan kanggo njanjeni anak nom-noman sing duwe bakat unggul. Dheweke ngerti Alexis Sanchez khusus lan cepet nandur modal ing dheweke kanthi pikiran ora bakal ngenteni apa-apa maneh.

Duwe apa wae sing dibutuhake, Alexis kudu fokus kanthi cepet ing game tanpa gawe wektu kanggo nyetir wektu.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Diwenehi kanggo

Alexis Sanchez waspada kanthi cara sing ora tau dibayangake. Dheweke weruh urip sing kurang entheng. Ing kasunyatane, ora akeh wektu sadurunge dheweke wiwit katon kaya wong lanang sugih. Malah sampeyan luwih dhuwur lan gemeter ing sasi, dheweke tansah nemtokake lan fokus.

Pertunjukan Alexis ing panggung iki entuk gelar julukan El Nino Maravilla ('The Wonder Boy').

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi -Rising to Fame

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Alexis; Rising to Fame

ing 2005, dheweke disambung karo klub bal-balan Cobreloa amarga Luis Astorga. Alexis tau kecewa. Dhèwèké mainaké ati-ati sing narik kawigatèn saka penyanyi saka Chili.

kang Rags to Riches story nyumurupi lampu ijo nalika diundang dening manajer Nelson Acosta kanggo melatih tim nasional Chile ing 2005.

Panjenengané dadi pemain paling enom kanggo fitur kanggo negarané.

Wekdal sabanjure yaiku Udinese, sing mbayar £ 1.7 kanggo Sanchez taun sing umur 17. Piyambakipun kanthi cepet dipinjamkan minangka tim ing Chili lan Argentina, ing pundi piyambakipun minangka tim ingkang menang kanthi Colo Colo lan River Plate. Sawise nggawe debut internasional nalika umur 18, Sanchez main kanggo klub pertama Salas - pencetak rekor kabeh wektu Chile. Salas weruh dheweke muter lan ngakoni ing tembung ... "Alexis bakal luwih apik tinimbang aku. " Sabanjure dheweke tetep bener amarga sawisé Alexis £ 25 pindhah menyang Barcelona ing 2011. Ing Barcelona, ​​dhèwèké nyétak gol 47 ing penampilan 141, menangaké gelar liga, Piala Spanyol, Piala Super Spanyol 2, Piala Super Eropa 1, lan Piala Dunia FIFA 1.

Factor Fisika Alexis Sanchez Plus Untold Biografi: Dheweke tau dijenengi "Bajing"

Minangka bocah, Alexis dijuluki "The Buntut". Iki amarga kasunyatane dheweke bakal ngiket wit supaya bisa ngobati bola sing ilang, uga energi tanpa watese nalika dolanan bal-balan ing lurung-lurung. "Bajing" banjur diarani "The Wonder Kid", sing saiki dadi jeneng julukan kanggo wong Chile.

Factor Fisika Alexis Sanchez Plus Untold Biografi: Urip Hubungan

Alexis Sanchez wis dawa sejarah dating wanita Amérika Kidul.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
The Alexis Sanchez Love Story

Alexis Sánchez lan Faloon Larraguibel (Ora: 1) kedadeyan ing Jun 2009. Banjur taun iki. Dheweke kepriben TV Chile. Dheweke lair tanggal Model Uruguay, Tamara Primus (Ora: 2). Hubungane nganti 2011. Ing taun kang padha, dheweke miwiti hubungan liya karo Roxana Munoz (Ora: 3) sing dadi aktris saka Chile. Hubungan iki berlangsung sawetara wulan. Alexis mengko tanggal model Brasil ayu Michelle Carvalho (Ora: 4) saka 2012 kanggo 2013. Hubungane karo Laia Grassi (Ora: 5) diwiwiti ing 2014 lan luwih stabil tinimbang liyane. Laporan nuduhake yen dheweke lagi kawin. Dheweke tau nyalahake dheweke kanthi fisik melu dheweke. Kekuwatan ditindakake nalika Arsenal kalah ing Manchester United, Alexis bisa ora bisa nindakake amarga dheweke ora bisa ngendhegake s * x karo bojone sing nikah sing banjur ngancam nyingkirake dheweke minangka sing diungkapake dening koran lokal Chili.

Factor Fisika Alexis Sanchez Plus Untold Biografi: Fakta nyata

Panggonan lair saka Alexis Sanchez (Tocopilla), wis tau narik kawigaten global kanggo dadi kutha ing Chili sing paling rusak ing 2007 dening gempa sing ngrambah 7.7 ing Skala Richter. Iki nyebabake wong 15,000 lan ngancur 30 saben sen kabeh struktur ngadeg.

Sanchez entuk bantuan saka Messi lan bintang-bintang Barcelona liyane kanggo ngembangake kesadaran lan dana. Dheweke uga ngasilake saben Natal kanggo numpak lurung-lurung ing Tocopilla ing pucuk ndhuwur sing mbukak kanggo nyebarake bal-balan bola-bali kanggo bocah-bocah lokal. Sawijining dalan wis tau diganti jeneng minangka penghargaan marang warga Tocopilla. Jalan sing tau diwasa 'Cuarta Poniente' saiki duwe jeneng 'Alexis Sánchez'. Dheweke tau nyumbang £ 160,000 kanggo mulihake pitch 5 ing kampung halamannya.

Factor Fisika Alexis Sanchez Plus Untold Biografi: Sawise ora gelem nerusake pesawat menyang Manchester City FC

Mbokmenawa iki minangka salah sawijining alasan pembuangan Arsenal bakal tansah ngucapke matur nuwun marang Alexis Sanchez. Ing mangsa panas saka 2011, Barcelona lan Manchester City lagi nyerang gulu lan gulu kanggo tandha Alexis. Kanthi anggaran transfer sing ora suwe, Kutha dipasang minangka favorit lan kanthi cepet nyetujoni biaya £ 30 karo Udinese. Media kumpul ing Bandara Santiago Italia kanggo ndeleng Alexis fly off kanggo omongane - mung bakal kuciwa. Alexis ora gelem ngrangkep pesawat kasebut lan ora bakal ngomong karo klub liyane saka Barcelona. Dheweke ngrampungake pindah menyang Catalonia ing mangsa panas.

Factor Fisika Alexis Sanchez Plus Untold Biografi: Nggulung celana pendek lan gawat tanpa kaos

Mbok menawa sampeyan wis takon; Kenapa Alexis Sanchez nggulung celana ing pungkasan game?

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Jawaban kanggo ngapa Alexis nggulung celana pendek lan golek shirtless

Inggih, kathah ingkang nganggep piyambakipun nindakaken dhumateng piyambakipun langkung kebebasan. Nalika diwawancarai, dheweke bisa ngomong; "Nalika aku melu kathok cendhak, pikiranku ndadekake aku mikir aku luwih gampang nganggo sikilku. Iku nggawe kula aran bebas saiki lan bisa muter luwih apik. Dadi pakulinanku, takhayulku. "

Factor Fisika Alexis Sanchez Plus Untold Biografi: Dheweke tau ngritik sepak bola Inggris

Alexis Sanchez ketemu ing banyu panas sadurunge Chili Inggris ing Wembley ing November 2013 nalika dheweke nyatakake yen pemain sepak bola Inggris wis "ilang".

Minangka dikutip ing wawancara karo Saben Express, Alexis kabaripun ngandika:

"We are a hard team than England. Masalah kanggo tim kaya Inggris iku kabeh gampang banget kanggo wong-wong mau. Padha melu akademi iki ing umur 10 utawa taun 11 lan kabeh wis rampung.

Yen aku gagal, aku bakal nggarap dina jam 15 ing situs konstruksi lan isih ora bisa entuk manfaat kanggo urip. Sepakbola nylametake aku, lan aku ora mikir apa wae pemain Inggris bisa ngomong. Iku ora salah Inggris utawa tim Eropah liyane sing ora tuwuh ing lingkungan kaya, nanging kabeh wis dadi gampang digawe dheweke alus. "

Sanchez lan FC Barcelona cepet-cepet ninggalake komentar kasebut nalika wawancara diterbitake lan saiki ora ana sing mangerténi apa iya utawa ora.

Factor Fisika Alexis Sanchez Plus Untold Biografi: Mansion lan Tipe Mobil

Alexis Sanchez nduweni mansion Georgia 5.9m ing London. Properti nduweni wayang pribadi, helikopter landing pad, kolam renang ngarep, jacuzzi, sauna, bar lan kolam renang.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Rumah Sakit Alexis Sanchez

Mobil Alexis biasane Audi. Bab iki dianggep regane $ 115,400.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Alexis Sanchez's Car

Factor Fisika Alexis Sanchez Plus Untold Biografi: Statistik Statistik

Kita wis netepi sumber sing dipercaya, statistik popularitas Alexis Sanchez. Golek ing ngisor iki.

Fisika Alexis Sanchez Lagi Untold Biografi
Alexis Sanchez Statistik Statistik
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene