Harun Mooy Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta

LB presents Kisah Penuh saka Genius Gendheng sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Smooth Head". Kisah Kisah Kanak-kanak Harun Mooy Kita ditambah Bukti Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan kepemimpinan sing on-pitch, nanging sawetara sing ngandhut Bio Aaron Mooy sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Aaron Mooy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Aaron Frank Mooy lair ing dina 15th September ing Sydney, Australia. Sasampunipun lair, piyambakipun dipunwastani Aaron Kuhlman lan sanes Aaron Mooy. Ibune Walanda ganti jenenge nalika dheweke kapisah saka bapake nalika cilik Mooy dadi bocah cilik. Nyatane, Mooy mung weruh bapake mung sapisan - banjur mung sedhela nalika dheweke isih bocah.

Toddler, bocah wadon berambut pirang sing jatuh cinta karo bal-balan lan tuwane nurtured sing passion. Dadi, dheweke ketagihan nonton bal-balan wengi Australia (Liga Premier) ing TV lan kepengin ngerti babagan iki. Mooy malah menyang pasaran lan njaluk mungsuhan Liga Utama Manchester United. David Beckham iku favorit, kapan dheweke ana ing TV Harun kudu nonton. Sasampunipun nonton Beckham, piyambakipun badhé nindakaken tendhangan bébas lan ndherek piyambakipun.

Minangka bal-balan dadi bagéan saka umur cilik, Harun ora bisa mandheg mikir dadi pemain bal-balan. Dheweke gabung karo Institut Olahraga New South Wales (NSWIS), dumunung ing Sydney Olympic Park kanggo miwiti karir remaja.

Mooy ngetutake dalan gedhe kanggo pemain bal-balan sing akeh lan ngancam umur ing umur enom kanggo nguber impen. Dheweke ninggalake Australia ing umur 15 kanthi kunci srengenge lan kepinginan kobong kaya ing ngisor iki.

Dheweke miwiti karir ing Eropa minangka sarjana muda ing Bolton Wanderers sawise ditemokake dening Chris Sulley. Aaron Mooy nolak kontrak ekstensi saka Bolton nalika Juli 2010 kanggo nggayuh luwih akeh bal-balan. Panjenenganipun salajengipun gabung Liga Utama Skotlandia club St Mirren ing 23 Oktober 2010. Kejabi, Mooy mengko perdagangan Inggris kanggo Skotlandia sadurunge mulih menyang 2012 kanggo nggabungake Sydney Sydney Wanderers ing A-League.

Ing 2016, dheweke diterusake bali menyang Inggris kanggo main kanggo Manchester City. Ing kana, dheweke pindhah saka silihan kanggo pindah permanen ing Huddersfield Town. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Aaron Mooy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Aaron Mooy ketemu cinta nyawane, Nicola ing 2011 sajrone wektu karo tim Scotish St Mirren FC Aaron lan Nicola mundhak bebarengan ing tresna lan harmoni. Dheweke nganggep hubungan kasebut minangka petualangan langgeng.

Kaya wong tuwané anyar, uripé Harun Mooy nalika anaké lair. Lintang Australia nduweni alasan sing luwih akeh tinimbang momen bayangan jero. Kita ngomong sampeyan kok ...

Ing tembung kasebut... "Saiki aku wis duwe bocah (Skylar) aku ngerti sepira aku tresna marang bayine. Iku lucu banget. Kanggo dheweke ora pengin ndeleng kula, kaya bapakku. Ing kasunyatan, aku ora ngerti. Aku seneng saiki. Dadi saiki, aku ora pengin mikir babagan iki. Aku digunakake kanggo terus-terusan mikir babagan bal-balan lan yen aku duwe game ala aku mikir babagan dina kanggo. Saiki aku duwe bayekku lan dheweke bakal mbantah aku, Aaron Mooy ngandika.

Loro-lorone Sydney Sydney Wanderers lan lintang Melbourne City pisanan ketemu Nicola ing 2011 lan seneng banget. "Dheweke pungkasane bojoku! Apa dina sing luar biasa, " piyambakipun nyerat ing Instagram.

Aaron Mooy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Senadyan dheweke kerepotan, Mooy tansaya gedhé ing omah sing nyenengaké, karo ibuné sing mantep nyedhiyakake backbone ing jejere stepdad peduli, Alan Todd sing tresna banget marang Harun. Ayah bapa Aaron lahir ing Jerman. Sawise suwe, Harun mutusake kanggo ketemu karo bapakné sing sejatine nalika dheweke kepengin mlebu menyang kolom sing durung bisa diwenehi paspor Belanda.

Minangka Harun nandur; "Aku ketemu dheweke sepisan kanggo njaluk dheweke kanggo mlebu formulir kanggo sandi passport Walanda, sing mung wektu," Mooy ngandika ...."Sadurunge aku menyang Inggris, supaya aku bisa dadi 14. Iku cekak banget. "

Nalika ketemu karo Kakaknya: Sawise dhèwèké ana ing sawijining pusat perbelanjaan karo sawetara wong Sydney Sydney Wanderers lan bocah iki teka marang lan ngandika, 'Hi aku Kuhlman, kita duwe bapak sing padha lan ibuku éntuk foto saka awak minangka bayi'. Aaron Mooy ngandika ..."Aku kaget, ilang kanggo tembung, tenan ora nyenengake. Aku ngerti dheweke wis duwe anak nanging aku ora ngerti carane akeh utawa umur. Aku ora mikir aku bakal ngomong karo dheweke. Malah minangka bocah aku ora pengin ngerti, aku tansah kecewekan, nganti suwe dheweke tanpa kontak. Ing kasunyatan, kenangan pisananku lagi dolanan kanggo Carlingford Redbacks karo stepdadku minangka pelatih. ''

Aaron Mooy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bukti tato

Aaron Mooy nduwe atribut ing ngisor iki kanggo pribadine.

Kekuatan Aaron Mooy: Panjenenganipun setya (sesambetan kaliyan karier), analitis, sae, kerja keras ingkang praktis.

Kelemahan Harun Mooy: Dheweke seneng banget lan bisa kerja kabeh dina tanpa main.

Apa kaya Aaron Mooy: Rambut, kewan, panganan sehat, buku, alam, lan kebersihane dicukur

Apa Aaron Mooy ora seneng: Rudeness, njaluk bantuan, njupuk panggung tengah.

Ing ringkesan, Harun minangka wong sing bakal tansah ngrungokake rincian sing paling cilik lan pangertene manungsa kang manawa menehi ati banget ing uripe.

Aaron Mooy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bukti tato

Mooy minangka warisan saka Walanda, lan ing pundhak kiwa, dheweke duwe tembung "Leven, Lachen, Liefde" tato, kang nerjemahake "Urip tresna ngguyu". Ibuné, Sam, nduwèni tembung sing padha ing bangkekan.

Aaron Mooy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke lunga menyang SMA sing padha karo Harry Kewell

Westfield Sports High, uga dikenal minangka Pabrik Sepak Bola Fairfield, nduweni reputasi kanggo ngasilake bintang-bintang olahraga sing paling bakat ing Australia. Kewell minangka lulusan sekolah menengah lan dadi Mooy.

Aaron Mooy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -A Song kanggo Kehormatan

Pucuke smoothly Mooy minangka topic saka nyanyian Huddersfield Town. Sung kanggo tunyuk Boney M's 1978 hit It goes like this .."Hooray! Hooray! Iku Holi-Holiday! ", lagu dadi, "Aaron Mooy, Aaron Mooy. Harun, Harun Mooy. Dheweke ora duwe rambut, nanging ora peduli. Harun, Harun Mooy. "

Aaron Mooy Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Helped Huddersfield Town menyang EPL kanggo sapisanan wiwit 1972

Huddersfield Town ora diprediksi bakal entuk promosi menyang Liga Premier musim iki, nanging kanthi Mooy nenun tenung ing lini tengah, klub kasebut bali menyang penerbangan paling dhuwur ing wiwitan taun 45. Bebarengan, Mooy mencetak papat gol, kalebu pidana wigati nglawan Reading ing game 2016-17 pungkasan.

TUTUP: Thanks kanggo maca cerita Harun Mooy Childhood lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar