Harun Mooy Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta

Harun Mooy Anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Midfield sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Kepala Gamelan". Kisah Kisah Kanak-kanak Harun Mooy Kita ditambah Bukti Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan kepemimpinan ing lapangan nanging sawetara sing nganggep Bio Aaron Mooy kita sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy Ditambah Bukak Biografi -Awal urip

Aaron Frank Mooy lair ing dina 15th September ing Sydney, Australia. Sasampunipun lair, piyambakipun dipunwastani Aaron Kuhlman lan sanes Aaron Mooy. Ibune Walanda ganti jenenge nalika dheweke kapisah saka bapake nalika cilik Mooy dadi bocah cilik. Nyatane, Mooy mung weruh bapake mung sapisan - banjur mung sedhela nalika dheweke isih bocah.

Toddler, bocah wadon berambut pirang sing jatuh cinta karo bal-balan lan tuwane nurtured sing passion. Dadi, dheweke ketagihan nonton bal-balan wengi Australia (Liga Premier) ing TV lan kepengin ngerti babagan iki. Mooy malah menyang pasaran lan njaluk mungsuhan Liga Utama Manchester United. David Beckham dadi favorit, kapan wae ing TV Harun kudu nonton. Sawise nonton Beckham, dheweke bakal ngetrapake trobosan bebas lan ndalang yen dheweke.

Nalika Bal-balan dadi bagean penting ing masa kanak-kanak, Aaron ora bisa mandheg mikir dadi pemain bal-balan. Dheweke gabung karo Institut Olahraga New South Wales (NSWIS), sing dununge ing Taman Olimpiade Sydney kanggo miwiti karir remaja.

Mooy ngetutake dalan gedhe kanggo pemain bal-balan sing akeh lan ngancam umur ing umur enom kanggo nguber impen. Dheweke ninggalake Australia ing umur 15 kanthi kunci srengenge lan kepinginan kobong kaya ing ngisor iki.

Dheweke miwiti karir ing Eropa dadi sarjana muda ing Bolton Wanderers sawise ditemokake dening Chris Sulley. Aaron Mooy nolak kontrak ekstensi saka Bolton nalika Juli 2010 kanggo nggayuh luwih akeh bal-balan. Panjenenganipun salajengipun gabung Liga Utama Skotlandia club St Mirren tanggal 23 Oktober 2010. Anehe, Mooy banjur dagang Inggris menyang Skotlandia sadurunge mulih ing taun 2012 kanggo gabung karo Western Sydney Wanderers ing Liga A.

Ing 2016, dheweke diterusake bali menyang Inggris kanggo main kanggo Manchester City. Ing kana, dheweke pindhah saka silihan kanggo pindah permanen ing Huddersfield Town. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy Ditambah Bukak Biografi -Urip Hubungan

Aaron Mooy ketemu katresnan ing urip, Nicola ing 2011 sajrone dheweke main karo tim Skotlandia St Mirren FC Aaron lan Nicola mundhak bebarengan ing tresna lan harmoni. Dheweke nganggep hubungan kasebut minangka petualangan langgeng.

Kaya wong tuwa anyar, urip Aaron Mooy ganti nalika anak pertama lair. Bintang Australia duwe sebab sing luwih akeh tinimbang biasane nalika refleksi jero. Kita ngomong kenapa…

Ing tembung kasebut… "Saiki aku duwe anak (Skylar), aku ngerti yen aku tresna marang bayi. Wis konyol. Kanggo dheweke ora pengin ndeleng kula, kaya bapakku. Ing kasunyatan, aku ora ngerti. Aku seneng saiki. Dadi saiki, aku ora pengin mikir babagan iki. Aku digunakake kanggo terus-terusan mikir babagan bal-balan lan yen aku duwe game ala aku mikir babagan dina kanggo. Saiki aku duwe bayekku lan dheweke bakal mbantah aku, Aaron Mooy ngandika.

Loro-lorone Sydney Sydney Wanderers lan lintang Melbourne City pisanan ketemu Nicola ing 2011 lan seneng banget. "Dheweke pungkasane dadi bojoku! Dina sing apik tenan, ” piyambakipun nyerat ing Instagram.

Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy Ditambah Bukak Biografi -Urip Keluarga

Sanajan ana kulawargane sing rame, Mooy tansaya gedhe ing rumah tangga sing tresna, kanthi ibune sing wani menehi tulang pengane karo bocah tiri sing peduli, Alan Todd sing ditresnani Aaron. Bapak bapakne Aaron lair ing Jerman. Biyen, Aaron mutusake nemoni bapake asline nalika dheweke kepengin mlebu ing kolom dheweke sing durung entuk paspor Walanda.

Minangka Harun nandur; "Aku ketemu dheweke sepisan kanggo njaluk dheweke kanggo mlebu formulir kanggo sandi passport Walanda, sing mung wektu," Mooy ujar…."Sadurunge aku menyang Inggris, supaya aku bisa dadi 14. Iku cekak banget. "

Nalika ketemu karo Kakaknya: Sawise dhèwèké ana ing sawijining pusat perbelanjaan karo sawetara wong Sydney Sydney Wanderers lan bocah iki teka marang lan ngandika, 'Hi aku Kuhlman, kita duwe bapak sing padha lan ibuku éntuk foto saka awak minangka bayi'.  Aaron Mooy ujar ..."Aku kaget, ilang kanggo tembung, tenan ora nyenengake. Aku ngerti dheweke wis duwe anak nanging aku ora ngerti carane akeh utawa umur. Aku ora mikir aku bakal ngomong karo dheweke. Malah minangka bocah aku ora pengin ngerti, aku tansah kecewekan, nganti suwe dheweke tanpa kontak. Ing kasunyatan, kenangan pisananku lagi dolanan kanggo Carlingford Redbacks karo stepdadku minangka pelatih. ''

Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy Ditambah Bukak Biografi -Bukti tato

Aaron Mooy nduwe atribut ing ngisor iki kanggo pribadine.

Kekuwatan Aaron Mooy: Panjenenganipun setya (sesambetan kaliyan karier), analitis, sae, kerja keras ingkang praktis.

Kelemahane Aaron Mooy: Dheweke seneng banget lan bisa kerja kabeh dina tanpa main.

Apa kaya Aaron Mooy: Rambut, kewan, panganan sehat, buku, alam, lan kebersihane dicukur

Apa Aaron Mooy ora seneng: Rudeness, njaluk bantuan, njupuk panggung tengah.

Ringkesan, Aaron minangka wong sing mesthi nggatekake rincian sing paling cilik lan rasa kamanungsan sing jero nggawe dheweke ati-ati banget sajrone urusan urip.

Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy Ditambah Bukak Biografi -Bukti tato

Mooy minangka warisan saka Walanda, lan ing pundhak kiwa, dheweke duwe tembung “Leven, Lachen, Liefde” tato, kang nerjemahake "Urip, Katresnan, Ngguyu". Ibuné, Sam, nduwèni tembung sing padha ing bangkekan.

Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy Ditambah Bukak Biografi -Dheweke lunga menyang SMA sing padha karo Harry Kewell

Westfield Sports High, uga dikenal minangka Pabrik Sepak Bola Fairfield, nduweni reputasi kanggo ngasilake bintang-bintang olahraga sing paling bakat ing Australia. Kewell minangka lulusan sekolah menengah lan dadi Mooy.

Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy Ditambah Bukak Biografi -A Song kanggo Kehormatan

Sirah Mooy sing alus yaiku topik nyanyian Kota Huddersfield. Nyanyi karo lagu Boney M's 1978 sing ditabuh Dadi kaya iki ... "Hooray! Hooray! Iki Preinan! ”, lagu dadi, "Aaron Mooy, Aaron Mooy. Harun, Harun Mooy. Dheweke ora duwe rambut, nanging ora peduli. Harun, Harun Mooy. " 

Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy Ditambah Bukak Biografi -Helped Huddersfield Town menyang EPL kanggo sapisanan wiwit 1972

Huddersfield Town ora diprediksi bakal entuk promosi menyang Liga Premier musim iki, nanging kanthi Mooy nenun tenung ing lini tengah, klub kasebut bali menyang penerbangan paling dhuwur ing wiwitan taun 45. Bebarengan, Mooy mencetak papat gol, kalebu pidana wigati nglawan Reading ing game 2016-17 pungkasan.

TUTUP: Thanks kanggo maca cerita Harun Mooy Childhood lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar