Kisah Para Suami Lionel Messi Ditambah Fakta Bukti

1
13008
Sugeng Rawuh Lionel Messi Bakal Untold Biografi Facts.fw

LB menehi Kisah Penuh saka Legenda Bal-balan sing paling dikenal kanthi jeneng "La Pulga". Kisah Kisah Kanak-kanak Lionel Messi lan Sejatine Biografi Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti persaingan karo taun-taun C Ronaldo. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Lionel Messi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip lan latar kulawarga

Lionel Messi lair ing dina 24th Juni 1987 ing Rosario, Argentina. Dheweke katelu saka papat bocah lair saka ibune Celia Cuccittini (sing resik) lan marang bapakne Jorge Messi (buruh ing pabrik baja lokal).

Lionel Messi Tuwane

Messi sing keturunan Italia lan Spanyol saka bapakne lan murni Italia saka sisi ibune tansaya munggah ing Rosario bebarengan karo seduluré Matias, Rodrigo lan adhine Maria Sol.

Lionel Messi minangka Anak

Panjenenganipun nedahaken kapentingan awal ing bal-balan kanthi main kanthi sedherekipun lan sepupu; Maximilian lan Emanuel Biancucchi (saiki pemain bal profesional).

Evolusi Lionel Messi

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Wanita sing Sawisé Messi

Messi umuré 4 nalika neneké, Celia nyumurupi manéka bintang sepakbola. Dheweke mung siji ing wektu sing kepengin ndeleng Messi dadi pemain bal lan dadi pemain bal, njupuk bocah kasebut ing sesi latihan bal-balan sing sepisanan ing klub bal-balan lokal Grandoli, kanthi tembung:

"Siji dina, sampeyan bakal dadi pamain bal-balan paling apik ing donya"

Lionel Messi ing klub bal-balan lokal Grandoli

Supaya dheweke nduwe dukungan Celia, dheweke ora mung mbujuk tuwané Messi supaya bisa tuku sepatune sepatu sepak bola nanging ngajokake pelatih klub lokal kasebut kanggo ngetokake putune. Sadèrèngipun, Celia tilar donya nalika Messi yuswa 10, piyambakipun, ngramalaken kenangan kanthi mundhut tanganipun dhateng langit nalika piyambakipun nyétak skor.

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Wong lanang sing mandheg ngembang

Sakcepete sasampunipun nenek moyang Messi tilar donya, tiyang sepuhipun manggihaken bilih piyambakipun mboten remen sanget nalika tanding kaliyan kanca-kancanipun. Wong tuwané sing nduwèni gegayutané Messi pungkasané nggawa dheweke menyang dhokter sing ngandhakaké menawa dhèwèké nandhang kekurangan hormon pertumbuhan. A kondisi sing tegese dheweke mung bakal tuwuh yen ditindakake perawatan khusus sing biaya $ 1,500 saben sasi nalika iku.

Bapak Messi ora bisa menehi biaya saka perawatan lan minangka asil sought pitulung saka Newell's Old Boys, sawijining klub sing diwenehi prodigy bal-balan ing wektu kuwi. Klub iki menehi bantuan sethithik nalika Jorge Messi terus nelusuri cara kanggo nutupi perawatan kasebut. Kulawarga kasebut nduweni alasan kanggo narik ati nalika Messi dibantah dening klub Buenos Aires Kali Plate. Nanging, klub iki ora gelem nyakup biaya kesehatan Messi.

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Barcelona Kanggo Penyelamatan

Succor pungkasane teka nalika FC Barcelonasutradara teknis, Charly Rexach krungu ceritane babagan bocah cilik 13 sing uga padha karo bakat Argentinian sing misuwur Diego Maradona. Direktur ora entek mbuang wektu kanggo ngirim tawaran menyang kulawarga Messi sing njanjikake tagihan medis yen bocah enom sing bakat nembe nyoba (sing mesthi iya) lan njupuk panggonan ing Spanyol.

Mangkene babagan eksodus Messi karo bapakne ngliwati segara Atlantik menyang Spanyol. Sasampunipun rawuh, Messi nedahaken piyambakipun dhateng klub kasebut, ngasilaken Charly Rexach ingkang mirsani kanthi kaget babagan carane bocah cilik ditangani bisa nangani bal. Dheweke banjur menehi Messi kontrak sing ditulis ing kertas napkin !.

Paper Napkin Lionel Messi Ditandatangani Kontrak

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Kemajuan Liwat Peringkat

Nalika ing sistem akademi FC Barcelona, ​​Messi yaiku bocah lanang sing sepi, sing nalika iku dadi salah sawijining bisu. Sanajan omah-omahé, dhèwèké asring dhèwèké dadi pemain alami karo naluri dribbling sing apik. Rutiné ing wektu iku kalebu latihan nalika awan lan nampa suntikan suntik pertumbuhan ing sikil ing wayah wengi.

Lionel Messi Road To Fame

Rutin terus nalika Messi maju liwat pangkat klub lan bisa tuwuh alami nalika umur 16 ing 2003. Dheweke miwiti debut kanthi tim pisanan FC Barcelona ing taun sing padha nalika nglawan José Mourinho Porto. Kinerja sing nyengsemake sing didadekake ing game kasebut ngasilake peringkat positif dening penulis olahraga nalika pemain bintang Barca (wektu iku) Ronaldinho nyritakake banget babagan Bakat Messi lan Bekti marang dheweke.

Lionel Messi Hubungan karo Ronaldinho

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Rise To Fame

Karir Messi ing Barcelona luwih apik lan luwih apik liwat taun lan ngrambah dhuwur kabeh-wektu pisanan ing mangsa 2008-09 nalika mbantu Barcelona entuk kapisan treble ing bal-balan Spanyol, pembangunan ing antarané akèh wong sing nyinaoni gelar juara Ballon d'Or lan pemain donya FIFA taun nalika umuré 22. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

About Lionel Messi's First Ballon D'or

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Messi wis suwe nikah karo kekasihe dheweke yaiku Antonella Roccuzzo.

Senadyan pasangan wis ngerti saben taun wiwit taun 5, mung nalika taun 8 dheweke ketemu kanthi resmi liwat Lucas Scaglia, sepupu Antonella lan kanca cedhake Messi.

About Lionel Messi's Relationship With Antonella Roccuzzo

Pemain lovebirds tansah dikontak nalika Messi lagi mbangun karir ing Spanyol nganti 2008 nalika dheweke pindah ing Barcelona. Dheweke nikah karo 9 taun salajengipun sawise nglairake anak lanang loro.

Kepiye Lionel Messi Metand Marang Antonella Roccuzzo.

Tiba ing tanggal kasebut hubungane diberkahi karo putra telu, Thiago Messi (lair November 2, 2012), Mateo Messi (lair September 15, 2015) lan Ciro Messi (lair Maret 10, 2018).

Foto Paling Lengkap saka Lionel Messi Karo Istri lan Tiga Putra

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Messi lair ing sawijining kulawarga anggota 6, nggawa sampeyan katrangan babagan kulawarga dhukungan.

Babagan Messi Bapa: Bapak Messi Jorge Messi, lair ing 1958. Dheweke kerja ing pabrik baja sadurunge ngasumsi peran pelatih ing Klub bal-balan lokal Grandoli. Jorge sing wis mantep karo putrane liwat kandel lan lancip saiki dadi agen, peran sing dipenuhi taun-taun.

Babagan Lionel Messi

Prakawis Ibu Messi: Ibune Messi, Celia Cuccittini kerja minangka pembersih part-time lan luwih cedhak karo putrane pungkasan. Dheweke saiki mbantu ngelola yayasan amal.

Prakawis Ibu Lionel Messi

Prakawis Messi Brothers: Messi narik kawigatosan kaliyan kalih kakangipun ingkang piyambakipun asring main ing bal-balan. Kalebu; Rodrigo Messi lan Matias Messi.

Rodrigo Messi lair ing 10th Februari 1980 ngatur jadwal lan publisitas saben dina Messi.

Prakawis Rodrigo Bruder Lionel Messi

Matias Messi (lair Juni 23, 1982) uga pemain bal profesional sing tanggung jawab kanggo Yayasan Lionel Messi. Dheweké ana ing 2016 ditangkap ing pidana ilegal lan diwajibake ngajar kelas bal-balan ing kutha pribumi kanggo setahun.

Prakawis Lionati Matias

Prakawis Messi's Sister: Messi nduweni adhine ing pasangan Maria Sol Messi. Mung sedhulur wadon saka kulawarga tansaya tambah kaya ratu dening sedulure kakang-kakang.

About Sister Sol kang Lionel Messi

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Meaning Behind Nicknames

Messi nduweni rong julukan menarik sing digawé saka karier ing dasawarsa kapindho. Iki kalebu "Messidona" lan "La Pulga". Dheweke dijuluki Messidona sawise goal nggumunake nglawan Getafe ing semifinal Copa del Rey 2007. Gagasan kasebut dianggep dening akeh kanggo duwe kemiripan ing salah siji sing Maradona ngetung nglawan Inggris ing Piala Dunia 1986.

Ing sisih liya, Messi dikenal kanthi jeneng "La Pulga", sawijining tembung Spanyol sing diterjemahaké minangka "The Flea". Ya, Messi umpamane loak, sethitik lan mbela para pembela. Ing sawetara panggonan, dheweke ora dikenal kanthi jeneng "The GOAT" lan akronim sing ditarjamah dadi The Greatest of All Times.

Prakawis Lionel Messi's Nicknames

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Tattoos

Messi ora kurang saka 7 Tattoos nggawa sampeyan makna ing mburi tinta ing legenda bal-balan. Wiwit saka awak ndhuwur iku Tatoo ibune sing maha tresna ing punggung, tandha manawa dheweke tresna marang dheweke.

About Lionel Messi Tattoo 1

Dheweké nduweni tato ing Yesus (1) ing trisep babagan agama, uga, gereja Katolik Roma ing Barcelona katon jelas ing lengen tengen bebarengan kembang teratai tertutup (2) lan jendela mawar bangunan Gereja ( 3). Bunga lotus nglambangake menawa bakat bisa tuwuh ing ngendi wae kanggo kabeh rintangan nalika jendela mawar saka gereja Barcelona sing misuwur yaiku Sagrada Familia nuduhake katresnan sing diduweni kanggo kutha kasebut.

About Lionel Messi Tattoo 2

Pungkasane, sikil kirone rampung ditampa kanthi ora tinulis tinta kanggo nomer 10 kang nomer julukane.

About Lionel Messi Tattoo 3

Lionel Messi Anak Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Fakta Pribadi Pribadi

Lionel Messi disayangi tanpa syarat dening yuta wong ing saindhenging donya kanggo main kanthi bener kanthi mripat ing gawang tanpa mangerteni mainan sing ditolak. Mangkono, dheweke minangka perwujudan teladan ketekunan, pengabdian lan atine.

Fakta pribadi Lionel Messi

Mangkene, dheweke minangka wong sing seneng banget lan mudhun menyang bumi sing ora main kanggo ketenaran nanging main kanggo ngandhakake piyambak. Sumbangan kanggo nggawe donya panggonan sing luwih apik liwat "Yayasan Lionel Messi" ora bisa ditemtokake.

Yayasan Lionel Messi

Wiwit saka Filantropi, dheweke minangka bapak lan bojo apik. Iku suffices kanggo ngomong Lionel Messi belongs menyang kategori urip legenda sing arang sih generasi.

Lionel Messi End Profile

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Childhood Lionel Messi plus Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

1 komentar

  1. Lionel Messi minangka pemain bal-balan paling apik ing donya. Aku uga penggemar lionel messi lan kaya dheweke amarga playere pisanan yaiku lionel messi. sampeyan nuduhake postingan gedhe babagan lionel messi. thanks kanggo sharing

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene