Fakta-fakta Biografi Tim Cahill

Fakta-fakta Biografi Tim Cahill

LB nyedhiyakake Kisah Penuh jenius bal-balan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Timmy'. Kisah Kanak-kanak Tim Cahil kita lan Fakta Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch. Tanpa mangu-mangu, Tim Cahill dianggep minangka salah sawijining atlit sing paling sukses ing Australia. Saiki ayo nyilem wonge.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Awal urip

Cahill lair tanggal 6 Desember 1979 ing Sydney karo bapak Inggris keturunan Irlandia (Tim Cahill Snr) lan ibu saka Samoa (Sisifo Cahill).

Dheweke diwanti-wanti main bal-balan nalika isih bocah, sanajan dheweke gedhe ing kulawarga main rugbi sing gedhe banget. Sanajan ngono, Tim melu minat bal-balan. Salah sawijining hobi favorit nonton Liga Utama Barclays. Saenipun, piyambakipun saged nindakaken kathah tiyang Australia ingkang kathah dipun ginakaken. Sing tetep tangi ing wayah wengi (12: 00 pertengahan wengi- 4: 00 am) mung kanggo nonton saben liga Inggris aksi.

Minangka gegayutan karo bal-balan, bedane wektu Australia lan Inggris sing angel nyebabake akeh wong ora nonton game kasebut. Minangka umur 5 taun, dheweke tansaya ndhukung klub bal-balan Everton. Klub kasebut ing pertengahan 80an dominasi bal-balan Inggris. Dheweke menang liga utama nalika musim 1985/1986 lan 1986/1987. Tim tansaya nonton lan sinau saka striker Everton sing disenengi, Gary Lineker.

Minangka bocah enom, ora bisa ditrima nalika awan ing wayah wengi. Tim Cahil kedah pikantuk izin khusus kangge munggah ing tengah wengi saking bapakipun ingkang lahir saking Inggris ingkang ugi minangka penyokong sepak bola Inggris. Wong loro mau padha nonton. Miturut Tim,
Aku sejatine ora nonton film. Aku bakal main utawa nonton Balclays Premier League Barclays. Aku seneng nonton game ing Liga Premier nalika isih bocah. Mangkene aku santai. Aku mesthi weruh kedhep ing lorong ... bal-balan Liga Premier malah Piala Dunia lan liya-liyane. Aku ana ing panemu pemain profesional nalika iku. Aku ngapresiasi bakate, ” Ngandika.

"Nalika semana minangka pemain bal-balan aktif, aku mikir kepiye angel banget kanggo entuk tahapan kasebut, lan nalika aku ana, aku ndeleng-ndeleng lan ndeleng aku ana ing trowongan lan aku ngadeg ing jejere Ruud van Nistelrooy, aku ' aku ngadeg ing jejere Thierry Henry, Robby lan Roy Keane, Owen, lan Robert Pires. Nalika iku aku mikir dhewe, “Wah, akhire aku bisa urip”. Banjur aku ngomong maneh marang aku, “tiki ora bakal aku teka ing lapangan iki tanpa jersi ”.”

Sampeyan kudu negesake manawa wong tuwa Tim Cahill nggawe salah sawijining pengorbanan paling gedhe kanggo njaluk dheweke dadi puncak. Iki bakal diterangake ing bagean dawa iki. Wong tuwane seneng karo intelijen.
Dheweke bisa nonton pertandingan kabeh wengi lan ora ngatonake tandha turu ing wayah awan. Dheweke uga sing paling apik ing kelas dheweke nyatakake wong tuwa dheweke.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Saka Rugby menyang Sepak Bola

Tim Cahill tansaya dikepung dening para pemain sepak bola Rugby sing kepincut dheweke bisa ngelingi bal-balan lan wiwit ing game. Minangka bocah cilik, dheweke kerep nuturkeun menyang Rugby. Dheweke ora amarga dheweke tresna marang game, nanging amarga tresna marang sepupu.
Sampeyan bapakne (Tim Cahill Snr) pengin dheweke dadi apa wae sing kepengin dadi. Iku ibune (Susifo) sing banget nolak putrané sing main Rugby. Dheweke wedi yen game kasebut luwih mbebayani lan putrane bisa entuk tatu kasebut.

Nanging sawise dheweke ngedohi dheweke ketakutan saka pemain stocky sing ngrusak putrane, dheweke nggugahake bojone kanggo mbanting dheweke menyang apa sing diarani minangka "Olahraga luwih aman" saka bal-balan. Ora suwe sadurunge adhine Tim Sean ngetutake bal-balan sing padha.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Kepiye dheweke entuk Inggris

Wong tuwa kalorone (Tim Cahill Snr lan Sisifo) nyithak utangan $ 10,000 kanggo njaluk salah sawijining putrane menyang Inggris. Dheweke mutusake Tim bakal amarga tresnane kanggo bal-balan Inggris.

Kulawarga mutusake bakal dadi siji-sijine kesempatan kanggo nampilake Talent Australia. Dheweke meksa nindakake tugas karo pramuka lan putrane, Tim lelungan menyang London kanggo nyoba karo Millwall FC ing taun 1998. Kulawargane dadi pecah sawise Tim lelungan. Adhine kudu mandheg sekolah supaya bisa kerja. Dheweke nindakake perkara kasebut kanggo nyengkuyung finansial ing omah.

Miturut Tim, "Nganti saiki, durung ana dina sing ora dakkira. Aku ngarani catu sing ayu, ” Ngandika.

Kulawargane berjuang finansial kanggo nyalurake pinjaman sawise dheweke lunga. Dheweke padha kerja ing jam kerja ing pabrik lan nduweni standar urip nganti umure wis digawe.

Miturut ibune, "Kita ora duwe pilihan finansial. Kita ora bisa mbayar dhuwit kanggo ndeleng dheweke liwat impene. Dadi, kita kudu utangan. Wis pirang-pirang taun kita dadi utang. Kita seneng amarga pengorbanan kita bisa lunas. Kabeh sing dikarepake yaiku supaya sukses dadi pemain bal-balan sing bakal main ing Liga Premier. Bungah akhire teka liwat ”

Nalika Cahill tekan Inggris dheweke nyewa omah siji kamar. Dheweke berjuang kanthi sukses supaya bisa sukses ing uji coba. Mupangate, usahane bisa ngasilake. Dheweke ditandatangani dening Millwall ing taun 1998. Ing bukune 'Warisan Tim Cahill', dhèwèké nulis yèn dhèwèké ngirim dhuwit dhuwit 5,000 menyang omah langsung minangka bagéan saka pambayaran kanggo silihan.

Sampeyan gaji sepatune kurang. Dheweke isih nyimpen layanan silihan lan malah ngirim dikirim menyang omah £ 5,000. Kulawargane banjur nggawe dhuwit pisanan ing omah karo dhuwit.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Koneksi Keluarga Rugby

Tim Cahil yaiku sedulur saka pemain bal-balan Samoa lan mantan kapten Samoa, Chris Cahill. Akeh sedulure sing melu rugbi. Kasunyatane, telung sedulur sepupu wis melu main rugby profesional. Dheweke kalebu Ben Roberts (Liga Rugbi Selandia Baru) lan Jeremy Stanley (Rugby Union New Zealand).

Maneh, loro ponakane sing pemain rugby profesional, Chase Stanley lan Kyle Stanley gegandhengan karo profesional Rugby Union Sam Stanley (Saracens & Inggris U20), Mike Stanley (Samoa), Benson Stanley, Lan Winston Stanley.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Tim Cahill krama karo kekasih, Rebekah Greenhill ing wulan Mei 2010. Pasangan kasebut banjur duwe anak papat. Iki dudu pesta kawinan khas Las Vegas nanging dianakake ing Bellagio Hotel sing misuwur ing saindenging jagad kanthi luwih saka 50 kanca pendukung sing nonton. Ing dina pernikahane, Tim Cahill ngomong karo garwane; "Sampeyan iku jodho paling apik, kabeh."

Tim Cahill ngendika, bojone lan garwane Rebekah ora tau ngoyak status pasangan lan gaya urip sing dipimpin dening para pemain bal lan pemain liyane, kalebu David lan Victoria Beckham. Fokuse kanggo urip kanthi sederhana, nglampahi wektu solo karo garwa lan anak. Perlu dingerteni manawa Tim seneng menehi hadiah karo bocah-bocah. Kanggo dheweke, "Anak kabeh"

Tim duwe papat bocah sing seneng nyenengake olahraga. Anak lanang telung (3) sing jenenge Kyah, Shae lan sing paling ora duwe jeneng ora ana lan Pangeran Sienna. Dheweke kabeh teka saka bojone Rebekah Cahill.

Kang diubengi karo bocah-bocah sing apik banget nalika ngrayakake piala ing pungkasane apa sing nggawe Tim Cahill dipenuhi lan seneng. Wong sing kaya mengkono wis tau ngomong 'Kulawarga bakal luwih dhisik sadurunge bal-balan'

Dheweke luwih ngandika;

“Ngalami rasa seneng karo kulawarga iku salah sawijining prekara sing wis daklakoni sajrone uripku. Kabeh sing kasedhiya sanajan [bal-balan] iku palsu. Uga, dhuwit, kontrak lan judhul koran. Minangka kulawarga, sampeyan bisa ngilangi kabeh sesuk, aku isih bakal seneng. Sajrone kulawarga saya urip raket banget, iku kabeh sing penting kanggo aku ”.

Tim Cahill ora ndeleng statuse minangka apa-apa sing istimewa, tinimbang milih fokus marang sing dingerteni. Dheweke ngakoni wong tuwane amarga dheweke nuwuhake kahanan sing bisa dipandu pelatih trampil lan duwe kesempatan kanggo main ing macem-macem level - sanajan akeh wong sing ngandhani yen dheweke cilik banget kanggo dadi pemain bal profesional ing sawetara wektu. .

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Setengah Inggris, Half Somoan

Sanajan papan asale Cahill yaiku Sydney, Australia, bapake keturunan Irlandia, nanging urip ing Inggris sajrone urip. Cahill entuk kulit peteng saka ibune sing asli Samoa.

Cahill mesthine duwe pilihan kanggo makili Irlandia amarga bapakne, nanging dheweke mung makili Samoa lan Australia ing karir internasional.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Ringkesan karir

Nalika isih enom, Cahill main bal-balan kanggo Balmain Police Boys Club, Marrickville Football Club, lan Plumpton / Oakhurst Soccer Club.

Dheweke Urip lan main bal-balan ing Samoa nalika isih cilik. Dheweke makili tim bal-balan nasional Samoa nalika umure 14. Pindhah menyang Inggris ing taun 1998 kanggo main bal-balan kanggo Millwall FC. Suwe-suwe, dheweke dadi anggota integral Millwall. Popularitas Cahill pancen wiwit musim 2003-2004 nalika mbantu Millwall tekan final Piala FA, nanging kalah karo Manchester United 3-0.

Iki nyebabake minat ing Everton. Tim Cahill ditemokake karo pramuka Everton lan ing musim panas 2004 dheweke pindhah menyang Goodison Park. Dheweke langsung gabung lan ngrampungake musim kasebut minangka pencetak gol terbanyak Everton lan dadi pemain pemain Everton taun iki. Ing taun sing padha, Dheweke gabung karo Socceroos, tim nasional Australia, ing taun 2004.

Sawise main karo Everton meh sepuluh taun ing Liga Premier Inggris, dheweke pindhah menyang AS ing 2012 kanggo gabung karo New York Red Bulls. Ing kana, dheweke dianugerahi Gold Boot lan MVP ing taun 2013. Tujuane sing terakhir yaiku Shanghai Shenhua FC ing Liga Super Cina. Sawise nggantungake sepatune, dheweke dadi duta besar UNICEF.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Wong sing ngeloni budaya

Tim Cahill wis suwe banget ing urip. "Rawuh saka Australia, urip ing London, Manchester, Liverpool, Sydney, New York banjur Shanghai, aku nganggep petualangan," Panjenengane nerangake.

"Aku wis nampa kabeh budaya, panganan, masarakat, gaya urip."

Nanging kanthi petualangan kasebut, Cahill tansah nyadari kurban kulawarga sing digawe kanggo ngetung impen.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Mlayu 2 Football Academies

Kasunyatan sing aneh babagan dheweke yaiku, dheweke nggarap akademi sepakbola. Salah siji ing Wollongong Australia karo kemitraan Polri Wollongong lan Komunitas Pemuda Komunitas, sing liyane ing Dubai kang dikelola kanthi kerjasama karo Elite Sporting Academy. Loro-lorone dibukak ing 2009.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Sadulur Dipenjara kanggo Enem (6) Taun

Ing 2008, Sean Cahill dipenjara enem taun amarga serangan ing Britain sing ninggalake korban kasebut kanthi wuta.

kang 'brutal lan medeni' serangan marang korban kasebut menehi label wong sing mbebayani ing Britain.

Dhèwèké pisanan disalahké babagan karusakan fisik ing Mahkamah Croydon Crown kanggo nyerang Chris Stapely, saka Orpington, nalika Juli 11, 2004.

Investigations nyatakake dheweke bola-bali ngalahake korban Stapely ing sirah cedhak kantor taksi ing East Street ninggalake dheweke semi-sadar karo untu fraktur lan retina severed ing mripat tengen. Pak Stapely, korban ngalami urip kanthi sesambungan lan ora bisa nindakake maneh babagan karir minangka surveyor kuantitas.

Coward Cahill bola-bali nolak nyerang Stapely lan malah mlayu menyang negarané Australia sadurungé ditahan maneh ing Sydney, Australia.

Detektif Constable Will Hope saka Bromley Police ngendikan: "Pak Stapely ngenteni luwih saka telung setengah taun kanggo ndeleng keadilan babagan serangan sing brutal lan medeni.

Sean Cahill mbantah keterlibatane, sanajan ana ing bukti bukti forensik. Piyambakipun dijatuhi hukuman enem taun penjara sawise dijupuk saka Australia. Kalimat iki minangka bukti saka kabeh upaya sing dilakoni kanggo nggawa dheweke menyang pengadilan kanggo nyoba.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts- Nanggepi adhine dicekel lan dipenjara

Gelandang Australia nate ngetung lan ngrayakake kanthi nyebrang tangane kaya dheweke wis dicekel tangan lan banjur ngungkapake manawa dheweke nyedhiyakake gol - nomer loro Everton nalika menang 3-1 ing Goodison Park - marang sedulur Sean, sing dipenjara nem taun suwene parsial buta wong. Iki kaping pisanan Cahill ngakoni ukuman kasebut kanthi umum.

Cahill ngandika: “Pokoke, iku kanggo kakangku. Kabeh wong ngerti kahananku lan aku bangga yen dheweke seneng lan aku seneng lan aku mikir dheweke mesthi. Kulawarga penting banget kanggo aku lan klub bal-balan iki. Rasane rada emosional nanging apik. ”

Juru bicara Everton mbela Cahill saking kritik yen prastawa kasebut bisa dideleng minangka ora pantes.

Ngucapaken bilih piyambakipun sedaya tiyang mboten badhe pikantuk sambutanipun, juru wicanten ngandika: "Perayaan gol minangka masalah pribadi lan kudu milih pemain, ora ana sing nemtokake apa sing bisa ditindakake pemain sajrone tetep ana ing angger-anggering game, yen ora nyebabake ati-ati."

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts- Petinju Gendéra Tujuan Paling Apik ing Australia

 TIM Cahill minangka gol heroik ora ngerti watesan. Piyambakipun minangka pemain ingkang paling inggil wonten ing sajarah kanthi skor ing tiga Piala Dunia lan tiga Piala Asia. Werna mung wolung pemain ing sajarah wis mencetak ing telung Piala Cepake: Cahill, van Persie, Arjen Robben, Roberto Baggio, Jurgen Klinsmann lan Lothar Matthaus. Pele lan Uwe Seeler damel 4 Piala Cepake.

Secara total, dheweke wis ngetung limang gol ing Piala Dunia. Udakara 30 pertandingan internasional nalika dheweke wis nggayuh gol, Australia menang 19, kalah limang lan menang enem. Rasio target-per-game 0.4875 ndadekake dheweke nomer 44 ing dhaptar kabeh pemain internasional kanthi minimal 20 kap.
Gaya perayaan target merek dagange ora ana warta kanggo para pecandu bal-balan. Ora Ana Australia Ora Nggoleki Gol Kaya Dheweke Kanggo Tim Nasional.

Tim Cahill minangka wong sing wis ngoyak lan urip karo impene karo Everton FC. Wis mesthi dadi impene nalika isih cilik kanggo main ing Toffees.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Tren Perayaan Gol Goes Wrong

Tim Cahill sing mbintangi pameran trademark boxing wis tau wis trampled marang dening cah lanang bal cheeky. go-to celebration: mlayu menyang sudhut sudhut lan miwiti tinju tinju. Bojone bocah cilik sing kepengin mutusake kanggo nglawan rutinitas Australia nalika pertandingan Melbourne City ing Central Coast Mariners.

Cahill mlaku-mlaku kanthi prediksi menyang gendera sudhut sawise nulis biji mung ngerti bocah sing edan wis narik turf lan mlaku mundur ngalangi upaya bayangane. Tim nalika ngati-ati babagan iki kudu nyedhiyakake hawa sing tipis.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Q lan As

Apa cara favorit sampeyan?

Tim Cahill - "Aku dudu pemain sing bisa mlaku cepet ing saindenging lapangan sajrone 90 menit. Kanggo kula yaiku babagan eksplosif supaya yen kesempatan kasebut, aku bisa reaksi paling cepet, mlumpat luwih dhuwur tinimbang pemain pertahanan utawa nggawe sprint limang meter kasebut supaya luwih dhisik mlebu bal. Aku nyoba lan ngulang ing gym, supaya umume sing fokus karo gerakan eksplosif kanthi bobot entheng ”

Apa panganan sehat sing nomer siji?

Kanggo aku ing wayah wengi sadurunge game, aku wis mesthekake duwe karbohidrat lan protein, dadi pasta karo pitik minangka cara sing apik kanggo mesthekake yen awak duwe kabeh energi sing dibutuhake kanggo pertandingan.

Apa tips fitness sing paling apik sing sampeyan pilih dadi atlit?

Kanggo kula, kabeh yaiku ngerti lan ngatur awak sampeyan. Makane aku isih bisa main ing 35. Iki lan latihan khusus kanggo po sampeyanseksi / peran.

Apa sing dadi puncak karir sampeyan?

Kanggo kula, angel milih antarane kamenangan Piala Dunia kaping pisanan nglawan Jepang lan Piala Asia menang rong minggu kepungkur. Kanggo menang dhuwit perak sing penting ing lemah, aku mesthi bakal nimbang salah sawijining wayah sing bangga.

Gol sing sampeyan hasil nglawan Walanda ing Piala Dunia pancen apik tenan! Kanggo sampeyan, apa target sing paling apik sing sampeyan tekan saiki?

Pancen apik banget kanggo skor nglawan Walanda, aku isih negesake target nglawan Jepang ing Jerman 2006 minangka karier paling apik, sing paling penting kanggo kemenangan kita.

Apa sing isih kudu sampeyan entuk dadi atlit?

Aku ngarep-arep arep lunga menyang China saiki karo Shanghai Shenhua lan bisa duwe pengalaman sing beda banget karo karir sing dakkarepake nganti saiki. Aku mesthi kepengin duwe pengaruh sing positif ing taman iki!

Yen sampeyan ora nggayuh karir ing bal-balan, apa sing bakal sampeyan lakoni?

Sampeyan angel ngomong. Wiwit cilik aku pancen kepengin dadi pesepakbola. Aku ngira paling bisa entuk perdagangan.

Apa rencana sampeyan sawise sampeyan rampung muter bal-balan?

Aku duwe sawetara proyek sing apik banget ing sanjabane bal-balan sing bakal daklibatake bakal melu nalika rampung. Aku ora mikir manawa ora melu game.

Apa filosofi sampeyan babagan kesehatan lan kesehatan?

Kanggoku kabeh babagan keseimbangan. Ya, aku olahraga kanthi tenanan, nanging aku priksa manawa aku bisa ngimbangi kanthi main FIFA karo bocah-bocah. Yen kabeh olahraga aku sedina muput, mula saiki aku mesthi wis ora kobongan.

Apa sampeyan mikir anak-anak sampeyan bakal tindakake ing jejak langkah sampeyan?

Anakku sing nomer loro, Shae, pancen apikan. Aku pengin nggawe manawa aku menehi dheweke papan kanggo nggawe dhewe, nanging ora meksa banget. Lan Cruz sing umur 3 taun mesthi nuduhake kurang nglindhungi awake dhewe!

Siji bab sing ora dingerteni wong akeh babagan sampeyan?

Aku seneng nyanyi lan musik. Anakku mbarep, Kyah duwe swara apik tenan lan sedulurku lan kulawarga uga duwe talenta.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Bugatti

Dheweke duwe Bugatti Veyron 16.4, mobil paling sah, paling larang lan paling cepet ing donya.
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar