Fakta-fakta Biografi Tim Cahill

LB mènèhi Kisah Lengkap saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan: 'Timmy'. Kisah Kanak-kanak Mang Koko Kita ditambah Bukti Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Tanpa mangu-mangu, Tim Cahill dianggep minangka salah siji atlit paling sukses ing Australia. Saiki ayo nyelametake wong.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Awal urip

Cahill dilairake ing 6 Desember 1979 ing Sydney karo bapak Inggris Irlandia keturunan (Tim Cahill Snr) lan Samoan ibu (Sisifo Cahill).

Dheweke diajak main bola minangka bocah, sanajan dheweke gedhene banget rugby liga-playing kulawarga. Senadyan iku, Tim ngajak ngetutake bal-balan. Salah sawijining hobi favorit nonton Liga Utama Barclays. Saenipun, piyambakipun saged nindakaken kathah tiyang Australia ingkang kathah dipun ginakaken. Sing tetep tangi ing wayah wengi (12: 00 pertengahan wengi- 4: 00 am) mung kanggo nonton saben liga Inggris aksi.

Sakabehane bal-balan, prabédan wektu Australia lan Britania sing angel banget mbebayani banget. Minangka setaun umur 5, dhèwèké tansaya ndhukung klub bal-balan Everton. Klub minangka pertandhingan bal-balan Inggris ing pertengahan 80. Dheweke menang Liga Utama nalika musim 1985 / 1986 lan 1986 / 1987. Tim tansaya nonton lan sinau saka striker Everton favorit, Gary Lineker.

Minangka bocah enom, ora bisa ditrima nalika awan ing wayah wengi. Tim Cahil kedah pikantuk izin khusus kangge munggah ing tengah wengi saking bapakipun ingkang lahir saking Inggris ingkang ugi minangka penyokong sepak bola Inggris. Wong loro mau padha nonton. Miturut Tim,
Aku ora nonton film. Aku bakal muter utawa nonton Barclays Premier League Football. Aku seneng nonton game ing Liga Premier minangka bocah. Iku carane aku santai. Aku tansah bisa ndeleng flickering ing hallways ... saka bal-balan Liga Premier malah Piala Dunia lan kaya sing. Aku ana ing panemu pemain profesional nalika iku. Aku appreciate bakat sing, " Ngandika.

"Ing nalika iku minangka pemain bal - balan sing aktif, aku kepengin ngerteni apa sing bisa dilakoni ing panggung iki, lan nalika aku ana ing kono, aku ndeleng lan ndeleng aku ngiringi trowongan lan aku ngadeg jejere Ruud van Nistelrooy, m mapan ing jejere Thierry Henry, Robby lan Roy Keane, Owen, lan Robert Pires. Iku ing titik sing aku ngomong dhewe, sing "Wow, aku wis pungkasanipun digawe ing urip". Banjur aku ngomong dhewe, "tkene ora cara aku teka saka lapangan iki tanpa salah siji sing nggawe "."

Iku pantes kanggo nerangake yen wong tuwane Tim Cahill gawe salah sijine kurban paling gedhe kanggo njaluk dheweke ing dhuwur. Iki bakal diterangake ing wektu iki. Wong tuwane tresna marang kecerdasan.
Dheweke bisa nonton pertandingan kabeh wengi lan ora ngatonake tandha turu ing wayah awan. Dheweke uga sing paling apik ing kelas dheweke nyatakake wong tuwa dheweke.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Saka Rugby menyang Sepak Bola

Tim Cahill tansaya dikepung dening para pemain sepak bola Rugby sing kepincut dheweke bisa ngelingi bal-balan lan wiwit ing game. Minangka bocah cilik, dheweke kerep nuturkeun menyang Rugby. Dheweke ora amarga dheweke tresna marang game, nanging amarga tresna marang sepupu.
Sampeyan bapakne (Tim Cahill Snr) pengin dheweke dadi apa wae sing kepengin dadi. Iku ibune (Susifo) sing banget nolak putrané sing main Rugby. Dheweke wedi yen game kasebut luwih mbebayani lan putrane bisa entuk tatu kasebut.

Nanging sawise dheweke ngedohi dheweke ketakutan saka pemain stocky sing ngrusak putrane, dheweke nggugahake bojone kanggo mbanting dheweke menyang apa sing diarani minangka "Olahraga luwih aman" saka bal-balan. Ora suwe sadurunge adhine Tim, Sean ngetutake bal-balan sing padha.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Kepiye dheweke entuk Inggris

Loro-lorone wong tuwa (Tim Cahill Snr lan Sisifo) ngetung bebarengan karo pinjaman 10,000 kanggo entuk salah sijine putrane marang Inggris. Tim kasebut mutusake bakal dadi tim amarga katresnan kang dawa kanggo bal-balan Inggris. Kulawarga kasebut mutusake dadi kesempatan mung kanggo pertunjukan bakat Australia. Pungkasane, dhèwèké pindhah menyang Pramuka lan anaké, Tim tindak menyang London kanggo nyekel pacar karo Millwall FC ing taun 1998. Kulawargane dadi tugel sawise Tim kesah. Kakangné kudu mampir sekolah supaya bisa kerja. Dheweke nindakake iku kanggo mbantu dhuwit dhukungan ing omah.

Miturut Tim, "Tetep dina iki, ora ana dina sing aku ora mikir babagan. Aku nyebut cipratan sing ayu, " Ngandika.

Kulawargane berjuang finansial kanggo nyalurake pinjaman sawise dheweke lunga. Dheweke padha kerja ing jam kerja ing pabrik lan nduweni standar urip nganti umure wis digawe.

Miturut ibune, "Kita wis ora duwe pilihan finansial. We coudn't saged monies kanggo ndeleng wong liwat impen. Dadi kita kudu utang. Kita dadi utang kanggo taun. Kita seneng karo kurban kita. Kabeh sing dikarepake yaiku kanggo dheweke dadi sukses minangka pemain bal sing main ing Liga Premier. Bungah akhire teka liwat "

Nalika Cahill tekan Inggris, dheweke nyewa omah siji kamar turu. Dheweke berjuang keras kanggo sukses ing pacoban. Fortunane, gaweyané mlayu. Dheweke ditandatangani dening Millwall ing taun 1998. Ing bukune 'Tim Cahill Legacy', dhèwèké nulis yèn dhèwèké ngirim dhuwit dhuwit 5,000 menyang omah langsung minangka bagéan saka pambayaran kanggo silihan.

Sampeyan gaji sepatune kurang. Dheweke isih nyimpen layanan silihan lan malah ngirim dikirim menyang omah £ 5,000. Kulawargane banjur nggawe dhuwit pisanan ing omah karo dhuwit.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Koneksi Keluarga Rugby

Tim Cahil minangka sadulur saka Samoan pemain bal-balan lan mantan kapten Samoa, Chris Cahill. Akeh pandhita sing melu rugby. Infact, telung sepupu wis melu rugby profesional. Padha kalebu Ben Roberts (Liga Rugbi Selandia Baru), lan Jeremy Stanley (Rugby Union New Zealand).

Maneh, loro ponakane sing pemain rugby profesional, Chase Stanley lan Kyle Stanley ana hubungane karo profesional Union Rugby Sam Stanley (Saracens & Inggris U20), Mike Stanley (Samoa), Benson Stanley, Lan Winston Stanley.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Tim Cahill nikah karo kekasih bayi, Rebekah Greenhill ing Mei 2010. Pasangan iki enggal duwe papat anak. Iku ora khas Las Vegas wedding, nanging iki dadi tuan rumah ing Hotel Bellagio sing misuwur ing dunya karo kanca-kanca sing ndhukung 50. Ing dina pesta kasebut, Tim Cahill ngandika marang garwane; "Sampeyan sing paling apik, kabeh aku."

Tim Cahill ngendika, bojone lan garwane Rebekah ora tau ngoyak status pasangan lan gaya urip sing dipimpin dening para pemain bal lan pemain liyane, kalebu David lan Victoria Beckham. Fokus urip urip sing prasaja, mbuwang wektu solo karo bojo lan bocah. Iku penting kanggo dicathet yen Tim tresna marang handout karo anak-anake. Nggo kae, "Anak kabeh"

Tim duwe papat bocah sing seneng nyenengake olahraga. Anak lanang telung (3) sing jenenge Kyah, Shae lan sing paling ora duwe jeneng ora ana lan Pangeran Sienna. Dheweke kabeh teka saka bojone Rebekah Cahill.

Kang diubengi karo bocah-bocah sing apik banget nalika ngrayakake piala ing pungkasane apa sing nggawe Tim Cahill dipenuhi lan seneng. Wong sing kaya mengkono wis tau ngomong 'Keluarga bakal tansah teka dhisik sadurunge bal-balan'

Dheweke luwih ngandika;

"Ngalami rasa seneng karo kulawarga mung siji lan aku duwe kabeh uripku. Kabeh liya sing teka bareng malah [bal-balan] palsu. Uga, dhuwit, kontrak lan berita utama. Aside kulawarga, sampeyan bisa njupuk kabeh mati kula esuk, aku isih bakal seneng. Supaya keluarga saya manggon kanthi cedhak banget, kabeh iku pancen penting kanggo aku ".

Tim Cahill ora weruh statuse kaya apa wae khusus, tinimbang milih fokus marang apa sing dheweke ngerti. Dheweke nyatakake dheweke marang wong tuwa kanggo nglebokake dheweke ing kahanan sing bisa dipandu dening pelatih trampil lan duwe kesempatan kanggo main ing macem-macem tingkat - sanajan akeh wong nyatakake dheweke cilik banget dadi pemain bal profesional ing sawetara titik wektu .

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Setengah Inggris, Half Somoan

Senadyan papan panggonan lair Cahill yaiku Sydney, Australia, bapake keturunan Irlandia, nanging urip ing Inggris sajrone urip. Cahill entuk pepadhane peteng saka ibune sing Samoan native.

Cahill mesthine duwe pilihan kanggo makili Irlandia amarga bapake, nanging dheweke mung kalebu wakil saka Samoa lan Australia karir internasional.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Ringkesan karir

Nalika isih enom, Cahill main bal-balan kanggo Balmain Police Boys Club, Marrickville Football Club, lan Plumpton / Oakhurst Soccer Club.

Dheweke urip lan dolanan bal-balan ing Samoa kanggo wektu sing cetha minangka bocah cilik. Panjenengané nggantosi tim bal-balan nasional Samoa ing umur 14. Dipindhah menyang Inggris ing 1998 kanggo main bal-balan kanggo Millwall FC. Minangka wektu, dheweke dadi anggota integral saka Millwall. Popularitas Cahill mung banget diminati nalika musim 2003-2004 nalika mbantu Millwall mencapai final Piala FA, mung kalah karo Manchester United 3-0. Iki kapentingan ing Everton. Tim Cahill dikalahake dening pamriksan Everton lan ing musim panas 2004 dheweke pindhah menyang Goodison Park. Dheweke cekap kanthi cepet lan rampung musim minangka pambalap gol Everton lan dadi pamain pemain Everton ing taun kasebut. Ing taun sing padha, dheweke gabung karo Socceroos, timnas Australia, ing 2004. Sawise main ing Everton sajrone dasawarsa ing Liga Utama Inggris, dheweke pindhah menyang AS ing 2012 kanggo gabung karo New York Red Bulls. Ana, dheweke dianugerahi Boot Gold lan MVP ing 2013. Tujuan pungkasan yaiku Shanghai Shenhua FC ing Liga Super Cina. Sasampunipun ngagem bathik, piyambakipun dipunpilih minangka duta UNICEF.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Wong sing ngeloni budaya

Tim Cahill wis suwe banget ing urip. "Wiwit saka Australia, manggon ing London, Manchester, Liverpool, Sydney, New York banjur Shanghai, aku wis nganggep minangka petualangan," Panjenengane nerangake.

"Aku wis ngrampungake kabeh budaya, pangan, wong, gaya urip."

Nanging kanthi petualangan kasebut, Cahill tansah nyadari kurban kulawarga sing digawe kanggo ngetung impen.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Mlayu 2 Football Academies

Kasunyatan sing aneh babagan dheweke yaiku, dheweke nggarap akademi sepakbola. Salah siji ing Wollongong Australia karo kemitraan Polri Wollongong lan Komunitas Pemuda Komunitas, sing liyane ing Dubai kang dikelola kanthi kerjasama karo Elite Sporting Academy. Loro-lorone dibukak ing 2009.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Sadulur Dipenjara kanggo Enem (6) Taun

Ing 2008, Sean Cahill dipenjara enem taun amarga serangan ing Britain sing ninggalake korban kasebut kanthi wuta.

kang 'kasar lan medeni' serangan marang korban kasebut menehi label wong sing mbebayani ing Britain.

Dhèwèké pisanan disalahké babagan karusakan fisik ing Mahkamah Croydon Crown kanggo nyerang Chris Stapely, saka Orpington, nalika Juli 11, 2004.

Investigations nyatakake dheweke bola-bali ngalahake korban Stapely ing sirah cedhak kantor taksi ing East Street ninggalake dheweke semi-sadar karo untu fraktur lan retina severed ing mripat tengen. Pak Stapely, korban ngalami urip kanthi sesambungan lan ora bisa nindakake maneh babagan karir minangka surveyor kuantitas.

Coward Cahill bola-bali nolak nyerang Stapely lan malah mlayu menyang negarané Australia sadurungé ditahan maneh ing Sydney, Australia.

Detektif Constable Will Hope saka Bromley Police ngendikan: "Stapely wis ngenteni telung setengah taun kanggo ndeleng kaadilan kanggo apa sing kasar lan medeni serangan.

Sean Cahill mbantah keterlibatane, sanajan ana ing bukti bukti forensik. Piyambakipun dijatuhi hukuman enem taun penjara sawise dijupuk saka Australia. Kalimat iki minangka bukti saka kabeh upaya sing dilakoni kanggo nggawa dheweke menyang pengadilan kanggo nyoba.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts- Reacting kanggo penahanan lan kunjara adhine

Midfielder Australia sapisan ngetung lan ngerayakno kanthi nglintasi pergelarane tangane kaya-kaya wis diborgol lan mengko ngungkapake dheweke ngedumake gol kasebut - sing kaping pindho ing Everton ing 3-1 ing Goodison Park - kanggo sedhèrèké Sean, sing dipenjara nganti enem taun sebagian nyalahke wong. Iku pisanan sing diakoni Cahill ing ukara.

Cahill ngandika: "Sejatine, iku kanggo sedulurku. Saben uwong ngerti kahanan aku lan aku mung bangga yen dheweke seneng lan aku seneng lan aku tansah mikir marang dheweke. Kulawarga iki tegese akeh kanggo kula lan uga klub bal-balan iki. Iku wis rada emosi nanging apik. "

Juru bicara Everton mbela Cahill saking kritik yen prastawa kasebut bisa dideleng minangka ora pantes.

Ngucapaken bilih piyambakipun sedaya tiyang mboten badhe pikantuk sambutanipun, juru wicanten ngandika: "Perayaan gol iku prakara pribadhi lan nganti pemain kudu mutusake, ora ana sing nemtokake apa sing bisa dilakoni pemain nalika anggone tetep ing angger-angger game, anggere ora menehi ati-ati."

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts- Boxer Bendera paling gedhe Australia

TIM Cahill minangka gol heroik ora ngerti watesan. Piyambakipun minangka pemain ingkang paling inggil wonten ing sajarah kanthi skor ing tiga Piala Dunia lan tiga Piala Asia. Werna mung wolung pemain ing sajarah wis mencetak ing telung Piala Cepake: Cahill, van Persie, Arjen Robben, Roberto Baggio, Jurgen Klinsmann lan Lothar Matthaus. Pele lan Uwe Seeler damel 4 Piala Cepake.

Total, dheweke wis ngetung limang gol ing Piala Dunia.
Kanggo babagan game internasional 30 ing pundi piyambakipun nyetak gol, Australia sampun menang 19, kalah lima lan digambar enem. Rasio gol-saben-game 0.4875 nyakup 44th ing daftar kabeh-wektu antarane pemain internasional kanthi minimal 20 caps.
Gaya prayaan gol dagang dheweke ora ana kabar kanggo pecandu bal-balan.

Ora ana Australia sing nyolong minangka akeh gol minangka Tim Nasional.

Tim Cahill yaiku salah sawijine sing ngoyak lan urip bareng karo impen karo Everton FC. Iku tansah dadi impen putune kanggo main kanggo Toffees.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Tren Perayaan Gol Goes Wrong

Tim Cahill sing mbintangi pameran trademark boxing wis tau wis trampled marang dening cah lanang bal cheeky. go-to celebration: mlayu menyang sudhut sudhut lan miwiti tinju tinju. Bojone bocah cilik sing kepengin mutusake kanggo nglawan rutinitas Australia nalika pertandingan Melbourne City ing Central Coast Mariners.

Cahill jogged prediksi menyang bendera sudhut sawise scoring mung kanggo mangerteni anak edan wis ditarik saka gambut lan malmpah mundur nyegah kang tinju nyoba tinju. Tim nalika ngamatake iki kudu ngetokake hawa sing lancip.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Q lan As

Apa cara favorit sampeyan?

Tim Cahill - "Aku ora pemain sing bisa mlaku cepet ing lapangan kanggo menit 90. Kanggo kula, babagan explosive iki supaya yen kesempatan kasebut teka, aku bisa nanggapi cepet, mlumpat luwih dhuwur tinimbang bek utawa gawe cepet lima meter kanggo njaluk bal. Aku nyoba lan nanggepi sing ing karya gym supaya paling aku fokus ing gerakan eksplosif karo bobot cahya "

Apa panganan sing paling apik kanggo sampeyan?

Kanggo kula ing wayah wengi sadurunge game aku mesthi njaluk sandi carbs lan protein supaya pasta karo pitik iku cara sing apik kanggo mesthekake yen awak duwe kabeh energi sing perlu kanggo match.

Apa tip fitness paling apik sing dijupuk dadi atlet?

Kanggo kula kabeh babagan ngerti lan ngatur awak. Mulane aku isih bisa main ing 35. Sing lan latihan khusus kanggo posisi sampeyan / peran.

Apa wis dadi puncak karirmu?

Kanggo kula, iki angel kanggo milih antarane kemenangan pertama Piala Donya Japan lan Piala Asia kita menang pirang minggu kepungkur. Kanggo menang potongan penting ing salaka ing lemah ngarep soko aku bakal tansah nganggep minangka salah sawijine wektu paling cerah.

Gol sing sampeyan gol nglawan Walanda ing Piala Donya cukup apik tenan! Kanggo sampeyan, apa wis dadi tujuan paling apik sing wis dicetak nganti saiki?

Minangka apik banget kanggo nyerang Walanda, aku isih ngetrap gol saya nglawan Jepang ing Jerman 2006 minangka sing paling apik ing karierku, sing paling penting kanggo menang.

Apa sampeyan kudu entuk dadi atlet?

Aku looking forward arep menyang China saiki karo Shanghai Shenhua lan bisa duwe pengalaman banget beda kanggo apa aku wis ing karir sandi supaya adoh. Aku pancene pengin duwe tenan positif pengaruh ing taman uga!

Yen sampeyan ora nglakoni karir ing bal-balan, apa sing bakal dilakoni?

Sing angel ngomong. Awit aku isih cilik aku tansah kepengin dadi pemain bal-balan. Aku paling mungkin aku bisa nuku perdagangan saka sawetara jinis.

Apa rencana sampeyan sawise sampeyan rampung muter bal-balan?

Aku duwe proyek sing apik banget ing njaba sepakbola sing bakal nemtokake luwih akeh nalika aku rampung. Aku ora mikir aku bakal ora melu ing game sanadyan.

Apa filsafat nalika nerangake kesehatan lan kabugaran?

Kanggo aku, iku kabeh babagan keseimbangn. Ya, aku sinau keras, nanging aku mesthine kudu nyalahake FIFA karo bocah-bocah. Yen kabeh aku wis latihan kabeh dina, aku bakal diobong saiki.

Apa sampeyan mikir anak-anak sampeyan bakal tindakake ing jejak langkah sampeyan?

Anakku sing nomer loro, Shae, apik banget. Aku pengin nggawe manawa dheweke menehi spasi kanggo nggawe cara dhewe sanadyan, ora sijine akeh banget meksa marang. Lan 3 taun lawas Cruz mesthi enggo bareng sandi lack of self-pengawetan!

Apa satunggal bab ingkang boten kathah ngertos babagan panjenengan?

Aku seneng nyanyi lan music. Kula lanang paling enom, Kyah duwe swara apik banget lan sedulur-sedulurku lan akèh kulawargaku sing uga bakat banget.

Tim Cahill Baby Story Plus Untold Biography Facts-Bugatti

Dheweke duwe Bugatti Veyron 16.4, mobil paling sah, paling larang lan paling cepet ing donya.
Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar