Fakta Keras Peter Rodriguez Ditambah

0
5568

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Fasilitator'. Kisah Kanak-kanak Pedro Rodriguez lan Sejatine Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan nanging sawetara nganggep Biografi Pedro Rodreguez sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Fakta Keras Peter Rodriguez Plus -Awal urip

Kisah Kanak-kanak Pedro Rodriguez

Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma lair ing dina 28th Juli 1987 ing Santa Cruz de Tenerife, Spanyol dening ibuné, Monserrat Ledesma Encinoso lan bapané, Juan Antonio Rodríguez Pedro.

Pedro minangka anak mung tuwané. Dheweke ora tau duwe anak.

Pedro uga dilatih lan nduweni hubungan apik karo wong tuwa. Dadi luwih apik kanggo sekolah lan olah raga minangka awal kanggo urip kanggo bocah enom. Dheweke nemokake imbangan sampurna antarane maca buku lan muter bal-balan karo kanca-kanca.

Fakta Keras Peter Rodriguez Plus -Awal urip

Pedro wis wiwit sepisanan ing bal-balan (umur 16). Karir remaja dheweke wiwit ing 2003 nalika dheweke pisanan nggabung karo akademi San Isidro ing ngendi dheweke main dadi 2004.

Pedro Rodriguez- Youth Club Days

Ing 2004, piyambakipun pikantuk kawigatosanipun FC Akademi Barcelona. Pedro rampung uji coba ing klub kasebut lan banjur diundang kanggo mlebu akademi klub Catalan. Dheweke terus sinau ing akademi lan main kanggo tim pemuda nganti 2005.

Taun 2005 dadi apik amarga dheweke ditawani kontrak profesional sing ditandatangani lan panggonan ing tim katelu klub kasebut. Antarane 2005-2007, Pedro Rodríguez dadi salah sijine pemain utama tim katelu.

Layar gedhe sing ngasilake Spaniard enom bisa diputer kanggo tim kapindho klub sing diwiwiti saka 2007.

Ing 2009 / 2010, Pedro dadi pemain pisanan ing sajarah kanggo nyetak ing enem kompetisi klub sing beda ing taun siji, mung rekor sing cocog karo Lionel Messi sing nindakake ing 2011.

Total, Pedro main kanthi total resmi 321 kangge tim kapisan Barcelona, ​​nyétakaken gol 99 lan nyediakaken assist 46 ingkang langkung saking 50% (25) tindak Messi.

Liyane kaya lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Keras Peter Rodriguez Plus -Urip Keluarga

Ibune Pedro, Monserrat Ledesma Encinoso lan bapak, Juan Antonio Rodríguez duwe informasi sethithik babagan kepribadiane ing internet.

Laporan saka sumber-sumber biso dipercoyo ngandhakake dheweke manggon ing pesisir kutha Santa Cruz de Tenerife Spanyol sing dianggep minangka kutha alam.

Padha wis nglakoni sing paling apik kanggo ngunggahake putrane mung kanthi cara sing paling apik sing bener, wis mbayar. Pedro nyedhiyakake kanggo tuwane saben bab sing perlu.

Fakta Keras Peter Rodriguez Plus -Urip Hubungan

Urip Cinta Pedro punika pantes emulation. Dheweke nyatakake karo Carolina Martin sing dadi akuntan lan diarani 5 taun luwih tuwa tinimbang dheweke. Dheweke ketemu nalika Pedro ana 17. Ing wektu iku, Carolina ana 22.

Pedro Rodriguez Love Story
Pedro Rodriguez Love Story

Boten kados gendhakan pemain liyane, pedro nulungi remen sanget kangge alasan ingkang sae. Loro-lorone manuk katresnan nikah ing taun 2005 sawisé hubungan sing cendhak banget. Ing ngisor iki ana foto sing nuduhake unyonane.

Peter Wedding Photos
Foto Perkawinan Pedro

Priksa foto sing luwih gedhe iki. Dheweke katon ayu bebarengan karo mobil.

Ing ngisor iki pasangan karo kacamata Bodega Iniesta wine anggur sing diduweni dening kanca apik Pedro lan mantan kanca tim Barcelona, Andres Iniesta.

Wong-wong mau mutusaké kanggo tetep umur 8 sakdurungé duwé anak. Pasangan iki nduweni putra kapisan, Bryan Rodriguez Martin ing 4th April 2013.

Pedro Rodriguez Family
Keluarga Pedro Rodriguez

Carolina Martin tresna banget lan njupuk perawatan apik saka bojone. Pedro piyambak minangka bojo sing tresna lan tanggung jawab marang keluargane. Dheweke uga ora nyambut gawe. Karo urip mariage dheweke wis sukses banget. Maneh, padha katon ayu bebarengan

Pedro Rodriguez lan garwane
Pedro Rodriguez lan garwane, Carolina Martin

Hubungane gumantung ing katresnan, kapercayan lan pangerten bebarengan. Mulane, dheweke ora tau ngira separone utawa divorce. Iku penting kanggo dicathet yen Carolina Martin diarani minangka peperangan sing paling cedhak karo Daniella Semaan sing dadi garwane Cesc Fabregas minangka wektu nulis artikel iki.

Minangka wong ngormati hubungan marital perkawinan Pedro, sing padha bisa diarani Radamel Falcao, Nemanja Matic, ora kaya, Edinson Cavani lan Adriano sing urip ing pernikahan ditandhani karo urusan kekawin lan kontroversi.

Fakta Keras Peter Rodriguez Plus -Nyimpen Klub Anak-Anak saka Bankruptcy

Pedro sapisan disimpen klub pemudaKlub kanak-kanak ing Pedro, San Isidro wis disimpen saka bangkrut amarga pindhah menyang Pedro Chelsea.

Tim Spanyol tingkat papat saka Tenerife entuk € 420,000 saka transfer pemain menyang Chelsea, jumlah sing luwih saka kaping papat anggaran tahunan (€ 85,000).

Pedro yaiku pemain 10th sing tau main kanggo Chelsea FC ing Liga Utama Inggris.

Fakta Keras Peter Rodriguez Plus -Kekuwatan lan Kekuwatan

Gaya pikirane PedroDheweke nggunakake rong sikil ing game sing wis mbuktekake dheweke bisa dianggo ing salah siji sisi lapangan.

Dheweke apik banget ing skill dribbling. Dheweke duwe kendali apik banget ing bal ing game kasebut. Dheweke entuk semangat lan kepinteran sing ndadekake dheweke bisa nyengsemake lan ngapresiasi kecepatan lan posisi kanggo tembakan jarak sing dawa lan cendhak.

Kekirangan Pedro mung ketrampilan kepala.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene