Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "Paşa". Kisah Kanak-kanak Cenk Tosun lan Fakta Biografi nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, latar kulawarga, urip sesambetan, lan akeh kasunyatan OFF-Pitch liyane (sing ora dingerteni) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke bal-balan 'smartphonestriker sing bisa nggunakake sikil lan endhas. Nanging, mung sawetara sing nganggep Cenk Tosun's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Cenk Tosun Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Awal urip lan latar kulawarga

Cenk Tosun lair tanggal 7 Juni 1991 ing Wetzlar, Jerman karo ibune, Selma Tosun (saka kulawarga Amerika) lan bapakne, Şenol Tosun. Ing ngisor iki foto wong tuwa imigran Jerman.

 

Tosun tansaya tambah karo adhiné, Ayşen Tosun lan paman, Taner ing diaspora Turki ing Jerman. Banjur, Tosun bareng karo bapake, ibu, adhine lan pamane urip ing sawijining omah sing bisa nyabrang kali Lahn ing Wetzlar.

Wong tuwa Tosun kalebu wong-wong sing tekan negara kasebut Gastarbeiter (utawa 'tamu buruh') ing taun 1970an. Ibune Tosun, Selma asale saka Ankara lan bapake saka kutha Aegean, Denizli. Iki kanthi implikasi tegese Tosun Lair saka Jerman nanging Turki Liwat & Liwat.

Gagal Bapak & ImpenImpen bapak Tosun yaiku dadi pemain bal-balan wiwit cilik. Sayange, Şenol nglirwakake pangarep-arep bal-balan nalika umure 15 taun. Iki amarga dheweke ora duwe dhukungan finansial lan dheweke kepengin golek kerja sing luwih apik lan golek dhuwit kanggo ngrawat adhine, Taner. Nalika wiwit nyambut gawe, dheweke sumpah bakal nggawe putrane sing ora lair (ing kasus iki; Cenk Tosun) dadi pemain bal profesional. Ayo ndeleng kepiye carane dheweke nindakake.

Cenk Tosun Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Karir Bangun

Nalika semana, saben dina, pas bapake Tosun bali kerja, dheweke nggawa anake, Tosun ing sisih tengen kursi dawa lan sedulure, Taner (paman Tosun) ing sisih liyane. Kabeh bakal miwiti nonton kaset Gabriel Batistuta, striker Argentina sing misuwur sing wis ditulis babagan crita kanak-kanak. Şenol Tosun bakal ngidini putrane nonton maneh video Argentina kanthi cara nyampur takdir.

Wektu Tindakan rampung, ing wayahe Şenol mulai ngetokake impen. Sawijining dina Şenol ngrusak putrané ing kebon lan matur marang;

“Nak, aku arep crita apa-apa. Aku pengin sampeyan dolanan kaya Gabriel Batistuta kanggo aku ”

Bapake Tosun miwiti menehi putrane sing kuwat amarga panjaluk dheweke main kaya Batigol. Nalika ndeleng dheweke ngembangake semangat kanggo bal-balan wiwit umur 3 (1994), Şenol Tosun mutusake kanggo ndhaptar putrane ing dhaptar tim pemuda lokal, SV 07 Raunheim sing menehi marang panggung kanggo nampilake bakat liyane.

Sawise berkembang ing klub suwene 3 taun, wong tuwane mikir babagan putrane supaya bisa berkembang luwih maju ing klub populer. Luwih lanjut, Tosun (gambar ing ngisor iki) wis nyoba kanthi sukses ing sistem pemuda Eintracht Frankfurt.

Cenk Tosun Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Ing Ultimatum Bapak

Aside kegiatan bal-balan ing Eintracht Frankfurt, Cenk Tosun uga duwe latihan pribadi karo bapake sing diterangake minangka ketat banget ing saben tembung sing ana gandhengane karo bal-balan. Iki minangka ciri khas sing njamin yen Tosun enom disiplin nalika nggawe kesalahan bal-balan. Ing sawijining dina, Şenol Tosun takon marang putrane;

Kanggo wektu iki, aku mung arep njupuk kanthi sikil kiwa lan uga nganggo sirahmu

Miturut pratelan, Şenol Tosun tindak luwih dhisik lan ngalang-alangi utawa nglarang putrané saka njupuk kanthi sikil tengen kanthi cepet kanggo ngiyatake kiwa. Kaya Ross Barkley lan Pedro Rodriquez, Cenk saiki dadi master saka sikil kiwa lan sirah.

Cenk Tosun Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Kekecewaan Pemuda

Nyatane kanggo umur 20 taun ditolak menyang bal-balan senior sawise mbuwang luwih saka sepuluh taun klub pemuda. Iki minangka kasus Cenk Tosun sing nyatakake yen nyedhaki titik nyawane sawise ditolak wis lulus dadi bal-balan senior karo Frankfurt, sanajan wis ngenteni rong musim. Ngomong babagan iki, dheweke tau ngomong;

"Aku ana ing Eintracht suwene 14 taun, aku ndeleng pelatih tim nom-nomku luwih asring tinimbang bapakku," jarene. "Aku luwih asring ing ruang ganti Eintracht tinimbang ing kamar turu dhewe. Aku nggawa klub ing njero ati, rasane pantes entuk kesempatan kanggo bal-balan senior. nglarani yen ditinggal metu saka skuad senior. Aku ora nate kepengin lunga. ”

Ing kasunyatan, iki kedadeyan nalika dhèwèké minangka pencetak gol sing dicathet kanggo tim pemuda. Sawise ngenteni rong musim, dheweke entuk mangan lan mutusake metu saka Jerman. Tosun ninggalake kulawarga lan kanca-kancane ing Jerman kanggo njupuk tawaran saka Gaziantepspor ing Turki kidul-wétan. Ing klub kasebut, dheweke nemokake sikilé kanthi cepet.

Cenk Tosun Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Ngobrol

Sawise nyetak 39 gol ing rong musim kanggo Gaziantepspor, Tosun rumangsa kudu pindhah menyang klub sing luwih gedhe kanggo ngupayakake papane. Beşiktaş dadi tujuane. Ing rong musim pertama karo klub kasebut, Tosun saingan Demba Ba lan Mario Gomez ing urutan pecking. Ing tembung kasebut;

 "Aku sinau akeh saka Demba Ba lan Mario Gomez," jarene. "Liwat dheweke, aku ngembang lan entuk akeh pengalaman."

Sawisé musim kapindho, Tosun dadi pemain tengah sasampunipun, damel gol 21 lan nyumbang 5 assist minangka Besiktas menangaken gelar Super Lig. Sakwise kuwi, dheweke mundur ing gawang, ngluwihi atasan lan ngrampungake kanthi cepet ing awal XI. Tosun damel gol 42 kanggé klub kasebut ing wekdal kalih musim.

Asal UsulTosun nalika mencetak gol dadi kondhang ing tanah air kanthi jeneng julukan "Paşa", Tembung Ottoman sing diterjemahake kanggo wong sing pangkat sing luwih dhuwur ing Sistem Militer Kekaisaran Ottoman, kayata umum.

Bentuk gol banging dheweke narik kawigaten Everton sing ngetutake dheweke ing jendela transfer Januari 2018. Apa sampeyan ngerti? .. Everton mbayar biaya sing gedhe 50 kaping XNUMX kaping luwih saka biaya total biaya loro Gaziantepspor lan Besiktas kanggo mlebu Tosun. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Cenk Tosun Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Urip Hubungan

Konco saben pria hebat, ana wanita apik banget, utawa omongane. Lan mburi meh kabeh pemain bal-balan Turki Jerman sing sukses (jenenge; Mesut Ozilİlkay Gündoğan lan Cenk Tosun dhewe lan liya-liyane), ana pacar utawa pacar sing sugeh.

Iki katon ing wong Ece Akgürbüz sing wis hubungan dawa karo Cenk Tosun. Ece Akgürbüz nikah karo Cenk nalika taun terobosan ing 2016.

Ing ngisor iki minangka foto pernikahane nalika ijin janji nikah. Kalorone katon tresna banget.

Pasangan iki nduwe pirang-pirang selfies ing Instagram lan katon pancen apik banget.

Wiwit pesta, para penggemar nggambarake dheweke plancong ing hotspot ing saindenging jagad kalebu Las Vegas, Los Angeles lan New York.

Dheweke mesthi katon ing sworo seru sing nuduhake manawa dheweke seneng urip. Tuladha ing ngisor iki.

Ing ngisor iki foto liyane Cenk Tosun lan garwane ing boat Cruise. Cara sing apik kanggo preinan.

Foto liyane pasangan sing manggen ing restoran lan klub sing apik.

Bubar iki, dheweke sakloron ngadeg ing London Street Oxford nalika ngupaya ngrampungake negara sing saiki bakal diarani omah.

Cenk Tosun Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Tenggorokan-Slitting Gesture

Cenk Tosun dipindhah menyang Turki sawisé pendukung nyerang bapakné nalika lagi main match kualifikasi Piala Dunia.

Majukan kasebut dituduhake kertu abang lurus sawise ninggalake lapangan kanggo ngadhepi para fans sing dilapurake nyerang kulawarga kanthi flare. Tosun dipahami kanthi geter.

Bapakne Tosun lan anggota kulawarga liyane dilaporake disambarake dening para penggemar, lan dheweke ngerti yen dheweke nesu kanthi nesu banget. Amarga nesu lan nesu, Tosun kudu dikencengi banget karo kanca-kancane. Pancen, dheweke nesu banget karo apa wae sing dideleng. Tonton video ing ngisor iki;

Sasampunipun pertandingan, Tosun ngunduraken pernyataan ingkang nyariosaken bilih piyambakipun nyatenaken reaksiipun, ngakeni bilih boten kaprigelan kapten. Wonten ing ukara kasebut kanthi surat kabar Turki, ngandika;

"Nalika noleh, aku weruh pasulayan karo bapakku lan sawetara penggemar. Aku wedi yen dheweke bisa lara amarga suarane. Aku salah amarga ora ngerti kabeh critane. Karakter luwih penting tinimbang bal-balan. Iki minangka tumindak sing ora pantes. Aku njaluk ngapura. Aku njamin ora bakal kedadeyan maneh. ”

Cenk Tosun Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap -Michael Jordan Fan

Cenk seneng nonton NBA minangka penggemar gedhe saka Michael Jordan lan nomer NBA klambi 23 sing legenda ngagem kanggo Bulls Chicago.

Sawetara wektu kepungkur ing wiwitan musim ing Beşiktaş. Mario Gomez dikandhani manajemen klub kasebut;

"Al 9 kagungane sampeyan. Tulung tampa nomer kaos ”

nanging Tosun ngandika;

“Ora. Aku ora butuh klambi nomer 9. Nomerku 23! ”

FCHECK ING: Thanks kanggo maca Cenk Tosun Childhood Story lan fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar