Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Paşa". Crita Cenk Tosun Kita lan Fakta Biografi nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi 'smartphone'striker sing bisa nganggo sikil lan sirah loro. Nanging, mung sawetara nganggep Bio Cenk Tosun kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip lan latar kulawarga

Cenk Tosun lair ing 7th Juni 1991 ing Wetzlar, Jerman menyang ibune, Selma Tosun (saka latar kulawarga Amerika) lan bapak, Şenol Tosun. Ing ngisor iki foto wong tuwa imigran Jerman.

Gambar asil kanggo cenk tosun bapak

Tosun tansaya tambah karo adhiné, Ayşen Tosun lan paman, Taner ing diaspora Turki ing Jerman. Banjur, Tosun bareng karo bapake, ibu, adhine lan pamane urip ing sawijining omah sing bisa nyabrang kali Lahn ing Wetzlar.

Latar Cenk Tosun

Wong tuwa Tosun ana ing antarane wong-wong sing teka ing negara kasebut Gastarbeiter (utawa 'tamu buruh') ing 1970's. Ibune Tosun, Selma wiwitane saka Ankara lan bapake saka Denizli kutha Aegea. Iki kanthi pratandha tegese Tosun iku Jerman lair nanging liwat basa ngalih.

Kegagalan Ayah & Ngimpi: Impian bapak Tosun dadi pemain sepak bola wiwit cilik. Sayange, Şenol nyelehake kepintaran bal-balan nalika dheweke umur 15. Theis amarga dheweke ora duwe dukungan finansial lan dheweke kepengin nggolek pekerjaan sing luwih apik lan entuk dhuwit kanggo ngurus kakangnane, Taner. Nalika dhèwèké wiwit kerja, dhèwèké sumpah yèn dhèwèké bakal ndadèkaké putrané sing durung lahir (ing kasus iki; Cenk Tosun) dadi pemain bal profesional. Ayo ndeleng carane dheweke nindakake sing.

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Bangun

Banjur, saben dina, sasampunipun bapak Tosun bali saking karyanipun, piyambakipun pikantuk anakipun, Tosun wonten ing sisih tengen dhingklikipun lan sadherekipun, Taner (paman Tosun) ing sebrangipun. Padha bakal kabeh nonton kaset ing Gabriel Batistuta, striker Argentina sing misuwur sing diwaca babagan crita cilik. Şenol Tosun bakal ngidini putrané kanggo nonton video Argentina kanthi cara sing sepisan minangka cara kanggo narik nasibe marang dheweke.

Wektu Tindakan rampung, ing wayahe Şenol mulai ngetokake impen. Sawijining dina Şenol ngrusak putrané ing kebon lan matur marang;

"Anak, aku arep matur sampeyan. Aku arep muter kaya Gabriel Batistuta kanggo aku "

Bapak Tosun miwiti menehi panjaluke anak jaler amarga njaluk panjaluk kaya Batigol. Nalika ndeleng dheweke ngembangake semangat kanggo bal-balan nalika umur 3 (1994), Þenol Tosun mutusake supaya entuk putrané ing daftar tim pemuda lokal, SV 07 Raunheim sing menehi marang panggung kanggo nampilake bakat liyane.

Sawise berkembang ing klub kanggo taun-taun 3, wong tuwané kepengin nggawe putra luwih berkembang ing klub populer. Luwih, Tosun (digambarke ing ngisor iki) nyoba sukses ing sistem pemuda Eintracht Frankfurt.

Cerita Karir Pemuda Cenk Tosun

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ing Ultimatum Bapak

Aside aktivitas bal-balan ing Eintracht Frankfurt, Cenk Tosun uga nduweni latihan pribadhi karo bapake sing dheweke nggambarake minangka banget ketat ing saben pangertene tembung sing nyangkut bal-balan. Iku minangka ciri khas kang njamin yen Tosun sing enom wis disiplin nalika nyebabake kesalahane bal-balan. Siji dina, Þenol Tosun takon marang putrane;

Kanggo wektu iki, aku mung arep njupuk kanthi sikil kiwa lan uga nganggo sirahmu

Miturut pratelan, Şenol Tosun tindak luwih dhisik lan ngalang-alangi utawa nglarang putrané saka njupuk kanthi sikil tengen kanthi cepet kanggo ngiyatake kiwa. Kaya Ross Barkley lan Pedro Rodriquez, Cenk saiki dadi master saka sikil kiwa lan sirah.

Cenk Tosun- A master of the Left Foot and Head

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kekecewaan Pemuda

Nyatane kanggo umur 20 taun ditolak menyang bal-balan senior sawise mbuwang luwih saka sepuluh taun klub pemuda. Iki minangka kasus Cenk Tosun sing nyatakake yen nyedhaki titik nyawane sawise ditolak wis lulus dadi bal-balan senior karo Frankfurt, sanajan wis ngenteni rong musim. Ngomong babagan iki, dheweke tau ngomong;

"Aku ana ing Eintracht kanggo taun-taun 14, aku weruh pelatih tim pemuda luwih kerep tinimbang bapakku," ujare. "Aku luwih kerep ing kamar lemari Eintracht tinimbang ing kamarku dhewe. Aku nggawa klub ing atiku, aku mikir aku duwe kesempatan kanggo bal-balan senior. nyatane ora bakal ditinggal metu saka tim senior. Aku ora kepengin ninggalake. "

Ing kasunyatan, iki kedadeyan nalika dhèwèké minangka pencetak gol sing dicathet kanggo tim pemuda. Sawise ngenteni rong musim, dheweke entuk mangan lan mutusake metu saka Jerman. Tosun ninggalake kulawarga lan kanca-kancane ing Jerman kanggo njupuk tawaran saka Gaziantepspor ing Turki kidul-wétan. Ing klub kasebut, dheweke nemokake sikilé kanthi cepet.

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ngobrol

Sawise mencetak gol 39 ing rong musim kanggo Gaziantepspor, Tosun felt kudu pindah menyang klub sing luwih gedhe kanggo perang kanggo papane. Beşiktaş dadi tujuané. Ing rong musim pisanan karo klub, Tosun lomba Demba Ba lan Mario Gomez ing urutan pecking. Ing tembung kasebut;

"Aku sinau akeh saka Demba Ba lan Mario Gomez," ujare. "Liwat dheweke, aku gawe lan entuk pengalaman akeh."

Sawisé musim kapindho, Tosun dadi pemain tengah sasampunipun, damel gol 21 lan nyumbang 5 assist minangka Besiktas menangaken gelar Super Lig. Sakwise kuwi, dheweke mundur ing gawang, ngluwihi atasan lan ngrampungake kanthi cepet ing awal XI. Tosun damel gol 42 kanggé klub kasebut ing wekdal kalih musim.

Asal Usul: Tosun nalika mencetak gol dadi kondhang ing tanah air kanthi jeneng julukan "Paşa", Tembung Ottoman sing diterjemahake kanggo wong sing pangkat sing luwih dhuwur ing Sistem Militer Kekaisaran Ottoman, kayata umum.

Bentuk gol banging dheweke narik kawigaten Everton sing ngetutake dheweke ing jendela transfer Januari 2018. Apa sampeyan ngerti? .. Everton mbayar biaya sing gedhe 50 kaping XNUMX kaping luwih saka biaya total biaya loro Gaziantepspor lan Besiktas kanggo mlebu Tosun. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan meh saben pemain bola sepak Turki sukses (jenenge; Mesut Ozil, İlkay Gündoğan lan Cenk Tosun kita dhewe), ana wag utawa pacar sing glamor. Iki katon ing wong Ece Akgürbüz sing wis dadi hubungan jangka panjang karo Cenk Tosun. Ece Akgürbüz nikah karo Cenk sajrone taun terobosan 2016.

Foto Perkawinan Cenk Tosun

Ing ngisor iki foto pernikahané nalika padha ijolan pesta pernikahan.

Cenk Tosun Love Story

Pasangan iki nduwe pirang-pirang selfies ing Instagram lan katon pancen apik banget.

Cenk Tosun lan Wife

Bareng, dheweke senengane ngobrol menyang hotspot ing saindhenging donya, kalebu Las Vegas, Los Angeles, lan New York. Padha tansah katon ing jempol kang nduduhake wong-wong mau nglangen urip. Conto katon ing ngisor iki.

Foto Cenk Tosun lan Wife on Water Cruse

Ngisor iki foto liyane Cenk Tosun lan bojone ing Cruise Boat.

Foto Cenk Tosun lan Wife on Boat Cruise

Foto liyane pasangan sing manggen ing restoran lan klub sing apik.

Cenk Tosun lan Istri- Ece Akgürbüz duwe wektu apik ing restaruant

Bubar, loro-lorone padha ngadeg ing lengen ing London Street Oxford amarga padha ngupaya nyambut damel karo negara kasebut, saiki bakal dijenengi.

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tenggorokan-Slitting Gesture

Cenk Tosun dipindhah menyang Turki sawisé pendukung nyerang bapakné nalika lagi main match kualifikasi Piala Dunia.

Cenk Tosun Red Card Controversy- What really happened

Majukan kasebut dituduhake kertu abang lurus sawise ninggalake lapangan kanggo ngadhepi para fans sing dilapurake nyerang kulawarga kanthi flare. Tosun dipahami kanthi geter.

Cenk Tosun Read Card Story- Facts Untold

Bapak Tosun lan anggota keluargane dikabarke liwat flare sing disebabake dening para penggemar, lan dheweke pancen reaksi karo bebendune. Amarga bebendune lan nesu, Tosun kudu dikalahake dening para teammate. Pancen, dheweke banget ngganggu karo apa wae sing dheweke weruh. Nonton video ing ngisor iki;

Sasampunipun pertandingan, Tosun ngunduraken pernyataan ingkang nyariosaken bilih piyambakipun nyatenaken reaksiipun, ngakeni bilih boten kaprigelan kapten. Wonten ing ukara kasebut kanthi surat kabar Turki, ngandika;

"Nalika aku nguripake keprabon, aku weruh piyantun karo bapaku lan sawetara fans. Aku wedi dheweke bisa nyedhaki wong sing nyedhaki. Aku salah amarga aku ora ngerti crita iki. Karakter luwih penting tinimbang bal-balan. Iku minangka sikap ora mesthi. Aku apologize. Aku njamin ora bakal kelakon maneh. "

Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Michael Jordan Fan

Cenk seneng nonton NBA minangka penggemar gedhe saka Michael Jordan lan nomer NBA klambi 23 sing legenda ngagem kanggo Bulls Chicago.

Kenapa Cenk Tosun Suka Michael Jordan

Sawetara wektu kepungkur ing awal musim ing Beşiktaş. Mario Gomez diwartani dening manajemen klub kasebut;

"Al 9 iku kagungane. Mangga nampi nomer kaos "

nanging Tosun ngandika;

"Ora. Aku ora butuh klambi nomer 9. Nomerku 23! "

FCHECK ING: Thanks kanggo maca Cenk Tosun Childhood Story lan fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene