Cengiz Under Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Cengiz Under Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Cengiz Under kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Fakta Kulawarga, Garwane, Mobil, Net Net, Gaya Hidup, lan Urip Pribadi.

Sederhanane, kita menehi sampeyan rincian lengkap saka Bio, wiwit jaman biyen nganti dadi misuwur. Sadurunge, ayo nuduhake ringkesan gambar babagan Crita Urip.

Kaping pisanan, sampeyan bisa uga ora ngerti yen dheweke wong Turki. Sampeyan, ora populer kaya salah sawijining bangsane - Arda Turan, mung sawetara penggemar sing wis maca Memoir. Tanpa wektu tundha, ayo wiwiti crita wiwit taun-taun sadurunge.

Cengiz Ing Crita Anak:

Kanggo Wiwitan Biografi, Cengiz Ing ngisor lair tanggal 14 Juli 1997 saka ibune, Fatma Under lan bapakne, Hasan Under, ing kutha Sindirgi, Turki. Pemain Sepakbola minangka anak pertama saka rong anak sing ana ing persatuan antarane wong tuwane sing umure umure 50an nalika nulis.

Saka wektu, Cengiz mesthi seneng main bal-balan. Kabeh diwiwiti nalika umur limang taun nalika dheweke nyekseni negarane ngrebut sukses sejarah tekan semifinal Piala Dunia FIFA 2002. Sanajan Turki ngrampungake medali prunggu ing kompetisi kasebut, Cengiz dadi motivasi kanggo main negarane mengko wae.

Nalika remaja Turki wis tuwa, mula rasa tresnane kanggo bal-balan saya suwe saya tuwuh. Iki tegese bocah umur 5 taun ora sengaja dadi petualangan bal-balan kanthi kebetulan. Nanging, kapercayan sing kebak kanggo nggawe negarane bangga bisa milih dheweke bal-balan tinimbang liyane.

Cengiz Ing Latar Belakang Kulawarga:

Kaya Turki sing misuwur amarga kasetyane ora beda-beda tumrap agama, semono uga Cengiz diangkat dadi Latar Kulawarga Islam. Wiwitane, wong tuwa Cengiz Under sing enom njamin manawa dheweke menehi dedikasi kanggo donga saben dinane.

Cukup lucu, Cengiz asring mlayu menyang lurung-lurung kanggo main bal-balan karo kanca-kancane sawise Asr (shalat sore Muslim). Mungkin pengabdian lan kekarepan kanggo ndedonga sadurunge budhal menyang lapangan nggawe dheweke sukses ing karir dina pungkasan. Ya, kita ora bisa yakin babagan iki!

Cengiz Minangka Asal Usul Kulawarga:

Riset nuduhake manawa kewarganegaraan yaiku Turki. Nanging, kita ngerti sampeyan bisa uga wis takon; asale saka ngendi?… mungkin Jepang utawa China. Yen dideleng saka penampilane, kulawarga Cengiz Under bisa uga duwe garis keturunan kulawarga saka ndhuwur utawa sapa wae ing negara-negara Asia kasebut.

Analisis papan kelairan Turki (Sindirgi) nuduhake manawa kutha kasebut minangka kabupaten Propinsi Balikesir ing wilayah Marmara Turki. Ora diraguhi, provinsi kasebut misuwur amarga wangi wangi, Kolonya.

Cengiz Ing Crita Sepak Bola:

Tuwa ing Sindirgi, bocah enom kasebut ora bisa dipisahake karo bal-balan. Nalika semana, dheweke cepet ngrampungake tugas sawise sekolah lan mlayu main bal-balan karo kanca-kancane. Sithik-sithik, Cengiz ndeleng awake dhewe luwih fokus kanggo main bal-balan tinimbang upayane akademik. Ketemu kanca cilik Cengiz lan mitra bal-balan wiwit jaman semana.

Ing umur sepuluh taun, wong tuwané kanthi wicaksana ngupayakake akademi sepak bola sing terjangkau kanggo ndhaptar putra. Untunge, dheweke nemokake Akademi Sepakbola Bucaspor, sing nembe dibukak udakara kasebut. Dheweke ndaftar Cengiz ing lembaga sepak bola ing taun 2007. Deleng, Under favorit sampeyan amarga dheweke tampil sithik ing Akademi bal-balan pertama.

Awal Karir Urip:

Gabung karo akademi Bucaspor kayane dadi impen kanggo bocah enom Turki sing asring ndeleng bal-balan minangka panganan saben dinane. Suwe-suwe, Cengiz sadar yen dheweke butuh kinerja sing apik kanggo ngrekam sukses ing ekspedisi bal-balane.

READ  Cenk Tosun Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Sajrone nem taun, bocah enom tetep membangun stamina lan nambah katrampilan ing antarane bakat enom ing akademi. Nalika isih ana, wong tuwa Cengiz Under terus golek institusi olahraga sing luwih apik sing bakal mbantu nambah portofolio bal-balane.

Untunge, ing 2013, bapake nggawe dheweke nyoba nyoba karo klub bal-balan Altinordu sing dilewati kanthi warna mabur. Mangkene ringkesan wiwitane ing klub bal-balan Altinordu.

Cengiz Ing Biografi - Crita Menuju:

Minangka Bintang Bintang kanthi sabar nglatih karo tim junior klub anyar, mula dheweke mboko sithik entuk luwih akeh wektu kanggo pamer taktik main ing pertandingan sing serius. Untunge, dheweke dikenal amarga keahlian bal-balan lan njaluk main kanggo skuad U-18 Turki.

Sawise nggawe enem penampilan lan nyetak siji gol kanggo tim U-18 negarane, Cengiz diangkat dadi skuad U-19. Sajrone periode sing padha ing 2014, pemain Turki uga maju dadi tim senior Altinordu, sawijining prestasi sing dadi awal karir profesionale ing bal-balan klub. Iki minangka gambaran babagan kinerja kanggo tim senior Altinordu.

Cengiz Ing Biografi - Crita Sukses:

Sampeyan bisa kanthi gampang ngerteni ekspresi praupane wong tuwane nalika kabar babagan putrane dadi profesional. Ing wektu kasebut, Cengiz dadi luwih tekad kanggo nyathet dina kamulyan mbesuk sing bakal menehi kulawarga bungah.

Mula, dheweke pindhah menyang Istanbul Basaksehir ing taun 2016 lan nggawe dhiri minangka salah sawijining pemain paling terkenal ing Liga profesional Turki (Super Lig). Ketemu ing bocah lanang-lanang sing misuwur nalika main ing Istanbul Basaksehir ing Liga Turki.

Ora suwe rong musim ing klub barunya, Fortune nemokake Cengiz nalika dheweke menehi kontrak kontrak € 13.4 yuta karo Roma ing wulan Juli 2017. Thanks kanggo keahlian nyerang, Turki entuk gol ing debut Liga Champions. Mula, dheweke dadi pemain Turki paling enom sing ngetung ing kompetisi kasebut.

Ora diraguhi, dheweke dadi luwih populer kanthi gabung karo AS Roma ing taun 2017. Malah luwih misuwur sawise menangake Pemain Sepakbola Turki taun iki.

Maju banget nalika nulis Bio iki, Cengiz wis gabung Caglar Soyuncu ing Leicester City- kanthi utangan jangka panjang kanthi pilihan transfer permanen. Penggemar Sepakbola ngarep-arep supaya karier Inggris ora bisa mbukak rute kasebut Cenk Tosun, sesama negarane sing ora kesengsem banget ing negara kasebut. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Cengiz Under Love Life:

Kaping pisanan lan paling penting, kita ora bisa mbantah kasunyatan manawa penampilan sing imut bakal narik kawigaten para penggemar wanita sing bakal nganggep awake dhewe minangka calon pacar lan bahan garwane. Nanging, pemain Turki nggawe rahasia hubungane.

Nanging, kita wis ndeleng dheweke ngirim gambar loro wanita sing beda-beda ngguyu ing kaca Instagram. Mula, kita mriksa foto lan ngerti dheweke nyoba sabisa-bisa kabur kanggo para wanita. Iki mung ndadekake siji pitakonan; Apa salah sawijining pacare Cengiz Under utawa bisa dadi garwane?

Cengiz Ing Urip Pribadi:

Adoh saka pakaryan ing lapangan, wong Turki tenang lan sambutan. Cengiz minangka wong sing bisa gampang adaptasi karo macem-macem energi sing ngubengi dheweke. Dheweke duwe kabutuhane jero iki kanggo nglampahi wektu, salah siji ing utawa cedhak banyu lan adoh saka kabeh perkara, kanggo mulihake kekuwatan batin.

Cengiz Ing Gaya Hidup:

Dadi bintang bal-balan paling terkenal, dheweke wis nglumpukake kekayaan sing bisa menehi Gaya Hidup mewah. Sejatine, dheweke meh ora nuduhake pameran kemewahan.

Bintang Roma nate oleh hadiah karo mobil Volvo XC40 anyar sawise dipilih dadi pemain paling apik ing wulan Februari 2018.

READ  Kisah Kanak-kanak Ozan Kabak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Apa sampeyan ngerti?… Volvo ora cukup loman kanggo menehi Cengiz hak mutlak menyang mobil amarga dheweke bakal tetep dadi pamilike nganti pemain sabanjure wulan kasebut dipilih. Mobil Volvo pas karo dheweke lan luwih becik yen dheweke tuku model sing padha- sapa ngerti?

Pungkasane, duwe kepribadian sipat zodiak Kanker tegese pemain Turki bakal nampilake karakteristik sing nglindhungi awake dhewe lan nggoleki keamanan. Mula, dheweke ora kepengin nampilake gaweyane mewah lan mobil eksotis menyang masarakat.

Cengiz Kanthi Net Worth:

Dolanan kanggo klub-klub bergengsi lan profesional sing beda kanggo proses finansial Cengiz. Mula, dheweke duwe kira-kira regane Net £ 3.6 Yuta nalika nulis Bio iki.

Cengiz Ing Hobi:

Dheweke pancen seneng renang. Umume, ing ngisor Seneng entuk foto saka kolam renang. Bisa uga, dheweke bakal dadi perenang hebat ing Olimpiade yen bal-balan ora bisa sukses.

Cengiz Sajrone Urip Kulawarga:

Amarga pendhudhukan, dheweke mung bisa sithik sithik karo kluwarga. Nanging, ikatan sing ana ing antarane anggota kulawarga Cengiz Under ora bisa dingerteni.

Deleng kepiye wong tuwa lan adhine pamitan nalika miwiti lelungan sing ganti urip menyang Roma (sawise gabung karo AS Roma) ing taun 2017. Saiki ayo ngerti babagan bapak, ibune lan sedulur-sedulure.

Babagan Cengiz Under Father:

Bapak super minangka pilar penting sing wis mbukak dalan sing apik banget sajrone urip karir. Kanggo nyritakake sejatine, bapakne Cengiz, Hasan Under, minangka wong sing hebat sing nindakake kewajiban bapakne kanggo nemokake bakate putrane sing lair. Loro-lorone wis cedhak banget nalika sampeyan ndeleng Cengiz enom sing nggawe foto kanthi yakin kajaba bapakne, Hasan Under.

Amarga kepinteran sing cepet, Hasan Under saiki ngasilake proses kerja keras lan uga bapak saka penglihatan. Apa sampeyan ngerti?… Hasan Under asring ndedonga marang anake saben bisa ngobrol karo media. Mangkene sing diarani religius;

“Aku bangga karo anakku. Gusti Allah nglilani dheweke mbukak dalan. Muga-muga Allah menehi sampeyan umur dawa tanpa kacilakan. "

Babagan Cengiz Under Mother:

Ikon penting liyane sing wis ndhukung mantan pemain Roma yaiku ibune, Fatma Under. Mung wanita sing bisa ngerti level katresnan tanpa syarat Fatma kanggo putrane. Ing kene, dheweke pungkasane nangis ing atine nalika Cengiz njupuk salah sawijine cuti.

Wiwit taun 2017, ibune Cengiz meh ora bisa nahan tangise nalika pamitan putrane menyang Roma. Wah! Wayahe emosi sing tenanan mula bakal tetep dadi kenangan saka Bintang Nasional.

Babagan Cengiz Ing Sedulur:

Sampeyan bisa nganggep Cengiz minangka pemain sing beruntung amarga dheweke duwe adhine sing apik, Fatma Nur, sing dadi siji-sijine sadulur. Kaya ibune, mbakyune Cengiz, Fatma Nur, uga nangis banget nalika lunga saka Turki menyang Roma. Ya, ora bisa dipungkiri manawa kulawarga Cengiz Under duwe ikatan emosional sing kuat iki. Dheweke duwe adhine sing peduli. Delengen kepiye dheweke wis kangen karo dheweke.

Babagan Cengiz Ing Sedulur:

Pracaya utawa ora, Pakdhe lan bibi Cengiz wis pengaruhe kanthi sukses utawa ora langsung marang suksese. Ora mung iku, nanging sedulur liyane lan sedulur liyane bangga duwe wong kaya dheweke ing kulawarga. Yen simbah lan mbah putri isih urip, mesthine bakal ngrayakake prestasine.

Cengiz Kanthi Fakta sing Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Biografi kita, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan crita urip.

READ  Kisah Kanak-kanak Hakan Calhanoglu Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Fakta # 1: Cengiz Kanthi Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 4,466,154
Saben sasi£ 372,180
Saben Minggu£ 85,756
Saben dina£ 12,251
Saben Jam£ 510
Saben Menit£ 8.5
Saben Kaloro£ 0.14

Kita wis nganalisa kanthi strategis babagan penghasilan nalika jam mlebu. Mangga, goleki Gaji saben detik lan deleng pira penghasilane wiwit sampeyan teka ing kene.

Wiwit sampeyan mbukak Crita Biografi Cengiz Under, iki sing diasilake…

£ 0

Fakta # 2: Cengiz Ing Agama:

Lair ing negara sing kasusun saka 99.8% Muslim minangka alesan sing valid kanggo tuwuh kanthi kapercayan Islam. Wong tuwa Cengiz Under minangka Muslim sing taat sing nganggep kewajiban agama kasebut luwih dhuwur tinimbang jadwal liyane. Mula, Pemain Bal-balan lan adhine saya gedhe ing agama Islam.

Fakta # 3: Home Sweet Home:

Prestasi kelas dunia Cengiz Under menehi motivasi akeh bocah enom kanggo bal-balan. Apa sampeyan ngerti?… Sindirgi, asal saka Cengiz, ngakoni potensine sadurunge sadurunge misuwur ing AS Roma.

Sajrone preinan ing wulan Juni 2017, Walikota Sindirgi, Ekrem Yavas, menehi dheweke gambar sing nuduhake wiwitane asor. Pracayaa nalika dakkandhani, foto kasebut dadi salah sawijining motivasi sing wis nggawe Cengiz Life Story.

Fakta # 4: Kontroversi:

Apa sampeyan ngerti?… Titik sing paling gedhe ing Biografi Cengiz Under yaiku perayaan tujuan salut militer. Ing wulan Februari 2018, Cengiz nindakake salam sawise nyetak gol nglawan Benevento.

Penggemar njupuk tindakan kasebut tegese ngurmati Angkatan Bersenjata Turki, sing nindakake operasi ing Suriah Lor. Mesthine, akeh penggemar sing ora setuju karo tumindak kasebut lan ngritik dheweke. Deleng foto kontroversial Cengiz Under.

Fakta # 5: Apa sing katon ing FIFA:

Adhedhasar analisis saka peringkat FIFA, Cengiz Under mesthine minangka sebaliknya Caglar Soyuncu amarga dheweke ora kekurangan fisik lan pertahanan. Tanpa mangu-mangu, dheweke manis ing babagan nyerang, katrampilan, gerakan lan kekuwatan.

Fakta # 6: Hubungan Cengiz Under lan Undertaker:

Sawise kabar kesepakatan karo Leicester City diumumake menyang umum, pegulat WWE sing pensiunan, Ing Undertaker seneng banget lan pungkasane dadi penggemar klub Inggris. Sapa sing bakal percaya manawa Deadman uga kepengin nonton bal-balan?

Wiki:

Kanggo ngerti cepet Biografi Cengiz Under, iki kalebu tabel sing nyritakake babagan kasunyatane.

Pitakon Biografi Jawaban Wiki:
Jeneng Lengkap:Cengiz Ing ngisor
Nick Jeneng:Dybala Turki
Tanggal Lahir:14th July 1997
Papan Lair:Sindirgi, Turki
Rama:Hasan Under
Basa:Fatma Ing
Sandhangan:Fatma Nur (mbakyu)
Net Worth:£ 3.6 Yuta
Annual Salary:£ 4,466,154
Nilai Pasar:£ 21 yuta (ing taun 2020)
Hobi:Swimming
Profesi:Pemain bal-balan
Kabangsan:turkish
dhuwur:1.73m (ing meter) lan 5 ′ 8 ″ (ing sikil)

kesimpulan:

Pungkasane, Biografi Cengiz Under nuduhake manawa kita bisa nggayuh gegayuhan impen ing endi wae. Kaya pemain Turki, kita bisa uga kudu ninggalake zona nyaman (omah) kanggo nggayuh karir sing mesthi kepengin digayuh.

Uga elinga yen wong sing dikasihi (dadi wong tuwa, sedulur utawa kanca) mesthi ngenteni supaya sukses. Kita kudu nggawe dheweke bangga kaya wong tuwa Cengiz Under lan anggota kulawarga sing dikatutake.

Muga-muga Liga Inggris Inggris (EPL) dadi luwih disenengi kanggo Cengiz nalika dheweke nyoba babagan kehebohan Brendan Rodgers ' Kutha Leicester.

Matur nuwun wis maca Bio Cengiz Under kita. Yen sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog karo artikel kita, wenehi komentar ATAU critakake apa sing sampeyan pikirake babagan Crita Urip.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar