Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta

Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta

Biografi Carlos Tevez Kita nyedhiyakake lengkap babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Fakta Kulawarga, Garwa, Anak, Urip Pribadi lan Gaya Hidup. Ing istilah sing gampang, sampeyan menehi analisis lengkap babagan Crita Nyawane, wiwit Dina-dina Awal Tevez nganti dadi misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke legenda bal-balan, nanging mung sawetara penggemar sing nganggep maca Carlos Carlos Tevez's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Carlos Tevez:

Tevez lair Carlos Alberto Martínez ing Ciudadela, Provinsi Buenos Aires, lan dibesarkan ing lingkungan Ejército de Los Andes, sing luwih dikenal kanthi jeneng "Fuerte Apache". Saka kana dheweke entuk julukan "El Apache".

Jenenge 'Carlos Alberto Martinez ' iki diganti karo apa sing diweruhi donya saiki 'Carlos Tevez ' amarga masalah masalah konflik karo klub-klub bal-balan 'Kabeh lanang' lan 'Boca Junior'. Jeneng 'Tevez' minangka jeneng sing dipikolehi saka sisih ibune. Iki jenenge prawan ibune. 

Awal Carlos Tevez:

Tuwuh ing ghetto kanthi pikiran sing fokus ing bal-balan nggambarake Carlos Tevez Childhood. Nyedhiyakake bal-balan minangka awal sing diwenehake dening wong tuwa marang dheweke.

Carlos Tevez tansaya gedhe ing kutha asale sing dudu wilayah sing paling nyenengake. Kutha iki kalebu panganiaya lan obat-obatan, uga tingkat kriminalitas sing akeh, kabeh kalebu ana ing mlarat. Iki nggawe Fuerte Apache minangka salah sawijining papan sing paling mbebayani kanggo urip ing Argentina. Kanggo Tevez, kabeh fokus karo impen.

Ing laporan anyar, Carlos Tevez nyatakake;

"Ana wektu angel, akeh ing Fuerte Apache," ujare Tevez. "Nalika peteng lan sampeyan katon saka jendhela, apa sing bakal weruh bakal ajrih sapa. Sawise jam kasebut, sampeyan ora bisa pindhah menyang dalan. Iku luar biasa. "

Crita Carlos Tevez Scar Neck:

Gelar katelu sing gedhé banget katon ing gulu iku mbok menawa sing paling ngobrol babagan fitur babagan tampilan wajah Carlos Tevez. Cetha sing jero iki mandhuwur saka pasuryane, gulu lan mudhun marang dodo. Iku nggambarake burned pihak katelu.

Striker nandhang gelar ketelu nandhang pasuryan, gulu lan dodo amarga kacilakan karo banyu sing nggodhok. Iki kedadean nalika dheweke mung umur 10. Tatu iki dadi elek sing ditinggal Tevez ing perawatan intensif watara rong sasi.

Dina iki, catu iki dadi bagean gedhe saka crita suksese. Wiwit pemuda, Carlos Tevez mundhut kaputusan kanggo njaga cures lan gagal kanggo menehi saran marang surgery sing bakal wis dibusak long ago. Dheweke wis nolak sawetara biaya lengkap sing dibayar kanggo kabeh klub sing diputer.

Nalika takon babagan nindakake operasi ing cedera, Tevez tansah ngomong iki;

"Bekas Aku Tato. Sampeyan njupuk kula kaya aku utawa ora. Aku ora bakal ngowahi tampilan. Scarku nyritakake crita sing 'aku slamet' ”

Urip Kulawarga Carlos Tevez:

Ya, dheweke ora nate ngewangi keluwargane. Iki kalebu bapak, ibu, kakang lan adhine. Ora ana dhuwit utawa sukses sing bisa ngilangi papan sing wektu Carlos Tevez mbuwang karo kulawargane.

Carlos banget emosi kanggo katresnan urip 'Vanesa Tévez'lan mesthi anake wadon sing apik banget 'Florencia'lan 'Katia Tevez' Miturut dheweke 'Wektu kulawarga dadi Waktu Suci'.

Wulan panas banget biasane digunakake ing sekitar perairan pantai. Kanggo Carlos Tevez, nglampahi wektu ing pantai nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo kesehatan lan kesejahteraan.

Carlos Tevez ora nate nguciwani kulawargane amarga 'Sepak Bola' bisnis. Kanggo dheweke, dudu babagan 'duwe wektu' nanging 'nggawe wektu'. Wektu kulawargane dudu kenyamanan nanging prioritas. Carlos Tevez sajrone preinan ora nate gagal ngunjungi Danau Atitlan, Air Terjun Iguazu, Pulo Paskah, lan Pulo Capurganá sing apik (Kabeh ana ing Amerika Selatan).

Carlos Tevez ora bakal bisa ngrayakake trofi bal-balan karo kulawarga nengsemake. Foto sing ayu iki (kiwa) nggambarake Carlos Tevez, ngerayakake judhul Serie A Juventus 2014 / 2015 karo keluargane. Iki upacara, minangka tradhisi kanggo dheweke.

Miturut Tevez 'Kemenangan utama ing kompetisi yaiku ngrayakake karo kulawarga. Kajaba iku, asale saka kepuasan batin amarga ngerti yen sampeyan wis nindakake sabecik-apik lan sampeyan wis entuk bathi saka apa sing kudu diwenehake ”

Fakta Carlos Tevez- Nylametake Bapake saka Tangan Penculik:

Mbok, dina sing ora bakal lali karo Carlos Tevez. Wayahe nalika bapake 'Segundo Raimundo Tévez' diculik karo klompok penculik nalika dheweke liwat distrik Moron sing mbebayani ing Buenos Aires.

Carlos Tevez mbayar 40,000 Peso, kira-kira (£ 30,000) kanggo release. Mangsa kasengsem marang trauma iki nyebabake dheweke ora bisa main bola kanggo minggu. Aside Carlos Tevez, Mikel Obi lan Robinho uga wis dadi korban saka kedadeyan iki.

Alesan ing Carlos Tevez Chest Scar Burn:

Dheweke bangga karo Scars dada. Catu iki ngemu piwulang sajrone umur. Carlos Tevez ora nate isin nampilake bekas lara ing dada ing mripat umum, utamane nalika plancongan karo garwane sing apik, Vanessa. Dheweke isin karo wong sing rumangsa jengkel ndeleng dheweke.

Alesane Saka Carlos Tevez Crooked Teeth:

Untu sing rusak lan bengkok, minangka asil saka gelut ing dalan nalika isih cilik. Jebule, Tevez nandhang kasusahan iki amarga dheweke entuk dhuwit.

Carlos Tevez minangka wong sing bangga: dhèwèké bisa milih kanthi gampang dalan sing salah - lan mbok menawa, nalika dheweke katon manèh ing umuré, ana wong sing ora seneng banget, nanging manawa dheweke pancen apik. "Aku bisa miwiti narkoba lan pungkasan ing sisih ngisor, nanging aku tekan ing papan sing saiki ana. Nyatane masa kanak-kanakku apik. Saiki aku wis ngerteni kabeh nilai-nilai sing saiki diwenehake: ngurmati, ngasorake, ngorbanake.

Carlos Tevez Facts- Napa Penggemar Kutha Ora seneng marang:

Loro-lorone saka Terry Cooke ing 1999 sing dadi pemain tengah, Carlos Tevez minangka Striker bal-balan sing pisanan pindah saka rong klub saingan raksasa 'Manchester United lan Manchester City'. Iki menehi dheweke judhul minangka 'Pemain sepak bola Manchester United sing paling sengit'. Pertandhingan Persaingan ing antarane Manchester United lan Manchester City asring dadi gelut saka pamindhahan Carlos Tevez sing durung tau ana ing klub saingan sing asring diarani 'Noisy Neighbours'. Rasa sengit terus-terusan marang striker nggawe dheweke rumangsa ora aman ing kutha kasebut lan banjur miwiti transfer menyang Juventus FC.

Carlos Tevez Penulis Dummy:

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa Carlos Tevez nate nganggo dommies nalika nyetak gol? … Saiki kita menehi alesan.

Sajrone dina-dina main Manchester United, dheweke seneng ngobrolake dummy cilik ing tembunge. Panjenenganipun badhé ngumumaken saben-saben wekdalipun minangka tandha tresna dhateng putrinipun.

Katresnan Carlos Tevez kanggo Putri ing Tato:

Dheweke nduwe tato saka bocah cilik sing nyolong atine. Sing cah wadon iku 'Florencia', putrine sing nomer siji. Dheweke dadi sebab kenapa akeh targete gedhe.

Talent Carlos Tevez Music:

Aside football, Carlos Tevez uga dadi musisi. Piyambakipun minangka salah satunggal tokoh tokoh populer 'cumbia villera ' grup musik Amérika Kidul. Grup musik iki sing asalé saka asrama Argentina wis nyurung ing bawana Amérika Kidul.





"Deigo ' uga anggota grup musik iki. Grup kasebut misuwur amarga lagu hit paling sukses 'Ilang Kontrol Sampeyan'.

Skills Golf Carlos Tevez:

Carlos Tevez, minangka pegolf. Dheweke tau dadi kanca kanggo Andrés Romero ing Kejuaraan Terbuka 2012.

kesimpulan:

Thanks kanggo maca artikel iki ing Tevez nganti saiki. Tim kita usaha kanggo akurasi lan keadilan nalika ngetrapake Crita bocah cilik lan Kasunyatan biografi saka 'El Apache, julukan saka Katrangan Argentina.

Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki ing Carlos, wenehana dirembug ing bagean komentar.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar