Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta

Carlos Tevez Childhood Story
Sejatosipun, Carlos Tevez ugi nyerat babagan biografi

Paling Keri Dianyari

Biografi Carlos Tevez, kita nampilake jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah, Awal Urip, Wong tuwa, Fakta Kulawarga, Bojo, Bocah, Urip lan Gaya Urip. Ing tembung sing gampang, kita menehi sampeyan analisa lengkap babagan Life Life, wiwit saka Tevez's Dinten Awal nalika dheweke misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka legenda bal-balan, nanging mung sawetara fans sing nimbang maca Bio Carlos Tevez sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo Wiwiti.

Crita Kanak-kanak Carlos Tevez:

Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta
Carlos Tevez minangka Anak

Tevez lair Carlos Alberto Martínez ing Ciudadela, Provinsi Buenos Aires, lan dibesarkan ing lingkungan Ejército de Los Andes, luwih dikenal kanthi jeneng "Fuerte Apache". Iki saka kono dheweke entuk julukan "El Apache".

Jenengé 'Carlos Alberto Martinez ' iki diganti karo apa sing diweruhi donya saiki 'Carlos Tevez ' amarga masalah masalah konflik karo klub-klub bal-balan 'Kabeh lanang' lan 'Boca Junior'. Jeneng 'Tevez' minangka jeneng sing diduweni saka sisih ibune. Iki minangka jeneng sepisanan ibune.

Awal Carlos Tevez:

Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta
Carlos Tevez; Tuwuh Up

Tuwuh ing ghetto kanthi pikiran sing fokus ing bal-balan nggambarake Carlos Tevez Childhood. Nyedhiyakake bal-balan minangka awal sing diwenehake dening wong tuwa marang dheweke.

Carlos Tevez tansaya gedhé ing kutha asal sing ora dadi panggonan sing paling nyenengake kanggo manggon. Kutha sing minangka kekuwatan lan obat-obatan, uga minangka tingkat kriminalitas sing gedhé, kabeh ana ing sawetara cara sing gegandhèngan karo mlarat. Iki digawe Fuerte Apache salah sawijining panggonan paling mbebayani kanggo manggon ing Argentina. Kanggo Tevez, iku kabeh babagan fokus ing ngimpi.

Ing laporan anyar, Carlos Tevez nyatakake;

"Ana wektu angel, akeh ing Fuerte Apache," ujare Tevez. "Nalika peteng lan sampeyan katon saka jendhela, apa sing bakal weruh bakal ajrih sapa. Sawise jam kasebut, sampeyan ora bisa pindhah menyang dalan. Iku luar biasa. "

Crita Carlos Tevez Scar Neck:

Carlos Tevez: Crita cedhak sirahé Leher

Gelar katelu sing gedhé banget katon ing gulu iku mbok menawa sing paling ngobrol babagan fitur babagan tampilan wajah Carlos Tevez. Cetha sing jero iki mandhuwur saka pasuryane, gulu lan mudhun marang dodo. Iku nggambarake burned pihak katelu.

Striker nandhang gelar ketelu nandhang pasuryan, gulu lan dodo amarga kacilakan karo banyu sing nggodhok. Iki kedadean nalika dheweke mung umur 10. Tatu iki dadi elek sing ditinggal Tevez ing perawatan intensif watara rong sasi.

Dina iki, catu iki dadi bagean gedhe saka crita suksese. Wiwit pemuda, Carlos Tevez mundhut kaputusan kanggo njaga cures lan gagal kanggo menehi saran marang surgery sing bakal wis dibusak long ago. Dheweke wis nolak sawetara biaya lengkap sing dibayar kanggo kabeh klub sing diputer.

Nalika takon babagan nindakake operasi ing cedera, Tevez tansah ngomong iki;

"My Scars are my tattoos. Sampeyan uga njupuk kula minangka aku utawa sampeyan ora. Aku ora bakal ngganti dalan sing katon. My Scar nuduhake crita sing nyatakake 'I SURVIVED' "

Urip Kulawarga Carlos Tevez:

Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta

Ya, dheweke ora nate ngewangi keluwargane. Iki kalebu bapak, ibu, kakang lan adhine. Ora ana dhuwit utawa sukses sing bisa ngilangi papan sing wektu Carlos Tevez mbuwang karo kulawargane.

Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta

Carlos banget emosi kanggo katresnan urip 'Vanesa Tévez'lan mesthine anak wadon sing apik banget 'Florencia'lan 'Katia Tevez' Miturut dheweke 'Waktu keluarga saya yaiku wektu suci saya'.

Bulan panas panas biasane dienggo watara pantai. Kanggo Carlos Tevez, mbuwang wektu ing pantai menehi kesempatan luwih kanggo kabugaran lan kesejahteraan.

Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta

Carlos Tevez ora nate nglirwakake keluargane amarga 'Bal-balan' bisnis. Kanggo dheweke, ora babagan 'duwe wektu' nanging 'nggawe wektu'. Wektu kulawargane dudu sing cocog, nanging prioritas. Carlos Tevez nalika preinan ora nate ngunjungi Lake Atitlan, Iguazu Falls, Pulo Paskah, lan Pulo Capurganá sing apik banget (Kabeh ana ing Amerika Kidul).

Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta

Carlos Tevez ora bakal bisa ngrayakake trofi bal-balan karo kulawarga nengsemake. Foto sing ayu iki (kiwa) nggambarake Carlos Tevez, ngerayakake judhul Serie A Juventus 2014 / 2015 karo keluargane. Iki upacara, minangka tradhisi kanggo dheweke.

Miturut Tevez 'Kemenangan pungkasan ing kompetisi yaiku kanggo ngrayakake karo kulawarga. Uga, iki asalé saka kepuasan utama ngerti yen sampeyan wis nindakake paling apik lan sampeyan wis entuk paling metu saka apa sampeyan kudu menehi "

Carlos Tevez Fakta - Ngluwasi Bapake saka Tangan bocah cilik:

Carlos Tevez Cerita Bocah Mangkene Untold Biografi Fakta

Mbok, dina ora tau lali karo Carlos Tevez. Ing wayahe nalika bapakne 'Segundo Raimundo Tévez' diculik dening sekelompok penculik nalika dheweke mlayu liwat distrik Moron mbebayani ing Buenos Aires.

Carlos Tevez mbayar 40,000 Peso, kira-kira (£ 30,000) kanggo release. Mangsa kasengsem marang trauma iki nyebabake dheweke ora bisa main bola kanggo minggu. Aside Carlos Tevez, Mikel Obi lan Robinho uga wis dadi korban saka kedadeyan iki.

Alesan ing Carlos Tevez Chest Scar Burn:

Dheweke bangga karo dodo dheweke. Cetha iki nyedhiyakake pituwase umur kanggo dheweke. Carlos Tevez ora tau isin nampilake cedera dodo ing mripate umum, utamane ing pameran karo garwane Vanessa sing apik banget. Dheweke isin karo wong-wong sing nganiaya ningali.

Alesane Saka Carlos Tevez Crooked Teeth:

Gigi, pecah lan bengkok, minangka akibat saka peperangan ing wayah bengi. Apamaning, Tevez nandhang sangsara amarga dheweke pancen duwe dhuwit.

Carlos Tevez minangka wong sing bangga: dhèwèké bisa milih kanthi gampang dalan sing salah - lan mbok menawa, nalika dheweke katon manèh ing umuré, ana wong sing ora seneng banget, nanging manawa dheweke pancen apik. "Aku bisa miwiti narkoba lan rampung ing ngisor, nanging aku digawe ing panggonan sing saiki aku saiki. Nyatane bocah cilik iki becik. Aku sinau kabeh nilai-nilai sing saiki dadi sihku: rasa, humility, kurban. "

Carlos Tevez Facts- Napa Penggemar Kutha Ora seneng marang:

Loro-lorone saka Terry Cooke ing 1999 sing dadi pemain tengah, Carlos Tevez minangka Striker bal-balan sing pisanan pindah saka rong klub saingan raksasa 'Manchester United lan Manchester City'. Iki menehi dheweke gelar minangka 'Pemain Manchester United sing paling disengiti pemain bal-balan'. Pertandhingan Persaingan antara Manchester United lan Manchester City kerep dipengaruhi dening transfer Carlos Tevez sing durung tau tampil menyang klub rival sing asring diarani 'Neighbors Noisy'. Gesang terus-terusan kanggo striker nggawe dheweke ora aman ing kutha lan kanthi mangkono miwiti transfer menyang Juventus FC.

Carlos Tevez Penulis Dummy:

tevez-the-dummy-strikerApa sampeyan kepingin banget ngapa Carlos Tevez tau nganggo dommies nalika gol gol? ... Saiki kita menehi alasan sampeyan.

Sajrone dina-dina main Manchester United, dheweke seneng ngobrolake dummy cilik ing tembunge. Panjenenganipun badhé ngumumaken saben-saben wekdalipun minangka tandha tresna dhateng putrinipun.

Katresnan Carlos Tevez kanggo Putri:

tevez-love-for-daughter

Dheweke nduwe tato saka bocah cilik sing nyolong atine. Sing cah wadon iku 'Florencia', putrane sing pertama. Dheweke dadi alasan konco akeh tujuan sing apik.

Talent Carlos Tevez Music:

Aside football, Carlos Tevez uga dadi musisi. Piyambakipun minangka salah satunggal tokoh tokoh populer 'cumbia villera ' grup musik Amérika Kidul. Grup musik iki sing asalé saka asrama Argentina wis nyurung ing bawana Amérika Kidul.

"Deigo ' uga anggota grup musik iki. Grup kasebut misuwur amarga lagu hit paling sukses 'Ilang Kontrol Sampeyan'.

Skills Golf Carlos Tevez:

Carlos Tevez, minangka pemain golf. Piyambakipun sepindhah minangka kanca Andrés Romero ing Juara Terbuka 2012.

carlos-tevez-lifebogger-popularity-index

kesimpulan:

Thanks kanggo maca artikel iki ing Tevez nganti saiki. Tim kita usaha kanggo akurasi lan keadilan nalika ngetrapake Crita bocah cilik lan Kasunyatan biografi saka 'El Apache, julukan saka Katrangan Argentina.

Yen sampeyan ndeleng perkara sing ora pas ing artikel ing Carlos, tulung ngrembug ing bagean komentar.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene