Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biography Facts

0
5100

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Carletto'. Kisah Carlo Ancelotti Kita lan Fakta Bocah-Bausel Ora bisa nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan kanyatan sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, saben wong ngerti babagan kemampuan manajerial nanging sawetara mikirake Carlo Ancelotti Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Carlo Ancelotti Bocah Ngomong Bebungah: -Awal urip

Carlo Ancelotti lair ing dina 10th Juni 1959 kanggo Pak lan Mrs Giuseppe Ancelotti sing dadi petani Keju. Panjenengané gedhé ing Reggiolo, sawijining kutha tetanèn ing désa pedalaman ing jantung Eropah Lor. Kutha iki misuwurous ora mung kanggo keju parmesan nanging kanggo alesan kacilakan kanti bal-balan lan manajer kelas donya kanthi jeneng Carlo Ancelotti.

Dheweke tansah, pribadine cerdas saka wektu cilik. Carlo Ancelotti nalika akeh munggah njupuk bapakne. Bapakne Giuseppe iku wong sing gampang digandhengake lan banget mudhun ing bumi. Panjenenganipun maringi Carlo minangka pamrentah Italia ingkang jujur ​​lan tradisional.

Akèh-akèhé bocah-bocah cilik sing diajak urip ing omah karo bapak, ibu lan sadulur. Carlo tansaya munggah nyambut gawe kanthi temenan lan disiplin saka tuwane lan guru.

Nalika akeh, dheweke entuk masalah. Kasunyatan bilih 'Farming ora cekap cukup kanggo mundhakaken keluarganya saka mlarat'. Iki mimpin menyang titik balik ing panelusuran kanggo nemtokake apa kang bakal dadi ing mangsa ngarep.

Fakta Carlo Ancelotti Bocah Ngomong Bebungah: -Putusan dadi Pemain Bal-balan

Saking umur dini, piyambakipun ngembangaken ambisi kanggé damel langkung gesangipun sasampunipun nonton bapak lan ibunipun saben dinten, nyambut damel minangka lahan Keju tetanen kanggé ganjaran ingkang alit. Iki sebabe dheweke mutusake kanggo miwiti karir ing bal-balan.

Ing sawijining wawancara, Carlo Ancelotti ngandika; "Sepakbola ora mung tugas. Aku tansaya akeh ing sawernane, bal-balan iku urip sing luwih apik. " Iku minangka Ancelotti kanggo dadi luwih akeh sing njupuk saka farm menyang tim pemuda Reggiolo, ing ngendi dheweke katon Parma lan ngagem munggah.

Mula, impen saka bocah lanang sing ndemek langit kanthi bal-balan digawe.

Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta: Ngadaptasi menyang Life Different

Iku kaget banget kanggo Carlo enom arep saka kutha pedesaan agrikultur sing sepi tumrap kabudhayan menyang kutha sing nyenengake ing sepakbola. Dheweke adaptasi kaya dheweke bakal nggawe akeh maneh ing mangsa ngarep. Carlo nyumurupi dheweke minangka bocah enom sing bisa urip lan bola-bali. Piyambakipun minangka pamiyarsa lan penutur ingkang sae lan sabar ingkang mundhut wekdal kangge nonton lan sinau saking pemain senior.

Ancelotti badhé pindhah saking tim 15 ing Italia lan pikantuk Scudetto lan papat Coppa Italia kaliyan Roma, dadi bagian saka tim Milan, sing dikelola déning Arrigo Sacchi - tim pungkasan kanggo menangaké 2 Piala Ceko.

Carlo muda iku bintang gedhe ing AC Milan.

Gelandang papat agresif kanggo Parma, AS Roma, lan AC Milan, dheweke mbantu Roma menangake gelar Serie A 1983 lan empat Piala Italia sadurunge gabung karo AC Milan ing 1986 lan ngetokake loro luwih liga, uga kemenangan Piala Eropa ing 1989 lan 1990.

Ing papat, Ancelotti wiwit nglatih. Dheweke promosi menyang Serie A bareng karo Reggiana, njupuk langkah nganti Juventus lan banjur menyang AC Milan, saka ngendi dheweke pindhah menyang Chelsea Abramovich sadurunge gabung karo PSG Al Khelaifi. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta: Urip Hubungan

Sampeyan wis ketemu pacar Real Madrid Coach Carlo Ancelotti? mbok menawa ora, ora Luisa, bojone, lan dudu Marine Cretu.

Ancelotti saiki njabat pirang-pirang sing dianggep minangka Mariann Barrena McClay. Ing ngisor iki foto sing nggumunake saka wanita Kanada sing panas.

Dheweke seneng Carlo banget amarga seneng karo. Ing ngisor iki foto saka wong-wong mau nuli nliti Oktoberfest (Oktoberfest minangka Volksfest paling gedhé ing donya, dianakaké saben taun ing Munich, Bavaria, Jerman).

Mariann lair ing Vancouver, Kanada kanggo María Concepción Gutiérrez lan Antonio Barrena. Dheweke banget nyinau. Dheweke nduweni MBA ing Marketing saka Thunderbird School of Global Marketing, MBA ing bisnis internasional lan Ph.D., ing Finance saka Cass Business. Dheweke uga nduwe BBA ing administrasi bisnis saka Simon Fraser Universitas.

Dheweke tau dadi konsultan ing Barclays Bank ing London ngendi 2011 dheweke ketemu karo Carlo Ancelotti sing kerja karo Chelsea nalika semana. Ancelotti lan Barrena McClay krama ing Vancouver ing Juli 2014.

Awake! Dheweke katon seneng banget lan ora ngerti yen bayi sing ditahan ing wektu kuwi. Iki minangka perkawinan kaping pindho kanggo loro lan Mariann nduweni anak remaja sing ayu banget, Chloe McClay.

Sadurunge dheweke, Carlo nikah karo bojone Luisa suwene rong dekade. Sawetara ndeleng foto ing ngisor iki, siji bab umum. Carlo pasti duwe mata kanggo wanita ayu.

Sawise dibuwang karo Luisa, dheweke tanggal galeri Marina Cretu sing umuré luwih enom saka 13. Ancelotti lan garwanipun Luisa Gibellini duwe loro anak Davide, sing dadi pelatih fitness Real Madrid. Kaya Harry Redknapp, Steve Bruce lan Zinedine Zidane wis menehi anak lanang kesempatan ing bal-balan, Carlo Ancelotti uga wis rampung. Dheweke tau njabat putranya sing ora berpengalaman, Davide minangka asisten pelatih Bayern Munich nalika ana ing Allianz Arena.

Carlo Ancelotti duwé anak wadon jenengé Katia saka garwane. Ing ngisor iki ana foto lookalike Katia lan bapakné.

Katia yaiku anak lan putrané sing sepisanan, lair ing 18th April 1984. Dheweke nikah karo 2014 karo dheweke, Mino Fulco.

Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta: Urip Pribadi

Carlo nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Carlo Ancelotti: Dheweke seneng, seneng, bisa adaptif, bisa sinau kanthi cepet lan ngganti gagasan

Kekurangan Carlo Ancelotti: Dheweke bisa dadi gemeter, ora konsisten lan ora ragu-ragu.

Apa kaya Carlo Ancelotti: Musik, buku, majalah, obrolan karo wong sak lumahing lan ngubengi lelungan ing kutha utawa kutha sing dikunjungi.

Apa Carlo Ancelotti ora seneng: Dadi piyambak, ditahan, repetisi lan rutin.

Ing tengah-tengahe, Carlo narik banget marang donya. Dheweke biasane nemu perasaan iki sing tetep ora cukup kanggo ngalami kabeh sing kepengin weruh.

Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta: Panjenenganipun ngrokok

Kenapa Carlo Ancelotti ngrokok

Soko sing katon minangka rarity yaiku yen dheweke nggantungake boots dheweke minangka pemain, Carlo wiwit udud kang nganti tanggal tetep ing siklus urip. Kowe, dheweke ngaku yen dheweke kepiye.

Nalika ditakoni bubar, "Carletto" (minangka dheweke disebut metu saka tresno dening anggota kulawarga) adamantly wis nyatakake "Dheweke nyoba metu".

Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta: Keningé Kirié

Sawise kacilakan Vespa minangka bocah enom, alis konyol Carlo ditinggalake kanthi permanen. Kadhangkala dheweke mbengkongake alis kang tengen kanthi tujuan, katon simetris.

Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta: Urip Keluarga

Minangka kasebut sadurunge, Carlo teka saka latar mburi kulawarga sing miskin sadurunge investasi mbayar.

Ing musim pungkasan karo Chelsea, Ancelotti kudu bali menyang Italia kanthi rutin kanggo ngunjungi bapakne taun 87 sing sehat banget karo diabetes lan masalah liyane. Ing masalah kasebut, ngandika, "Aku ora duwe masalah ngatur tim iki. Iku angel, emosional, nalika bapakmu ... nanging iki urip. Aku kudu nglakoni sing paling apik kanggo tetep cedhak karo dheweke, nanging iki urip. " Bapake seda ing 29 September 2010, umur 87. Carlo Ancelotti duwe adhine jenenge Angela Ancelotti.

Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta: Liga Success Story

Carlo Ancelotti nyekel medali emas 5 UEFA Champions League.
Pandhawa sing kaping pisan teka nalika dadi pemain ing AC Milan, menang ing turnamen kasebut banjur disebut Piala Eropa kaping pindho ing taun bali ing 1989 lan 1990.
Minangka manajer Ancelotti menangaken Liga Champions kaping pindho karo Milan ing 2003 lan 2007, lan maneh karo Real Madrid mung taun kepungkur iki. Ing 1984 (sanajan ora ana ing antarané ing dina iki) Ancelotti lan AS Roma padha tandhing sawisé menang ing turnamen kasebut, nanging pungkasané ilang 4-2 ing tendhangan Liverpool kanggo sawisé skor final 1-1.

TUTUP: Thanks kanggo maca Carlo Ancelotti Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene