Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
7381
Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB mènèhi Kisah Lengkap saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan: 'Alvarito'. Kita Alvaro Morata Storytime lan Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal Masa Siaga

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Foto Anak Alvaro Morata

Alvaro Morata lair Álvaro Borja Morata Martín ing Madrid, Spanyol ing 23 Oktober, 1992 dening bapakne, Alfonso Morata lan ibune Susana Morata.

Dheweke minangka anak sing ditakdirake, putra tuwa lan anak tuwa pungkasane sing tuwuh ing lemah tresnamu. Malah nalika crawling minangka bocah, dheweke sinau babagan mburu bal-balan minangka dolanan. Iki nalika masa depan dheweke katon.

Alvaro Morata tuwuh ngerti karakteristik, bakat, lan kapentingane dhewe-dhewe. Malah ing umur seprene, rasa tresnaning gustine yaiku babagan sepakbola. Iku dadi pondasi kanggo kabeh urip minangka kita ndeleng dina iki.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Anak saka Madrid

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Dadi lair lan digawa ing Ibukutha Spanyol bakal diwenehi akeh kaluwihan utamane yen sampeyan diwenehake ing bal-balan wiwit lair. Iki minangka kasus Morata nom-noman sing nduweni kamulyan pribadi minangka bocah cilik sing ngajanjaka adoh luwih dhuwur.

Dheweke tresna marang game kasebut ing umur 3 minangka dalan kanggo partisipasi penuh olahraga kasebut. Dhukungan saka wong tuwane lan bocah-bocah sing dikasihi yaiku kunci kanggo miwiti bal-balan gedhe ing umur kasebut.

Alvaro Morata tuwuh cedhak Stadion Vicente Calderón (Stadion Atletico Madrid) lan Santiago Benabau (Stadion Real Madrid). Dheweke dadi penggemar klub loro.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Ora suwé sawisé klub-klub miwiti nimbali bapaké supaya bisa menehi tandha anaké marang dhèwèké.

Minangka Morata, Bapak kula nyuwun pangapunten. Dheweke kaget ngidini kuring nggabung karo Atletico amarga dheweke luwih cedhak karo omah. Panjenenganipun felt sing tumindak nolak kesempatan Real Madrid bisa disesali. Iku amarga aku nggabung karo akademi bal-balane minangka bocah sing bisa main peran.

Dheweke miwiti perjalanan bal-balan karo akademi madegé Real Madrid nalika umure 3. Ing sawetara wektu, dheweke dipilih minangka maskot kanggo sawetara game Real Madrid. Dheweke kepengin duwe hubungan pribadi karo pemain bal-balan gedhe kayata Raúl González Blanco, Iván Zamorano, Roberto Carlos, lan pahlawané, Fernando Morientes.

Tanpa mangu-mangu, amarga dheweke dikepung dening pemain paling apik ing donya, sawetara teknik kasebut bisa narik kawigaten amerga kepinginan lan ngimpi dadi pemain Real Madrid. Panjenenganipun sinau babagan maca lan nulis, nanging ora peduli babagan ningkatake gelar. Miturut dheweke,

"Aku kerep ninggalake buku-bukune ing omah kabeh amarga aku lali, nanging aku tansah eling kanggo njupuk bola karo aku menyang Santiago Benabau kanggo nonton match utawa nglatih minangka bocah. Aku seneng bola wiwit aku bisa mlaku. Aku ora mikir apa-apa, aku tansah nunggu kesempatan kanggo main bal-balan. Aku kerep teyeng nate nggoleki game, lan malah yen ana pertandhingan Liga Champions sing entuk ekstra-wektu, ora bisa nggawa aku menyang amben ".

Dheweke manggon ing kana nganti dheweke ana 13 taun sadurunge nguji kaos Atletico mung rong taun. Iki diiringi pamindhahan kanggo Real Madrid C.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Rama: Alfonso Morata yaiku wong kang nduweni peran utama ing kehidupan putrané Alvaro.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography FactsSawise nyawijekake bisnis kabeh babagan bisnis bal-balan, Alfonso wis entuk apa sing dadi manajer paling apik kanggo putrane. Salah sawijining prestasi paling gedhe minangka manajer kanggo nyetujoni Real Madrid babagan kamungkinan bali saka putrane sawise mantra ing Juventus.

Minangka tansah ngandika "Waktu paling sibuk nalika anakku jeneng tren ing pasar transfer. Aku weruh bal-balan minangka pasar saham. ing jam 48, apa wae bisa kedadeyan utawa "

Urip Alvaro Morata wis luwih apik amarga hubungan sing aman, nyengkuyung, ngasuhake, lan ngapusi hubungan bapak-anak.

Basa: Ibune Alvaro Morata, Susana Morata wis dipuji amarga perawatan ibu sing dituduhake marang putrane ing dalan karir.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography FactsWanita Madrid sing asale soko pisanan nalika nerangake wektu pesta celebratory. Dheweke dadi penggemar saka Real Madrid. Kadhangkala, dheweke seneng yen putrane kudu manggon lan main bal-balan ing kutha asalé. Dheweke ora tau ndhukung putrane dheweke ninggalake Real Madrid menyang klub liya. Susana tresna Real Madrid lan ora gelem ngrungokake jeneng putrane ing berita transfer.

Dheweke ora setuju sanajan menehi saran sing nransfer transfer minangka bagean gedhe ing proses maturing minangka wong lan pemain. Dheweke tansah kepengin supaya putrane ana ing jero lan ing ibukutha Spanyol, Madrid.

Sister: Marta Abril yaiku adhine kakang Alvaro Morata. Padha wis dadi kanca paling apik wiwit jaman kanak-kanak.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography FactsMarta mangertos apa sing dadi adhine sing apik lan carane ngurus sadulur liya. Miturut dheweke, "Iku njupuk kula toleransi, sabar lan kesenengan kanggo nemokake wektu kanggo nyambung sadulurku tengen saka kanak-kanak"

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Hubungane penting nganti tanggal. Wong loro padha nunjuk katresnan kanggo saben liyane liwat nglukis lan tipis. Marta saiki dadi model ayu sing urip ing Madrid. Dina iki, dheweke ngetokake dhukungan marang adhine adhine kanthi ngunjungi stadion sajrone pertandhingan lan ing kesempatan liya liwat Twitter lan instagram.

Nalika dadi star wis entuk pangenalan ing lapangan, adhine ndadekake berita utama kanggo alasan sing beda banget. Dheweke wis berkembang dadi kaendahan enom kang bakat modelling narik minat ribuan fans ing Madrid.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Kaendahan nggegirisi, Abril Marta, wis ora ngowahi watu sing ora diuripake nalika nerangake sensualitas. Kaendahane apik banget, rambut sing apik lan awak kentongan nyiptakake internet.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography FactsHubungan Alvaro Morata karo model lair Venice lan perancang busana Alice Cambello diwiwiti lan pindhah umum ing awal 2016 nalika dheweke ana ing Juventus.

Bapak Alice minangka pilihan saka Morata minangka pacar minangka kontroversial minangka bapak dheweke tau ngelingake dheweke ora metu karo pemain bal-balan.

Alice nglawan dheweke kanggo nggawe dheweke hubungan. Miturut dheweke, "Aku bakal tansah mbela kamardikanku. Uripku karo Alvaro Morata "

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

PROPOSAL PERKARA: Ing 10th 2016 Desember, Alvaro Morata kaget karo pacangan Alice Campello kanthi ngusulake dheweke ing panggung nalika pertunjukan sihir ing ibukutha Spanyol. Iku ing acara sing disebut El Mago Pop. A pertunjukan sing kasebut kanthi teliti digawe karo rancangane.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Pasangan kasebut dijaluk dadi bagian saka rutinitas sihir lan ditarik ing panggung. Sihirane nguripake Alice, dheweke terus ngadhepi Morata, sadurunge ngucap "Iki bakal dadi trick paling apik sing pernah katon ing uripmu". Dheweke banjur nyawang maneh lan weruh dheweke pacar Morata ing dhengkul. Dheweke ngajokake dheweke menyang dhengkul, karo para penonton arep liyo.

Morata banjur ngirim foto dering ing tangane ing Instagram kanthi tulisan: "Dheweke kandha ya! We are married! Aku seneng kowe @alicecampello. "

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pendidikan Versus Football

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography FactsIng sawetara wektu nalika bocah enom, wong tuwane Morata sementara nyebabake putrane metu saka bal-balan liyane kanggo nggawe dheweke fokus marang gelar. Miturut wong-wong mau, minangka pendidikan kudu prasyarat lan uga dadi pemain bal-balan sing sukses, nanging isih bisa nggawe urip lan urip kanthi stabil, adil, lan gumantung. Wong tuwa dheweke kepengin sinau babagan Medicine and Surgery minangka alternatif sing luwih apik kanggo bal-balan.

Miturut Alvaro Morata,
"Real Madrid nyebat bapak kula kangge mangertos alasan kangge mboten leres saking latihan. Iku wektu aku ora nindakake banget ing sekolah lan padha ora nglilani kula lunga latihan nganti grajar saya apik. "

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tresna kanggo Tenis

Katresnan kanggo Tenes tuwuh nalika dheweke entek saka muter bal-balan nganti gelar dheweke tambah apik. Iki wektu sing angel kanggo Morata sing ora seneng sinau. Ora diragukan, tinimbang ngalami mangsa utawa kasangsaran, dheweke nemokake alternatif kanggo bal-balan. Minangka Alvaro nempatake,

"Iku wiwitan wektu nalika aku mandheg nglangen, aku ilang rasa tresna. Aku wiwit mikir babagan milih tenis, amarga aku uga main kanggo dolanan, lan aku luwih seneng. Aku ora duwe endhas sanadyan, aku ora sabar banget ".

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Untunge, gelar kasebut bisa nambah sawise akeh mlaku mudhun kanggo sinau. Dina iki, Alvaro Morata dianggep minangka pemain bal-balan paling apik sing bisa main tenis dawa. Dheweke ora seneng karo kanca-kancane. Senadyan wektu sepisanan mbutuhake, Morata isih nggawe wektu kanggo ngajak bintang super tenis sing dawa lan kanca cedhak Rafael Nadal kanggo sawetara tumindak tenis.

Yen ora dadi bal-balan sing dadi olahraga nomer siji, Alvaro Morata mesthi akeh banget tandhing ing tenis.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Perayaan SunGlass

Alvaro Morata wis nggawe apa sing kasebut "Perayaan Gol Paling Apik ing Bal-balan". Iku dheweke "Ngurusi Iku" prayaan. Striker Spanyol nate nindakake tontonan paling apik babagan kasepen sawise gawang menit 83rd nglawan Inter Milan. Sanajan siji penggemar ora seneng banget.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography FactsYa, kabeh wong seneng ora mung siji. Pemilik pangilon kacamata. Kacamata hitam nate teka saka penggemar ing akeh, penggemar Inter sing tim mung ngasorake gol saka pemain Spaniard. Kita ora seneng karo Morata.

Miturut penggemar sing disgrunted, Simone .. "Kanggo penggemar Inter kaya aku, iki pancene ora nyenengake kanggo ndeleng pemain Juve sijine kacamata," Dheweke nambah,

"Sanadyan duka banget, timku wis ngalahake gol kasebut. Morata sing ngetung teka kanggo ngrayakake ing ngisor Curva ing ngendi aku. Aku duwe sunglasses ing tangan, dheweke mlayu metu saka tangan kaya aku iki agitated ing kahanan. Nalika aku weruh Bonucci ngangkat dheweke lan ngulungake dheweke menyang kanca tim, aku nyoba nelpon marang dheweke, nanging dheweke ora krungu aku. Ing bab kasebut aku weruh Morata nganggo dheweke. Sasampunipun perayaan, piyambakipun mbuwang piyambakipun wonten ing pinggir lapangan lan ingkang mirsa ing pundi kemawon. Aku ora weruh maneh. Untunge, aku mung mbayar € 2 kanggo wong ing kios pasar. Iku kecelakaan lan aku mesthi ora ngasorake dheweke. "

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pahlawan Bocah-bocah lan Koneksi

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography FactsMorata sing pisanan tetep ing Real Madrid amarga salah sijine wong. Pahlawan super, ora ana jeneng liyane 'Fernando Morientes'.

Fernando Morientes tresna marang Fernando Morientes sing bakal dadi pilihan ing babagan penentuan posisi (Central Forward) minangka pemain sepak bola. Morata khusus ing kabeh bocah sing nduweni posisi kasebut. Thanks kanggo gerakan wol lan kemampuan finish.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography FactsSAMBUNGAN: Morientes dipinjamkan marang AS Monaco ing 2003 / 2004, ing pundi piyambakipun mbuktikaken titik kanthi mencetak gol wonten ing kalih babak perempatfinal UCL kanggé ngasoraken Real Madrid lan pungkasanipun nampi Monaco ing final. Morata wis dadi sajarah sing padha.

Nanging ana siji bedane. Sasampuning damel gol nglawan Real Madrid ing Monaco, Morientes ngrayakake kanthi cetha wonten ing sangajengipun bangku tamu. Morata ora gelem ngrayakake.

Miturut Morata, "Ora susah banget kanggo aku ngrayakake ing Turin utawa ing Bernabeu. Aku ora ngeling-eling lan aku ora bakal nate yen kedadeyan seribu liyane. "

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip ing Juventus

Punika ingkang ngandika;

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts"Real Madrid kebak pemain paling apik ing donya lan angel banget, dadi sebabe aku lunga, bisa bali ing sawijining dina. Aku entuk sugih kaya aku entuk Juventus lan aku ora nglakoni pre-season. Iku nggegirisi, aku pancene berjuang. Aku miwiti nonton film lan maca ing basa Italia, aku gaweyan kanggo ngganti. Ing pungkasan, kita menang liga lan cangkir, iku ora bisa luwih apik. Aku seneng banget karo para fans. Nasib nyerang kita ing Madrid ing Liga Champions lan aku nandhang sangsara. Aku entuk gol, lan aku bakal mbayar dhuwit apik amarga wis nglawan tim liyane. Aku utang utang Madrid lan Bernabéu ".

Striker al Juventus Alvaro Morata wis ngungkapake yen dheweke wis bisa miwiti ngurus maneh amarga dheweke rawuh ing Old Lady nalika musim panas lan ngakoni yen owah-owahan ing lingkungane wis mbantu dheweke tuwuh.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bali menyang Madrid

Miturut Alvaro Morata,
"Yen Real Madrid mboten mundhut kula, musim panas menika dados kasempatan pungkasan kula lan saged dipuntampilaken ing mriki. Aku ana ing Euro 2016 lan agenku diarani aku arep bali. Padha menehi kula kontrak anyar lan aku bisa nyandhak yen ora kanggo ngedol aku, sing padha pracaya kula. Iku dina aku wis nunggu kanggo dangu. Aku wis lunga adoh karo pengalaman. Aku ora bisa ngemot emosi ing dina presenterku ".

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Cara Mundur Madrid Made Him Brave

"Nalika wong pindhah saka omah, saka kutha lan kabeh kanca-kancane, dheweke bisa terus berkembang kanthi profesional lan mental," ngandika internasional Spanyol, Alvaro Morata.

"Iku path sing nggawe sampeyan angel minangka wong. Sawetara wektu kepungkur, nalika aku ana ing Madrid, yen samesthine ana ing lapangan aku banget dilindungi. "Nanging, ing Turin aku mung duwe wong tuwaku, pacare lan sawetara kanca, supaya nalika aku ora nglakoni apik ora ana akeh wong sing bisa mbantu aku, aku kudu ngatasi masalahku dhewe.

"Sampeyan bisa ndeleng carane aku ing lapangan. Saiki yen aku gawe kesalahan, aku ora ngendhakake, aku mung nggoleki kesempatan sabanjure. "

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nggawe Rambut Kanggo Rambut Ciloko

Ing Maret 2014, Alvaro nggarap sirah kanthi pamindhahan solidaritas kanggo bocah-bocah lara "Bocah karo kanker pengin duwe cukurku, nanging padha ora bisa, supaya aku menehi dhewe sing."

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Q lan A ing bal-balan.

T: Apa sampeyan aran paling nyaman? 9, 7 utawa 11?

Alvaro Morata Respon: "Kanggo sawetara taun, pelatih wis nempatake kula ing swiwi utawa njaba kothak lan kabeh urip aku wis dadi striker. Aku bisa ngganti lan nyoba kanggo nindakake kanthi apik ing posisi liyane, nanging ing ngendi aku bisa menehi kinerja sing paling apik lan ing ngendi aku main luwih apik yaiku 9. "

T: Apa sampeyan ora nyaman ing sayap?

Alvaro Morata Respon: "Ora, ora kabeh. Iku banget larang [worth a lot] kanggo main ing Madrid, lan aku bakal muter ngendi wae aku bisa. Yen sampeyan menehi sarung tangan aku bakal dadi kiper, nanging uga, minangka 9 aku bisa nindakake luwih apik. Aku duwe kapercayan sing luwih dhuwur tinimbang ing swiwi. "

T: Apa sing paling maju sampeyan sing paling sinau?

Alvaro Morata Respon: Mbalik ing dina iku, yaiku Fernando Morientes. Ora suwe, nanging sing paling akehe dino iki wis dadi Gonzalo Higuaín.

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rankings LifeBogger

Alvaro Morata Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene