Fakta Keras Callum Hudson-Odoi Plus Untold Biography

0
2286
Fakta Keras Callum Hudson-Odoi Plus Untold Biography

LB presents Kisah Penuh saka Whiz Sepakbola Kid sing paling dikenal kanthi jeneng "Callum". Kisah Kanak-kanak Callum Hudson-Odoi Kita Sejatine Bukti-bukti Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita fame, hubungan urip, urip kulawarga, urip pribadi lan fakta-fakta Untold.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dibandhingake Eden Hazard amargi jangkauan lan trickery. Nanging, mung sawetara sing nyinaoni Biografi Callum Hudson-Odoi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Callum Hudson-Odoi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jenenge lengkap Callum James Hudson-Odoi. Callum dilairake ing 7th November 2000 kanggo wong tuwané lan Mrs. Bismark Odoi ing London Borough of Wandsworth, Britania Raya. Dheweke lair minangka putra nomer telu lanang telu kanggo wong tuwa sing ditresnani ing ngisor iki.

Wong Tuwane Callum Hudson-Odoi

Kulawarga Callum Hudson-Odoi nduweni akar Ghanian lan lahir ing UK minangka asil keputusan wong tuwané kanggo nglairake putra kapindho ing tanah manca. Jenenge "Odoi " is jeneng kanggo kira-kira wong 23,278 ing Ghana, Afrika Kulon (ForeBear Reports).

Hudson-Odoi tansaya ngedegake adhine Bradley Hudson-Odoi sing umuré 12 ing London Borough of Wandsworth. Uga, adhine kang jenenge ora dikenal.

Callum Hudson-Odoi lan Brothers

Saka pengamatan kita, ora cetha yen Bradley kakang Hudson-Odoi diwenehi lair dening ibune amarga dheweke enom banget nalika nonton foto kasebut ing ndhuwur. Nanging, awal kabeh sedulur sedhih tresna karo dolanan bal-balan amarga bapak Bismark Odoi sing nyedhiyakake pondasi sepi kanggo putra-putrane.

Bismark Odoi minangka mantan pemain tengah Ghana sing main kanggo Hearts of Oak, klub olah raga ing Accra, Ghana. Detektif Callum kanggo sepakbola mestine mbayar deviden amarga nyoba nyoba sukses lan enrollment karir pemuda karo Blues of London.

Callum Hudson-Odoi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Awal

Hudson-Odoi gabung karo akademi remaja Chelsea ing taun 2000 nalika umur 7. Wonten ing taun candhakipun, Hudson-Odoi boten namung nguwaosi trik bal-balan ingkang dipun pitados minangka salah satunggaling prasyarat ingkang wigati ing wekdal modern. Nonton sampel skill awal ing ngisor iki;

Nglatih trik bal-balan ngowahi dheweke dadi aneh ing lapangan. Hudson-Odoi ngenteni taun-taun formifenya karo pemuda Chelsea ora mung dadi pemain akademi, ananging freestyler sing kudu nglakoni kerja keras lan kesabaran kanggo njupuk gerakan-gerakane malah ing situasi sing cedhak banget kaya ditemtokake ing ngisor iki;

Ngerti pora?... Juggling bola-bola sing terus-terusan nyebabake skill kendali bal-balan Hudson-Odoi lan kacepetan sikil sabanjuré sing pungkasan ditetepake minangka gaya dolanan.

Ngomong inspirasi ing kacepetan legi, Hudson-Odio tau ngakoni ing Q & A anyar sing akeh, idol-idol iku pasangan, Eden Hazard lan Willian (Laporan DailyMail).

Callum Hudson-Odoi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

A Rasa Sukses- The Teen Trophy:

Sanajan dheweke luwih saka telung sasi mlayu nguripake 18, Hudson-Odoi ora ana manca kanggo ngumpulake barang-barang perak. Kacepetan sikil dheweke banjur mbayar dividen nalika dhèwèké main peran penting kanggo prestasi akademi Chelsea. Ngerti pora?… Hudson-Odoi main banget ing tim kasebut kanthi ngangkat loro Piala FA Youth lan gelar Liga Premier Bawah-18.

Kisah Tumindak Callum Hudson-Odoi

The Big Addition to Medal Collection:

Nggabungake koleksi medali, Hudson-Odoi uga dadi bagian saka skuad Piala Dunia Under-17 2017 Inggris sing menang piala Piala Dunia. Piyambakipun nindakaken kalih assist wonten ing final turnamen ingkang nyariosaken Inggris saged pulih saking kalih gol kanggé minggah Spanyol 5-2.

Callum Hudson-Odoi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Pertunjukan pre-season 2018 / 2019 sing kuat Hudson-Odoi teka minangka kejutan ora mung kanggo pengamat kasual nanging biasane kanggo teammate senior Chelsea lan sing mentas diangkat Maurizio Sarri. Prestasi ing periode kasebut minangka titik balik ing kariré. Watch video ing ngisor iki.

Hudson-Odoi sawisé présisius 2018 / 2019 weruh dhéwéké wiwit nduwèni hubungan kerja sing cedhak karo Sarri sing njamin dheweke bisa dadi tim pisanan Chelsea ing kampanye sing bakal teka.

Maurizio Sarri jatuh cinta karo Callum Hudson-Odoi

Sanalika janjin kasebut kanggo tim 2018 / 2019 sing digawé wiwit ing ragu, pramuka saka klub-klub Éropah kayata Bayern Munich lan Real Madrid kapitalisasi kanthi kesempatan nalika wiwit ngiris. Iki digawe Sarri gulung munggah karo janji. Nganti akhir saka 2018, hubungan kasebut wiwit mekar maneh karo Hudson-Odoi maneh ngirimke kanggo bosane.

Callum Hudson-Odoi

Minangka nalika nulis, kontrak anyar wis ana ing meja kanggo Hudson-Odoi. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Callum Hudson-Odoi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Pacar Callum Hudson-Odoi

Senajan dheweke isih enom, nanging Callum Hudson-Odoi yaiku wong kang romansa nyingkirake mripate mata mung amarga dheweke seneng banget utawa mungkin ora ana sing saiki.

Callum Hudson-Odoi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadhi Callum Hudson-Odoi bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambaran lengkap. Kadhangkala mung minangka pahlawan ing lapangan ora cukup kanggo Hudson-Odoi amarga dheweke wis tau nyoba donning topi musisi.

Ing cathetan sing luwih pribadhi, Hudson-Odoi minangka wong sing apik lan wani. Dhèwèké banget ditemtokaké lan nemtokake lan tresna supaya bisa ngetung nganti dheweke dadi sing paling apik ing kariré.

Callum Hudson-Odoi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Minangka nalika nulis, Hudson-Odoi minangka anggota paling anyar ing kulawarga Ghanian kang muncul ing adegan. Wiwitane, bapake lan sadulure dadi pangkat popularitas. Saiki, jelas yen Hudson-Odoi wis dadi anggota paling terkenal saka kulawargane.

Callum Hudson-Odoi Family Life

Babagan Kakak Lawas:

Bradley, ora kaya adhine, duwe karir nalika dheweke ana umur Callum. Iki minangka wektu sing dipeksa kanggo tetep ing liga utama.

Brother Callum Hudson-Odoi- Bradley Hudson-Odoi

Dheweke mlebu menyang akademi ing Fulham nanging ora tau gawe tim pisanan ing Craven Cottage. Striker mlayu ing liga utama lan mutusake kanggo mapan ing sepak bola non-liga.

Callum Hudson-Odoi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Ghanian High-profile advocate:

Michael Essien, mantan pemain Chelsea FC lan Ghana internasional sing menangaké rong gelar Liga Premier lan Liga Champions nalika ing Stamford Bridge, minangka penggemar utama Callum Hudson-Odoi. Essien tau njupuk ing Instagram nang kemenangan Hudson-Odoi ing Piala Dunia U-UNUMX ing Inggris supaya dheweke bisa menehi ucapan selamat nalika dheweke nyebut dheweke "Little Bro".

Michael Essien ana hubungane karo Callum Hudson-Odoi

Pengamatan iki diwiwiti kanthi pitakonan manawa Michael Essien ana hubungane karo Callum Hudson-Odio.

Dheweke nyekel rekor Eropa:

Dop saka bocah cilik Inggris-Ghanian nyelehake rekor Eropa 9 taun nalika dheweke mbukak gol kanggo Chelsea FC nglawan PAOK ing tahap grup Liga Eropa 2018 / 2019 UEFA.

Rekam Eropa Callum Hudson-Odoi

Callum Hudson-Odoi nyetel jembatan kasebut kanthi cepet dadi bocah enom (18 taun lan umur 22) kanggo nyelehake ing kompetisi.

Willian Once dadi Agenipun:

Willian nawakake dadi Agen Callum Hudson-Odoi

Minangka saham Callum Hudson-Odoi terus meningkat, mantan timnya, Willian, mutusake kanggo ngetrapake kesempatan kanthi njaluk agen kasebut (Mail Daily sapisan dilaporake). Keputusan kapindho yaiku amarga Brasil ningali mangsa ing bocah dadi pemain paling apik lan paling larang ing donya.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Callum Hudson-Odoi ditambah Facty Biography Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene