Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Ditambah Fakta Biografi Untold

0
405
Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Arsenal FC
Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Arsenal FC

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Sakinho". Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukak Saka Fakultas Biografi Untold Kita nggawa akun lengkap babagan acara-acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Muncul Bukayo Saka
Urip lan Muncul Bukayo Saka. Kredit menyang Srengenge lan Nettheroy

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan lan latar kulawarga, pendhidhikan lan karir, awal karir, dalan menyang crita fame, mundhak crita, hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ndeleng dheweke kaya wulu bayi sing katon apik banget karo prospek sepak bola. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Bukayo Saka sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Bukayo Saka lair ing 5 dina kaping 2001 September kanggo wong tuwa Nigeria ing kutha London, Inggris. Wong tuwané minangka imigran Nigeria sing sadurunge lair kiwa ing Nigeria kanggo manggon ing London kanggo nggolek urip lan luwih akeh kesempatan kanggo anak sing durung lahir.

Nalika lair, wong tuwané dijenengi "Bukayo"Yaiku jeneng unisex sing tegese"Nambahi rasa seneng ”. Bukayo iku jeneng sing asring digunakake dening suku Yoruba ing sisih kidul-kulon Nigeria. Iki kanthi implikasi tegese Busayo Saka duwe kulawargane saka grup etnik Yoruba Nigeria.

Saka thukul ing ibukutha Inggris London ing latar kulawarga kulawarga kelas menengah rendah. Bapak lan ibune kaya umume wong neneka Nigeria sing ora duwe pendhidhikan finansial sing paling apik nanging nindakake tugas-tugas menial lan asring kaping berjuang karo dhuwit kanggo ngurus kabutuhan kulawarga ing UK lan bali ing Nigeria.

Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Pendhidhikan & Persediaan Karir

Kaya dene wong-wong Nigeria ing London, anggota kulawarga Bukayo Saka kepengin banget main bal-balan. Pancen tresna kanggo bal-balan lan kepenginan supaya bisa ningkatake taraf panguripan sing nyebabake Bukayo duwe pendidikan bal-balan ing London.

Htuwane sing seneng karo bal-balan sing ndukung Arsenal, mula alam Bukayo isih luwih fokus kanggo mikirake akademi ing klub kasebut. Bapake Bukayo Saka sing njupuk tanggung jawab tunggal kanggo njamin putrane tetep lemah lan asor ing upaya kanggo nyoba uji coba akademisi sing sukses. Ing tembung saka Bukayo;

'Bapakku minangka inspirasi gedhe kanggo aku. Wiwit isih enom, dheweke tansah njaga aku '

Aplikasi kanggo akademi bal-balan Arsenal ing mung kasedhiya kanggo siswa sing bener-bener bakat. Amarga wong tuwané ngerti manawa Bukayo duwe apa sing dibutuhake, dheweke ora ragu-ragu kanggo nglamar. Matur suwun akademi Arsenal nelpon lan dheweke mbuktekake regane, ngliwati pacare. Ing wektu iki, kebanggaan wong tuwa lan kulawargane ora ana watesan.

Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Urip Karir Awal

Saka miwiti karir karo ArsenalAkademi Hale End ora gampang banget amarga kapenuhan akeh korban saka dheweke lan wong tuwane. Ing tembunge;

"Sampeyan cukup perjuangan kanggo wong tuwa kanggo mbantu aku teka ing kene, nanging mesthi menehi kabeh lan njaluk kula menyang latihan"

Perjuangan kasebut nyedhiyakake Saka motivasi kanthi akeh supaya dheweke bisa nyambut gawe kanthi cepet lan mesthekake yen dheweke wis menehi paling apik. Kaya kanca-kancane, Saka njupuk idola. Dene wong liya banjur melu Thierry Henry, Dennis BergkampUtawa, dheweke milih tilas legenda Swedia lan Arsenal, Freddie Ljungberg sing wis dadi pelatih pemuda ing klub kasebut.

Freddie Ljungberg mbiyantu Bukayo Saka dadi apa dheweke saiki
Freddie Ljungberg nulungi Bukayo Saka dadi apa saiki. Kredit Gambar- Football365
Minangka pemain akademi U15, Freddie Ljungberg menehi pitunjuk kanggo Bukayo Saka. Dheweke nulungi Saka supaya tetep asor lan nyambut gawe kanthi tenanan amarga dheweke percaya bocah cilik kasebut ora bakal dadi pemain paling ndhuwur.
Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Kabeh sing diramalake Freddie Ljungberg. Nalika Saka wis umur 17 taun, dheweke diwenehi kontrak profesional dening Arsenal lan promosi menyang sisih bawah 23. Kajaba iku, sawise sawetara pagelaran sing apik banget, Saka uga diarani dadi tim senior klub.

Nalika karo tim senior, dheweke wiwit golek kesempatan ing game sing kompetitif supaya bisa ngganggu karier lan nglawan kompetisi. Ngomong babagan persaingan, pindah Alex Iwobi lan Aaron Ramsey ana tantangan sing luwih gedhe tinimbang kancane akademi Reiss Nelson. Titik balik sing ditunggu-tunggu mula teka ing 2018 / 2019 Europa League Final ing ngendi Saka pertama nandhang tandha dheweke kanthi kinerja sing apik banget.

Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Rise to Fame Story

Pungkasane musim 2018 / 2019 ndeleng loro Aaron Ramsey lan Alex Iwobi ninggalake Arsenal kanggo Juve lan Everton. Iki nggawe ruangan Bukayo duwe kompetisi sing luwih murah, kanthi siji wong sing ana ing kader dheweke supaya bisa bersaing kanggo posisi kiwa.

Ing 19 September 2019 ndeleng Bukayo Saka duwe saingan ing saingan antara dheweke lan Reiss Nelson. Ngerti pora?… Ing dina kasebut, dheweke ora mung entuk skor, dheweke uga nyedhiyakake loro pitulung sing apik amarga Arsenal menang 3-0 nglawan Eintracht Frankfurt ing game klompok pembukaan 2019-20 UEFA Europa League. Ing ngisor iki minangka potongan bukti video.

Nalika Bukayo Saka ngrampungake impen bocah cilik kanggo nyetak gol Arsenal sing kapisan, dheweke menehi FaceTime Call cepet marang bapake. "Aku ora bisa ngomong karo dheweke amarga para pelatih kepengin supaya aku bisa adus es supaya bisa pulih cepet sawise dolanan kasebut. Kita mung sijine jempol kanggo saben liyane" Panjenenganipun ngandika.

Tinimbang ora ana sing biasa, sisih kiwa-kiwa terus metu saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan. At 18 taun lan 125 dina lawas, Saka dadi bintang pemain Arsenal paling enom saka enom sing paling enom kanggo miwiti pertandhingan Man Utd vs Arsenal. Dheweke uga kagum penggemar ing pertandingan kasebut kanthi pindah Ashley Young.

Kaya nalika ditulis, Bukayo Saka katon dening para penggemar minangka janji apik sabanjure kanggo generasi kiwa Arsenal sawise Freddie Ljungberg. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Urip Hubungan

Amarga sukses lan mundhak gedhe saka bal-balan ing Inggris, mesthine umume para penggemar takon yen Bukayo Saka duwe Pacar utawa garwa. Ya! rai-bayi katon lucu banget ditambah karo gaya dolanan dheweke mesthi bakal dhuwur kanggo pacar prawan.

Pertanyaan menyang Pacar pacar Bukayo Saka
Pertanyaan menyang Pacar pacar Bukayo Saka. Kredit menyang Sortitoutsi

Sawise pirang-pirang investigasi, katon Bukayo Saka tunggal (nalika nulis). Kita ngerti amarga amarga alam sing paling ora diapura yaiku bal-balan ing Inggris sing paling utama, Saka luwih becik milih fokus marang karir tinimbang nggoleki pacar utawa wong sing dadi garwane.

Wonten ing wekdal samangke, kita saged ujar yen Saka wis gawe upaya kanggo ngindhari salah sawijining kawicaksanane. Kasunyatan iki nggawe angel kanggo blogger kaya kita entuk informasi babagan katresnan lan sejarah pacaran. Nanging, isih bisa uga duwe pacar nanging luwih milih ora umum, paling ora saiki.

Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni fakta Bukti Pribadhi Bukayo Saka bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran luwih apik babagan pribadine sing dicampur saka urusan bal-balan.

Bukayo Saka Fakta Urip Pribadi
Bukayo Saka Fakta Urip Pribadi. Kredit kanggo Twitter
Kanggo ketemu, sampeyan bakal ngerti Bukayo Saka urip lan nggunakake cara metode kanggo urip kanthi teratur. Kajaba iku, dheweke dadi wong sing ramah lan mudhun kanggo para penggemar. Nalika nglatih, dheweke menehi perhatian marang rincian sing paling cilik lan njamin ora ana sing ana kemungkinan.

Mbalik ing Nigeria lan ing Inggris, kanca lan negarane Bukayo Saka ndeleng dheweke minangka bandha nasional sing kudu dilindungi kabeh. Deleng video ing ngisor iki.

Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Urip Keluarga

Bukayo Saka bangga karo keturunan asli lan Nigerian ing wektu sing apik lan ala. Minangka roti, dheweke seneng nggawe dalan dhewe kanggo kulawarga mandhiri independen finansial, matur nuwun FOOTBALL.

Bukayo Saka Kulawarga lan sedulure; ibune, bapak, sedulur, sadulure, pak lik, lik lan liya-liyane, saiki entuk bathi yen duwe kabegjan nalika ngrampungake urusan bal-balan ing Inggris. Ing wayahe, all saka kulawargane lan sedulure duwe kabeh nggawe kesadaran supaya ora ngenali masarakat sanajan ana pirang-pirang cara nyambungake menyang media sosial.

Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Lifestyle

Praktis ing lapangan lan nyenengake ora ana sing beda kanggo Bukayo Saka sing sejatine gaya urip. Sanajan dheweke percaya nggawe dhuwit ing bal-balan iku perlu, nanging landhesane kuwat wis mbantu dheweke njaga keuangane lan mriksa.

Kaya nalika ditulis, Bukayo Saka ora diidemake kanthi gampang gaya urip kanthi nggunakake mobil segel, mobil gedang lsp.

Gaya Urip Bukayo Saka
Gaya Urip Bukayo Saka
Ing jagad bal-balan modern mobil lampu kilat lan akeh kiriman media sosial nuduhake kekayaan lan gaya urip sing larang, kita bisa ujar manawa Bukayo Saka minangka antidote sing nyenengake.
Kisah Kanak-kanak Bukayo Saka Bukti Bukti Biografi Untold - Faktor Untold

Dheweke ora mung wong Nigerian ing Akademi: Arsenal FC Academy cepet dadi omah karo akeh pemain keturunan Nigeria. Bubar wiwit nulis, akademi kasebut nawakake tawaran beasiswa dadi papat bakat janji kanthi akar Nigeria - Saka kiwa menyang tengen kalebu Arthur Okonkwo, Armstrong Okoflex, James Olayinka lan Xavier Amaechi.

Stars Nigerian liyane ing Arsenal Academy
Stars Nigerian liyane ing Akademi. Kredit menyang Srengenge, BBC, ArsenalCore lan Flickr

Agama: Kaya ing ngisor iki, caption Instagram kasebut maca "Anak Tuhan"Lan caption iki padha karo kancane Joe Willock. Kanggo kita, ana kemungkinan dhuwur yen agama Bukayo Saka yaiku agama Kristen.

Agama Bukayo Saka - Diterangake
Agama Bukayo Saka - Diterangake. Kredit kanggo IG

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Bukayo Saka lan Fakta Biografi Untold Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene