Brahim Diaz Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

2
3131
Brahim Diaz Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Tpanjenenganipun Messi wangun Malaga". Cerita Brahim Diaz Usahane Kita lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, ketenaran, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti babagan tutul, penglihatan, kemampuan ngliwati lan mripat kanggo gol. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Brahim Diaz sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Brahim Abdelkader Díaz. Brahim Diaz minangka dikenal nalika dilairake ing 3 1999 Agustus tumrap Ibu-Nya Ibu lan Ibu Abdelkader Díaz ing Málaga, Spanyol Kidul. Ngisor iki foto sing indah saka bapak lan ibune sing katon ayu.

Brahim Diaz's Parents- Mr and Mrs Abdelkader Díaz

Latar mburi kulawarga:

Brahim Diaz wis asal saka kulawarga Maroko liwat mbah kakungipun sing tau pindhah saka Maroko menyang Spanyol liwat pesisir Mediterania Afrika digambar ngisor.

Asal Mula Brahim Diaz

Migrasi saka Maroko kanggo nggoleki urip sing luwih apik, kulawarga Brahim Diaz sing mapan ing Melilla, sawijining kutha otonomi Spanyol sadurunge pindah menyang Malaga, ngendi Abdelkader ketemu bojone lan putrane Brahim lair.

Tuwuh Taun:

Brahim Diaz Awal Life Story

Minangka katemtokake saka foto ing ndhuwur, Brahim Diaz mbokmenawa bocah sing sepisanan lan mung putra saka kulawargane kang dadi adhi wadon sing ayu banget kang ora dikenal. Brahim lan sedulur-seduluré tansaya gedhé ing Málaga, sawijining kutha pelabuhan Spanyol sing isih urip karo sisa-sisa aturan Muslim sing ndukung budaya Muslim ing Spanyol.

Wiwit, Brahim tansaya seneng karo bal-balan lan sinau babagan dolanan ing kothak lokal karo kanca-kanca. Iku pilihan kanggo dadi pemain bal-balan profesional sing ngarahake dheweke metu saka pilihan karir liyane sing bakal digawe minangka bocah. Ing wayah wengi muter bal-balan ing kothak lokal Malaga mesthine mbayar deviden amarga mimpin menyang karir enrollment.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Katresnan Brahim Diaz kanggo sepak bola nyebabake wong tuwanane nyatakake putrane marang klub akademi asal Malaga sing menehi dheweke kesempatan kanggo ngedegake yayasan karir pemuda.

Urip ing akademi nyenengake lan Brahim mung kudu nggawe akeh kurban ing babagan ngenalake pribadine bal-balan minangka bocah.

Brahim Diaz Awal Karir Taun

Awal kariré, Brahim ngembangake kepribadian unik. Panjenenganipun minangka bocah cilik sing kasengsem lan mundur kasebut, kanthi kemampuan kanggo ngasilake serius ing pitch kanthi langsung kanthi cara nangani bal.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Nalika Brahim terus berkembang, dheweke weruh dheweke dadi sing paling apik ing antarane kanca-kancane. Iki pancen nggawa tekanan sing tetep kanggo nindakake apa sing bisa ditangani. Amarga dheweke paling apik, Brahim nyerahke jersey No10 sing diprotes sacara eksklusif dening pemain paling gedhe ing akademi Malaga.

Brahim Diaz's Road to Fame Story

Nomer skuad simbolik nggawa nasib apik amarga dheweke sukses maju liwat kelompok umur. Brahim dadi selebritis mangsa sawise mencetak gol penting.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Pindhah metu saka Zone Comfort:

Klub-klub Liga Primer wis nggawa sawetara pemain sing paling cerah ing Eropa lan salah sijine yaiku Brahim Diaz. Ing 2015, dheweke entuk kabeh saka Malaga dening Manchester City FC ing umur 16 kanggo biaya £ 200,000.

Mung sing dikarepake minangka dorongan keyakinan kanggo wong Spanyol sing enom sing ngalami perlu kanggo kapapar budaya anyar, cara latihan lan kabiasaan.

Ing 21 September 2016, Díaz miwiti debut kapisanan kanggo City sing diprodhuksi dening wong akeh. Lima dina sabanjure, Brahim nandatangani kontrak profesional pertamanya karo City, telung taun. Dheweke dadi subyek spekulasi transfer kuat sawise gagal menehi jaminan tim kapisan Pep Guardiola.

"Iki dina sing paling penting ing uripku pungkasane kelakon. Dina iki Messi saka Malaga nggoleki impen kanthi mlebu Real Madrid.

Brahim Diaz ningkatake crita

Liyane, kaya sing kasebut ing sajarah.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Sing Gendhakan Brahim Diaz?

Gendakan Brahim Diaz

Senadyan dheweke mung bisa nggarap 19 karo karir sing enom (kaya nalika nulis), roman-roman Brahim Diaz sing bisa didhelikake minangka salah sawijine sing bisa lolos saka mripat sing diwedeni mung amarga urip katresnan iku banget pribadi lan ora ana drama.

Bebener iku, Brahim Diaz wis netepake profil kencan sing kurang amarga ora ana spekulasi media online saka dheweke ing hubungan utawa duwe WAG.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Brahim Diaz bakal mbantu supaya sampeyan bisa nemokake gambar sing lengkap babagan panjenengane.

Ciri khas Brahim Diaz saka Tiger:

Brahim Diaz's Personality Fact

Iku bukti saka dheweke Akun Instagram. miturut TcG, Macan-Macan sing kerep manggon ing tanah sing akeh. Iki sebabe Brahim Diaz ninggali Spanyol Kidul (zona nyaman) kanggo North West England liyane kanggo njaluk budaya anyar, cara latihan lan pakulinan.

Macan sing kuat. Sawise padha gawe pikiran, dheweke ora bakal gampang ngganti. Iki nerangake alasane Brahim Diaz ora bisa ditinggalake Pep Guardiola ing nggoleki kanggo pindhah menyang Madrid.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Bebener iku; Brahim Diaz ora kaya pemain bal-balan sing manggon ing Lifestyle sing gampang katon kanthi mobil-mobil sing cukup apik. Malah ing taman omah mewah, Brahim nduwe tugas apik kanggo nyedhaki sikilé nganggo bal ing udara lan ing lemah.

Definisi gaya urip kanggo Brahim secara harfiah tegese duwe lapangan basket kanggo tujuan bal-balan ing omahé.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Brahim Abdelkader Díaz asalé saka latar belakang kulawarga sing ringkih, salah sawijiné anggota anggoné mberkahi Brahim ing uripé.

Brahim Diaz Family

Sanajan ora ana swara ing awal, wong tuwa Brahim Diaz bareng karo sedulur-seduluré lan paman lan bibi kabeh nyumbang kanggo mbuwang sing paling apik.

Sasampunipun gerakan Diaz tumuju Madrid, mungkin sawetara anggota keluarganipun badhé nilaraken kitha asalipun Malaga kanggé mapan wonten ing Madrid.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Klausul Kontrak Real-Nya:

Brahim Diaz Facts Untold

Kontrak Brahim Diaz karo Real Madrid sing tahan nganti 2025 nduweni klausa sing ora bisa dipercaya. Klausul iki ngatur persentase biaya 40 sing bakal ditampa dening City IF Díaz mangkat Madrid lan pindhah menyang Manchester United.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Brahim Diaz Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

KOMUNITAS 2

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene