Brahim Diaz Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

Brahim Diaz Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "Tpanjenenganipun Messi wangun Malaga". Kisah Kanak-kanak Brahim Diaz Kita lan Bukti Biografi sing Ora Prelu nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup awal urip, latar kulawarga, crita urip sadurunge misuwur, crita misuwur, hubungan lan urip pribadi lsp.

Ya, kabeh wong ngerti sentuhan, visine, kemampuan lan mata target sing apik kanggo tujuane. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Brahim Diaz sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Miwiti, jeneng lengkape yaiku Brahim Abdelkader Díaz. Brahim Diaz minangka dheweke dikenal lair ing tanggal 3 Agustus 1999 saka Wong Tuwane lan Mrs Abdelkader Díaz ing Málaga, Spanyol Kidul. Ing ngisor iki minangka foto apik banget bapak lan ibune sing apik banget.

Latar mburi kulawarga:

Brahim Diaz wis asal saka kulawarga Maroko liwat mbah kakungipun sing tau pindhah saka Maroko menyang Spanyol liwat pesisir Mediterania Afrika digambar ngisor.

Migrasi saka Maroko kanggo golek urip sing luwih apik, kulawarga Brahim Diaz manggon ing Melilla, kutha otonom Spanyol sadurunge pindhah menyang Malaga, ing ngendi Abdelkader ketemu garwane lan putrane Brahim banjur lair.

Tuwuh Taun:

Kaya sing diamati saka foto ing ndhuwur, Brahim Diaz bisa uga anak sing pertama lahir lan siji-sijine putra kanggo kulawargane sing kalebu adhine sing ayu lan jenenge durung dingerteni. Brahim lan sedulur-sedulure gedhe ing Málaga, kutha pelabuhan Spanyol sing isih urip kanthi sisa-sisa aturan Muslim sing luwih milih budaya Muslim ing Spanyol.

Wiwit, Brahim tansaya seneng karo bal-balan lan sinau babagan dolanan ing kothak lokal karo kanca-kanca. Iku pilihan kanggo dadi pemain bal-balan profesional sing ngarahake dheweke metu saka pilihan karir liyane sing bakal digawe minangka bocah. Ing wayah wengi muter bal-balan ing kothak lokal Malaga mesthine mbayar deviden amarga mimpin menyang karir enrollment.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Katresnan Brahim Diaz kanggo bal-balan nyebabake wong tuwane ndhaptar putrane menyang dhaptar klub akademi kelahiran Malaga sing menehi kesempatan kanggo nggawe yayasan karir pemuda sing apik.

Urip ing akademi nyenengake lan Brahim mung kudu nggawe akeh kurban ing babagan ngenalake pribadine bal-balan minangka bocah.

Awal kariré, Brahim ngembangake kepribadian unik. Panjenenganipun minangka bocah cilik sing kasengsem lan mundur kasebut, kanthi kemampuan kanggo ngasilake serius ing pitch kanthi langsung kanthi cara nangani bal.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Nalika Brahim terus berkembang, dheweke weruh dheweke dadi sing paling apik ing antarane kanca-kancane. Iki pancen nggawa tekanan sing tetep kanggo nindakake apa sing bisa ditangani. Amarga dheweke paling apik, Brahim nyerahke jersey No10 sing diprotes sacara eksklusif dening pemain paling gedhe ing akademi Malaga.

Nomer regu emblematic nggawa nasib apik nalika sukses liwat kelompok umur. Brahim dadi selebriti bocah sawise nyetak gol penting.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Pindhah metu saka Zone Comfort:

Klub Liga Premier kanthi rutin nggawa sawetara pemain paling apik ing Eropa lan salah sijine yaiku Brahim Diaz. Ing 2015, dheweke kabeh dijupuk saka Malaga dening Manchester City FC nalika umure 16 taun kanthi biaya 200,000.

Mung sing dikarepake minangka dorongan keyakinan kanggo wong Spanyol sing enom sing ngalami perlu kanggo kapapar budaya anyar, cara latihan lan kabiasaan.

Ing 21 September 2016, Díaz miwiti debut kapisanan kanggo City sing diprodhuksi dening wong akeh. Lima dina sabanjure, Brahim nandatangani kontrak profesional pertamanya karo City, telung taun. Dheweke dadi subyek spekulasi transfer kuat sawise gagal menehi jaminan tim kapisan Pep Guardiola.

"Iki dina sing paling penting ing uripku pungkasane kelakon. Dina ing Messi saka Malaga ngrampungake impene kanthi mlebu Real Madrid.

Liyane, kaya sing kasebut ing sajarah.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Sapa Pacar Brahim Diaz?

Senadyan dheweke mung bisa nggarap 19 karo karir sing enom (kaya nalika nulis), roman-roman Brahim Diaz sing bisa didhelikake minangka salah sawijine sing bisa lolos saka mripat sing diwedeni mung amarga urip katresnan iku banget pribadi lan ora ana drama.

Bebener iku, Brahim Diaz wis netepake profil kencan sing kurang amarga ora ana spekulasi media online saka dheweke ing hubungan utawa duwe WAG. 

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Brahim Diaz bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Kepribadian Brahim Diaz Macan:

Wis kabukten saka duweke Akun Instagram. miturut TcG, Macan-Macan sing kerep manggon ing tanah sing akeh. Iki sebabe Brahim Diaz ninggali Spanyol Kidul (zona nyaman) kanggo North West England liyane kanggo njaluk budaya anyar, cara latihan lan pakulinan.

Macan duwe kekarepan kuwat. Sawise nggawe keputusan, dheweke ora bakal gampang ngowahi. Iki nerangake sebab kenapa Brahim Diaz ora bisa dicegah Pep Guardiola ing nggoleki kanggo pindhah menyang Madrid.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Sejatine yaiku; Brahim Diaz dudu jinis pemain bal-balan sing Urip Lavish Lifestyle gampang ditemokake karo sawetara mobil sing apik banget. Sanajan ing kebon omah mewah, Brahim kerja keras banget supaya sikil dheweke kepenak karo bal ing udhara lan ing lemah.

Definisi gaya urip kanggo Brahim secara harfiah tegese duwe lapangan basket kanggo tujuan bal-balan ing omahé.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Brahim Abdelkader Díaz asalé saka latar belakang kulawarga sing ringkih, salah sawijiné anggota anggoné mberkahi Brahim ing uripé.

Sanajan wiwitane ora sehat finansial, wong tuwane Brahim Diaz bebarengan karo sedulur, mbakyu lan Paman lan bulik kabeh menehi kontribusi sing paling apik kanggo dheweke.

Sawise gerakan Diaz menyang Madrid, bisa uga sawetara anggota keluargane lunga saka kutha Malaga lan nginep ing Madrid.

Brahim Diaz Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Klausul Kontrak Real-Nya:

Kontrak Brahim Diaz karo Real Madrid sing bertahan nganti taun 2025 duwe klausa sing ora bisa dipercaya. Klausa iki negesake biaya jual 40 persen sing bakal ditampa dening Kutha IF Díaz mangkat Madrid lan pindhah menyang Manchester United.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Brahim Diaz Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
2 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Nasir umar
1 taun ago

Apa ibrahim diaz a muslim?

KK
1 taun ago

Sangat informatif lan uga ditulis. Matur suwun