Cerita Joachim Low Childhood Plus Untold Biography Facts

Joachim Low Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Manajer Legendaris Piala Dunia sing paling dikenal kanthi jeneng; "'Jogi". Kisah Kita Joachim Low Childhood lan Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan fakta sing dheweke mimpin tim Jerman kanggo menang Piala Dunia FIFA 2014 ing Brasil. Nanging, mung sawetara sing ngerti Joachim Low's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Joachim Low Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Joachim Löw lair ing 3rd dina Februari 1960, ing Schönau im Schwarzwald, Jerman. Dheweké lair saka ibuné, Hildegard Löw lan bapak pungkasan sing ora pati dikenal nalika tilar donya nalika isih bocah.

Joachim Löw dibesakake karo sedulure telu, bebarengan karo Petrus, Markus lan Christopher Low. Dheweke dadi sing paling tuwa ing antarane papat papat, kabeh lanang. Murid-muridé main ing bal-balan sing meh sepisan, bisa mlaku ing alas Sandy Schönau, sawijining kutha ngendi kekosongan ends nalika ana bal-balan ing sikil siji.

Critane bocah cilik Joachim Low menarik, yen ora aneh - Iku babagan crita bocah cilik sing ilang bapak nalika umur enom, wong sing ngalami masalah lan nguji urip lan karir Nanging pungkasane dadi diberkahi karo bakat manajerial sing luar biasa.

Sakdurunge, Sekolah Schönau menehi dheweke kesempatan kanggo main bola kompetitif sajrone olahraga.

Foto Joachim Low Childhood

Ing sekolah, bal-balan dadi wit emas kanggo Low, sawijining papan ing ngendi dheweke nemokake tlapukan lan kesenengane saka kasunyatan kang bakal ngilangake bapakne. Low saw piyambakipun lulus saking pendhidhikan dhasar sasampunipun piyambakipun dados pemain bal-balan kanthi serius. Dheweke dadi pemain bal-balan muda karo SC Freiburg saka 1978 kanggo 1980. Kurang ngampil bakat luar biasa minangka pemain amatir enom, lan nalika umur 18 wis entuk kontrak profesional pertamane. Ing ngisor iki minangka potret saka apa kang katon ing dina-dina bal-balan.

Apa Joachim Low katon minangka pemain

Sayange, karir Joachim Low minangka pemain bal-balan mung patang taun (1985 kanggo 1989). Dheweke duwe balung shin nalika umur 22. Sayange, iki nyebabake dheweke nolak bal-balan. Ngerti manawa dheweke ora bisa nggawe bal-balan, mula urip ing kabeh arah anyar. Joachim Low ngajar piyambakipun dados tiyang filosofis kanthi ideologi ingkang jero. Dheweke miwiti karier kepelatihan ing umur 23, nyinaoni game ing lan ing lapangan.

Dina iki, rekaman Low 70 menang ing 103 fixtures ndadekake dheweke dadi manajer kanthi persentase menang paling dhuwur (67.96%) ing sajarah Jerman. Dheweke minangka jeneng kluwarga lan wong sing dikenal dadi tim Jerman minangka klub dhewe. Iki crita sepisanan kita Joachim Low. Liyane, kaya sing kerep digunakake, saiki dadi sejarah.

Joachim Low Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan meh saben manager bal-balan sukses, ana garwane utawa glamor. Sakcepete wektu, kemampuan manajerial Joachim Low, utamane gaya urip dheweke ngasilake gambar emosional lengkap.

Kurang nikah karo Daniela Loew, lan pasangan kasebut wis bebarengan luwih saka 30 taun. Sayange, dheweke ora duwe anak lan dheweke durung bisa tuku gagasan kanggo ngadhepi bocah.

Joachim Low Love Story karo Daniela Loew dening LB

Joachim lan Daniela uga seneng crita. Pasangan kasebut dilapurake ing 1978 nalika dheweke ana 17 lan dheweke ana 15. Iku wektu dheweke dadi pemain bal-balan karo klub Jerman SC Freiburg. Padha nikmati hubungan sing kuat sing digawe ing paseduluran kanggo wolung taun sadurunge nemtokake kanggo dasi simpul kasebut. Ing ngisor iki foto Joachim Low sing luwih enom lan tresna marang urip, Daniela.

Foto muda Joachim Low lan Daniela Loew

Joachim Low Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Joachim Low asalé saka kulawarga sing duwé pangunggahan ing Jerman. Thanks kanggo Joachim Low sing diterangake minangka putra sing misuwur marang kulawargane. Kutha Schönau, Jerman dikenal minangka panggonan sing dadi pelatih Jerman sing sukses, Joachim teka. Sampeyan kepengin ngerti kutha Schönau nalika ndeleng papan reklame gedhe (digambar ngisor) kanthi potret pelatih jawara donya adorning ing lawang. Nalika sampeyan ngetik kutha Schönau sing ayu, sampeyan bakal langsung ngerti kulawarga Low lan sanak keluarga Low ana ing kono.

Sekilas saka Joachim Low's Town Town

Sedulur-seduluré lan ibuné isih urip ing kampung halamané. Kulawargane sesambetan sanalika bapak pungkasane isih tetep "Kaya pitch lan brimstone". Ing ngisor iki foto kulawarga ing upacara kewarganegaraan kang diwenehake marang priya, Joachim Low.

Joachim Low's Family

Joachim Low Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Fakta Pribadi Pribadi

Joachim Low Facts Pribadi

Joachim Low nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Joachim Low minangka progresif, asli, merdika lan kemanusiaan.

Kelemahane: Joachim Low drive tanpa pamrih lan bisa mbukak ekspresi emosional. Luwih kaya mangkono, dheweke bisa dadi temperamental nalika didadekake tembok.

Apa sing disenengi Joachim Low: Duwe seneng karo kanca-kanca, ngewangi wong liya, onomatopia kanggo nimbulaké lan nduwe obrolan intelektual karo para pemain.

Apa Joachim Low dislikes: Dheweke ora seneng janjine, dheweke kesengsem tanpa Daniela, garwane sing apik banget, kahanan sing mbingungake, lan wong sing ora setuju karo filosofine para pemain.

Ing ringkesan, Joachim minangka eksentrik lan energik. Dheweke dadi pemikir jero lan tokoh intelektual. Dheweke bisa ngatur pamaen tanpa prasangka lan bisa gampang adaptasi karo energi sing ngubengi turnamen dheweke njupuk tim.

Joachim Low Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Isu Pemandu

Bebener kang nyata ana ing Joachim Low lan Driving dheweke

Joachim Low wis entuk masalah gedhe karo nyopir. Dheweke tau dilarang nyopir nganti nem sasi kanggo ngetokake akeh poin. Dheweke kerep disalahke kanggo nyopir cepet banget. Pidana iki uga ngluwihi wates Jerman. Contone, pelatih Jerman ora drive ing Brasil sajrone Piala Dunia 2014 ing Brasil. Miturut koran Jerman Die Welt, Joachim kerep kejiret kanthi cepet lan nggunakake ponsel ing roda.

General manager Jerman lan kanca Low, Oliver Bierhoff digambarake ing ngisor iki kanthi joked yen dheweke bakal "Dhiskusi karo sponsor Mercedes-Benz kanggo ndeleng yen dheweke bisa nyedhiyakake mobil karo limiter kacepetan".

Joachim Low Facts Pribadi

Joachim Low Childhood Story Plus Untold Biography Facts -TheTruth Behind his Hair

Bebener ana ing Wig JoachimLow

Sawise suwe, ana desas-desus ing Jerman yen Joachim Low sing rambuté ireng minangka rambut palsu, nanging nalika wawancara karo Die Welt, Loew dianggep minangka desas-desus "Sampah". Kanggo mbusak pikirane sing mbales, dheweke uga menehi wartawan kanggo ngrampungake rambute.

Malah ana grup facebook sing dedikasi kanggo kunci ireng alus Joachim Low, kanthi judul "Carane apik tenan rambut Joachim Loew?" Wektu iki, Low ora tau ngandelake manawa dheweke bisa njaga rambute sampurna. LifeBogger mung bisa ndhetèksi yèn dhèwèké gawé deh utawa pewarna kasebut sacara reguler.

TUTUP: Thanks kanggo maca Story Joachim Low Childhood lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene