Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi Fakta

3
11911
Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi Fakta

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Zidane Jerman'. Crita Usia Mesut Ozil lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti babagan catetan bantuan Mesut Ozil lan kemampuan kanggo muter nanging sawetara nganggep urip ing njaba lapangan sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: Awal urip

Mesut Özil lair ing Oktober 15, 1988, ing Gelsenkirchen, Jerman kanggo Mustafa Özil (bapak) lan Gulizar Özil (ibu). Dhèwèké lair dadi anak sing pungkasan ing umur patang anak. Luwih penting, dheweke lair minangka Muslim asal Turki. Ing wekdal punika, piyambakipun minangka Muslim Jerman Turk ingkang tuwanipun pendatang. Wong tuwa Mesut dadi wong tuwa lan laut saka Turki menyang Jerman kanggo entuk urip sing luwih apik ing kawasan industri Ruhr Jerman.

Mesut Ozil wiwit urip minangka anak saka omah sing rada miskin. Dheweke lair sajrone wektu nyuda industri Jerman ing ngendi tingkat pengangguran kanggo migran luwih saka 70%. Wong tuwané banjur berjuang merga saka siji proyek sing mbayar dhuwit kanggo wong liya kanggo ngindhari kulawarga. Lingkungan migran dheweke ditondoi dening mobilitas sosial sing diwatesi lan pirang-pirang blok apartemen ditinggalake minangka indikasi kemiskinan.

Senadyan tantangan kasebut, Mesut ditemtokake kanggo nggayuh. Kabeh barang sing ditumpangi tangane banjur bubar .. Wiwit saka akademisi dheweke ngupaya bisa main bola. Secara harfiah, Mesut migunakake bal-balan minangka rute mlayu saka mlarat.

Katresnan kanggo bal-balan diwiwiti nalika dheweke wiwit muter ing papan dolanan favorit dheweke ing omah. Mesut Ozil minangka salah sawijiné pemain bal. Nalika dicoba, dheweke bakal njupuk omah lan turu ing amben. Dheweke uga ngenteni wektu akeh nonton kakange dheweke nglakokake dribbles kanggo dheweke.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi Fakta
Foto Seksi Mesut Ozil

Tuwuh, dheweke njupuk pandhuan kendharaan bal-balan saka kulawargane Mutlu sing mung tresna marang bal-balan kanggo nyenengake dolanan. Mutlu ora tau percaya marang status migran dheweke bisa nggawe bal-balan. Ing sawayah-wayah, lingkungan imigrasi Mesut Ozil (pinggiran pinggir kutha watara pedunung 16,000) ora katon minangka papan kanggo pemain bal-balan.

Tekad kanggo sukses wis nyebabake kisah sukses sing ndadekake inspirasi bangsa Jerman. Dheweke dianggep minangka pemain nasional pisanan saka latar mburi imigran sing wis ndadekake internasional.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: Mulai Sepak Bola

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi FaktaMesut Ozil mutusake kanggo menehi sepak bola kanthi cepet sawise dheweke ngati-ati. Piyambakipun miwiti kanthi melu bal-balan ing sekolahipun kanthi ngembangaken kemampuan bal-balan sesarengan kaliyan kanca-kanca ing "Monkey Cage," (sepur lokal sing dikelilingi pager) dumunung ing tetanggan migran.

Iku 'monyet sangkar' sing ngasilake radar Ozil sing pisanan dikembangake. Iki kedadeyan ing distrik Bismarck Jerman ing Gelsenkirchen. Mesut Ozil bakal ana ing lapangan 'saben dina manawa dadi srengenge, salju utawa udan', miturut Mutlu.

Pengalaman ditampa saka "Sepakbola Monkey Cage" tambah kesempatan kanggo nyoba kanggo sukses kanggo tim sing luwih gedhe ing lingkungan tetanggan. Pisanan, piyambakipun dipuntampi sacara resmi dados tim bal-balan utami sekolahipun.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi Fakta

Mesut ngembang saka tingkat pemuda nganti dewasa sing nuduhaké tingkat bal-balan. Sekolah menengah sing paling gedhe ing Jerman kanthi luwih saka murid 1,400. Dheweke banget disenengi lan isih milih kanggo makili sekolah.

Joachen Herrmann, wakil kepala sekolah menengah ing Ozil, nggambarake pikaresepane bocah enom karo bal-balan minangka 'sethitik autistik', nambah: 'Aku tansah ngraosake dheweke malah njupuk bola menyang amben.'

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi Fakta

Saka jendhela ruang kelas, Ozil bisa ndeleng Veltins-Arena, stadion rumah Schalke. Para bocah ngalamun wis duwe alasan kanggo ngendhegake atine. Minangka bakat precocious, sekolah kasebut nduweni hubungan erat karo sisih Bundesliga.

Siswa Ozil kaget banget karo bal-balan. Senajan mangkono, dheweke uga cerdas ing sekolah. Manuel Neuer, kiper Bayern Munich uga ing sekolah. Piyambakipun sawetawis taun ing nginggil Ozil, nalika Julian Draxler langkung asor. Benedikt Howedes lan Joel Matip uga lulusan sekolah. Sekolah kasebut diterusake babagan istilah bal-balan. Dheweke duwe akeh latihan, tiga sesi ing esuke, telung sore lan kaping lima ing akhir minggu.

Ozil dikenal minangka mahasiswa sing diselehake nanging ing latihan lan ing dina pertandingan pribadine diganti. 'Nalika aku weruh Mesut sepisanan, aku kudu mriksa umuré,' ngandika Krabbe, guru sekolah. 'dheweke cilik, tenang, introverted saka lapangan. Nanging ing lapangan bal-balan, dheweke yaiku pemain ekstrovert, pemain paling gedhe. Panjenenganipun puffs metu dodo kanggo efek. "Dheweke dadi bintang saka tim kita." '

Iku ana ing College Gelsenkirchen sing diakoni Ozil dheweke bakal sukses liwat bal-balan. Dheweke akeh masalah pribadine nalika dheweke mulai akeh pangenalan. Dheweke dikenal minangka bocah sing isin banget saka lapangan.

Gurune banjur nyelehake "Mesut ora dadi murid sing bisa ngadhepi wong akeh. Dheweke tansah isin banget. Nanging yen sampeyan ndeleng dheweke ing lapangan, dheweke ana wong liya, amarga dheweke mbledhos. Menehi wong werni, lan dheweke bakal dadi wong liya. "

'Dheweke mung sethithik banget nanging bisa njupuk meter 25, mlaku kanthi cepet lan ngetokake saben kontes kanggo bal " ngandika pelatih sekolah Ralf Maraun. Dheweke terus ... 'Dheweke minangka pemain bal-balan sing bener. Aku elinga yen kita menang gol 12 game menyang nol. Mesut mencetak 10. Pelatih tim liyane njupuk kula aside lan ngandika, "Next time, monggo ninggalake bocah migran neng omah"'.

Ing College, bocah migran saka Bismarck dadi pemain bal sing paling populer. Ora suwe sadurunge dheweke entuk gelar bal-balan Jerman kanggo sekolah ing ngendi dheweke entuk ID. Iki nduweni kemampuan kanggo melu ing kompetisi sing luwih gedhe.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi Fakta

Mesut nyedhiyakake kabeh wektu kanggo nyusoni ambisi urip. Sasampunipun nggantosaken, piyambakipun nindakaken satunggiling tiyang ingkang saé remen dhateng piyambakipun dumugi tanggal. Iku; bareng sukses karo wong sing dikasihi.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: Urip Keluarga

Kulawarga Mesut Ozil mulai urip ing distrik Bismarck, Jerman. Iki minangka tetanggan ing Jerman sing didol mayoritas migran Turki.

Kulawargane pindhah saka Turki menyang Jerman kanggo dadi buruh ing taun 1967. Swara taun, padha urip ing kemiskinan. Iku Mesut sing nggunakake bal-balan kanggo ngganti nasibe saka kulawarga. Dheweke mung siji migran Turki sing ndadekake keluargane nduwe kenaikan saka kemiskinan kanggo kasugihan sing ora bisa ditemokake.

WULANG: Mustafa Özil minangka bapak Ozil. Panjenengané minangka migran Turki generasi kapindho sing pindhah menyang Jerman karo bapakné nalika umuré 6.

Sadurunge nglakokake tugas sawise putrane digawe ing bal-balan, dheweke sadurunge dadi pekerja logam. Dheweke wiwit metu minangka prodhuk (pitik) nalika isih enom.

Mesut Ozil ngijini bapake Mustafa dadi manajer sawise digawe ing bal-balan. Ancas kasebut nggawe dheweke lali babagan tugas lawas lan fokus ing bisnis sepakbola. Dheweke wis nggawe dhuwit sing luar biasa saka karir putrané.

MOTHER: Ibu Gulizar Özil minangka ibu Mesut Ozil. Dheweke wiwit dadi bojo omah sing tanggung jawab utamané kanggo nyuda anak-anake. Dheweke wis diterangake minangka ibune migran sing tuwa dening pasangan dheweke sing bebarengan karo dheweke ing lingkungan migran ing Jerman. A ibu / anak lanang sing kuwat ana ing antarané Mesut lan Gulizar.

SIBLINGS: Mesut Ozil duwe telu sedulur; yaiku Mutlu Özil, Nese Özil lan Dugyu Özil.

Kakange, Mutlu Ozil. Dheweke tau dadi pemain bal-balan sing main bal-balan ora ngetutake karir nanging nghibur wong-wong sing kepengin nontonake keterampilan mesmerizing. Dheweke duwe kesempatan kanggo nyurung karire nanging ora tau percaya migran Turki bakal nggawe bal-balan. Dina iki, dheweke dikreditake kanggo Mesut Ozil kanggo dadi bintang. Mesut sinau sepak bola saka dheweke. Keahlian dribbling, passing, lan muter nggawe kabeh asal saka Mutlu.

Mesut Ozil duwe loro sadulur wadon yaiku: Nese Ozil (tengen) lan Dugyu Ozil (Ngiwa). Padha duwe daya tarik amarga Mesut Özil. Nese (adoh tengen) tartamtu wis sepisanan digambarake minangka klon Mesut. Kowe, adhine Dugyu sing luwih cedhak lan luwih cedhak. Dhèwèké bakal dadi dhukungan finansial kanggo para sadhèrèk sing apik banget. Dina iki, impen-impen sing dawa urip wis ketemu.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: Hubungan urip

Kaping pisanan, Mesut Ozil nggawe urip rumit. Dheweke nemokake dhewe sing paling disenengi para wanita non muslim sing ora pengin ngowahi agama, saengga ngarahake pemisahan.

Wiwit mateni, Mesut Ozil tau dadi Anna Maria, sing model Jerman lan sadurunge nikah karo pamain bal-balan Finlandia, Pekka Lagerblom.

Sawise dipateni karo Ozil, dheweke saiki dadi rapper Jerman bernama Bushido.

Mesut uga tanggal karo Aida Yespica, permaisuri ratu cantik sing dadi Miss Venezuela ing 2002.

Ozil wiwit bertahta Mandy Capristo, penyanyi kanthi profesi, saka 2013 nanging hubungane rampung ing 2014 sawise dilapurake yen dheweke wis ndeleng wanita liyane.

Dheweké kondhang karo hubungan karo mantan pacar lan penyanyi kondhang Mandy Capristo. Uni rezim dimulai ing November, 2015. Sawisé pamisahan kasebut, dhèwèké nyadari yèn dhèwèké wis temenan lan banjur bali bebarengan.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: Podo karo Rama

Mustafa (bapaké Ozil) dikenal kanthi keterampilan. Dheweke dadi agen putra ing Juli 2011. Mustafa bubar mbatalake peran kasebut sawisé keputusan Ozil kanggo milih Mutlu adhine. Iki weruh awal ketegangan antarane bapak lan putrane. Mustafa ngaku pacar Mesut Mandy Capristo tanggung jawab banget marang putusane putrane kanggo mbuang dheweke minangka agen.

Iki nyebabake akeh sing weruh minangka gawe kaget. Bapakné, Mustafa banjur njaluk sumpah marang putrané sawise dipecat.

Miturut laporan; 'Mustafa Ozil ora bisa gampang ditangani. Dheweke fokus banget marang Mesut lan ngerti dheweke duwe bakat gedhe. Dheweke lunga menyang saben latihan, saben pertandhingan. Iku dadi pusat uripé sawisé nempuh tambang logam sing sithik-sithik dhuwité kanggo ngetutaké kariré anaké. '

Bapakne metu saka frustasi sing ditinggal metu njupuk perusahaan pemasaran Mesut Ozil menyang pengadilan. Panjenenganipun nuntut ganti rugi 495,000 ing mundhut. Mesut Ozil durung ngucap marang bapakne amarga tindakane. Hubungane bapak lan putra sing dianggep kuat banget ditumpes dening perang hukum.

Sawise ngetokake panjaluke, pengacara Mesut Ozil uga njaluk bali menyang 800,000 yen bapake njupuk saka putrane ora ana apa-apa. Kasus iki pungkasanipun ditetepake ing njaba pengadilan. Masalah iki entuk wong tuwa Mesut Ozil dipisahake karo ibune sawise arah putra.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: A Muslim Serius Nanging ...

Mesut Ozil minangka Muslim. Utamane, dheweke yaiku Muslim sing saleh, sing maca Al-Quran sadurunge saben pertandhingan sing diputer. Ngomong-ngomong karo saben dina, "Der Tagesspiegel", Mesut, "Aku tansah maca saka Quran sadurunge aku metu (ing lapangan). Iki pancene mbantu aku tetep fokus. Aku ndedonga lan kanca-kanca kabeh ngerti yen dheweke ora bisa ngomong karo aku sajrone shalat. "

Senadyan dadi Muslim, Mesut Ozil nemokake angel kanggo cepet ing mangsa panas. Iki amarga dheweke dadi pemain bal-balan.

Menapa malih, piyambakipun nyerat ayat-ayat saking Al Qur'an nalika lagu kebangsaan Jerman. Iki amarga dheweke ora bisa nyanyi lagu kebangsaan.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: Ditampilake Catur minangka Anak

Mesut Ozil ngerti carane main catur nalika berkembang ing lingkungan migran Gelsenkirchen, Jerman. Kaya sepakbola, dheweke uga diadaptasi karo Chess nalika isih cilik.

Dheweke dadi anggota tim bal-balan lan klub catur. Mesut uga kasengsem matématika ing sekolah. Dhèwèké kanggo Catur lan Matématika nduwèni dalan kanggo pemikiran lan dolanan lokal ing babagan play.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: pati

Akeh pembuangan wis takon pitakonan; Apa Mesut Özil IMMORTAL ?. Kathah pembuangan wis ngalami kacepetan liwat pasuryan Arsenal nganti kasil pungkasan F1, Enzo Ferrari.

Malah wong-wong iku mikir Mesut Özil minangka reinkarnasi Enzo Ferrari. Pengemudi dan pengusaha motor Italia tewas pada 14 August, 1988 - memberikan cukup waktu untuk proses reinkarnasi yang terjadi sebelum Özil dilahirkan pada 15 October, 1988. Téori iki wis didhukung ing ajaran Buddha lan Taoisme, sing nyatakaké jiwa manungsa nilar anak lanang lan diwiwiti sawisé tilar donyané. Iki minangka alesan kenapa akeh wong New Age percaya yèn Enzo Ferrari, pendiri Ferrari, reinkarnasi minangka Mesut Ozil.

Teori reinkarnasi lan wektu ngenani celebs ora ana sing anyar.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: Dheweke ora Manungsa

Bantuan dheweke ora ana wates. Mulane akeh sing pracaya iku ora manungsa. Mesut Ozil weruh manawa wong bisa nemokake angel. Gambar ing ngisor iki mbuktikake.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: charity

Mesut uga misuwur amarga mbangun pikiran filantropi sing nyumbang dhuwit akeh marang organisasi amal. Dheweke nyumbangake kabeh hadiah dhuwit Piala Donya 2014 (kira-kira USD 5, 00, 000) marang perawatan bocah kira-kira 23 Brasil.

Perawatan bedah lan medis kasebut sukses. Dheweke nindakake iki minangka tanda terima kasih marang keramahan wong Brazil. Iki minangka bagéan saka proyek BigShoe. Proyèk iki rampung kanthi tuku sepatu minangka hadiah kanggo salah sawijining bocah sing dianggep Brasil sing kedadeyan dadi pemain bal-balan sing bakal teka.
Ing Mei saka 2016, Mesut uga ngunjungi kemah pengungsi Zaatari ing Yordania lan ditandatangani autograf kanggo para penggemar sing nyatakake babagan 80,000 sing ngungsi pengungsi Suriah.

Dheweke ngurus anak-anak sing terlantar minangka akibat saka perang sipil wong Siria. Özil maring kamp kasebut uga main bebarengan karo bocah-bocah, mlebu tandha tangan lan ngetok balutan bal-balan.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi:About His Eyes

Yen sampeyan ndeleng gambar mata Mesut Özil, sampeyan bisa uga gambar gambar saka wong sing nandhang penyakit Graves (aka penyakit mata tiroid). Nanging dheweke ora nandhang kondisi apa wae.

Telu poin sing nggawe kita mikir Özil ora ngalami penyakit Graves yaiku:

Kaping pisanan, mripate ora ana tandha saka abang utawa gejala liyanekhas kanggo kondisi kasebut.

Kapindho, penyakit Graves iku sawijining kondisi ing ngendi efek fisik asring teka lan mbukak, utawa ngalami keruwetan. Mata Özil tetep konsisten.

Akhire, kondisi kaya penyakit Graves bakal duwe efek sisih kaya sesambungan, nyeri lan nyeri, utawa mlarat. Iki bakal dadi atlit profesional sing muter ing tingkat paling dhuwur sing ora mungkin.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi:Buku-bukune

Buku sing wis ditrapake kanggo dheweke. Punika judul "Mesut Özil Superstar". Iki ditindakake dening penggemar sing ngeyel sing ngucapake jenenge tetep anonim.

Mesut tresna lan dikontrak dheweke kanggo nulis liyane saka wong sing nduweni slug 'Gunning for Greatness'.

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi Fakta

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi: Daftar Penguji lan Prestasi

Fakta Cerita Mesut Ozil Plus Untold Biografi Fakta(1) Bareng karo Arsenal FC, dheweke menangake FA CUP kaping telu (2013-14, 2014-15, 2016-17) lan Komunitas Komunitas Shield ing 2014,2015 lan 2017.

(2) Karo Real Madrid, dheweke wis menangake La Liga (2011-12), Copa del Rey (2010-11) lan Supercopa de España ing 2012.

(3) Kanthi Werder Bremen, dhèwèké menangaké DFB-Pokal (2008-09).

(4) Karo Jerman, dheweke wis menangaké Piala Donya FIFA (2014) lan UEFA European Under-21 Championship (2009).

OTHER AWARDS INCLUDES

  • 2009-2010 Bundesliga Top Bantuan
  • Bantuan Piala Donya FIFA 2010
  • Penghargaan Pemain Jerman 2011, 2012, 2013 lan 2015
  • 2010 FIFA World Cup Man of the Match (vs Ghana)
  • 2010-2011 UEFA Champions League Top Bantuan kanggo Jose Mourinho lan Real Madrid
  • 2011-2012 La Liga Top Bantuan kanggo JOse Mourinho lan Real Madrid
  • 2015-2016 Premier League Top Bantuan kanggo Arsene Wenger lan Asernal
  • 2015-2016 Pemain saka mangsa dening Arsenal
  • 2012 UEFA Pemain Terbaik ing Eropa Award (panggonan 10th)
Loading ...

KOMUNITAS 3

  1. Sampeyan swara kaya penggemar over-grazed. Kejabi, dheweke wis tau pacaran karo Amine Gulse saiki, nanging sejatine dheweke dadi hubby.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene