Kisah Kanak-kanak Leon Bailey Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Leon Bailey Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Leon Bailey kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Anak, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi

Singkate, iki Crita Urip saka pemain bal-balan Jamaika. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, kita wis nyiapake wektu wiwitan dadi diwasa - ringkesan Bio Leon Bailey sing sampurna.

Kaya Raheem Sterling - jaman mbiyen - dheweke minangka salah sawijining pemain bal-balan enom sing paling akeh ngobrol ing Eropa. Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan Leon Bailey munggah saka Kingston nganti Leverkusen. Kita njupuk Crita Urip lan tanpa wektu suwene, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Leon Bailey:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan 'Chippy'. Leon Patrick Bailey Butler lair tanggal 9 Agustus 1997 ing Kingston City, Jamaika. Wong Jamaika lair saka bapak sing ora dikenal, ibune padha, lan duwe bapak angkat - Craig Butler.

Ketemu bapak angkat Leon Bailey, Craig Butler lan ibune.
Ketemu bapak angkat Leon Bailey, Craig Butler lan ibune.

Akeh-Up:

Leon Bailey nginep pirang-pirang taun ing Cassava Piece, sawijining wilayah sing dianggep minangka salah sawijining lingkungan sing paling ganas ing Kingston, Jamaika. Nalika jaman semana, Kemiskinan dadi raja sing paling dhuwur, lan bocah-bocah kaya Bailey gampang dadi pedagang obat-obatan.

Untunge, bal-balan nawakake dheweke uwal saka debauchery sing nyebar. Leon Bailey seneng banget karo olahraga kasebut lan ora peduli karo apa-apa, kalebu keluwen. Dheweke ora nate kepingin panganan ibune angger ana bal ing sikile. Miturut dheweke:

"Bal-balan milih aku. Wiwit aku lair, kabeh sing dakkarepake yaiku nendhang kabeh - apa wae sing sampeyan lebokake ing ngarepku.

Aku mesthi ngandhani wong-wong yen aku wiwit ana ing weteng ibu amarga aku wiwit metu, aku wis nendhang kabeh. ”

Latar Belakang Kulawarga Leon Bailey:

Crita urip pemain bal-balan minangka salah sawijining conto babagan kisah babagan kekayaan. Amarga wong tuwane miskin, Leon nandhang kekurangan nalika isih bocah lan enom. Sejatine, kekarepan lan ora bakal nyerah mentalitas sing terus maju. Dheweke tau ngelingi:

"Nalika dakeling-eling uripku ing Cassava Piece, iku ora gampang, nanging uga ora apik. Wilayah sing miskin, nanging aku dadi wong sing ora dakkira bakal dadi.

Aku pancen pinter ing dalan. Aku bisa ngerti urip ing macem-macem aspek lan aku matur nuwun banget amarga bisa ngalami lingkungan kaya ngono. ”

Leon Bailey Kulawarga Asal:

Kita ngerti manawa dheweke minangka warga negara Jamaika. Nanging, oyot kasebut ngluwihi Karibia. Apike, riset kita nuduhake manawa dheweke duwe keturunan kulawarga Inggris, pangembangan sing nuduhake dheweke bisa biracial.

Leon Bailey enom dibesarkan ing lingkungan Kingston ing Jamaika.
Leon Bailey enom dibesarkan ing lingkungan Kingston ing Jamaika.

Kepiye Sepak Bola Karir diwiwiti kanggo Leon Bailey:

Nalika Bailey umur enem taun, dheweke gabung karo Akademi All-Star Phoenix ing Kingston. Akademi iki diduweni lan dikelola dening Craig Butler, wong sing mengko bakal dadi bapak Adoptive Bailey.

Sanajan enom, Bailey serius babagan sepak bola lan ngerti apa sing dikarepake. Wong sing ngerti dheweke - adoh karo wong tuwane - bakal nyekseni rong kasunyatan. Kaping pisanan, drivee ora liya lan sing nomer loro, visine katon jernih.

Foto kanak-kanak saka bakat bal-balan sing luar biasa nalika isih ana ing akademi Phoenix.
Foto kanak-kanak saka bakat bal-balan sing luar biasa nalika isih ana ing akademi Phoenix.

Sepak Bola Karir Awal:

Amarga drive bocah kasebut, bapake angkat, Craig, dadi wani njaluk dheweke diadili ing Eropa. Bailey ora kesusu dhewe ing perjalanan. Dheweke lunga karo rong sadulur liyane sing kalebu Kyle Butler (putra biologis Craig) lan Kevaughn Atkinson (bocah angkat liyane).

Nalika tekan Eropa, lagi musim salju, kahanan cuaca sing asing karo dheweke lan sedulur-sedulure. Nanging, Kevaughn, Kyle lan Bailey adaptasi. Nalika dheweke ndhaptar bocah enom ing klub Austria Liefering, Kevaughn Atkinson ndaftar ing USK Anif. Kyle Butler uga mapan karo pihak Austria.

Ketemu Leon lan karo sedulur-sedulure ing Eropa.
Ketemu Leon lan karo sedulur-sedulure ing Eropa.

Biografi Leon Bailey - Crita Dalan Kanggo Fame:

Kacepetan kasebut ora nyathet bathi sing progresif ing Liefering amarga aturan FIFA nglarang mlebu pemain non-UE ing umur 18 taun. Mula, dheweke pindhah menyang sisih Slowakia AS Trencin, ing kana dheweke njaga aspirasi bal-balane nganti 18 taun ing taun 2015.

Apa sampeyan ndeleng foto yongster iki nalika ana ing AS Trencin.
Apa sampeyan ndeleng foto bocah enom kasebut nalika ana ing AS Trencin?

Ing taun kasebut dheweke mlebu klub Genk Belgia lan debut debut paling dhuwur. Ing pungkasan kampanye prawan ing 2015/16, dheweke wis dadi pahlawan kultus sawise entuk salah sawijining target Genk sing paling penting ing taun kalender.

Biografi Leon Bailey - Crita Kanggo Nggawe Fame:

Bersenjata karo rekam trek sing apik banget lan umur enom, Bailey dadi radar ing pirang-pirang klub gedhe. Nanging, dheweke gabung karo Bayer Leverkusen amarga duwe titik alus kanggo para penyerang enom sing seneng Kai Havertz.

Nalika gabung karo Bayer Leverkusen ing 2017.
Nalika gabung karo Bayer Leverkusen ing 2017.

Sawise mapan ing lingkungan sing anyar, 'Chippy' alon-alon nemokake sikile ing BayArena. Terobosan dheweke teka ing taun bal-balan 2017/18 nalika ndhaptar enem assist lan sangang gol kanggo mbantu Die Werkelf ngrampungake nomer lima lan lolos menyang Liga Europa.

Sajrone Leon tetep dadi bagean aktif ing tim, mula ana ora ana watesan kanggo Bayer Leverkusen. Kabeh amarga kreativitas cepet sing disuntikake, liyane sing diarani sejarah.

Sapa sing Dadi Pacaran Leon Bailey?

Chippy lagi gandrung. Ora mung karo game, nanging uga pacar lan garwane. Jenengé Stephanie Hope. Ora angel nemokake pacare amarga Bailey asring nggawa dheweke menehi wengi lan preinan. Kanthi acara kasebut, dheweke kanthi subyek ngumumake yen kepengin entuk kecantikan ing wektu sing suwe.

Leon Bailey karo pacare Stephanie Hope.
Leon Bailey karo pacare Stephanie Hope.

Apa sampeyan ngerti?… Stephanie Hope ora mung pacar nanging ibu kanggo putrane Bailey, Leo Cristiano. Aja kesusu, Bailey ora ngarani putrane Lionel Messi lan Cristiano Ronaldo. "Leo" asale saka Leon lan "Cristiano" ditambah amarga bailey mikir yen sajak apik karo "Leo".

Leon Bailey nglampahi wektu kanthi kualitas karo Leo Cristiano.
Leon Bailey nglampahi wektu kanthi kualitas karo Leo Cristiano.

Urip Kulawarga Leon Bailey:

Apa sampeyan bisa menehi jeneng jenius bal-balan sing ora duwe unit nuklir kanggo wong sing luwih peduli karo dheweke tinimbang wong liya? Ora, mesthi. Kabeh kulawarga, lan Jamacian dudu pengecualian. Kita nyritakake babagan wong tuwa lan sedulur Leon Bailey. Uga, kita bakal menehi kasunyatan babagan sedulur Bailey sing kasedhiya ing kene.

Babagan Rama Adoptif Leon Bailey:

Maneh, ora ana cathetan bapak biologis dribbler Teknis. Ing cathetan iki, siji-sijine tokoh bapak ing uripe yaiku bapak angkat - Craig Butler. Dheweke dadi pendiri Phoenix All-Star Academy ing Kingston, Jamiaca.

Foto langka Leon Bailey karo bapak angkat
Foto langka Leon Bailey karo bapak angkat, Craig Butler.

Craig Butler wis ngorbanake akeh perkara kanggo mesthekake yen Bailey lan sedulur angkat Kyle Butler (putra biologis Craig) lan Kevaughn Atkinson dadi sukses ing urip. Sanajan ora bisa ditindakake kaya sing direncanakake, kekuwatan Craig menehi inspirasi kanggo bocah-bocah kasebut kanggo ngreksa lan pungkasane bisa ngalahake kasusahan.

Babagan Ibu Leon Bailey:

Ibu Speedter ndhukung lan maha. Sing nerangake kenapa Bailey terus-terusan ngupayakake dheweke menehi plancongan sing apik. Kacepetan ngerti yen ora bisa males ibune kabeh. Nanging, dheweke kepengin nglakoni.

Leon Bailey plancongan karo ibune.
Leon Bailey plancongan karo ibune.

Babagan Sedulur Leon Bailey:

Wong sing lair ing Jamaika mung duwe sedulur angkat. Sadurunge, kita nyebut jenenge Kyle lan Atkinson. Dheweke setya setya karo siji liyane lan nuduhake ikatan sing kuat. Ora ana cathetan sedulure biologis.

Babagan sederek Leon Bailey:

Kecepatan dribbler duwe simbah-simbah Inggris. Ora jelas babagan tuwane Leon Bailey sing ngaku duwe keturunan Inggris. Uga ana kasap ing jebule identitas paman, lik, sedulur, ponakan lan ponakan.

Urip Pribadi Leon Bailey:

Sapa Chippy ora bisa dadi dribbler Teknis sing nulungi Leverkusen nembak ing ndhuwur meja? Pisanan lan paling penting, Biografi kita ngomong babagan dheweke minangka individu sing ceria, kerja keras lan sithik sing trampil ngimbangi karir kanthi nyenengake.

Dheweke ora nolak awake dhewe kemewahan plancongan.
Dheweke ora nolak awake dhewe kemewahan plancongan.

Pemain Bal-balan seneng pesta lan santai ing banyu. Uga, dheweke pancen hebat banget tampil ing acara kasebut. Kajaba iku, dheweke ora lali mbuwang wektu sing apik karo kulawarga, utamane anake.

Gaya Hidup Leon Bailey:

Ayo dirembug babagan kepiye carane ngasilake lan ngentekake dhuwit. Kanggo miwiti, dheweke entuk gaji mingguan € 75,000. Uga, bathi regane isih ana ing € 2.3 yuta (prakiraan 2020).

Kanthi bayaran saben wulan sing signifikan, Bailey ora nolak kesenengane urip. Apa sampeyan ndeleng mobil ing garasi omahe sing larang? Dheweke spektakuler. Dheweke ora mangu-mangu nglakoni gaya urip sing diidham-idhamake bal-balan enom.

Deleng winger metu saka mobil super eksotis.
Lah pemain sayap metu saka mobil super eksotis.

Fakta Babagan Leon Bailey:

Kanggo mbungkus artikel iki ing crita lan biografi kanak-kanak, ing ngisor iki ana sejatine kasunyatane.

Fact #1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

PENGHASILAN / TENURPangentukan ing Euro (€).
Saben Taun:€ 3,900,000
Saben sasi:€ 325,000
Saben Minggu:€ 75,000
Saben dina:€ 10,714
Saben Jam:€ 446.
Saben Menit:€ 7.43
Saben Detik:€ 0.12

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Leon Bailey Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Fact #2 - Babagan Jenengane:

Apa sampeyan kepengin weruh kenapa pemain sayap kasebut diarani Chippy? Bapake menehi julukan amarga dheweke katon kaya paraga Alvin saka film Chipmunks. Apike, mung kulawarga lan kanca sing cedhak dheweke sing ngarani julukan kasebut.

Fact #3 - Rating FIFA 2020:

Kaya Alassane Plea, Leon ngalami rating sing kurang apik - prestasi sing ora cocog kanggo kekuwatan sing apik Bundesliga. Potensi 85 taun dheweke cukup adil kanggo pemain sayap sing apik ing sikil loro, cepet, trampil, ora kuwat. Kita yakin 84/90 bakal nggambarake kasunyatan saiki babagan kapabilitas sing luar biasa.

Rada adil nanging bisa digawe luwih apik.
Rada adil, nanging bisa luwih apik.

Fact #4 - Agama:

Bailey ora duwe petunjuk babagan agamane. Dheweke ora nyebrang awake dhewe nalika mlebu ing lapangan lan ora katon ngucapake donga. Nanging, ana kemungkinan wong tuwa Leon Bailey sing Kristen, utamane nalika dheweke ngarani putrane Cristiano.

Fact #5 - Persahabatan karo Usain Bolt:

Chippy lan Usain Bolt kalorone wong Jamaika. Kajaba iku, kaloro atlit wis cedhak, lan Bailey ora nate ngelingi manawa dhukungan saka mantan pelari kasebut. Kalorone minangka atlit paling apik sing muncul ing pulau Karibia.

"Aku bakal ujar manawa kita pancen cedhak banget. Usain Bolt mesthi ana ing kana kanggo aku. Uga, Dheweke wis mulang akeh pelajaran urip. Bolt pancen apikan banget lan seneng bisa nikmati. ”

Pemain Bal-balan bebarengan karo sprinter sing menang medali, Usain Bolt.
Pemain Bal-balan bebarengan karo sprinter sing menang medali, Usain Bolt.

Cathetan End:

Matur nuwun kanggo maca informasi babagan crita lan biografi kanak-kanak Leon Bailey. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan pracaya manawa ketekunan minangka kunci kemenangan kanggo ngrampungake kasusahan. Kaya Bailey ora nate nyerah kanggo karir ganti dheweke sing mbuwang 6 negara.

Saiki kita kudu muji tuwane gelandang. Iki kalebu bapak angkaté Craig Butler, sedulur-seduluré lan anggota kulawarga liya kanggo dhukungan kanggo karir liwat tembung lan tumindak.

Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kami utawa tinggalake komentar ing ngisor iki babagan pikirane babagan wong Jamaika.

Wiki Leon Bailey:

Kanggo ngilangi napsu crita urip sampeyan, kita wis ngringkes Biografi ing tabel.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Pepak:Leon Patrick Bailey Butler.
Nama Pangguna:"Chippy."
Age:23 taun lan 6 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 9 Agustus 1997.
Papan Lair:Kingston City ing Jamaika.
Dhuwur ing Kaki:5 Kaki, 8 Inci.
Dhuwur ing Cm:178 CM.
Muter Posisi:Winger.
Wong tuwa:Craig Butler (bapak angkat).
Sandhangan:Kyle lan Atkinson (sedulur angkat).
Pacar:Stephanie Pangarep-arep.
Zodiak:Leo.
Hobi:Partai lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca.
Net Worth:€ 2.3 yuta (perkiraan 2020).

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar