Kisah Kanak-kanak Jack Harrison Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Jack Harrison Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Jack Harrison kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwa, Kulawarga, Pacar / Garwane, Mobil, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Kanthi tembung liyane, kita menehi Crita Urip ringkes saka Jack Harrison wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu, priksa ringkesan Bio ing gambar.

Matur nuwun, kemitraan mogok Jack Harrison sing kuat karo Patrick Bamford ing musim EPL 2020/2021 ndadekake para penggemar seneng banget. Saiki sapa sing bakal yakin manawa putus sekolah saka akademi Man United bisa menehi pengaruh kaya ngono Marcelo BielsaTim ing Leeds United? Wis ngucapake akeh, ayo dakcritakake Crita Urip, wiwit umur dini.

Kisah Kanak-kanak Jack Harrison:

Kanggo Bio Starters, julukane 'Goldie.Jack David Harrison lair tanggal 20 November 1996 saka bapake, John Giblin lan ibune, Debbie Harisson, ing kutha Stoke-on-Trent, Inggris tengah.

Sampeyan Pemain Sepakbola Inggris duwe sedulur lan adhine, nanging dheweke dikenal dadi siji-sijine anak saka uni ing antarane wong tuwane. Hubungan bapak lan ibune sabanjure nyebabake adhine Jack, Claudia Harrison lan adhine, Cooper.

Nyekseni Pisah Ibu lan Bapake:

Sayange, Harrison tiba ing antarane bocah-bocah sing tresnane wong tuwane amarga dicerahe. Kasunyatane, wong tuwa Jack Harrison pisah nalika umure meh telung taun.

Thanks kanggo ibune sing wani lan semangat, Harrison bisa tuwuh kaya bocah cilik liyane ing lingkungane. Kaget, wong Inggris nggawe keterlibatan bal-balan sing ora bisa dipisahake sadurunge bisa mlaku. Ing ngisor iki minangka bukti ibune sing ngringkes Biografi Kanak-kanak Jack Harrison. Ing tembung dheweke;

"Dheweke wiwit mlaku nalika umur 9 wulan, lan nalika rong taun kepungkur; dheweke wiwit mlaku-mlaku nganggo bal cilik.

Nalika semana, dheweke biasane turu karo bal, lan dheweke asring turu ing wayah wengi.

Dheweke isih turu banget. Nanging aku biyen nemokake dheweke ngumbara, golek bal nalika wengi. sanalika tangi, dheweke bakal dribble menyang jedhing kanthi bal ing sikilé. "

Latar mburi kulawarga Jack Harrison:

Dikembangake dening ibu tunggal sing makarya ing firma hukum minangka asisten pribadi menehi pemain Inggris gaya urip umume minangka bocah.

Nalika semana, Kulawarga urip kaya kluwarga kelas menengah liyane. Dheweke minangka jinis sing bisa ngatur finansial. Sejatine, Harrison ora pengin luwih saka apa sing dipuji ibune.

Asal Kulawarga Jack Harrison:

Kanthi tingkat keahlian lan bakat ing bal-balan, ora bisa disangkal kasunyatan manawa Inggris lan Amerika ora bakal kenal karo dheweke minangka salah sawijine. Mesthine, Harrison minangka warga negara Inggris wiwit lair. Dheweke uga entuk kertu ijo AS ing taun 2017.

Apa sampeyan ngerti?… Tempat kelairan Harrison, Stoke-on-Trent misuwur amarga produksi tembikar skala industri. Kutha iki minangka omah industri tembikar ing Inggris.

Crita Karir Jack Harrison:

Kaya ing crita feri, Goldie minangka wiwitan sing asor. Kajaba iku, Jack miwiti ekspedisi bal-balan ing 6 taun, nalika dheweke latihan ing Akademi bal-balan Liverpool. Nalika umure 8, Harrison sing enom wis entuk kabisat kanggo gabung karo Akademi Manchester United sing ngarep-arep bisa main ing klub kasebut ing sawijining dina. Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing ngisor iki?

Amarga keganggu asil dandan sing cepet saka anake sing lagi lara sing numpak sepur menyang United kaping papat seminggu, ibune Harrison ngrancang dalan sing luwih janjeni kanggo dheweke.

Kaping pisanan, Debbie Harrison nggolek cara paling apik kanggo ngandhakake ide kasebut marang putrane. Mula, dheweke ngunjungi Akademi Manchester United. Ngomong babagan obrolan sing angel, dheweke tau ujar;

"Ing sawijining dina ing lapangan latihan United, aku narik Harrison menyang sisih siji, lan kita ndeleng kabeh foto ing tembok tim pemuda taun-taun kepungkur.

Aku takon karo anakku, apa sampeyan ngerti pemain kasebut? Wangsulane; ora Banjur, aku nyoba nerangake marang dheweke manawa sampeyan amarga ing Akademi, sampeyan ora bakal nggawa sampeyan menyang endi wae. ”

Umur Karir Awal Jack Harrison:

Pungkasane nyadari yen dheweke duwe risiko kelangan kabeh, bocah enom Inggris kasebut ngupayakake omongane ibune. Nalika semana, ibune Harrison njaluk dana hibah sawise dheweke entuk papan ing Sekolah Berkshire ing Sheffield, sawijining kutha ing Massachusetts, Amerika Serikat.

Sampeyan bakal kepenak ngerti manawa Kulawarga Jack Harrison nindakake udakara $ 50,000 saben taun kanggo dana sekolah.

Wayahe iki kedadeyan nalika umure 14. Nalika semana Harrison ninggali kabeh bocah ing Akademi kanggo miwiti dalan sing seger ing Amerika Serikat. Yen dheweke rumangsa ora nyaman ing sekolah sing anyar, kesepakatan kasebut yaiku ngandhani ibune sing ora bisa lelungan menyang Amerika Serikat.

Kira-kira apa?… Nalika tekan Berkshire (County ing Massachusetts, AS), Harrison nyelehake ibune ing wengi pertama kanthi pratelan kasebut; Ibu, kulo remen wonten mriki. Bajing akeh banget!. Nyampur olahraga lan pendhidhikan, bocah lanang kasebut luwih unggul ing omah anyar.

Biografi Jack Harrison- Crita Dalan:

Kanthi tembung pemain sayah sing produktif, pindhah menyang Berkshire menehi kesempatan luwih kreatif kanggo bal-balan. Sejatine, Harrison ngadhepi akeh tekanan nalika tetep ing akademi Man United. Nalika semana, umume bocah wis mungkasi sesi latihan kanthi tangisan.

Apa ora ana sing ngerti babagan prestasi sing dirasakake nalika nampa penghargaan Pemain Nasional Gatorade ing taun 2015. Ing umur 19, dheweke wis nggawe dheweke dadi pemain sing hebat. Ing wektu sing padha, dheweke entuk sertifikat sekolah menengah sing nggawe dheweke menang-menang.

Ing AS, dheweke terus bal-balan kanthi cara sing luwih positif. Sajrone musim MLS 2016, Harrison begja wiwit main ing New York FC.

Kisah Sukses Jack Harrison:

Muter ing manajemen Viera lan uga legenda kaya Andrea Pirlo, David Villa lan Frank Lampard menehi kapercayan luwih akeh. Mbok manawa rencana sadurunge karo ibune pungkasane bisa lunas nalika nyetak gol pertama kanggo New York City ing tanggal 2 Juni 2016.

Apa sampeyan ngerti?… Harrison miwiti debut kanggo tim Inggris U-21 tanggal 1 Oktober 2017. Bali menyang Inggris, dheweke gabung karo Manchester City sadurunge budhal menyang Middlesbrough kanthi utangan.

 

Apike, wektu dheweke karo Leeds United ngasilake sensasi sing luwih kepenak nalika menang Kejuaraan 2019 lan diangkat dadi EPL. Priksa wayahe tulus ati.

Sawise latihan kanthi bimbingan Marcelo Bielsa, Harrison ngalami 'Aku ora ngandel iki'nalika dheweke mencetak gol pertamane ing liga premier tanggal 12 September 2020.

Sejatine, targete dadi target pertama Leeds ing EPL sajrone 16 taun. Liyane, kaya sing kita ucapake (kalebu video sorot ing ngisor iki), saiki wis dadi sejarah.




Sapa sing dadi pacar / Istri Jack Harrison?

Pancen, para penyayang kepengin banget kudu nggawe ikatan khusus karo wong sing nggawe dheweke ngrasa lengkap. Kanggo Harrison, wong istimewa kasebut mesthi dadi Fiorella Arbenz, model lan runner-up kanggo Miss Asia Pacific International 4.

Ora ana sangsi, pacare Harrison (Fiorella) mesthi bakal ndhukung dheweke saka garis samping saben dheweke cocog kanggo nggayuh panggilan takdir ing lapangan. Mungkin sampeyan ora nate ngerti, Fiorella udakara telung taun luwih tuwa tinimbang Harrison lan bisa uga dadi calon garwane.

Kehidupan Pribadi Jack Harrison:

Mesthi wae, wong-wong sing nate ngenteni luwih akeh nate nembangake pamuji suarane sing semangat banget. Kanggo menehi luwih terang babagan kapribadene Harrison, dheweke seneng banget, semangat lan akeh akal. Sejatine, dheweke wis entuk sifat-sifat tandha Zodiak Scorpio.

Apa sampeyan ngerti?… Jack Harrison entuk siji utawa loro banyu. Surf liwat postingan Instagram, kita ngerti yen dheweke seneng ngunjungi pantai lan pemandangan kali. Kadhangkala, dheweke malah dolanan bal-balan ing sekitar papan kasebut.

Kajaba iku, Harrison saiki wis nampilake sawetara ciri sing beda-beda. Sepisan, dheweke main tenis utawa golf, mbesuk, dheweke bisa uga golek mancing utawa nonton game NBA. Kanggo pemain sing produktif, Urip bisa uga nyenengake amarga dheweke akeh kegiyatan.

Gaya Hidup Jack Harrison:

Ya, main bal-balan profesional tegese bocah kasebut entuk akeh dhuwit. Gaji Leeds United taun 2020 nuduhake manawa Jack Harrison entuk bathi luwih murah tinimbang Kalvin Phillips.

Kanthi upah mingguan £ 45,000, wong Inggris bisa urip kanthi gaya mewah. Apike, stres dheweke numpak sepur menyang Akademi nalika jaman mbiyen wis sukses nalika dheweke tuku sawetara mobil lan omah sing larang. Pungkasan, dheweke duwe kira-kira Net Worth £ 2.1 Yuta nalika nulis Bio.

Jack Harrison Kulawarga:

Ketoke, pegatane wong tuwane bisa uga ngrusak omah pertamane; Nanging, wong Inggris kasebut ora ngilangi ikatane karo bapak lan ibune. Mbokne kangelan Kulawarga bisa uga dadi mandhiri.

Ing bagean iki, sampeyan menehi FAKTA sing luwih apik babagan Keluarga Jack Harrison diwiwiti karo ibune.

Babagan Ibu Jack Harrison:

Kaping pisanan lan paling penting, ibune mesthi dikira dadi otak ing mburi rencana induk sing nggawe dheweke. Makarya kanthi ora kendel kanggo ngunggahake Jack minangka ibu tunggal sing dilebokake ing Debbie Harrison, pandangan sing luar biasa sing bisa dideleng saiki. Apa sampeyan ngerti?… Pemain sayap sing talenta banget nesu karo ibune mula dheweke dijuluki 'Mumsi'.

Pancen, ibune Harrison ora nantang takdir kanthi matesi putrane supaya ora melu ing akademi bal-balan. Nanging, dheweke kanthi tenang njupuk komputer kanggo nggoleki alternatif liyane sing bakal mbantu pemain sing sukses sukses ing bal-balan. Ora nggumunake Jack asring ngakoni ibune (Debbie Harrison) amarga prestasi karir sing ditindakake. Ing tembunge;

"Aku matur nuwun banget amarga aku wis ana ing posisi iki, lan tanpa ibuku, aku ora bakal teka ing kene.

Aku ora bakal mikir yen njupuk dalan kasebut minangka bocah cilik. Nanging ibu wis nindakake akeh perkara, lan aku matur nuwun banget marang dhukungane. ”

Babagan Jack Harrison Father:

Nglewati pasir wektu kanggo nggunakake potensial ing njero angel banget tanpa bapake. Minangka nasib sing bakal ditindakake, Harrison bisa uga duwe warisan bakat bal-balane bapake, John Giblin.

Singkat, bapakne Jack Harrison tau main bal-balan ing Liga Staffordshire lokal. Sampeyan bisa ngira manawa Harrison kadang ngunjungi bapakne.

Babagan Sedulur Jack Harrison:

Temenan, pegatane wong tuwane ngetokake kasunyatan manawa dheweke mung anak sing lahir saka persatuan kasebut. Nanging, sawise bapake lan ibune lunga kanthi cara sing beda-beda, dheweke kayane wis pindhah karo hubungan liya. Mula, ibune Harrison dhaup karo David Harrison lan nglairake adhine, Claudia Harrison.

Kosok baline, perkawinan bapakne sabanjure nglairake kelairane sedulur lanang loro kasebut. Dadi, pemain sayah sing produktif kasebut mung menehi terang babagan penggemar salah sawijining sadulur saka bapakne - Cooper.

Babagan sederek Jack Harrison:

Kanthi akeh cobaan perceraian sing dianggep minangka cahya kabungahan ing kulawargane, simbah-simbah Jack wis bisa ngobong maneh rasa seneng. Kasunyatane, kehadiran dheweke nyenengake Debbie, sing ngerti yen dheweke ora mandheg dhewe ing wektu sing angel banget. Ora heran yen Harrison seneng banget niliki simbah lan mbah putri nalika entuk kesempatan.

Jack Harrison Fakta Ora Biasa:

Sadurunge ngrampungake Crita Urip saka wong Inggris, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti Biografi Jack Harrison.

Fakta # 1: Prank Anak ing Wayne Rooney:

Sajrone tetep ing Manchester United, Harrison lan bocah-bocah liyane biasane nulis jeneng ing mobil es saka tim pertama. Umume, Wayne Rooney mesthi tiba ing pucuk bedhil sing salah.

Fakta # 2: Gaji Pecah lan Penghasilan Saben Detik:

Sejatine dikandhani, nemokake papan ing Marcelo BielsaTim wis nambah portofolio bal-balane. Wicaksana finansial, Jack Harrison kalebu Sepuluh pemain paling dibayar paling gedhe ing Leeds United. Lah, gaji dheweke nalika nulis Crita Urip iki.

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 2,343,600
Saben sasi£ 195,300
Saben Minggu£ 45,000
Saben dina£ 6,429
Saben Jam£ 268
Saben Menit£ 4.5
Saben Kaloro£ 0.07

Kita wis strategis nganakake analisis penghasilan Jack Harrison nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Jack Harrison's Bio, iki sing dheweke bathi.

£ 0

Fakta # 3: Pets:

Cara paling gampang kanggo ngowahi swasana sampeyan yaiku nggunakake wektu saben dina kanggo fokus marang prekara-prekara sing nyenengake. Manut prinsip iki, Harrison wis nggawe apike kanggo asune. Kaya Ollie Watkins, dheweke biasane njupuk akeh gambar karo kewan kewan lan nuduhake ing Instagram.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Mbandhingake rating sakabèhé karo potensine, sampeyan bakal ngerti manawa wong Inggris isih duwe trik liyane. Kaya Curtis Jones, dheweke pangkat apik kanggo dribbling. Jack uga seneng akselerasi sing padha karo mantan bintang akademi Chelsea, Tariq Lamptey.

kesimpulan:

Ninggalake Man United menyang Liga Premier selawase bakal dadi bagean paling gedhe ing Bio. Yen Jack Harrison nginep ing United, apa dheweke bakal entuk tim kaya klub kasebut Marcus Rashford, sing umur setaun ngisor dheweke ing Akademi? Ora bisa ngerti wangsulan saka pitakon iki.

Nanging, Harrison Life Story mesthi nggambarake risiko legendaris sing ditindakake salah sawijining wong tuwa kanggo mesthekake yen sukses ing bal-balan. Mesthi, Kulawarga ngrayakake kemenangane. Uga, bapak lan ibune, sanajan pisah, mesthi nulungi dheweke kanthi cara cilik.

Matur nuwun kanggo maca Biografi Jack Harrison. Elinga yen ing Lifebogger, kita ngupayakake supaya bisa ngerteni penasaran karo crita para pemain bal sing sah. Apa sing sampeyan pikirake babagan Harrison's Career Story?

Wiki:

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Jack David Harrison
Nick Jeneng:Goldie
Tanggal Lahir:20th November 1996
Papan Lair:Stoke-on-Trent, Inggris
Rama:John Giblin
Basa:Debbie Harrison
Sandhangan:Claudia Harrison (mbakyu)
Cooper (sadulur)
Pacar / Garwa:Fiorella Arbenz
Annual Salary:£ 2,343,600
Net Worth:£ 2.1 Yuta
Zodiak:Scorpio
Hobi:Fishing, main Tenis, golf lan plancongan
Profesi:Pemain bal-balan
dhuwur:1.75m (5 ft 9 in)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar