Kisah Kanak-kanak Folarin Balogun Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Folarin Balogun Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Folarin Balogun kita nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwa, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Iki minangka presentasi ringkes babagan perjalanan urip Pemain Sepakbola, wiwit jaman biyen, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, mriksa masa kanak-kanak nganti galeri diwasa - ringkesan Bio Folarin Balogun's sing sampurna.

Munggah saka Folarin Balogun.
Munggah saka Folarin Balogun.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sawijining prospek sing apik ing London Lor. Nanging, mung sawetara wong sing ngerti Crita Urip saka Gun Anyar: Folarin Balogun. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Folarin Balogun:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Balogunner". Folarin Jerry Balogun lair tanggal 3 Juli 2001 ing Kutha New York ing Amerika Serikat. Dheweke lair saka wong tuwa sing dudu Amerika.

Asal-Usul Kulawarga Folarin Balogun:

Wong tuwa sing maju lair ing Nigeria. Uga, riset sing ditindakake kanggo nemtokake asal usul kulawargane nerangake manawa Bapak lan Ibune asale saka Nigeria sisih kulon. Menarik, dheweke kalebu suku basa Yoruba, sing minangka salah sawijining 3 klompok etnis utama ing negara Afrika Kulon.

Akeh taun:

Sanajan Folarin dilairake ing kutha sing ora bisa turu, nanging dheweke nggunakake bocah nalika tuwuh ing Inggris. Wong tuwané lunga saka Amerika Serikat nalika isih umur loro lan omah anyar ing London ing ngendi Folarin tansaya seneng bal-balan.

Bocah lanang kita dibesarkan ing London.
Bocah lanang kita dibesarkan ing London.

Latar Belakang Kulawarga Folarin Balogun:

Balogunner mlaku kanthi lancar sajrone taun-taun formatif, amarga duwe wong tuwa sing kepengin sing paling apik kanggo dheweke. Preferensi kanggo tetep dadi negara pertama sing luwih beradab kaya Inggris menehi kesaksian babagan finansial lan rencana masa depan putrane.

Crita Bal-balan Folarin Balogun:

Salah sawijining rencana sing dienggo wong tuwa striker yaiku ndaftar ing akademi bal-balan. Amarga wis weruh minat lan prospeke, dheweke ngira dheweke bakal dadi olahragawan.
Mula, dheweke diidini main ing Liga Minggu, Aldersbrook. Mangkono, langkah pertama ing bal-balan kompetitif.

Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Nalika bocah kasebut umure wis 10 taun, Arsenal weruh nalika main ing Aldersbrook. Klub London sisih lor kanthi cepet pindhah menyang mlebu sadurunge saingan Tottenham bakal njaluk dheweke.

"Nalika nyoba nyoba ing Arsenal, aku terus ngobrol karo Tottenham yen ngono aku bakal ngidul. Untunge, Gunners mlebu ME. Aku seneng lan dadi salah sawijining wayah istimewa ing uripku. ”

Foto striker kasebut 6 taun sawise gabung karo Arsenal.
Foto striker kasebut 6 taun sawise gabung karo Arsenal.

Biografi Folarin Balogun - Crita Dalan:

Dadi tukang nembak pancen dadi impen bocah cilik. Mula, dheweke ngupayakake kabeh supaya bisa urip ing saben aspek impen sing kalebu munggah pangkat kanthi maju liwat klub.

Ing pucuk pangembangane, Balogun dadi populer minangka mesin pencetak gol. Dheweke wiwit nggawe perbandingan karo superstar tim pertama Pierre-Emerick Aubameyang lan entuk kontrak profesional pertamane ing wulan Februari 2019.

Deleng sapa sing entuk kontrak profesional ing taun 2019.
Deleng sapa sing entuk kontrak profesional ing taun 2019.

Biografi Folarin Balogun - Munggah:

Nalika debut ing kamenangan Arsenal 3-0 Eropa nglawan Dundalk ing wulan Oktober, Balogun seneng banget amarga dheweke wis bisa ngimpi nalika isih cilik. Sanajan dheweke ora ngetung skor, dheweke ujar manawa debut kasebut yaiku "wayahe aku ngenteni. " Perjalanan bocah cilik ing bal-balan paling dhuwur diwiwiti.

Dheweke semangat banget sadurunge lan sawise debut.
Dheweke semangat banget sadurunge lan sawise debut.

Karo Aubameyang, Lacazette, Lan Nketiah Sing dagang ing klub Amerika Utara London, Balogun kudu entuk jabatane ing regu serangan tim kasebut. Muga-muga, dheweke duwe mentalitas sing angel lan bakal sukses kanthi luwih apik karo para penembak utawa tim liyane. Liyane kaya sing diarani sejarah.

Sapa sing dadi pacar lan Garwane Folarin Balogun?

Bocah lanang kita pancen isih jomblo nalika nulis artikel iki ing crita lan biografi kanak-kanak. Mula, bisa uga butuh wektu suwe sadurunge kita ndeleng dheweke nongkrong karo kaendahan sing bisa diarani dhewe. Muji, dheweke fokus kanggo nyoba nambah lan ngembangake macem-macem cara ngrampungake. Iku keputusan sing wicaksana yen sampeyan takon marang kita.

Sapa Pacar Folarin Balogun?
Sapa Pacar Folarin Balogun?

Kehidupan Kulawarga Folarin Balogun:

Sawise ngetung gol Arsenal sing pertama nglawan Molde ing wulan November, ana sawetara wong sing luwih seneng maju. Dheweke kulawargane. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan wong tuwa Folarin Balogun. Uga, kita bakal menehi kasunyatan babagan sedulur lan sedulur sing kasedhiya ing kene.

Babagan Wong Tuwane Folarin Balogun:

Bapak lan ibu balogunner minangka bagean integral ing urip lan munggahane. Dheweke pancen kerja keras ing mburi layar kanggo mesthekake yen dheweke tetep fokus lan mantep ing Liga Premier. Amarga kacepetan sing diapikake Balogun, ora suwe sadurunge wong tuwane wiwit menehi wawancara babagan kepiye dheweke dadi bakat sing luar biasa.

Babagan Sedulur Folarin Balogun:

Balogunner bisa uga dadi siji-sijine anak saka wong tuwa. Dheweke ora nyebutake sedulur. Uga ora ana bocah wadon / wanita sing ngidentifikasi dheweke minangka adhine. Apa sampeyan wis ndeleng sedulur-seduluré? Luwih becik dikandhani ing kothak komentar.

Babagan sederek Balogun Folarin:

Kaya kulawargane pemain kasebut, ora ana cathetan simbah-simbah striker kasebut. Kajaba, uga pamane, bibi, seduluré, ponakan lan ponakane sing dikenal nalika wulan Desember 2020.

Kehidupan Pribadi Folarin Balogun:

Sapa bocah lanang kita sing ora dadi jenius sing main ing pundhak bek pungkasan? Lungguh maneh nalika menehi fakta babagan persona kanggo mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke. Dheweke seneng banget bejo sing ngerti carane ngimbangi ambisi kanthi sikap sing bener.

Sanajan ora mesem, Balogun minangka wong sing pengin ngobrol kanthi apik. Kajaba iku, rasa humore ndhisiki dheweke, uga keahliane masarakat. Dheweke seneng olahraga lan seneng-seneng mlaku-mlaku kanthi dawa. Kajaba iku, lelungan lan nglampahi wektu sing apik karo kulawarga lan kanca kalebu dhaptar minat lan hobine.

Apa dheweke kabeh pengin dadi striker?
Apa dheweke kabeh pengin dadi striker?

Gaya urip Folarin Balogun:

Sepira regane bocah lanang kita ing taun 2020? Regane saiki ditinjau. Nanging, dadi rahasia umum yen dheweke entuk udakara 4,532.72 minggu saben minggu. Umur 19 taun mesthine wis entuk lisensi nyopir kanggo ngeterake mobil mewah.

Kajaba iku, dheweke bisa entuk omah utawa apartemen mewah kanthi bayaran minggon kaya ngono. Ringkesan, ora ana apa-apa sing nyegah Balogunner saka gaya urip mewah sing dikarepake ora bakal ditindakake.

Fakta Babagan Folarin Balogun:

Sugeng, sampeyan wis tekan saiki. Kanggo mbungkus artikel sing narik kawigaten iki, iki kalebu kasunyatan sing sampeyan kudu ngerti babagan bocah enom kasebut.

Fact #1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben Taun:£ 235,664.
Saben sasi:£ 19,638.
Saben Minggu:£ 4,532.
Saben dina:£ 647.
Saben Jam:£ 22.
Saben Menit:£ 0.37
Saben Detik: £ 0.007

Wiwit miwiti ndeleng Folarin Balogun Bio, iki sing diasilake.

£ 0

Fact #2 - Agama:

Folarin Jerry Balogun bisa uga duwe agama utawa ora. Kasunyatane, dheweke tetep percaya marang awake dhewe lan ora menehi tandha apa dheweke Kristen utawa dudu. Nanging, wektu bakal mbukak apa sing dikarepake kanggo prekara iman.

Fact #3 - Rating FIFA 2020:

Ora nate ora adil banget nalika ana ing rating Balogun. Apa sampeyan bisa mbayangake manawa dheweke duwe rating sakabehe 60 poin kanthi potensial 80?

Jebule dudu refleksi kemampuane.
Jebule dudu refleksi kemampuane.

Mesthi ora nggambarake kemampuan urip nyata sing bisa dibandhingake kaya sing dikarepake Youssoufa Moukoko. Untunge, dheweke bakal nganyari nganyarke pertunjukan anyar.

Fact #4 - Tugas Internasional:

Apa sampeyan ngerti manawa Balogun layak makili telung negara? Yaiku USA lan Inggris. Uga, dheweke bisa makili Nigeria. Nanging, kemungkinan dheweke bakal makili Inggris amarga ana kesempatan lan insentif sing luwih apik.

Kesimpulane:

Matur nuwun kanggo maca informasi iki babagan crita lan biografi Folarin Balogun. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan lan janjeni apa sing sampeyan tresnani. Kaya Balogun ngupayakake gabung karo Arsenal, sawijining klub sing disenengi banget.

Nganti saiki Balogun tetep main karo Gunners, dheweke bakal tetep tetep usaha sepur hype kanthi cepet ing ngarep. Dheweke ana ing ngendi dheweke tresna lan dheweke ditresnani. Saiki kita kudu muji wong tuwa striker amarga dhukungan marang karir liwat tembung lan tumindak.

Ing lifebogger, kita bangga nyritakake crita-crita kanak-kanak lan kasunyatan biografi Pemain bal-balan saka asal Nigeria. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, coba tinggalake komentar utawa hubungi kita.

Wiki Wiki Barinun:

Kanggo entuk kuotasi sing apik babagan Biografi Pemain Bal-balan, gunakake tabel Wiki kita.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Pepak:Folarin Jerry Balogun.
Nama Pangguna:Balogunner.
Age:19 taun lan 7 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 3 Juli 2001.
Papan Lair:Kutha New York ing Amerika Serikat.
Dhuwur ing Kaki:5 Kaki, 8 Inci.
Dhuwur ing Cm:178.
Muter Posisi:Maju
Wong tuwa:N / A
Sandhangan:NA
Pacar:N / A
Zodiak:Kanker.
Hobi:Plancongan, trekking, seneng-seneng karo kulawarga lan kanca-kanca.
Net Worth:Ing Review.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar