Factor Biografi Olivier Giroud Plus

0
6364
Olivier Giroud Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Striker Pesona". Kisah Kanak-kanak Olivier Giroud Kita lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara nganggep biografi Olivier Giroud sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Olivier Giroud Childhood StoryOlivier Giroud lair ing dina 30th September 1986 ing Chambéry, Prancis kidul-wétan.

Wiwit cilik (pancen saka umur 6), dheweke dadi entheng babagan sepakbola amarga kakangnane, Romain Giroud sing umuré 10 taun.

Olivier dilebur kanthi wedi kegagalan sadurunge miwiti kariré. Iki kedadean nalika dheweke nyumurupi karier kakange. Sedhèrèkipun mutusaken kanggé minggah bal-balan dados ahli gizi. Romawi nggawe wong tuwanane kuciwa minangka gagal ngetrapake conto sing apik.

Olivier Giroud Childhood Story: His FearsLoro-lorone karir ketaman, sethitik Olivier uga wedi karo karakter komedi 1980 'Alf' nalika dheweke isih bocah. Dheweke tau ngandhani yen sedulur-sedulure dheweke kerep ngucapake marang dheweke babagan rasa wedi marang bintang sinetron sing akeh banget.

Senadyan tokoh ramah Alf, Olivier enom ora seneng karo alam sing nyenengake.

Nalika takon babagan apa sing dikarepake dening dheweke, Giroud kandha: 'Kula saderengipun taksih rumeksa kula babagan karakter TV bocah Alf ingkang dipuntepangi. Aku dadi wedi banget marang dheweke, amarga dheweke banget ala. Sadulurku kerep guneman, Bener, Alf diwenehake kowe saiki! ' Dheweke lunga adoh karo dheweke!

Sawise akeh saran motivasi, Olivier enom mutusaké kanggo menehi bal-balan minangka nyoba. Dheweke nindakake pidana kanggo ngowahi kamulyan sing ilang maneh menyang kulawargane kang wis tau dianggep "Kulawarga pemain bal"

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Olivier Giroud diunggahake ing desa Froges, cedhak karo Grenoble. Dheweke miwiti karir bal-balane kanggo klub kuthumane, Olympique Club de Froges.

Olivier Giroud Childhood Story
Olivier Giroud Karir Mulai

Dheweke melu latihan enem taun ing klub sadurunge gabung klub profesional Grenoble nalika umur 13.

Olivier Giroud Childhood StorySawise nyakseni apa sing kedadeyan karo Romain, lan dikirim menyang Istres ing peringkat katelu, iku cukup ngetokake nalika klub nyedhiyakake dheweke kanggo didol, nyatakake yen dheweke ora nduweni kuwasa kanggo mainake elit.

Olivier Giroud banget wedi iki. Ing tembung .... "Aku kudu resik maneh kanggo liga ing ngisor iki," ujare. "Nanging aku ora nyerah."

Olivier ngrangkul rasa sakit lan nyiptakake bagian saka bangga lan produke. Dheweke ndorong dheweke bisa unggul.

Panjenenganipun salajengipun mlebet Tours ing 2008. Ing musim kaping kalih ing Tours, piyambakipun dados pencetak gol paling inggil ing taun punika kanthi tujuan 21. dheweke entuk pindah menyang sisih ndhuwur Montpellier.

Young Olivier Giroud- Story Career
Young Olivier Giroud- Story Career

Giroud dadi pemain gol paling akèh kanthi gol 21 ing musim 2011-12, menehi gelar juara pisanan Ligue 1 sadurunge pindah ing Arsenal. Sisih minangka padha tansah ngandika, wis manify house hosory.

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Laporan wis ngumumake yen Olivier Giroud asalé saka latar kulawarga rata-rata. Sethithik dikenal babagan bapake lan ibune amarga dheweke wis mutusake ora bakal bisa nyingkiri media kasebut.

BROTHER: Minangka sing kasebut sadurunge, Olivier duweni sadulur liyane, Romain, sing uga dadi pemain bal-balan. Dheweke main ing akademi Auxerre lan diwakili Perancis ing ngisor-15 lan ing ngisor-17, bebarengan karo pemain kayata Thierry Henry, David Trezeguet lan Nicolas Anelka, nanging mungkasi narik karir profesional potensial kanggo sinau lan dadi ahli nutrisi.

Olivier ngelingake. "Dheweke wis dilatih ing Auxerre, dheweke duwe pangarep, nanging dheweke ora duwe karir profesional". Romain bali maneh sinau, lan dadi ahli nutrisi.

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Giroud nikah karo Jennifer wiwit 2011.

Olivier Giroud lan Istri Jennifer
Olivier Giroud lan Istri Jennifer

Anak wadon Jade lair ing Juni 18, 2013.

Putri Olivier, Jade Giroud ndamel bapakipun mangertos betapa angelipun parenting. Olivier Giroud sing ora tau digunakake kanggo bocah kudu nggawe luwih akeh wektu kanggo ngembangake lan ndhukung perkembangan fisik, emosional, sosial, lan intelektual anak bayi.

Ing Nopember 2015, Olivier lan Jennifer Giroud nganalisa meteng Jennifer ing karpet abang Global Gift Gala ing London. Ing 7 Maret, 2016, Jennifer nglairake bayi lanang kanthi jeneng Evan. Giroud nyedianake gol marang putrane, Evan sing seneng banget.

Nalika ing Oktober 2017, pasangan iki lagi ngenteni anak kaping telu.

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Skandal

Ing Februari 2014, skandal ngremuk citra Olivier Giroud. Iki kalebu publikasi foto-foto kompromi, ing koran harian Inggris The Sun. Gambar iki ngandharake hubungan extramarital antara Olivier Giroud lan Celia Kay, model lingerie.

Sing padha, Ing Februari 2014, Giroud dilapurake dheweke ngapusi bojone karo model Celia Kay.

Sawise kedadeyan kasebut, dhèwèké mènèhi njaluk ngapura marang bojoné, nanging banjur ngandhakaké yèn dhèwèké ora laku jina. Wenger durung ngandhani babagan apa sing dikarepake "Ngurmati privasi".

Celia Kay njupuk wektu kanggo nanggepi kritik ing media sosial.

Kekalihipun Giroud lan garwanipun mapanaken sabab lan boten wonten informasi babagan cerai.

Raheem Sterling, Edinson Cavani lan Anthony Martial wis melu nyolong skandal kaya Olivier.

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Handsomeness

Giroud duweni reputasi France kanggo dadi karakter kaya lan kaya. Ing 2014, dheweke dadi pasuryan Hugo Boss's Boss Bottled wangi wong.

Ing Februari 2015 Giroud dipèngeti minangka 'Pemain Liga Utama Paling Apik'. Ing Interview karo GQ, dheweke dikutip David Beckham minangka inspirasi kanggo cara sing katon, nyatakake yen Beckham "Gaya apik".

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Agama

Giroud minangka Katulik lan nduweni tato ing tangan tengen saka Jabur 23 ing basa Latin: "Dominus regit me et nihil mihi deerit" ("Pangeran iku pangonku, aku ora bakal kepéngin").

Panjenenganipun nggambaraken piyambakipun minangka "Wong sing pracaya banget [...] Aku ora nyabrang dhewe sadurunge game nanging aku nglakoni shalat cilik ing atine"

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Bromance karo Koscielny

Giroud lan Koscielny minangka tim ing Tours FC ing musim 2008-09. Iku pasangan sing ora bisa dipisahake sing tansah bebarengan ing kamar ganti, bus, foto tim, latihan, tenis lan malah nedha bengi. Sasampunipun pindhah dhateng Arsenal, Giroud nyatakaken bilih Arsenal minangka klub ingkang saé sanget kaliyan pelatih Perancis ingkang ageng, lan bro "LoLo" wis muter ana uga.

Koscielny uga disebut "Bosscielny" or "Kos the Boss," antarane tim lan fans.

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Gaya Play

Giroud bisa main ing sawetara posisi nyerang, nanging biasane main minangka striker utawa minangka pemain tengah. Dheweke uga asring digunakake minangka striker kaping pindho. A striker sing kerja keras, dheweke uga dikenal kanthi skor skor, ukuran, kekuatan, akurasi judhul, tembakan sing kuat, kemampuan kanggo nahan bal kanthi gol maneh, lan play link. Dheweke uga digandhengake karo gawe kanggo pos ngarep sing mbela pemain

Olivier Giroud luar biasa 'kalajengking jangkrik ' yaiku pesaing kanggo Goal saka 2016 / 2017 Season.

Yen sampeyan ndeleng karier Giroud kanthi nomer kasebut, sampeyan bakal nemokake yen Giroud wis main kanthi konsisten ing klub-klub saderengipun tanpa cedera serius. Sampeyan kudu duwe DNA saka Park Ji-Sung, Dirk Kuyt lan Ox (kewan, ora Oxlade-Chamberlain) kanggo njaga tingkat kebugaran kasebut.

Olivier Giroud Todoke Story Plus Untold Biography Facts -Gaya Play

Giroud internasional Perancis Arsenal dadi favorit penggemar wiwit gabung karo Gunners ing 2012. Kathah pembuangan wis niru gaya rambuté. Sawetara wis dadi masalah kaya bocah ing ngisor iki.

Anak lanang sangang taun sepisan dicekal saka kelas amarga dheweke ngrampungake rambut kaya bintang Arsenal Olivier Giroud.

Danny Purdy dipindhahake nangis sawise disaranake cekak, punggung, lan pinggir cendhela anyar.

Banjur, Sarah ngancam bakal mundur saka Brooklands Middle School ing Leighton Buzzard, Bedfordshire. Ibu Sarah, 33, kudu nyuwun sekolah kanggo bahan supaya dheweke bisa nyuluti Danny saka omah nganti baris diselesaikan.

Dheweke ngandika: "We bener-bener ora nganggep cukur kaya Danny sing melanggar aturan. Saklawasé anak nganggo seragam sekolah kanthi bener lan kerja keras ing sekolah, aku ora ngerti apa masalahe. Aku mesthi ora bakal ngadeg lan nonton wong-wong mau nggawe putrane anakku kaya wong sing ora kuwat lan ngilangi dheweke saka pelajaran. Aku tansah mikir pikiran kita karo otak lan ora rambut kita, nanging jelas ora. "

Nanging, kepala sekolah Steven Harrington-Williams mbela sikap sekolah. Panjenenganipun ngandika: "Apa sing kedadeyan dheweke teka ing sekolah karo sebagian besar rambuté dicukur kaya Olivier Giroud. Iku meh menyang kulit sirah nalika liyane dawa. Kita ora nyangka jinis cukur rambut ing sekolah. "

Danny Purdy banjur ngelingake maneh sawise cukur rambut gaya rambut Olivier Giroud lan sesi pelajaran ing aturan rambut kanggo anak sekolah.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene