Kisah Kanak-kanak Che Adams Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Che Adams Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Che Adams kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo, Bocah-bocah, Net Net, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Minangka presentasi Che Adams lengkap crita urip, wiwit wiwitan mula dadi misuwur. Deleng ringkesan gambar ing uripe - ringkesan Bio sing apik.

Crita urip Che Adams
Crita urip Che Adams.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke maju kanthi cepet lan kuwat kanthi kemampuan teknis sing apik. Nanging, mung sawetara sing wis maca crita urip Che Adams sing nyenengake. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Che Adams: 

Kanggo pamula bio, celukane yaiku Cheky. Ché Zach Everton Fred Adams lair tanggal 13 Juli 1996 saka ibune, Frances lan bapak Karibia, ing Thurnby Lodge, Leicester, Inggris.

Che Adams Akeh taun:

Apa sampeyan ngerti manawa Young Cheky tansaya gedhe ing papan kelairane ing Leicester City minangka penggemar Foxes? Dadi sing nomer papat lair karo telung sadulur sing luwih tuwa, dheweke ora peduli babagan asep kaya bal-balan lan sekolah.

Latar Belakang Kulawarga Che Adams:

Kita mriksa Thurnby Lodge nalika striker lair lan diwasa. Apike, iki minangka properti ing Leicester wétan sing dienggoni warga kelas menengah. Iki luwih dipercaya manawa Adams duwe masa kanak-kanak sing kepenak, amarga wong tuwane sing duwe kabecikan.

Asal Kulawarga Che Adams:

Deleng ing negara Inggris. Apa sampeyan ndeleng biracial ditulis ing saindenging dheweke? Kayane sampeyan bener. Che Adams duwe kulawarga kulawarga Skotlandia liwat simbah. Kajaba iku, dheweke bisa menehi tuntutan kewarganegaraan negara Karibia - Antigua lan Barbuda. Iki minangka papan kelairan salah sawijining wong tuwa Che Adams- bapakne.

Kepiye Sepak Bola Karir diwiwiti kanggo Che Adams:

Sampeyan bakal ngerti manawa bocah lanang iki wis nyoba karo Leicester City nanging ora nyalahake manajemen klub minangka prospek. Satemené kita pitutur marang kowé, ana raja ora bakal olèh omah ing omah.

Terus, dheweke duwe keterlibatan penting ing bal-balan kompetitif karo Highfield Rangers. Ora suwe sadurunge dheweke gabung karo Coventry City, perjalanan ing bal-balan Karir diwiwiti.

Che Adams Awal taun ing Sepakbola Karir:

Young Cheky suwene 7 taun ing Coventry City sinau tali lan naleni tali tali sepatu kanggo karir sing luwih maju. Sedhih, Coventry ngeculake dheweke nalika isih umur 14. Sawise dibebasake, Adams kudu milih ing antarane sinau utawa tetep kerja keras ing bal-balan.

Untunge, wong tuwane Che Adams motivasi supaya ora ilang pangarep-arep. Bocah enom kasebut nglumpukake kekuwatan lan banjur miwiti baline liwat rute bal-balan non-liga sing umum.

Biografi Che Adams - Crita Dalan Kanggo Fame:

Bocah-bocah enom banjur gelut karo para pria ing pertandingan non-liga, main karo klambi sing ana ing Leicestershire, Oadby Town sadurunge mandheg ing Ilkeston.

Apike, ing Ilkeston Adams nggawe awake dhewe dadi pemain sing paling akeh dikarepake ing bal-balan non-liga.

Deleng sapa sing mantep ing Ilkeston
Deleng sapa sing mantep ing Ilkeston.

Statistik sing nyengsemake 11 gol lan 9 pitulung ing 16 penampilan apik banget kanggo dilirwakake dening 40 klub sing ngirim pramuka kanggo nonton dheweke main ing sawijining acara. Sheffield United ora mbuwang-mbuwang wektu kanggo ngamanake layanan kanthi biaya transfer £ 135,000. Adams mengko bakal ngandhani wartawan manawa:

"Aku bakal ngambah jalur perdagangan liyane yen Sheffield durung mlebu karo aku."

Biografi Che Adams - Crita Kanggo Nggawe Fame:

Sawise sukses ing liga siji karo Sheffield United, ora ana enteke apa sing bisa dipikolehi ing ngarep ing bal-balan. Pindhah menyang klub juara Birmingham City lancar nalika transfer menyang tim Liga Premier Southampton sukses. Iki video sing ditampilake Keyakinan batin Che Adams lan nerangake sebabe Santo Suci mlebu dheweke.




Maju banget nalika nulis artikel iki babagan crita lan biografi Che Adams nalika bocah, penyerang kasebut minangka pemain nomer 4 paling apik ing South Park (Statistik WhoScored). Dheweke katon bakal ngindhari Wong-Wong Mursid menyang dhuwur sing luwih dhuwur kaya kanca-kancane Danny Ings, James Ward Preyan lan Kyle Walker-Peters wis rampung.

Apa wae sing kedadeyan ing stadion St Mary, liyane, kaya sing jarene, bakal dadi sejarah.

Sapa Pacar Che Adams?

Taun iki taun 2020, Cheky 24 taun lan kita duwe bukti manawa dheweke dudu jomblo. Pacar Che Adams wis dikenal kanthi jeneng Amelia Kate. Dheweke minangka rambut coklat sing dianggep minangka babak kapindho.

Lah Che Adams karo babak kapindho Amelia Kate
Lah Che Adams karo Amelia Kate sing nomer loro.

Dheweke nindakake kabeh kegiatan bebarengan kalebu plancongan lan nate ditemokake seneng-seneng karo gajah ing Elephant Jungle Sanctuary ing Phuket. Kita ora perlu ahli ramalan kanggo ngandhani yen lovebirds duwe rencana apik ing mbesuk lan bakal dadi pasangan kanthi sah.

Mbalik maneh nalika Che Adams lan pacare ngunjungi Sanctuary Jungle Elephant ing Phuket
Mbalik maneh nalika Che Adams lan pacare ngunjungi Sanctuary Jungle Elephant ing Phuket.

Che Adams Kulawarga:

Pendhudhuk Leicester ora bisa nyritakake lelungane wiwit bal-balan tingkat kapitu menyang liga utama tanpa menehi kreditor sawetara wong. Dheweke kulawargane. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan kulawarga Che Adams. Uga, kita bakal nerangake kasunyatan babagan sedulur lan sedulur ing kene.

Babagan Che Adams Father:

Bapak jenius bal-balan kasebut telat. Dheweke nuduhake hubungan sing raket karo Che saengga dheweke mati nggawe sing maju lan ora bisa fokus ing game kasebut ing Bingham. Kaya sing wis kasebut sadurunge, bapakne Adams minangka warga negara Antigua lan Barbuda. Kita bisa uga ora kenal karo jenenge, nanging warisane tetep urip ing salawas-lawase.

Babagan Ibu Che Adams:

Frances minangka ibu sing maju lan sing apik banget. Adams menehi kritik manawa dheweke nulungi dheweke mbantu nggawe karir bal-balan kanthi cara korban. Miturut dheweke:

"Ibuku asring nggawa aku menyang negara kasebut kanggo main bal-balan kabeh wektu. Dheweke nggawe aku dadi wong sing saiki dadi saiki. ”

Babagan Sedulur Che sederek lan Sedulur:

Penyerang duwe telung sadulur tuwa sing durung dikatutake. Dheweke uga ora menehi cathetan babagan keturunane, utamane simbah-simbah ibu lan bapakne. Kajaba iku, bibi, paman, lan sedulur Che Adams, ponakan lan ponakan isih durung dingerteni.

Urip Pribadi Che Adams:

Sapa sing maju nggawe para pembela oposisi ora kepengin weruh nalika nyoba kanggo ngetrapake langkah sing luar biasa? Kanggo pamula, Che Adams ngemot sipat pribadine wong sing tandha lair minangka Kanker.

Kanca lan kanca tim bisa mbuktekake polah sing peduli, ambisi, tangguh lan emosional. Dheweke seneng banget bareng lan ngerti apa sing kudu diucapake nalika ana kesempatan. Adams seneng nglangi lan plancongan. Muter game video uga kalebu dhaptar minat lan hobine.

Nalika dheweke ora nglangi, dheweke ngambang, uga seneng ing njero banyu
Nalika dheweke ora nglangi, dheweke ngambang, uga seneng ing njero banyu.

Gaya urip Che Adams:

Ayo dirembug babagan kepiye Forward ngasilake lan ngentekake dhuwit. Kanggo miwiti, perkiraan regane ing taun 2020 ing 5 Yuta Euro. Adams bisa nglumpukake kekayaan kasebut wiwit saka karir sajrone dekade ing liga siji, juara, lan Liga Premier.

Kasunyatane, dheweke mlebu kontrak karo para suci ing taun 2019 sing bakal entuk dheweke entuk 1,560,000 dolar saben taun. Adams bisa uga ora kalebu ing penghasil paling apik ing Southampton, nanging upah mingguan sing regane £ 30,000 bisa menehi mobil eksotis lan omah larang sing dikarepake.

Fakta babagan Che Adams:

Kanggo ngrampungake panaliten babagan crita lan biografi Cheky sing isih cilik, iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Fact #1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

Tenure / EntukEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 1,560,000
Saben sasi£ 130,000
Saben Minggu£ 29,954
Saben dina£ 4,279
Saben Jam£ 178
Saben Menit£ 3
Saben Detik£ 0.05

Ing Inggris, umume wong sing entuk 36,611 poundsterling saben taun kudu kerja udakara 42 taun lan 6 wulan kanggo mbayar gaji tahunan Che karo Southampton. Mangkene apa sing entuk saben detik nalika nulis Bio.

Mangkene sing entuk Che Adams wiwit saiki sampeyan wiwit maca crita urip.

£ 0

Fact #2 - Agama:

Maju durung nyritakake babagan jabatane babagan iman. Nanging, kemungkinan kasebut luwih milih wong tuwa Che Adams sing nggawe dheweke dadi wong sing percaya. Utamane sing nganut agama Kristen. Nanging, sampeyan seneng nuduhake pikirane babagan dheweke ing kothak komentar ing ngisor iki.

Fact #3 - Rating FIFA 2020:

Che Adams duwe rating 74 poin sing ora apik. Kajaba iku, dheweke duwe potensi paling sithik 79. Kita ngerti manawa penyerang kasebut pancen anyar ing bal-balan paling dhuwur lan mesthine ora ana nomer pangarep-arep sing dikarepake. Paling ora durung.

Cukup ora dikarepake nanging cukup kanggo wiwitan
Cukup ora disenengi nanging cukup kanggo wiwitan.

Cathetan End

Matur nuwun kanggo maca sing nulis ing biografi Che Adams. Muga-muga bisa menehi inspirasi supaya dalan menyang sukses bisa uga adoh saka konvensional. Coba conto saka Adams sing sawise boot saka sistem akademi, dheweke dibangun ing klub non-liga lan ngupayakake.

Saiki kita kudu muji marang wong tuwane Che Adams amarga wis dipercaya proses lakune karir sing ora konvensional. Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Apa sampeyan wis ndeleng apa-apa sing ora cocog ing bio iki? luwih becik hubungi kita. Yen ora, tinggalake komentar ing ngisor iki babagan pikirane babagan Adams.

Wiki:

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng lengkapChé Zach Everton Fred Adams
NicknameCheky
Tanggal Lahir13 dinten Juli 1996
Panggonan BirthThurnby Lodge ing kutha Leicester. Inggris
Posisi Playmaju
ParentsN / A
vokalN / A
gendakan Amelia Kate
dinghy inflatableCancer
HobiNglangi, plancongan lan main video game
Net Worth5 Yuta Euro
Salary£ 1,560,000 saben taun
Dhuwur5 Kaki, 9 Inci

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar