Kisah Kanak-kanak Angelo Ogbonna Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Angelo Ogbonna Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Angelo Ogbonna kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Bojo, Anak, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Kanthi tembung sing gampang, kita menehi sampeyan perjalanan urip bek, wiwit jaman biyen, nganti dheweke dadi kondhang. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki fotone wiwit diwasa nganti galeri diwasa - ringkesan Bio Angelo Ogbonna sing sampurna.

Urip Awal lan Bangkit Angelo Ogbonna.
Urip Awal lan Bangkit Angelo Ogbonna.

Ya, kabeh wong ngerti atribut fisik sing luar biasa sing ngidini dheweke maca game kasebut. Ora gumun Roberto Mancini ngelingake dheweke dadi skuad Italia kanggo nyiapake kompetisi Euros 2021.

Sanajan kabeh penghargaan kasebut, mung sawetara penggemar sing ngerti crita urip Angelo Ogbonna, sing cukup narik kawigaten. Tanpa luwih suwe, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Angelo Ogbonna:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Bonne". Obinze Angelo Ogbonna lair tanggal 23 Mei 1988 saka bapak lan ibu Nigeria (perawat), ing kutha Cassino, Italia. Pemain bal-balan iku nomer loro saka telung anak (Paola, Angelo lan Emily) sing lair saka persatuan antarane wong tuwane.

Minangka putra tunggal kulawarga, Angelo duwe sawetara hak istimewa - sawijining prestasi sing biasane kanggo ibu lan bapak Nigeria. Kayane apa?… Salah sawijining wong tuwa Ogbonna katon isih enom sanajan umure sèket taun, lan ana bukti ing kene.

Ketemu salah sawijining wong tuwa Angelo Ogbonna - ibune.
Ketemu salah sawijining wong tuwa Angelo Ogbonna - ibune.

Akeh taun:

Amarga sawetara alasan sing paling dikenal karo pemain Italia, dheweke ora ngeterake bapake saka crita pengalaman cilik. Minangka bocah cilik, bocah sing duwe bakat dadi rapet karo ibune lan adhine, Paola lan Emily. Bareng, dheweke nggawe kluwarga sing raket.

Angelo Ogbonna nalika isih cilik digambar karo ibune lan adhine - Paola lan Emily.
Angelo Ogbonna nalika isih cilik digambar karo ibune lan adhine - Paola lan Emily.

Latar Belakang Kulawarga Angelo Ogbonna:

Bisa menehi sponsor migrasi saka Nigeria menyang Italia tegese ibune lan Bapake stabil finansial. Asil saka riset ngandhakake manawa pemain pertahanan kasebut asale saka latar kulawarga kelas menengah - sing urip lan regane luwih nyaman tinimbang warga Italia keturunan Nigeria sing rata-rata.

Asal Kulawarga Angelo Ogbonna:

Sedhih, kulit ireng ora ngeculake dheweke saka cakar rasis sing seneng nyalah gunakake leluhure. Kaya wong-wong saka kulawarga Nigeria sing lair ing luar negeri - kaya Osayi-Samuel sing padhang, Eberechi Eze lsp, Angelo asale saka Owerri ing negara Imo, Nigeria.

Peta iki nerangake asal kulawarga Angelo Ogbonna. Wong tuwane asale saka Owerri ing Naija.
Peta iki nerangake asal kulawarga Angelo Ogbonna. Wong tuwane asale saka Owerri ing Naija.

Kutha kulawarga Angelo Ogbonna ing Owerri ana ing sisih wétan Nigeria. Umume wong ngarani metropolis kasebut minangka ibukutha hiburan ing Nigeria amarga kasino jalanan sing dhuwur lan pusat relaksasi sing berkualitas. Sanajan lair ing Italia, Ogbonna wis sinau ngomong basa Igbo - dialek saka wong tuwane.

Crita Sepak Bola Angelo Ogbonna:

Bek Hammers miwiti ekspedisi bal-balane sawise wong tuwane ngajak dheweke gabung karo bocah-bocah liyane ing lingkungan Cassino Italia. Ora diarep-arep, upaya kaping pisanan kanggo main game kasebut katon apik banget, sanajan bocah cilik sing isin.

Sawise nuduhake sawetara janji, ibune Ogbonna njaluk dheweke ndaftar ing pamuda Nuova Cassino nalika nggawe dhasar sing apik kanggo masa depan. Apike, bocah lanang mau ngerti makna kerja tim nalika dheweke miwiti latihan karo kanca-kanca anyar.

Awal Karir Urip:

Nemokake yen putrane siji-sijine dadi luwih dikenal tinimbang kanca-kancane, kulawargane entuk tandha yen bal-balan diarani dheweke. Sedih, nalika saya suwe - gameplay Angelo dadi sing paling ala. Wiwitane bal-balan diwiwiti kanthi cacat teknis.

Supaya bisa mbenerake apa sing dadi alangan karir enom, ibune Angelo ngupaya akademi sing cukup lengkap. Wektu nekat banget - ing taun 2002 - Torino teka lan dheweke nate diadili. Maju nganti umur 14 taun, Ogbonna mlebu kesepakatan profesional karo klub Italia.

Angelo Ogbonna Bio - Crita Dalan:

Dolanan kanggo The Bulls, bocah cilik kasebut nyempurnakake katrampilan lan panguwasa ing udara. Ganjaran kerja keras dheweke teka nalika warta babagan talenta langka wiwit sumebar ing saindenging Italia. Nalika semana, akeh klub sing teka njaluk tanda tangan Angelo.

Sasampunipun sukses ing utang kasebut pindhah menyang Crotone ing musim 2007-08, Juve nyebabake serangan musim panas kanggo dheweke. Minangka nasib sing bakal ditindakake, ibune Ogbonna - udakara Juli 2013 - nyetujoni ide putrane gabung karo Wanita Tua.

Biografi Angelo Ogbonna - Crita Sukses:

Ing Juve, tengah tengah dadi luwih kuat amarga kemitraan sing angel banget Leonardo Bonucci lan Giorgio Chiellini. Sanajan ana ing urutan pungkasan, dheweke weruh wong gedhe sing ngetung dina karo Pacar Italia. Kanthi dhukungan saka kulawarga, dheweke menehi kontrak 9.97 yuta karo West Ham United ing 2015.

Liga Premier Inggris dadi alasan sing apik kanggo gaya maine. Dadi salah sawijining tenaga penggerak David Moyes gudang senjata, Ogbonna dadi Pethel kaping telu berturut-turut ing Tim FIFA Minggu - kanggo November 2020.

Kita wis nyiyapake video sing bakal mbantu sampeyan ngerteni sebabe penggemar diarani - The Wall. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, yaiku sejarah.

Angelo Ogbonna Urip Hubungan:

Mlaku ing bagean sing beda banget karo wong Algeria tartamtu - Ngendikane Benrahma, Obinze (kaya sing ditimbali dening sedulur-seduluré) kaya ing taun 2020 lagi aktif ing hubungan karo pacare dadi bayi lan ibu sing dadi bayi.

Nalika nggawe Bio iki, Laura dadi garwane Angelo Ogbonna. Dheweke tetep setya marang dheweke, sanajan dheweke nglukis lan lancip. Kaya sing dicritakake dening para penggemar, cara unik kanggo pasangan kasebut - nganggo klambi Jepang - ora liya.

Sanajan para penyayang - durung omah-omah - wis ngrasakake dhukungan saka kulawarga. Nalika nulis, pemain bal-balan lan pacare wis duwe putra lanang jenenge Samuel Ogbonna.

Sajrone lockdown COVID-2020 19, kaloro kekasih ngarep-arep lair putrane sing nomer loro. Kanggo njaga keamanan ibune (perawat), sedulur lan kekasih, Ogbonna nindakake kabecikan. Dheweke tau dadi vokal nalika ngeluh babagan carane Inggris ngremehake pengaruh COVID. Tanpa pitakon, warga Nigeria sing lair saka Italia iku wong kulawarga sing ideal.

Angelo Ogbonna Urip Pribadi:

Ya, dheweke katon cepet lan agresif ing lapangan. Nanging, ana liyane babagan kepribadiane tinimbang sing cocog karo mripat. Kaping pisanan lan paling penting, pribadine Ogbonna minangka campuran saka sipat Zodiak Gemini.

Ing cathetan liyane, mung mbuwang sawetara wektu karo Angelo bakal nggawe sampeyan ngerti pribadine sing trenyuh lan apikan. Kaya Pablo Fornals, pembangkit listrik listrik West Ham asring ngrekrut awake dhewe menyang papan sing sepi. Kaya ing kene, kita ndeleng dheweke ngaso ing pemandangan sing apik ing njaba omah ing London.

Gaya Hidup Angelo Ogbonna:

Ing taun 2020, Obinze entuk dhuwit luwih saka Tomas Soucek lan kurang saka Jarrod Bowen. Dheweke entuk Gaji taunan udakara 3.64 yuta yuta. Sanajan akeh dhuwit, Ogbonna ora bisa ndeleng gaya urip eksotik. Yaiku kalebu mobil sing gampang ditemokake kanthi mobil mewah, omah gedhe, bocah wadon, minuman keras, lsp.

Apa maneh?… Penghasilane mundhakake Net Worth dadi udakara udakara £ 15 Yuta (Statuta 2020). Sanajan akeh dhuwit bal-balan ing kanthonge, para penggemar wis takon babagan pakean klambi Ogbonna. Delengen dhewe.

Angelo Ogbonna Kulawarga:

Ngomong karo media West Ham, dheweke nggawe jagad ngerti apa sing paling penting kanggo eksistensi. Ogbonna ngandika; Kulawarga lan Bal-balan iku mung rong perkara sing ndadekake dheweke lega. Saiki, kita bakal menehi katrangan babagan anggota kulawarga sing diwiwiti karo mbakyune sing ayu - Paola lan Emily.

Babagan Sedulur Angelo Ogbonna:

Adhine pemain bal-balan kasebut, Paola lan Emily, duwe peran gedhe kanggo nyuda pengalaman nalika isih cilik. Saiki, sedulur Angelo Ogbonna manggon ing Italia nanging asring ngunjungi adhine ing omahé ing Stratford, London Wétan.

Babagan Ibune Angelo Ogbonna:

Kita kabeh ngerti yen senenge saben wong tuwa yaiku ndeleng anake urip seneng lan sehat. Iki kedadeyane ibune Ogbonna, sing klambine akeh ngomong babagan profesine - perawat.

Panliten nuduhake manawa ibu saka telung bocah sing nggawa Angelo, Paola lan Emily. Iki kedadeyan tanpa bapakne. Minangka perawat, dheweke njamin Angelo ora bakal fokus kanggo nggayuh keagungan liwat bal-balan.

Babagan Bapake Angelo Ogbonna:

Sanajan wis dadi bintang utama, pemain tengah ora ujar apa-apa bab bapakne. Ing antarane wong tuwa, Ogbonna seneng banget sukses karo karir ibune. Mungkin Bapake tiba-tiba putus-putus saka kabeh kulawarga. Maneh, bisa uga paling ala - dheweke bisa uga nyababaken nyawane amarga mati amarga kaku.

Babagan Sepupu Angelo Ogbonna:

Salah sawijining sedulur sing paling misuwur ing tengah-tengah yaiku seduluré, Pangeran Eleazar Onyewuchi Ogbonna. Kalorone nuduhake jeneng kulawarga sing padha, prestasi sing nuduhake hubungan bapak.

Pangeran Eleazar Onyewuchi Ogbonna minangka teknokrat bal-balan sing wis trampil lan uga kepengin olahraga. Kajaba dheweke, ora ana informasi babagan kulawarga kulawarga Ogbonna sing isih ana. Uga simbah, simbah lan bulik.

Kasunyatan Angelo Ogbonna:

Kanggo ngrampungake Crita Urip saka Obinze, iki sawetara kasunyatan sing bisa mbantu sampeyan ngerti memoire.

Fakta # 1: Pengalaman Paling Mati:

Angelo Ogbonna wis ngalami wayahe sing isih menehi benjolan ing tenggorokan. Ing taun 2008, nalika isih nampilake Torino, "Tembok bal-balan" sedhih turu ing rodha sawise game wengi sing stres.

Nalika tangi, mobil dheweke wis nyabrang ing sisih liya - terjun menyang kali ing Turin. Kanthi matur nuwun sanget, Ogbonna slamet saka kacilakan sing ora dikarepake.

"Aku LUCKY INGKI INGKANG NGOMONG KANGGO. Bengi iku, aku lagi nyopir menyang bandara, lan aku tiba turu. ”

"Nalika tangi turu, mobilku wis ana ing sisih ngelawan dalan. KANGGO CEPAT. Aku Kancing Pager banjur mudhun menyang kali. ”

Fakta # 2: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
saben Taun£ 3,640,000
Saben sasi£ 303,333
Saben Minggu£ 69,892
Saben dina£ 9,985
Saben Jam£ 416
Saben Menit£ 6.9
Saben Kaloro£ 0.12

Saka gangguan kasebut, warga Italia rata-rata kudu kerja paling ora telung setengah taun kanggo entuk apa sing ditampa Ogbonna sajrone sewulan. Nanging, rata-rata wong Nigeria kudu nyambut gawe sajrone 105 taun sadurunge bisa nglumpukake bathi ing wulan.

Kita wis strategis nganakake analisis babagan apa sing ditindakake nalika jam kasebut ditandhani. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Angelo OgbonnaBio, iki sing diasilake.

£ 0

Fakta # 3: Hadiah sing ora regane kanggo Ibu Declan Rice:

Ngadhepi Marcelo Bielsa iku sisih serangan balik ing musim EPL 2020-21 angel kanggo akeh tim. Nanging, Ogbonna menehi kamenangan Hammers nglawan Leeds kanthi sawise dheweke mencetak gol menang kanthi judhul ing sangisor kapten Declan Rice.

Kabeh kedadeyan nalika ulang taune ibune Declan, sing umure 54 taun ing taun 2020. Mula, Declan muji Ogbonna minangka pemain sing luar biasa nalika ngucapake selamat ulang tahune ibune!.

Fakta # 4: Agama:

Jeneng (Angelo) wis nyerah status agama. Dheweke bisa uga dudu bocah pasamuan, nanging dheweke tetep dina sabat tetep suci lan netepi dhawuhe iman Kristen.

Fakta # 5: Rating FIFA Ora Apik:

Biyen, Ogbonna ndeleng rating sing apik. Iki sing saiki wis mudhun amarga wis lulus puncak. Amarga kinerja pungkasan taun 2020, kita bisa ujar manawa FIFA nganggep entheng dheweke - kaya biasane Arthur Masuaku.

kesimpulan:

Sajrone maca, kita ngerti manawa Biografi Angelo Ogbonna wis mulang kaya ing ngisor iki; Kanggo pemain bal-balan, sabar iku dudu kemampuan ngenteni, nanging tumindak njaga sikap positif nalika ngenteni. Mudhunake urutan pecking ing Juventus banget, nanging urip ing West Ham tetep dadi manis tumrap Ogbonna.

Kajaba iku, kita menehi pujian marang wong tuwane (utamane ibune) amarga wis menehi kepercayaan marang dheweke sajrone karir. Uga kabeh kulawargane amarga ngadeg bareng karo dheweke nalika kerusuhan - kaya kacilakan ing taun 2008. Sampeyan kudu nyebut sedulur (Paola lan Emily), sing nyinari masa kanak-kanak kanthi nyenengake.

Matur nuwun kanggo tetep karo kita ing upaya terus kanggo ngirim Kisah Sepak Bola Afrika. Hubungi kita yen sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog ing artikel iki.

Yen ora, nuduhake komentar babagan pendapat sampeyan babagan pemain bal-balan Italia sing asale saka Nigeria. Pungkasan, tabel Wiki kita ngemot ringkesan Bio Angelo Ogbonna.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Obinze Angelo Ogbonna
Nama Pangguna:Apik
Age:32 taun lan 9 wulan.
Papan Lair:Cassino, Italia
Pacar / Garwa:Laura
Anak-anak:Samuel (putra)
Net Worth:£ 40.2 Yuta (Statistik 2020)
Annual Salary:£ 3.64 yuta (Statistik 2020)
Kabangsan:Italia
Etnis:Afrika
Negara Asal:Nigeria
dhuwur:1.91 m (6 ft 3 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar